Miniferie på Radisson Blu Scandinavia Aarhus

Dansk | DKK

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Eksklusiv byferie med udsøgt mad og høj komfort i Smilets By

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Ypperste kvalitet i hjertet af Aarhus
 • Inklusiv middag på Brasserie RAA
 • Gratis parkering
2.076,-
3~6 dage fra
1.219,-

Inkl. halvpension

I hjertet af Smilets By

3 dage
Fra 1.219,- / spar op til 799,-
SPAR
4 dage
Fra 1.799,- / spar op til 1.228,-
SPAR
5 dage
Kun 2.389,- / spar op til 1.647,-
SPAR
6 dage
Kun 2.969,- / spar op til 2.076,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu (kokkens valg)
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Der er lagt op til en uforglemmelig byferie på ét af Aarhus’ ypperste hoteller, Radisson Blu Scandinavia Aarhus. Her bor I direkte i hjertet af Smilets By, og kan nyde et eksklusivt ophold med elegante værelser, udsøgt mad, høj komfort og masser af shopping og sightseeing indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder

Dette 4-stjernede, topmoderne hotel ligger som en del af Scandinavian Center Aarhus, og hører til i en klasse, som kun få andre af landets hoteller kan matche. Dette skyldes ikke bare den suveræne beliggenhed i hjertet af Aarhus, hvorfra der er gåafstand til bl.a. Musikhusparken, ARoS og Rådhuset, men også hotellets høje standard indenfor både kvalitet, design og komfortniveau.

I har et helt ideelt udgangspunkt for at opleve alle Aarhus’ spændende muligheder, lige fra shopping i Latinerkvarteret til spændende museumsbesøg, og alle de ting som ikke lige ligger indenfor gåafstand, har I stadig hurtig og bekvem adgang til, da hotellet ligger i kort afstand fra gode offentlige transportmuligheder.

Hver dag serverer hotellet en lækker og omfattende morgenmad, som giver jer den helt perfekte start på dagen.

Aftensmaden serveres i ’Brasserie RAA’, som er hotellets eget stemningsfulde, højkvalitets-brasserie, og her byder menuen på eksklusive retter, inspireret af de nordiske traditioner. Derudover kan I også nyde ferielivet med et glas vin eller en cocktail i hotellets hyggelige bar.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst højhastighedsinternet.

Værelser

Hotellet råder over 234 elegante og stilfulde værelser, som er indrettet i temaer som ’New Yorker Mansion’, ’Natural Cool’ eller ’Urban’.

Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed, samt lækre ’High Floor’ Superior værelser der, som navnet antyder, er indrettet på hotellets øvre etager. Det er muligt at opgradere fra standard til Superior, når et sådant er tilgængeligt.

På standard dobbeltværelserne er det muligt at tilføje en ekstra opredning til et barn, og på Superior værelserne kan der også tilføjes en ekstra opredning, enten til et barn eller en voksen.

Alle hotellets værelser er indrettet med eget badeværelse, og udstyret med behagelige senge, kaffe- og tefaciliteter, hårtørrer og Apple AirPlay-TV.


Værelsestyper *

Standard dobbeltværelse

De nydelige standardværelser giver jer alt hvad I behøver, for et komfortabelt ophold med en god nattesøvn. Nyd godt af den store seng, kaffe- og tefaciliteter på værelset og gratis trådløst internet. Af andet udstyr kan bl.a. nævnes et forstørrelsesspejl og hårtørrer.

High Floor superior dobbbeltværelse

For ekstra komfort tilbyder hotellet ophold på et af de lækre High Floor Superior værelser. Her finder I bl.a. espressomaskine på værelset, så I har morgenkaffen lige når I vil have den, og alt hvad man kan ønske sig under opholdet vil allerede være på værelset ved ankomst.

Enkeltværelse

De nydelige enkeltværelser giver jer alt hvad I behøver, for et komfortabelt ophold med en god nattesøvn. Nyd godt af den store seng, kaffe- og tefaciliteter på værelset og gratis trådløst internet. Af andet udstyr kan bl.a. nævnes et forstørrelsesspejl og hårtørrer.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Aarhus (0.3km)

Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse rundt i hele landet. Aarhus har mange plusser og er også kendt som 'smilets by', og her finder I et hav af kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og gastronomiske oplevelser.

I Aarhus kan I bl.a. besøge det flotte kunstmuseum Aros, gå en tur ved Moesgaard museum, besøge Tivoli Friheden eller Den gamle by. Ja, mulighederne er mange for en begivenhedsrig dag.

I kan også tage en dag fyldt med shopping i byens utallige butikker og nyde en forfriskning på et cafébesøg. Find jeres sommerferie, vinterferie eller efterårsferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Aarhus med hele familien.

ARoS Aarhus Kunstmuseum (1.2km)

Hvis I vil holde ferie i Danmark, kan I bestille hotel i Aarhus og besøge ARoS Aarhus Kunstmuseum, som ligger i Aarhus centrum og er blandt de største Nordeuropæiske kunstmuseer med sine 10 etager fyldt med indtryk, farver og former. Museet udstiller kunst fra den danske guldalder og modernisme samt international nutidskunst. Der afholdes desuden en række særudstillinger, mens der også bliver skiftet flittigt ud i museets egen samling af 8.000 værker. Der er også masser af aktiviteter til de unge mennesker, gå på opdagelse i ´Kunstkassen´og bliv ven med en ´isme´, men det er kun om søndagen. Tag turen op i den ikoniske regnbue, designet af Olafur Eliasson, og nyd den smukke udsigt over Aarhus by igennem de karakteristiske regnbuefarver. Nyd de mange kunstværker og brug endelig den tid, det tager at gå rundt og udforske de smukke samlinger.

