Julemarked i Konstanz

Åbent fra 30. november - 22.december

Bemærk venligst, at datoer og åbningstider kan variere. Du kan besøge julemarkedets egen hjemmeside med aktuel information.

Oplev det charmerende julemarked i den sydtyske grænseby, Konstanz. Med sin beliggenhed i historiske omgivelser på havnen i byens smukke Altstadt og direkte ned til Bodensee, er der lagt op til et julemarked med en skøn maritim stemning. Reflektionerne af 100.000 lys danser henover Bodensees blanke overflade og spejler sig i den klare aftenhimmel, duften af jul hænger i luften og lystig musik og spændingsfuld latter kan høres overalt.

Julemarkedet i Konstanz har eksisteret i mange år, men det har især vokset sig stort efter en omfattende udvidelse i 1990’erne. De godt 170 boder snoer sig rundt hele vejen langs havnen, der er julemænd og karruseller og som noget af det seneste er et stort skib, doneret af ’Weißen Bodenseeflotte’ (Den Hvide Bodenseeflåde) blevet en fast og meget populær bestanddel af julemarkedet. Juleskibet ligger i havnen og her kan I gå ombord og f.eks. nyde en 360° panoramabar på det øverste dæk.

De hyggelige træboder tilbyder et stort og varieret udvalg af håndværk, kunst, pynt, legetøj, beklædning og husholdningsartikler og naturligvis masser af dejlige julegodter med Glühwein, pølser, brændte mandler, marcipan og bagværk i alle afskygninger. Den romantiske belysning sætter den perfekte julestemning og fører Jer ned langs havnen og ud mod det flotte juleskib. På havnen finder I også udflugtsbåde, som sejler ud til den smukke ø, Mainau, som udover at huse et hyggeligt vinterlandskab i julen, også huser en smuk botanisk have, som er værd at besøge hele året rundt. Markedet skønnes at have omkring 450.000 gæster årligt.

Konstanz er en skøn shoppingby på alle tider af året, og skulle I have lyst til en lidt mere traditionel shoppetur, har I ikke langt fra havnen og til byens store indkøbsgader, hvor der er masser af forretninger, caféer og restauranter at vælge imellem. 

Læs mere ...
Nærliggende hoteller
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.