Idyllisk ferie på Sinatur Hotel Skarrildhus i Midtjylland

Dansk | DKK

Sinatur Hotel Skarrildhus

Gå en romantisk tur i parken og betragt de herskabelige bygninger

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.5 / 5

Highlights

 • Skøn beliggenhed på den jyske hede
 • Vælg mellem 2 lækre ophold med halvpension
 • Tildelt Fødevarestyrelsens økologiske spisemærke i sølv
1.281,-
3~6 dage fra
1.159,-

Inkl. 2-retters menu

Idyl på den jyske hede

3 dage
Fra 1.159,- / spar op til 579,-
SPAR
4 dage
Fra 1.839,- / spar op til 788,-
SPAR
5 dage
Fra 2.519,- / spar op til 1.072,-
SPAR
6 dage
Fra 3.199,- / spar op til 1.281,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad m. husets specialiteter
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas vin før middagen
 • 1 x coffee to go
Risskov Pakken

Nyd en herlig ferie på Sinatur Hotel Skarrildhus, som ligger omgivet af skøn natur på den jyske hede. Her er der masser af afslapning, romantik og ikke mindst historie i vente, idet bygningerne i den omkringliggende park fortæller historier, som går mange år tilbage i tiden. Glæd jer til et lækkert 4-stjernet ophold med udsøgt mad, og pragtfuld natur lige udenfor døren.

Hotellet tilbyder

Sinatur Hotel Skarrildhus ligger omgivet af et smukt parkområde, hvor store rhododendronbuske og små idylliske vandløb er med til, at danne rammen om jeres ophold i det midtjyske. Nyd en romantisk slentretur i parken, hvor hver enkelt herskabelige bygning fortæller sin egen unikke historie om en ganske anden tid.

Hovedbygningens opholdsstuer er bevaret i deres oprindelige stil, og fungerer i dag som det oplagte midpunkt og mødested under opholdet. Hotellet ligger omkranset af knap 500 ha. natur, som både omfatter skov, hede og eng. Om sommeren er det muligt at sejle i kano på Skjern å eller Karstoft å, som løber igennem parken ved Skarrildhus, og om efteråret er det også helt oplagt at gå på svampejagt i området.

I får den perfekte start på dagen med dejlig morgenmad i hyggelige omgivelser, og om aftenen tryller hotellets kok et udvalg af smagfulde retter, tilberedt af friske, lokale og økologiske råvarer i den nyrenoverede restaurant. Hotellet har også en hyggelig barstue, hvor det er muligt at spille billard, pool, dart og bordtennis.

Hotellet tilbyder gratis parkering, inkl. ladestandere til elbiler, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Alle hotellets 81 værelser er elegante og harmoniske, og I kan vælge mellem enkeltværelser, familieværelser og Superior dobbeltværelser hvor der er mulighed for at tilføje en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
De hyggelige, lyse enkeltværelser har alt, hvad du har brug for, når du ønsker at trække dig tilbageer er telefon, fladskærms-TV, skrivebord, hårtørrer, gratis wifi. til en afslappende stund. Sengen er 90 x 200 CM
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 1
Dobbeltværelse er hyggelige, store værelser med en enestående udsigt over den smukke natur. Her er alt, hvad du har brug for, når opholdet skal være lidt udover det sædvanlige. Der er telefon, fladskærms-TV, skrivebord, hårtørrer, gratis wifi. Dobbeltværelser har 2 senge af 90 x 200 CM

Familieværelse

1 / 1
Værelset til den store familie med plads til 4 personer / 2 voksne og 2 børn. Der er telefon, fladskærms-TV, skrivebord, hårtørrer, gratis wifi.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Skarrild (0.7km)

Skarrild er en lille landsby med 330 indbyggere i Vestjylland placeret midt i den storslåede natur, ca. 20 min. kørsel syd for Herning. Byen er omgivet af skove og lyngbakker, der sammen med Skjern Ådal giver mulighed for mange gode naturoplevelser.

