Julemarked i Kristiansand

Bemærk venligst, at datoer og åbningstider kan variere. Du kan besøge julemarkedets egen hjemmeside med aktuel information.

Tag på en herlig ferie i egen bil i Sydnorge med en juletur til Kristiansand, som hvert år i december forvandler sig til en smuk og stemningsfuld juleby. Fra markedet officielt skydes i gang og indtil julen er ovre, vil der være masser af spændende ting at opleve i byen, lige fra selve markedet med de mange boder og dejlige dufte og skøjtebane til det store flotte 3D-lysshow ved byens domkirke. Lysshowet er blevet en yderst populær tradition og kører i adskillige dage i december. Derudover er der også flere masser af gode muligheder for at shoppe og byens butikker holder som regel søndagsåbent de sidste tre søndage i december.

Lad jer forføre af de mange indtryk på markedet og gå rundt blandt boderne som bl.a. byder på håndværk, kunst, hjemmelavede ting og sager, smykker og naturligvis julegaver og inspiration i alle mulige afskygninger. Der findes selvfølgelig også adskillige madboder hvor I kan finde brændte mandler, gløgg og meget mere.

Find et billigt hotelophold i Kristiansand og tag med Risskov Bilferie på alletiders juleferie i den smukke sydnorske by.

Læs mere ...
4
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen
For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet.

· Rejsearrangør: Risskov Autoferien AG
· Prisen er pr. person i dbl. vær.
· Minimum inkl. slutrengøring
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestilling kr. 100,- og ved onlinebestilling kr. 85,-
· Spar ift. hotellets egen pris

Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.