Miniferie på Rønnes Hotel ved Vesterhavet

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Rønnes Hotel

Fred og ro omgivet af den herlige Vesterhavsnatur ved Svinkløv

Suveræn beliggenhed tæt på Vesterhavet
Lækker sæsonbetonet mad i restauranten
Levende musik og dans med stor buffet på udvalgte lørdage
 • Restaurant
 • Bar
 • Mulighed for cykelleje
 • Legeplads
 • Hund

Hotellet

Rønnes Hotel ligger tæt på Svinkløv Strand og tilbyder et ophold med dejlig fred og ro i den skønne Vesterhavsnatur. Her har I et hyggeligt udgangspunkt med idylliske omgivelser og masser af muligheder indenfor kort afstand. De omgivende plantager og skovområder indbyder til vandreture og gør hotellet til en oplagt base for aktiv ferie, og med kort afstand til Fårup Sommerland er der også gode muligheder for en hyggelig familieferie.


Hotellet tilbyder

Rønnes Hotel ligger tæt på Vesterhavet og Svinkløv Strand i det gamle fiskerleje, Slettestrand, i det nordvestlige Jylland. Hotellet er indrettet i en smuk bygning, som skaber en idyllisk stemning med hygge og afslapning i de herlige omgivelser. Bare en kort gåtur og så står I ude ved stranden, som udover at være en af Jyllands bedste badestrande, også er et sted hvor I kan opleve kystfiskeriet og se kutterne blive trukket op på land.

Uanset om I er på aktiv ferie, familieferie eller blot en hyggelig miniferie, finder I masser af gode muligheder og spændende attraktioner lige i nærheden. Nyd f.eks. vandreture i Svinkløv Klitplantage eller i området omkring Jammerbugten, overrask ungerne med en tur i Fårup Sommerland eller hils på dyrene i Hjortdal Dyrefarm. Det er muligt at leje cykler på hotellet, så I let og bekvemt kan drage ud i de skønne omgivelser.

En af hotellets egne ’attraktioner’ er den hyggelige restaurant med tilhørende gårdhave, hvor køkkenet har stor fokus på kvalitet, smag og anvendelsen af årstidens råvarer. Opholdet inkluderer morgenbuffet, eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage og en 2-retters årstidsbestemt menu om aftenen. Ofte indeholder menuerne lokale fiskespecialiteter, men I kan sagtens få noget andet hvis I ikke spiser fisk. På lørdage er den almindelige 2-retters menu skiftet ud med en stor buffet, hvor der altid er noget for enhver smag. Derudover er der også levende musik og dans næsten hver lørdag aften. Hotellets bar er det perfekte sted at runde dagen af, med en drink og hyggeligt samvær i hyggelige rammer.

Der tilbydes gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Rønnes Hotel har 63 nydelige værelser og der tilbydes både enkelt- og dobbeltværelser, samt dobbeltværelser med en ekstra opredning. Værelserne er ca. 20 m² store og har eget badeværelse med toilet og hårtørrer. Derudover er værelserne udstyret med et lille siddehjørne, clockradio og TV med danske og udenlandske kanaler.

Bemærk at

Børn i forældres seng (0-2,9 år): aftenmenu/børnemenu er ikke inkl. Kun morgenmad er inkl. for børn.

Ved overnatninger henover lørdag serveres der buffet (i stedet for en 2-retters menu), og der er levende musik og dans om aftenen.

På de følgende lørdage er der ikke levende musik og dans:

4 Januar 2020
11 Januar 2020
18 Januar 2020
25 Januar 2020
15 Februar 2020
22 Februar 2020

Vis flere

Værd at se

 • Fosdalen (3.0 km)

  Besøg ét af Nordvestjyllands mest kendte og elskede naturområder! Fosdalen ligger mellem Tranum og Slettestrand og er et helt oplagt udflugtsmål for naturelskere, hvadenten I er på aktiv ferie eller familieferie. Dalen er skabt gennem regnvandserosion og som en herlig afslutning på jeres tur gennem det frodige landskab, vil I støde på et udsigtspunkt, hvorfra I kan skue ud over det smukke Vesterhav. Herefter er det oplagt at besøge Naturcenter Fosdalen og se udstillingen der.

  Fosdalen
  Fosdalen er et oplagt besøgsmål når I er på ferie nær Jammerbugten, Løgstør eller Slettestrand.
 • Svinkløv Klitplantage (3.6 km)

  Svinkløv Klitplantage er et ca. 700 hektar stort område, beliggende ud mod Jammerbugten. Plantagen er statsejet med offentlig adgang og tilbyder en suveræn blanding af pragtfulde naturlandskaber og en fantastisk badestrand. Derudover er der en række aktiviteter i plantagen – f.eks. finder I bl.a. tre afmærkede vandreruter, St. Olavs Kilde og adskillige bål- og picnicpladser.

  Svinkløv Klitplantage
  Svinkløv Klitplantage er oplagt til vandreture under en ferie i Nordjylland
 • Janum Kjøt (8.8 km)

  Tag på miniferie og besøg Janum Kjøt, som er Nordjyllands største vandreblok, bragt til Danmark fra Norge under den seneste istid. I finder den i Han Herred og her er markeret stier, som strækker sig hele vejen til Egebjerg, som hæver sig mere end 60 meter over havets overflade. Undervejs er der opstillet infotavler med små historier og illustrationer af kunstneren Mette Rehné.

