Kør-selv til Strandhotel Dagebüll

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Strandhotel Dagebüll

Hyggeligt strandhotel ved Nordsøkysten ud til Vadehavet

Beliggende direkte ved kysten
Charmerende hotel med lille wellnessområde
Fantastiske udflugter i Vadehavet
 • 50 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 220 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 340 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Familen Jannsen har i 30 år drevet Strandhotel Dagebüll. Hotellet ligger helt ude på diget ved færgelejet i Dagebüll og er næsten omgivet af vand til alle sider. Her er der lagt op til en skøn miniferie direkte ved Vadehavet.

Hotellet tilbyder

Nyd udsigten fra hotellets restaurant (her kan I nyde forskellige kød- og fiskeretter) og café. Aftenen kan I nyde i hotellets Bierstube "Pfeffermühle". I månederne januar til april kan det dog ske at Bierstube er delvis lukket. 

Hotellet har også wellnesscenter "Aqua Vitalis" (dette mod gebyr) med finsk sauna, aroma dampbad og stillezone. Wellnessafdelingen åbner kl. 17, men ønsker I f.eks. en tur i saunaen før dette, kan I blot henvende jer i receptionen ca. 30 min. før.

Der er desuden mulighed for internet.

Værelser

Alle hotellets værelser er indrettet med bad/toilet, TV og telefon. 

Bemærk at

Havudsigt forefindes på størstedelen af værelserne. Hotellet tildeler værelserne efter først til mølle princippet.

Middagen starter kl. 17:30 hver dag. Retten til ændringer og undtagelser forbeholdes.

Vis flere

Værd at se

 • Föhr (16.1 km)

  Föhr er en nordfrisisk ø beliggende ud for Sydslesvig. Den smukke ø har et areal på omkring 80 km² og kaldes også ’den grønne ø’. På Jeres ture rundt omkring på Föhr, vil I bl.a. støde på middelalderkirker, heriblandt Skt. Johannes Kirke i Niblum, som er den største af i alt tre. Derudover ligger der også to museer på øen; det kulturhistoriske Frisermuseum i Vyk og kunstmuseet Museum Kunst der Westküste i Alkersum.

  Föhr
  Nyd de bløde sandstrande på Föhr.
 • Bordelumer Heide (23.8 km)

  Der er lagt op til en aktiv ferie når kør-selv ferien går til Bordelumer Heide. Er I friske på en gåtur skal I tage en tur til Bordelumer Heide. Det store hedeområde indbyder til dejlige gå- eller cykelture i den afvekslende natur. Området på 192 ha ændrer sig fra store åbne områder til hyggelige birkeskove og små vandløb. Heden er ekseptionel smuk, når lyngen blomstrer. Find børnevenlige hoteller i nærheden hos Risskov Bilferie og nyd den friske luft i lungerne på de skønne vandreture som Bordelumer Heide kan byde på.

  Bordelumer Heide
  Bordelumer Heide er perfekt til en aktiv ferie med vandreture.
 • Noldemuseet (24.4 km)

  Den dansk-tyske maler Emil Nolde (1867 – 1956) er en stor berømthed i regionen. Hans akvareller, med de udtryksstærke farver, gjorde ham til en af de ledende repræsentanter for ekspressionismen. Det historiske Noldemuseum i Seebüll ligger på den danske grænse og kan dermed også kombineres med en tur til Danmark.

  Noldemuseet
  Den smukke have bag huset, hvor Nolde ofte tankede inspiration
 • Bredstedt (25.3 km)

  Prøv lidt turisme i Bredstedt, en lille by på den nordfrisiske vestkyst, hvor I stadigvæk kan mærke den gamle danske historie. Find en billig miniferie hos Risskov Bilferie og tag på opldagelse i den over 700 år gamle by og dens lange historie. Mange i byen taler dansk og I kan bl.a. finde både en dansk skole og en dansk børnehave samt Clementshus, der er de danske ældreboliger i byen. Overalt kan I finde spor af tider, hvor byen hørte til Danmark. Gå en tur forbi byens kirke, St. Nicholas kirke, der stammer tilbage fra 1462 og er bygget i sen gotisk stil med munkesten og kampesten. Kirken er udstyret med en trefløjet alteropsats fra 1580 og et sengotisk korbue-krucifiks fra 1400-tallet. På kirkegården kan I desuden finde flere gravsten helt tilbage fra 1500 – 1700-tallet. Er børnene eller børnebørnene med på ferien er det oplagt at bruge en dag i byens friluftsbad, der tilbyder 900 kvadratmeters sjov i vandet. Her finder I alt fra vandrutsjebane, springbassin og utallige andre vandfaciliteter, hvor legebørn i alle aldre kan boltre sig. Desuden er der dejlige grønne arealer, hvor I kan slappe af. Find en familieferie til Bredstedt i Nordtyskland hos Risskov Bilferie og tag børnene med, der er nemlig også mange børnevenlige hoteller i området, så er der nemlig lagt op til en suveræn familieferie.

