Wellnessferie på Ronneby Brunn Hotel

Dansk | DKK

Ronneby Brunn Hotel

Besøg et af Sveriges førende turist- og wellnesshoteller

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.4 / 5

Highlights

 • Hotellets 'Brunnrestaurant' er kendt for sin gode mad
 • Der bydes på spabehandlinger og udendørs sommerpool
 • Alle standard dobbeltværelser har balkon
447,-
3~4 dage fra
1.179,-

Luksuriøst spahotel i Sydsverige

Velvære i Sverige

3 dage
Kun 1.179,- / spar op til 312,-
SPAR
4 dage
Kun 1.789,- / spar op til 448,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Besøg et af Sveriges mest berømte wellnesshoteller, lad op med ny energi og nyd livet! Ronneby har altid været en berømt kurby. Fra 1700-tallet og frem til 1920’erne tog man hertil for at drikke vandet og gå styrkende vandreture. I dag er den smukke ’Brunnsparken’ stadig velholdt og skønt at vandre i. Det gamle Brunnshotel er blevet renoveret og udvidet. Om sommeren er Brunnsparken fuld af forskellige arrangementer og aktiviteter. 

Hotellet tilbyder

Det velansete Ronneby Brunn Hotell, som har rødder tilbage i 1897, ligger midt imellem de smukke byer Karlshamn og Karlskrona i det attraktive Blekingeområde i Sverige. Blekinge byder på et bredt udvalg af muligheder hele vejen langs kysten, med skønne landskaber og idylliske kystbyer. Og er I til golf, ligger der en golfbane blot 500 meter fra hotellet, samt adskillige andre spredt ud over hele området.  

Hotellets restaurant ”Brunnrestauranten” er kendt for sin gode mad, som passer perfekt til hotellets wellnesskoncept. Har man mere lyst til et let måltid eller en drink kan I sætte Jer tilrette i den hyggelige bar, som åbner kl. 17.00. 

Hotellet tilbyder en bred vifte af spabehandlinger og energigivende aktiviteter. I løbet af sommermånederne tilbyder hotellet desuden et stort og lækkert udendørs poolområde. Spabehandlinger bedes venligst bestilles forud direkte ved hotellet. 

Værelser

Alle hotellets 264 værelser er komfortabelt indrettet med eget brusebad og toilet, hårørrer, telefon og interaktivt TV-system. 

Dobbeltværelserne er beliggende i hovedbygningen, tæt på restauranten og er mellem 16 m² og 22 m² store. Alle standard dobbeltværelser har balkon. Bemærk at værelser med opredning ikke har adgang til balkon. 

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

200 km fra
Helsingborg, Sverige 
230 km fra
Øresundsbroen
350 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ronneby & Brunnsparken (2.9km)

Brunnsparken indbyder både til dejlige vandreture blandt de smukke blomster og til at sætte sig med en god bog og slappe af og nyde omgivelserne.

I den lille kurby Ronneby, bør I ikke gå glip af kulturkvarteret Bergslagen med de gamle huse fra 1700-tallet og de smalle snoede gader i området omkring Heliga Korsets Kyrka. Möllebacksgårds Museum, Galleriet Massmanskagården og Kulturcentrum er også alle steder der er værd at besøge. Udenfor Ronneby havn finder I bl.a. en børnevenlig strand, en fiskeriplads og et bådudlejningssted.

Ikke langt fra Ronneby kan I også opleve den kulturelle rundtur ”Blekinges Perle”, hvor kunstnere og håndværkere åbner dørene for deres værksteder og skure, og lader Jer følge dem i deres spændende arbejde. Et andet område nær Ronneby som I bør besøge, er Bräkne-Hoby-området som byder på masser af smuk natur og spændende aktiviteter.

Ronneby skærgård (3.9km)

Ronneby skærgård består af mange små øer. Den største af dem, Karon, er et naturreservat med en lækker badeplads. Om sommeren er der bådafgange til øen fra Ekenäs. Også Listerby skærdgård er et naturreservat, hvor I bl.a. finder en fantastisk egeskov.