  Janum Kjøt
  Den specielle Janum Kjøt Sten består af gnejs og granit, måler ca. 7x4 meter og vejer et sted mellem 200 og 250 tons.
 • Tranum Klit (9.2 km)

  Tag på badeferie i Nordjylland og find billige hoteller tæt på Tranum Klit, som er et utroligt smukt og rigt ferieområde, der har meget smuk natur og spændende kultur at byde på. Her er der selvfølgelig badevenlig strand ved det smukke Vesterhav, men også muligheder for lystfiskeri både i saltvand og ferskvand. I finder også en tennisbane, minigolfbane og hesteudlejning. Find den rigtige sommerferie der passer på datoerne hos Risskov Bilferie, og kom afsted med hele familien på badeferie i Nordjylland.

  Tranum Klit
  Tag på badeferie ved Tranum klitter.
 • Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj (19.3 km)

  Der er meget smuk natur i Danmark oplagt til en aktiv ferie med masser af vandre- og cykelture. Find en billig kør-selv ferie til Nordjylland hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse Alsbjerg Bakker langt fra Brovst ligger Alsbjerg Bakker er et smukt område sydvest for Brovst, og byder bl.a. på fortidsminder, flotte udsigter og masser af gode muligheder for vandre- og cykelture. I området finder I også hele Nordeuropas eneste trekamrede jættestue, Hvisselhøj. Faktisk findes der mange gravhøje i området, men Hvisselhøj er den eneste, der er blevet udgravet. Jættestuen blev renoveret i 1998, og det er muligt at kravle indenfor og se den enestående høj indefra! Hele det skønne område er fredet med offentlig adgang og bakkerne er adskilt af en kløft, og ligger med en skøn udsigt over Limfjorden og det flade landskab fra Aggersund til Aalborg. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie med hele familien til Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj.

  Alsbjerg Bakker og Jættestuen Hvisselhøj
  I Alsbjerg Bakker ligger der også en jættestue som er blevet renoveret.
 • Fårup Sommerland (31.7 km)

  Med over 500.000 gæster årligt er Fårup Sommerland i top 10 over Danmarks mest besøgte attraktioner. Med alt lige fra vilde rutsjebaner og børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland er forlystelsesparken et must med børn. Læs mere om jeres besøg på Fårup Sommerlands hjemmeside: www.faarupsommerland.dk.

  Fårup Sommerland
  En sjov dag for hele familien venter i Fårup Sommerland.
 • Vikingeborgen Aggersborg (21.7 km)

  Vikingeborgen Aggersborg er den største ringborg i Danmark. Den blev bygget af Harald Blåtand i år 980. Borgen blev brugt til at overvåge sejladser mellem Danmark og Norge. Vikingeborgen lå i datidens handelscentrum, hvor handelsskibe mellem Hanherred og Vesthimmerland havde travlt med at transportere varer.

  Vikingeborgen Aggersborg
  Mærk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
 • Anne Justs have (25.6 km)

  Anne Just's Have - en blomstermalers have på 7500 m2 etableret med mange forskellige haverum, der hver giver en særlig oplevelse. Vil i på billig miniferie, så bestil et weekendophold hos Risskov Bilferie og besøg ateliet, hvor der er en permanent udstilling af Anne Justs malerier og keramik, ligesom der i løbet af sommeren vil være forskellige musikarrangementer. Midt i haven er der et lille kaffehus, hvor der i åbningstiden er mulighed for at købe kaffe med hjemmebagt kringle.

  Anne Justs have
  Anne Just's Have også kaldet haven i Hune
 • Løgstør (25.7 km)

  Tag på bilferie i Danmark og læg vejen forbi Løgstør som ligger helt ned til Limfjorden. Find billige hoteller til en sommerferie eller vinterferie i området hos Risskov Bilferie og besøg Løgstør, også kendt som ”Muslingebyen Løgstør”, da byen i særdeleshed er kendt for denne velsmagende specialitet. Gå en tur igennem byens gamle gader med små huse bygget til fiskere og sømænd i 1800-tallet, eller langs havnen, som altid summer af liv. Lystfiskeri er populært i Løgstør, hvor blandt andet sild, østers og naturligvis muslinger kan fiskes op af fjorden. I centrum kan I besøge Løgstør Kirke eller Limfjordsmuseet. Der er desuden et godt udvalg af restauranter og butikker i byen. Løgstør er omgivet af smuk natur, som egner sig godt til både vandre-, cykel- og rideture. Oplagt til en aktiv ferie. Find en familieferie til Limfjorden med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd lidt muslinger, hvis sæsonen er til det.

  Løgstør
  Muslingebyen Løgstør er omgivet af en meget smuk natur.
 • Blokhus (27.6 km)

  Tag på ferie i egen bil til Blokhus eller find et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie. Blokhus er et tidligere fiskerleje og centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis med gode spisesteder og mange shoppingmuligheder. Fin en billig sommerferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og oplev det smukke Blokhus i Jylland og prøv eksempelvis en frokost på den hyggelige Restaurant Futten, efter I har gjort nogle gode indkøb i de hyggelige butikker. Den unikke ferieperle lokker med en af Nordeuropas bedste strande med fint hvidt sand, lune klitter og brusende blåt hav. Det er også muligt at finde billige miniferier i området hos Risskov Bilferie både til sommerferie og vinterferie er der gode tilbud.

  Blokhus
  Blokhus i Jylland
 • Store Vildmose (31.2 km)

  Hele året kan I opleve kronvildt og om vinteren især svaner, gæs og rovfugle. I foråret blomstrer træer og blomster og skaber en smuk og farverig oplevelse.

  Store Vildmose
  Oplev den smukke natur i Store Vildmose under en ferie i nærheden af Aalborg
Vis flere

Kort

Rønnes Hotel
Kystvejen 25 9690 Fjerritslev

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 50% rabat