Når I kommer nordfra og kører ned mod åen i Skarrild by, mellem kirkegårdsmuren og vejen, ligger et lille stråtækt hus. Dette er Skarrild-Karstoft Museum og Lokalarkiv. Foreningens opgave er at fremme interessen for sognets historie, samt at indsamle, registrere og opbevare genstande og arkivalier. Det beskedne hus åbner med glæde dørene, hvis I skulle have lyst til at lære om Skarrild og omegn. Indenfor i de lave, men hyggelige stuer, er én af dem indrettet som mindestue over 7 allierede flyvere, som blev skudt ned den 27. August 1944, og blev begravet på Skarrild kirkegård. Museet råder også over et slægtsforskningsregister på ca. 13.000 navne på folk fra Skarrild og omegn. Der kommer mange forespørgsler fra folk, som søger noget om deres forfædre. Der er forespørgsler både fra udlandet og fra Danmark.

Åskov Golfklub (10.8km)

Find en golfferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med golfkøllerne til Åskov Golfklub. Her kan I kaste jer ud på de 18 huller på den flotte bane, som bliver plejet året rundt. Banen ligger i naturrige omgivelser, som bestemt giver golfoplevelsen et hak opad. Find en golfferie hos Risskov Bilferie og bestil et billigt weekendophold tæt på Åskov Golfklub. Tag på et weekendophold eller en miniferie og slip kræfter løs på Åskov Golfklub.

Jyllands Park Zoo (17.7km)

Jyllands Park Zoo er en zoologisk have i Videbæk i Vestjylland. Parken indeholder over 500 dyr, og har desuden en række forlystelser som karrusel og rutsjebane. Jyllands Park Zoo er ideel at besøge, hvis I har de yngste med på miniferie.

HEART - Herning Museum of Contemporary Art (24.9km)

En af Hernings mange stoltheder er så bestemt HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. HEART åbnede dørene i 2009 og tilbyder de besøgende et spændende indblik i både dansk og international samtidskunst. Der er skiftende særudstillinger, der dækker alle former og typer af samtidskunst og indenfor alle typer af medier. Der er også tematiske gruppeudstillinger og selve samlingen tager udgangspunkt i den konceptuelle og eksperimenterende kunst fra 1930'erne og frem til i dag. Der er værker af den italienske kunstner Piero Manzoni og derudover rummer samlingen også værker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere.

´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaber nye kreationer sammen med Hernings virksomheder. Alt i alt er Herning en ideel destination, hvis man vil på familieferie i Danmark eller måske blot har brug for et par dage på miniferie i egen bil - der er også et levende kulturhus med en koncertsal, restaurant og butik, så der skulle være god underholdning i vente, hvis der er interesse for at udforske den moderne kunst i et spændende og vidtrækkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

Henning Larsens kunstpavillon (25.5km)

Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk er tegnet af Henning Larsens tegnestue. Der vises spændende kunstudstillinger og der er mulighed for at besøge deres dejlige café med en fin søudsigt. Så er man på badeferie eller miniferie i Vestjylland og samtidig interesseret i kunst, så er Videbæk oplagt at besøge.

Frisenborg Skulpturpark (33.3km)

Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og besøg Ikast og Frisenborg Skulpturpark, hvor I kan finde en stor samling af betydningsfulde, moderne danske skulpturer. Udover at nyde de mange spændende skulpturer skabt af danske kunstnere, kan I nyde en dejlig ro i de grønne områder og børnene kan slippe fantasien løs. Planlæg en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og kom afsted på opdagelse i Ikast og omegn.