  Bredstedt
  Bredstedt er næsten dansk, men ligger i Nordtyskland.
 • Schafberg (25.9 km)

  Gå en tur ved Vadehavet i dette grønne område.

  Schafberg
  Schafberg er ideelt til en smuk vandretur under Jeres ferie ved Vadethavet i Nordfriesland
 • Hallig Hooge (27.6 km)

  Hallig Hooge er en af de 10 vadehavsøer, der ligger ud for den sydslesvigske vestkyst og er en oplagt destination på en bilferie i Nordtyskland. Hooge er med sine 574 hektar blandt de største vadehavsøer i det nordfrisiske vadehav. Her får I naturoplevelser for livet, hvor det ene fantastisk smukke landskab afløses af det næste. Se de flotte, gamle bygninger, hør anekdoten om det kongelige besøg ved danske Kong Frederik VI i 1826 og oplev udstillingerne om hele områdets historie og kultur på Halligmuseet.

  Hallig Hooge
  Man kan komme til Hallig Hooge med færge fra Dagebüll
 • Amrum (32.9 km)

  Amrum er en af de mindste af de vadehavsøer der findes ud for Sydslevigs kyst, men samtidig også én af de smukkeste. Tag på kør-selv ferie og oplev store skovområder, smukke klitdale og idylliske søer. Den lille charmerende ø er desuden et vigtigt yngleområde for havfugle som f.eks. edderfuglen, strandskaden, havternen og forskellige mågearter.

  Amrum
  Amrum er et sandt vandreparadis.
 • Vadehavet (39.4 km)

  Find en miniferie til Nationalpark Vadehavet hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv ferie i den smukke danske natur. Vadehavet ligger på den jyske vestkyst fra Blåvandshuk og Ho Bugt i nord til den tyske grænse i syd. Området omfatter også øerne Fanø, Rømø og Mandø. Her er det især tidevandet, der sætter sit karakteristiske præg. Fra de høje diger, som beskytter mod stormflod, kan I opleve flotte og uendelige udsigter over Vadehavet og det flade marskland. De mange sandbanker i Vadehavet er populære tilholdssteder for ynglende sælflokke. På de tre vadehavsøer Rømø, Fanø og Mandø får I masser af uberørt natur, klitter og nogle af Danmarks fineste sandstrande. Tag på sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og oplev Vadehavet i eget kør-selv tempo med Risskov Bilferie.

  Vadehavet
  Vadehavet har en enestående natur og et rigt dyreliv.
 • Flensburg (62.8 km)

  Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på. Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

  Flensburg
  Oplev havnebyen Flensburg
 • Sylt (104.9 km)

  Under jeres ophold er det et must at tage turen til øen Sylt (syd for Rømø). På den nordlige spids ligger byen List og på den sydlige spids ligger Hörnum. Langs øen er der skønne hvide strande, skønne klitter og interessante byer. Øens form har ofte skiftet i løbet af årene og den skifter stadig form. Dette selvfølgelig over en lang årerække og øens nuværende form har den kun haft i ca. 400 år. Tidligere var Sylt en del af Danmark. Idag er der ca. 12.000 indbyggere på Sylt. På Sylt er der 40 km. fin sandstrand og her er mange spændende muligheder for aktiviteter, bl.a. svømning, strandgymnastik m.m. Om vinteren er det muligt at besøge en strandsauna. Prøv denne specielle oplevelse direkte på stranden!

  Sylt
  Sylt er et oplagt udflugtsmål, hvadenten I er på ferie i Sønderjylland eller Nordtyskland
Vis flere

Kort

Strandhotel Dagebüll
Nordseestrasse 2-4 25899 Dagebüll

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi har lige været en tur i Dagebüll... Hotellet, betjeningen, værelserne, maden og omgivelserne var lang udover, hvad vi havde forventet. Vi kan på det kraftigste anbefale at tage til Strandhotellet i Dagebüll..."
  Ella og Per fra Herning

  "...Vi har været en tur i Dagebüll en fantastisk god oplevelse fantastisk personale god mad og der er masser at kigge på ved digerne og havnen med færgerne vi er meget tilfredse kan varmt anbefales ..."
  Sonja Møller fra Smørum

  "...Netop hjemkommet fra en skøn weekend på Strandhotel Dagebüll. En oplevelse - vejret, gåture, hotellet og omgivelser. Hotellet var over vores forventning, dels komfort, udsigten fra værelset og deres wellness..."
  Ann & Holger Christensen fra Skjern

  "...Kan ikke roses for meget. Alt er skønt lige fra beliggenhed, forplejning, værelser og ikke mindst et super personale - hele vejen rundt! TAK FOR DET..."
  Grete Andersen fra Vejle

  "...Vi har lige haft 2 nætter på Dagebül Strandhotel, og det kan vi bestemt anbefale. Superflot pyntet til jul på hotellet. Mad god kromad, værlser virkelig flotte, personale god service. God oplevelse til prisen..."
  Steen Andersen fra Hedensted

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~5.99 år i ekstra opredning 70% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat