Miniferie på Rønnes Hotel ved Vesterhavet

Dansk | DKK

Rønnes Hotel

Fred og ro omgivet af den herlige Vesterhavsnatur ved Svinkløv

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.7 / 5

Highlights

 • Suveræn beliggenhed tæt på Vesterhavet
 • Lækker sæsonbetonet mad i restauranten
 • Klassisk kvalitet – super pris!
915,-
3~4 dage fra
899,-

Inkl. halvpension

Minipris ved Slettestrand

3 dage
Fra 899,- / spar op til 557,-
SPAR
4 dage
Fra 1.269,- / spar op til 915,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe og te
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Rønnes Hotel ligger tæt på Svinkløv Strand og tilbyder et ophold med dejlig fred og ro i den skønne Vesterhavsnatur. Her har I et hyggeligt udgangspunkt med idylliske omgivelser og masser af muligheder indenfor kort afstand. De omgivende plantager og skovområder indbyder til vandreture og gør hotellet til en oplagt base for aktiv ferie, og med kort afstand til Fårup Sommerland er der også gode muligheder for en hyggelig familieferie.

Hotellet tilbyder

Rønnes Hotel ligger tæt på Vesterhavet og Svinkløv Strand i det gamle fiskerleje, Slettestrand, i det nordvestlige Jylland. Hotellet er indrettet i en smuk bygning, som skaber en idyllisk stemning med hygge og afslapning i de herlige omgivelser. Bare en kort gåtur og så står I ude ved stranden, som udover at være en af Jyllands bedste badestrande, også er et sted hvor I kan opleve kystfiskeriet og se kutterne blive trukket op på land.

Uanset om I er på aktiv ferie, familieferie eller blot en hyggelig miniferie, finder I masser af gode muligheder og spændende attraktioner lige i nærheden. Nyd f.eks. vandreture i Svinkløv Klitplantage eller i området omkring Jammerbugten, overrask ungerne med en tur i Fårup Sommerland eller hils på dyrene i Hjortdal Dyrefarm. Det er muligt at leje cykler på hotellet, så I let og bekvemt kan drage ud i de skønne omgivelser.

En af hotellets egne ’attraktioner’ er den hyggelige restaurant med tilhørende gårdhave, hvor køkkenet har stor fokus på kvalitet, smag og anvendelsen af årstidens råvarer. Opholdet inkluderer morgenmad, eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage og en 2-retters årstidsbestemt menu om aftenen. Hotellets bar er det perfekte sted at runde dagen af, med en drink og hyggeligt samvær i hyggelige rammer.

Der tilbydes gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Rønnes Hotel har 63 nydelige værelser og der tilbydes både enkelt- og dobbeltværelser, samt dobbeltværelser med en ekstra opredning. Værelserne er ca. 20 m² store og har eget badeværelse med toilet og hårtørrer. Derudover er værelserne udstyret med et lille siddehjørne, clockradio og TV med danske og udenlandske kanaler.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 1
Standard dobbeltværelserne er ca. 18 m2, og har alle eget toilet og badeværelse med hårtørrer. Værelserne har et lille siddehjørne, clockradio og TV med danske og internationale kanaler.

Standard Plus dobbeltværelse

1 / 1
Standard Plus værelserne byder på ekstra plads med ca. 22 m2. Der er eget toilet og badeværelse med hårtørrer, og værelserne har et lille siddehjørne, clockradio og TV med danske og internationale kanaler.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Fosdalen (2.7km)

Besøg ét af Nordvestjyllands mest kendte og elskede naturområder! Fosdalen ligger mellem Tranum og Slettestrand og er et helt oplagt udflugtsmål for naturelskere, hvadenten I er på aktiv ferie eller familieferie. Dalen er skabt gennem regnvandserosion og som en herlig afslutning på jeres tur gennem det frodige landskab, vil I støde på et udsigtspunkt, hvorfra I kan skue ud over det smukke Vesterhav. Herefter er det oplagt at besøge Naturcenter Fosdalen og se udstillingen der.

Svinkløv Klitplantage (3.9km)

Svinkløv Klitplantage er et ca. 700 hektar stort område, beliggende ud mod Jammerbugten. Plantagen er statsejet med offentlig adgang og tilbyder en suveræn blanding af pragtfulde naturlandskaber og en fantastisk badestrand. Derudover er der en række aktiviteter i plantagen – f.eks. finder I bl.a. tre afmærkede vandreruter, St. Olavs Kilde og adskillige bål- og picnicpladser.

Janum Kjøt (9km)

Tag på miniferie og besøg Janum Kjøt, som er Nordjyllands største vandreblok, bragt til Danmark fra Norge under den seneste istid. I finder den i Han Herred og her er markeret stier, som strækker sig hele vejen til Egebjerg, som hæver sig mere end 60 meter over havets overflade. Undervejs er der opstillet infotavler med små historier og illustrationer af kunstneren Mette Rehné.