Kongernes Jelling (50.7km)

Ikke langt fra Billund ligger Kongernes Jelling som er et oplevelsescenter i Jelling, hvor de besøgende får muligheden for at rejse over 1000 år tilbage i tiden, nemlig helt tilbage til vikingetiden, da kongerne Gorm den Gamle og Harald Blåtand huserede og satte deres runesten i Jelling. Find en billig bilferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie til Midtjylland med hele familien. En af de største perler i Danmarkshistorien er det vikingeanlæg som Harald Blåtand opførte. Det er det største vikingeanlæg i Danmark og var med til at gøre den danske befolkning kristne og så samlede han også Danmark til én nation. Få et godt gys, når vikingernes brutale ofringer kommer helt tæt på, tag turen ind i Gorm den Gamles gravhøj og bliv klogere på, hvordan det nu var, at Harald Blåtand formåede at samle det danske rige. Tag et kig igennem den digitale kikkert og se, hvordan Jelling så ud for 1000 år siden.

Besøg de imponerende Jellingmonumenter, der består af to runesten samt to meget store høje og en kirke samt markeringen af et 1,4 km langt palisadehegn, der omgiver hele området. Jelling-monumenterne er på UNESCO´s liste over verdenskulturarv. God tur til en af Danmarks smukkeste regioner og husk at tage børnene med. Der er gratis adgang til både oplevelsescentret og monumentområdet. Find et billigt hotelophold til hele familien og tag på bilferie i Danmark med Risskov Bilferie.

Julemarked i Ribe (80.5km)

December er en hel speciel måned i Ribe, hvor alle gaderne er pyntet op til jul. Det helt rigtige sted at komme i den rette stemning til julegaveindkøb. Gå en tur igennem de hyggelige gader i den gamle by, som er pyntet op med julelys og dekorationer, og slå jer ned på en af caféerne, hvor I kan få varmen med en kop kaffe eller kakao. Ribe i december er et oplagt sted at tilbringe en miniferie eller en lang weekend og få klaret en masse af julen's shopping. 

Besøg også julemarkedet i Ribe, der først og fremmest handler om ”Peters Jul”. Det klassiske eventyr om Peters Jul er Mathilde Cold F. Kjærs barndomsfortælling om hendes egen jul i Ribe. Hendes barndomshjem Porsborg er i dag omdannet til Ribe Turistbureau.

I Ribe er julemarkedet bygget op om Peters jul, og i byens brobelagte gader er det fra november og frem til jul muligt at gå rundt og nyde julestemningen i det eventyrlige julemarked som danner rammen om julens traditioner i Nordens ældste købstad.

Med en historie som kan spores tilbage til omkring år 700, hvor den første handelsplads blev anlagt, er der masser af historie i byen. Mange af de velbevarede bygninger og huse er i dag fredede, og danner sammen med Danmarks ældste rådhus en historisk ramme. Rådhuset kan dateres tilbage til 1496, og har siden 1709 fungeret som rådhus.

Julemarkedet i byen består af en række boder, hvor det er muligt at købe alt fra julekonfekt, til traditionelle klejner og honningkager, samt alverdens alternative hjemmelavede julegaver.

Jul på Quedens Gaard i Ribe

Oplev julen på den gamle Købmandsgård, som vil være fyldt med gammeldags julestemning. En tur rundt på købmandsgården er en oplevelse for alle sanser, hvor duftene fra alverdens julelækkerier spreder sig, samtidig med at det vil være muligt af få smagsprøver på konfekt, klejner og brændte mandler. Hvis dette ikke er nok julestemning, er det også muligt at se traditionel gammeldags håndværk, flettede julehjerter og andre juletraditioner.

Julemarked på Gram Slot (83.5km)


Et weekendophold i Gram kan være en rigtig god idé. Om vinteren afholdes der nemlig julemarked på Gram Slot i udvalgte weekender. Gå en tur rundt imellem de mange boder med julestads og gør et godt køb. Kom indenfor i caféen og varm jer på en kop kaffe med julegodter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til julemarked på Gram Slot.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. halvpension

Midtjylland

Minipris til Herning

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

151,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Kolding

Inkl. 2-retters menu/buffet

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

234,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Afslapning med pool og spa i Kolding

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 150kr per nat