Den Gamle By (1.4km)

Tag på en forrygende tidsrejse midt i Aarhus og besøg Den Gamle By, som er en helt unik oplevelse. Oplev mennesker, som de levede i slutningen af det 19. århundrede i det levende museum eller hvad med en tur i hestevognen? Besøg også den ældste del af Den Gamle By og nyd en ægte dansk minikøbstad med alt, hvad der hører til af boliger, butikker og værksteder. Bygningerne kommer fra byer i hele Danmark og er så blevet genopført på museet. På Festpladsen kan der spilles keglespil eller måske kunne en tur på stylter være et sjovt indslag. Prøv en tur i luftgyngerne eller i karrusellen.

Tivoli Friheden (2.6km)

Den skønne forlystelsespark ligger i udkanten af Århus midtby og tilbyder det, de fleste familier kigger efter, når de er på ferie. Sjove og morsomme oplevelser, der helst skal indeholde masser af aktiviteter og skøre forlystelser. Faktisk ligger forlystelsesparken i gåafstand fra centrum af Århus. Der er flere rutsjebaner, 40 forlystelser, forskellige boder og en legeplads. Prøv Cobraen, som er den vildeste rutsjebane på stedet. Men overvej først lige om det er sejt at suse afsted med hovedet nedad, med 70 km i timen, og samtidig lande sig nogle gode 4,5G kurver. Når spændet er sat, er der ingen vej udenom, og det går hurtigt! Men nu er det selvfølgelig ikke alt sammen adrenalin og fart. Der er også Bille By, som er en lille bydel, der henvender sig til besøgende med små børn, som blandt andet kan prøve Bisværmen, og for de lidt ældre, på mellem 5 og 8, er der mulighed for at tage eget kørekort og derefter køre rundt i de små el-biler. I Tivoli Friheden er alle, uanset alder, garanteret en rigtig sjov dag, med masser af oplevelser, både hurtige og mindre hurtige.

Naturhistorisk Museum Aarhus (2.6km)

Der er fire store permanente udstillinger i museet samt skiftende særudstillinger, fyldt med oplevelser og spændende rejser rundt i naturens forunderlige verden. Kom tæt på dyrene på den afrikanske savanne, eller hvad med en tidsrejse igennem den danske natur, fra istiden og frem til i dag.

Besøg udstillingen ´AnimaliA´, der giver et indtryk af dyrenes overlevelse, et besøg der giver et anderledes syn på evolutionen. Gå endelig ikke glip af ´Den Globale Baghave´, som er en interessant udstilling om den biologiske mangfoldighed. Naturhistorisk Museum Aarhus er landets næststørste af sin art og rummer over 5.000 forskellige dyr. Få en spændende introduktion til videnskabens resultater i den naturhistoriske forskning, og bliv overvældet over detaljerne i den spændende rejse i vores allesammens forunderlige natur.

Moesgaard Museum (9.4km)

Oplev fortiden i skiftende tempi på Moesgaard Museum også kaldet MOMU. En attraktion af høj karat, hvilket gælder både udstillingerne, opsætningerne og den billedsmukke beliggenhed med udsigt til havet og skoven. Kom helt tæt på oldtiden og oplev på tæt hold de gigantiske gravhøje fra bronzealderen og våbenofringer fra jernalderen. Derefter kommer vikingetiden, hvor de besøgende kan følge en viking i datidens Aarhus. Besøg også Evolutionstrappen, som sender de nysgerrige gæster på en tur tilbage i tiden og muligheden for at møde deres forgængere med Lucy i spidsen, på ca. 3,2 mio. år, som den ældste. Der er endvidere løbende særudstillinger, som altid har en god fortælling på hjertet, og i det hele tage er MOMU en ganske enestående oplevelse, hvor det er svært ikke at blive forundret over evolutionens magi. Her er der noget at komme efter for hele familien, og slut eventuelt turen af med en skøn gåtur ned til vandet og nyd udsigten over Aarhus bugt.

Marselisborg Slot (3.2km)

Tag på billig bilferie i Danmark og besøg Marselisborg Slot, som idag tjener som det danske regentpars sommer- og juleresidens i Aarhus. Bygningen stod færdig i 1902 som folkets bryllupsgave til den senere Kong Christian X og Dronning Alexandrine. Slottets placering er velvalgt til formålet: Brugerne har frit udsyn over hav og skov, men bygningen er tilstræbt fjern og utilnærmelig for omgivelserne. Den udstråler reservation og distance, hvor hovedtrappen understreger denne virkning. Find den perfekte kør-selv tur med Risskov Bilferie og besøg Marselisborg Slot.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Årslev Kro

Kun 10 km fra hyggelige Århus

Østjylland

Kroferie nær Århus

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

271,-
Kun
819,-

Vis kort

Billigt kroophold

Læs mere

Marselis Hotel Aarhus

Inkl. 1x3-retters menu

Østjylland

Miniferie ved Århus Bugt

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 velkomstdrink

224,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Havudsigt ved Århus

Læs mere

Zleep Hotel Aarhus

Kultur, historie og naturoplevelser

Østjylland

Miniferie i Aarhus

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

361,-
Fra kun
659,-

Vis kort

Besøg smilets by

Læs mere

Montra Hotel Sabro Kro

Inkl. halvpension

Østjylland

Miniferie nær Aarhus

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet og parkering

911,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Kroferie nær Aarhus

Læs mere

Cabinn Aarhus

Ophold med morgenbuffet

Østjylland

Minie ferie i Smilets By

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

186,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Billig miniferie i Smilets By, Aarhus

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.