Tranum Klit (9km)

Tag på badeferie i Nordjylland og find billige hoteller tæt på Tranum Klit, som er et utroligt smukt og rigt ferieområde, der har meget smuk natur og spændende kultur at byde på. Her er der selvfølgelig badevenlig strand ved det smukke Vesterhav, men også muligheder for lystfiskeri både i saltvand og ferskvand. I finder også en tennisbane, minigolfbane og hesteudlejning. Find den rigtige sommerferie der passer på datoerne hos Risskov Bilferie, og kom afsted med hele familien på badeferie i Nordjylland.

Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj (19.4km)

Der er meget smuk natur i Danmark oplagt til en aktiv ferie med masser af vandre- og cykelture. Find en billig kør-selv ferie til Nordjylland hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse Alsbjerg Bakker langt fra Brovst ligger Alsbjerg Bakker er et smukt område sydvest for Brovst, og byder bl.a. på fortidsminder, flotte udsigter og masser af gode muligheder for vandre- og cykelture. I området finder I også hele Nordeuropas eneste trekamrede jættestue, Hvisselhøj. Faktisk findes der mange gravhøje i området, men Hvisselhøj er den eneste, der er blevet udgravet. Jættestuen blev renoveret i 1998, og det er muligt at kravle indenfor og se den enestående høj indefra! Hele det skønne område er fredet med offentlig adgang og bakkerne er adskilt af en kløft, og ligger med en skøn udsigt over Limfjorden og det flade landskab fra Aggersund til Aalborg. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie med hele familien til Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj.

Fårup Sommerland (31.1km)

Med over 500.000 gæster årligt er Fårup Sommerland i top 10 over Danmarks mest besøgte attraktioner. Med alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland er forlystelsesparken et must med børn.

Læs mere om jeres besøg på Fårup Sommerlands hjemmeside: www.faarupsommerland.dk.

Anne Justs have (24.3km)

Anne Just's Have - en blomstermalers have på 7500 m2 etableret med mange forskellige haverum, der hver giver en særlig oplevelse. Vil i på billig miniferie, så bestil et weekendophold hos Risskov Bilferie og besøg ateliet, hvor der er en permanent udstilling af Anne Justs malerier og keramik, ligesom der i løbet af sommeren vil være forskellige musikarrangementer. Midt i haven er der et lille kaffehus, hvor der i åbningstiden er mulighed for at købe kaffe med hjemmebagt kringle.

Løgstør (25.8km)

Tag på bilferie i Danmark og læg vejen forbi Løgstør som ligger helt ned til Limfjorden. Find billige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i området hos Risskov Bilferie og besøg Løgstør, også kendt som ”Muslingebyen Løgstør”, da byen i særdeleshed er kendt for denne velsmagende specialitet. Gå en tur igennem byens gamle gader med små huse bygget til fiskere og sømænd i 1800-tallet, eller langs havnen, som altid summer af liv. Lystfiskeri er populært i Løgstør, hvor blandt andet sild, østers og naturligvis muslinger kan fiskes op af fjorden. I centrum kan I besøge Løgstør Kirke eller Limfjordsmuseet. Der er desuden et godt udvalg af restauranter og butikker i byen. Løgstør er omgivet af smuk natur, som egner sig godt til både vandre-, cykel- og rideture. Oplagt til en aktiv ferie. Find en familieferie til Limfjorden med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd lidt muslinger, hvis sæsonen er til det.

Blokhus (26.4km)

Tag på ferie i egen bil til Blokhus eller find et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie. Blokhus er et tidligere fiskerleje og centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis med gode spisesteder og mange shoppingmuligheder. Fin en billig sommerferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og oplev det smukke Blokhus i Jylland og prøv eksempelvis en frokost på den hyggelige Restaurant Futten, efter I har gjort nogle gode indkøb i de hyggelige butikker. Den unikke ferieperle lokker med en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand, lune klitter og brusende blåt hav. Det er også muligt at finde billige miniferier i området hos Risskov Bilferie både til sommerferie og vinterferie er der gode tilbud.

Store Vildmose (33.9km)

Hele året kan I opleve kronvildt og om vinteren især svaner, gæs og rovfugle. I foråret blomstrer træer og blomster og skaber en smuk og farverig oplevelse.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Himmerland

Limfjorden

Minipris til Aars

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

723,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2 x 2-retters menu

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

Fra kun
1.169,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat

Hotel Hjallerup Kro

Kroophold nord for Aalborg

Nordjylland

Kroferie i Nordjylland

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

281,-
Fra kun
1.069,-

Vis kort

Hyggelig nordjysk kroferie

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat