Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Rold StorKro

Kroophold med god mad, naturskønne omgivelser og egen minigolfbane

4-stjernet kro i Rold Skov
Masser af aktiviteter og idylliske omgivelser
Pragtfuld natur og spændende besøgsmål
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Mulighed for cykelleje

Hotellet

Storkroen i Rold Skov tilbyder sine gæster et uforglemmeligt ophold i helt fantastiske og naturlige omgivelser i det smukke Himmerland. Hotellet har både charme og ånd, og det er nemt at føle sig hjemme, selv om det er ferie. Bliv dus med Rold Skov og nyd skovens stemning og farver lige foran indgangen til kroen.

Kroen tilbyder

Hvis vi dvæler lidt ved historien bag Storkroen i Rold Skov, er det ganske pudsigt at bemærke, at den rent faktisk blev bygget med penge fra Marshall-hjælpen, og derfor blev anset for at være et vigtigt økonomisk fremstød både for egnen og Danmark som helhed. En anden ting, der også bør bemærkes, er personalets tid på hotellet, hvor samtlige medarbejdere i snit har arbejdet på Storkroen i over 13 år. Det fornemmes også straks, både ved betjeningen og den hyggelige og hjemlige atmosfære, der er på stedet. Der er altid hjælp at hente i receptionen og da kroen besøges af en del stamgæster, kan de også være behjælpelige med forslag til gode ture i omegnen eller fortælle om deres favoritdestinationer i det nordjyske.

Kroen har et indendørs svømmebassin og sauna. I “Roldningen” er der også et poolbord samt bordfodbold – så der er rige muligheder for at familiens medlemmer kan udfordre hinanden. Mangler der læsestof er minibiblioteket altid klar med et par gode forslag på hylderne, måske til lidt godnatlæsning eller også en god krimi, til at falde i søvn på.  

Rold StorKro kan også tilbyde en række udendørsaktiviteter. Kroen udlejer kanoer (2 stk.) til at sejle på Lindenborg Å, kun 700 meter fra kroen, og er der kræfter nok i armene, er der kun 32 km roning til Limfjorden, men husk, at det gælder også turen tilbage. Kroen arrangerer også guidede traveture i Rold Skov og Rebild bakker, spørg i receptionen, da der er flere muligheder. Adventure MiniGolf er en “rigtig” golfbane, der dog er skrumpet en del, så den fremstår i miniatureformat. Men 18 huller er der, med forskellige sværhedsgrader, så her ligger der også en lille udfordring og venter på at komme i hul, hvis altså minigolf kunne være interessant. Rold StorKro har desuden gode og meget fordelagtige aftaler med seks golfklubber i Himmerland og der kan hentes green-fee billetter i receptionen, så det kan næsten ikke blive nemmere. Rold Skov Golfklub ligger kun 7 km fra kroen, resten ligger lidt mere spredt med Mariagerfjord Golfklub, Sebber Kloster og Aars Golfkub. Så er der også Hobro Golfklub og Volstrup Golf Center og dermed er der lagt op til den helt store golfweekend med masser af muligheder for at få afprøvet golfbanerne i det nordjyske.

Værelser

Den skønne storkro har 43 udsøgte værelser, der alle har eget bad og toilet samt hårtørrer, gratis WiFi, telefon, tv og radio. Værelserne har også en lille minibar med alle de fornødenheder, der nu kan forventes i en “nødssituation”. I bliver indkvarteret på hotellets mindre dobbeltværelser, hvoraf nogle er med to separate senge og nogle med en mindre dobbeltseng, som er 140 cm. bred. Der må ikke ryges på værelserne.

Bemærk at

Der er check ind fra kl. 14:00 mandag til lørdag og fra kl. 15:00 om søndagen.

Vis flere

Værd at se

 • Rebild bakker (6.1 km)

  Rebild Nationalpark er et stort område med lyngklædte bakker. Der er rig mulighed for en skøn dag i naturens tegn - der er noget for enhver, uanset om man er til mountainbike eller lange gåture.

  Rebild bakker
  Nyd stilheden og naturen i Rebild Bakker.
 • Rold Skov (8.6 km)

  Rold Skov er Danmarks største skov. Den giver med sine 8000 ha mulighed for masser af oplevelser af forskellig karakter. Selvsagt byder skoven på en masse fine vandreture, tag f.eks. rundt om Store Økssø. Rold Skov er et sandt mekka for MTB ryttere, da der findes ruter i forskellig sværhedsgrad og længde. Også ridning i den store skov er populært. Der er også en skøn naturlegeplads, Røverknolden, som indbyder til både leg og hygge. I gamle dage kunne det være helt farligt at besøge stedet. Legendariske røvere som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig skarpt øje med kroen, og når gæsterne på vej hjem drog gennem Rold Skov, slog røverne til. Men gudskelov hører røverierne i skoven fortiden til og i dag er det kun legenden, der lever samt de flotte statuer til minde om de fire røvere.

  Rold Skov
  MTB ruter og historier om legendariske røverer, Rold Skov har det hele.
 • Aars (25.5 km)

  Find en billig ferie til Aalborg hos Risskov Bilferie og besøg Aars, som har en historie der lige så gammel, som den er spændende. For ca. 2000 år siden boede de gæve kimbrere her, og den dag i dag kendes himmerlændingene som Kimbrere. Dette kan opleves på Museumscenter Aars, som rummer mere end 12.000 års arkæologi og kulturhistorie. Byens torve er et smukt skue. De prydes af smukke kunstværker skabt af internationale anerkendte kunstnere som Per Kirkeby, Kirsten Ortwed og Poul Gernes. Byens 1200-tals kirke er også et besøg værd. Tag på sommerferie i området omkring Aalborg og opdag de mange spændende seværdigheder som gemmer sig. Der er også børnevenlige hoteller i området, find dem hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til Aars og Aalborg.

  Aars
  Aars byder på masser af spændende historie, kunst og gode shoppingmuligheder.
 • Utzon Center (30.0 km)

  Utzon Center i Aalborg er et eksperimenterende kultur- og videncenter, designet og opkaldt efter den kendte arkitekt Jørn Utzon, der bl.a. er kendt for Operahuset i Sydney. Her kan I opleve arkitektur, design og kunstformidling samt skiftende udstillinger i løbet af året. Gå ikke glip af den smukke Spidsgatterbåd, tegnet af Jørn Utzons far, Aage Utzon. 

  Utzon Center
  Arkitektur, design og kunstformidling på Utzon Centeret.
 • Aalborg Zoo (28.6 km)

  Er I på familieferie, så vil en tur til Aalborg Zoo helt sikkert være interessant. Her har hele familien nemlig rig mulighed for både at lege og lære – og blive udfordret og underholdt. Tag en tur på savannen, hvor I kan se både giraffer og zebraer, kuduer og antiloper. Se isbjørnene tage en svalende dukkert i det kolde vand og den røde panda guffe friske bambus. I Aalborg Zoo kan I opleve eksotiske dyr, som den afrikanske elefant, Borneo orangutang og den asiatiske løve. Han-løven Akash, brøler, så han kan høres i hele haven. Giv den gas på naturlegepladsen og grill din egen mad. I weekenderne kan du også opleve trænede dyr på den store Zoo-Scene. 

  Aalborg Zoo
  Få dyrebare oplevelser året rundt i Aalborg Zoo
 • Kunsten - Museum of Modern Art (28.9 km)

  Brug sommerferien eller vinterferien på en kør-selv tur rundt i Danmark. Find spændende områder med billige og børnevenlige hoteller og tag på en rigtig familiieferie fyldt med oplevelser. Aalborg har meget at byde på og en af byens stoltheder er Kunsten - Museum of Modern Art. Dette levende kunstmuseum huser en ganske unik samling af over 400 kunstværker fra både danske og udenlandske kunstnere. Der er fem udstillingssale, hvor der både er faste og skiftende særudstillinger. Hovedparten af de udstillede værker er fra årene 1900 og frem og rummer blandt andet en række COBRA-værker samt Anna og Kresten Krestensens store samling af abstrakt kunst. Der afholdes forskellige kulturelle arrangementer som foredrag, filmvisninger, koncerter, guidede ture og familieværksteder. ´Kunsten´ har meget at byde på og der er garanteret noget til enhver smag og alder. Bygningen som huser ´Kunsten´ er også noget helt i særklasse. Ikke mindre end et arkitektonisk mesterværk, som er opstået i et samarbejde mellem det finske ægtepar Alvar og Elissa Aalto og danske Jean-Jacques Baruël. ´Kunsten´ er en rigtig god oplevelse, og det er ikke nødvendigt at være en stor fan af moderne kunst, fordi der er nemlig mange andre spændende ting at tage sig til på det fornyende og altid meget levende museum. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser i Aalborg.

  Kunsten - Museum of Modern Art
  ´Kunsten´ er et nutidigt og spændende museum, hvor alt kan ske.
 • Vikingecenter Fyrkat (37.0 km)

  Tag på en bilferie i Danmark og oplev landets spændende historie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og kom afsted på oplevelse til Fyrkat som blev opført omkring år 980 under den danske vikingekonge Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke længere, men ringvolden, der markerer byens størrelse, kan stadigvæk opleves. Bag volden var der bygget 16 langhuse, som i dag er markeret med hvide sten og lige uden for volden er der bygget en tro kopi af et langhus, der måler næsten 29 meter i længden og som er bygget udelukkende i egetræ. De arkæologiske fund, der er gravet op omkring borgen og ved gravene kan opleves på Hobro Museum. Besøg også Vikingegården, der med sine ni huse samt smedje udgør en stormandsgård, som de så ud, dengang Harald Blåtand var konge. Vikingecenter Fyrkat gemmer på en masse oplevelser og egner sig glimrende til en familietur, også med de helt små. Planlæg den perfekte kør-selv ferie med familien og lær mere om den spændende danmarkshistorie på turen.

  Vikingecenter Fyrkat
  Tag på opdagelse i Vikingecenter Fyrkat.
 • Aalborg Historiske Museum (29.6 km)

  Museet ligger midt i centrum af Aalborg, lige ved siden af Budolfi Kirke. Museet fortæller om byens lange og spændende historie, blandt andet under besættelsen men også om udgravningerne af det berømte gavlhus, midt inde i byen. Aalborg og omegnens historie fra jernalderen og op til nutiden er en vigtig del af udstillingen, men nok mest kendt er museets ´Aalborgstuen´ fra 1602, som også er Danmarks bedst bevarede renæssancestue. Der er skiftende særudstillinger året rundt, selvfølgelig med fokus på historien og det nordjyske og så er det også en lærerig oplevelse for hele familien.


  Oplev Aalborgs 1200 år gamle historie fra at være handelsplads i 800-årene og op gennem vikingetiden og middelalderen til vor tid.

  Aalborg Historiske Museum
  På Aalborg Historiske Museum kan I opleve byens 1200 år gamle historie fra vikingetiden og middelalderen til vor tid.
 • Aalborg (29.8 km)

  Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg. I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade. Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

  Aalborg
  Aalborg er en særdeles levende by med kulturoplevelser, shopping og gode restauranter.
 • Julemarked i Aalborg (29.8 km)

  Tag på storbyferie i Aalborg op til jul, og nyd et billigt hotelophold tæt på byens hyggelige julemarked. Risskov Bilferies store udvalg af hoteller i Aalborg og omegn giver ideelle muligheder for, at finde det helt rigtige ophold for Jer. Kombiner en miniferie eller et weekendophold med juleshopping, marked, havnestemning, kunst og kulturoplevelser i en af landets smukkeste byer.

  Aalborg er en af Danmarks fire store byer og huser et yderst charmerende og stemningsfuldt julemarked, som har mere end 200.000 besøgende hvert eneste år. Markedet ligger skønt placeret på Gammeltorv, i Teaterkvarteret, nord for byens hyggelige centrum. Med det store funklende pariserhjul og den smukke Budolfi Kirke som kulisse opstilles her mere end 30 forskellige boder indrettet i hyggelige små julehytter, som byder på masser af hjemmelavede juleting, håndværk, kunst, legetøj og beklædning og meget andet. Og naturligvis finder I adskillige af de obligatoriske juleboder med brændte mandler, gløgg og æbleskiver – helt som det forventes af et rigtigt dansk julemarked.

  I Aalborg er det tradition at Julemanden kommer til byen for, officielt, at skyde julen igang. Normalt siger myten jo godt nok, at Julemandens primære transportmiddel er den magiske kane drevet af de otte rensdyr, men nu er Aalborg jo en havneby, så her ankommer han i sagens natur med et skib. I 2018 kommer Julemanden til byen d. 17. November, hvor han forventes at ligge til ved Honnørkajen omkring kl. 11.00. Herefter er der velkomsttale til Julemanden, som byens borgmester står for, hvorefter de to sammen kører i kane gennem byens gader, og ender op ved julemarkedet på Gammeltorv. I kort afstand fra julemarkedet ligger byens nye skøjtebane, hvor I billigt kan leje et par skøjter og hygge Jer med hele familien. Julemarkedet på Gammeltorv er åbent alle dage helt frem til Lillejuleaften.

  Udover julemarkedet, foregår der rundt om i hele Aalborg en masse forskellige arrangementer og events i løbet af November og December. F.eks. er der, traditionen tro, julekoncert i Hals Kirke, hvor det i år er Anne Linnet og hendes trio, som kommer forbi og spiller julen ind. Denne koncert afholdes d. 11. December kl. 16.00. I kan også kigge forbi Ulve-lys Lysfabrik, som bl.a. har en permanent juleudstilling der kan ses hele året rundt. Uanset årstid anbefales det også at besøge Aalborgs smukke havnefront, som bestemt ikke tager sig værre ud i juletiden. Her kan I bl.a. gå ud på Limfjordsbroen og nyde udsigten mod Utzon Center og Musikkens hus.

  I mange af de omkringliggende byer finder I desuden endnu flere julemarkeder. Tag på billig bilferie og kør selv rundt til nogle af Nordjyllands bedste og hyggeligste julemarkeder. I kan f.eks. besøge Skulpturparken i Blokhus, som allerede fra d. 1. November forvandler sig til et magisk juleland med udstillinger, boder og masser af julepyntede sandskulpturer. Dette marked kører helt frem til d. 28. December og med et godt placeret hotel, kan I nemt komme rundt og se flere forskellige markeder i Nordjylland. I menuen til venstre kan I selv klikke videre ind på Nordjylland, og se alle de spændende julemarkeder regionen har at byde på.

  Julemarked i Aalborg
  Besøg det hyggelige julemarked på Gammeltorv i Aalborg
Vis flere

Kort

Rold StorKro
Vælderskoven 13 9520 Skørping