Bräkneådalen og Järnaviks kystsamfund (15.9km)

Find en kør-selv til Sverige hos Risskov Bilferie og oplev den smukke natur i Bräkneådalen og Järnaviks kystsamfund som også indbyder til mange friluftaktiviteter. Et højdepunkt er at cykle de 60 kilometer langs med Bräkneådalen og opleve skoven og det skønne kulturlandskab i den nordlige del og kystlandskabet i syd. Der er legepladser til børnene. I Järnaviks skærgård kan I sejle i kajak mellem øerne, leje en båd til længere ture, ride på islandske heste, fluefiske eller prøve at klatre. Der er lagt op til en rigtig aktiv ferie for hele familien i Bräkneådalen og Järnaviks kystsamfund. Find en billig kør-selv ferie til området hos Risskov Bilferie.

Fridlevstad (27.2km)

I denne lille landsby besluttede en gruppe beboere i 1924, at de ville bevare landsbyen for fremtidige generationer. Borgene lavede derfor et museum i den gamle præstegård fra 1800-tallet. Museet viser landsbyens håndværkstradition som f.eks. skomageren, træskomageren og smedens arbejde.

Blekinge Museum (29.3km)

Blekinge Museum ligger ved Fisketorvet hvor færgerne lægger til. Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og oplev Blekinge og dets mange seværdigheder med Risskov Bilrejser. Det spændende Blekinge Museum viser Karlskronas betydning som kystby og ”Blekinges rødder” og har flere mobile udstillinger. I Grevagården vises ”I 1700-tallets Blekinge”. Museet har også en legeplads til børnene, en hyggelig café og en smuk barokhave.

Karlskrona (29.2km)

Tag på bilferie i Sverige og kør-selv over til de mange oplevelser som ligger og venter. Karlskrona byder på både børnevenlige hoteller og masser af seværdigheder. Besøg den gamle flådehavn Karlskrona med mange spændende seværdigheder. Centrale dele af byen er optaget på UNESCO's verdensarvsliste samt dele af Flådehavnen Karlskrona, som stadig er en vigtig militærbase. Karlskronas centrale del, som kaldes Skærgårdsbyen, ligger på Trossø med omkringliggende småøer. På Stumholmen ligger Søfartsmuseet som hvert år byder tusindvis af turister indenfor. Find en billig familieferie, sommerferie eller vinterferie, hos Risskov-Bilferie og kom afsted i eget tempo.

Marinmuseum Karlskrona (29.8km)

Tag hele familien med på ferie i Sverige og besøg Marinmuseum Karlskrona, som er et spændende søfartsmuseum fydt med oplevelser for både voksne og børn. Museet har masser af aktiviteter for børn, som f.eks. Sømandsværkstedet, Søndagsskolen, Dunders Dæk, Skibssimulator og ikke mindst skibshunden Pricken, som gemmer sig rundt omkring på museet.

For de lidt ældre besøgende er der masser af udstillinger med alt fra galionsfigurer til u-både. Søfartsmuseet har også et arkiv, som huser alt det der ikke vises på udstillingerne. Samlet har museet mere end 55.000 genstande, 20.000 tegninger, 250 løbende meter af arkivdokumenter, 500.000 billeder og omkring 20.000 bøger, som altsammen beskæftiger sig med flådens historie og udvikling gennem århundreder.

Karlshamn (32.7km)

Find en skøn familieferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en herlig tur til Sverige, som også egner sig glimrende til en ægte bilferie, i eget tempo. Læg vejen forbi Karlshamn som ligger ved floden Mieåns udløb i Østersøen. Byen, der blev en købstad i midten af 1600-tallet, er en hyggelig lille by præget af nærheden til skærgården. Skærgården er oplagt for aktiviteter som svømning og solbadning, f.eks. på Boøen, om sommeren, eller skøjteløb når isen har lagt sig. Der er mange muligheder for kano- og kajaksejlads både på floden og i skærgården. Der sejler skærgårdsbåde året rundt, men med reduceret drift i vintermånederne. Find familievenlige rejser hos Risskov Bilferie og kom afsted på en oplevelsesrig tur i det svenske.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Witt

Oplev Öland & Kalmar

Småland

Super tilbud i Kalmar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas vin

303,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Kalmar er en af sveriges ældste byer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat

Hotel Carlshamn

Oplev Blekinge

Blekinge

Centralt i Karlshamn

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

306,-
Fra kun
759,-

Vis kort

Gå opdagelse i Blekinge og Karlshamn

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat