Kør-selv til Strandhotel Dagebüll

Betaling

Betaling

Gavekort

Strandhotel Dagebüll

Hyggeligt strandhotel ved Nordsøkysten. Ved færgeovergang til øerne Sylt og Föhr

 • 50 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 220 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 330 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Dampbad
 • Sauna

Om hotellet

Familen Jannsen har i 30 år drevet Strandhotel Dagebüll. Hotellet ligger helt ude på diget ved færgelejet i Dagebüll og er næsten omgivet af vand til alle sider.

Hotellet tilbyder

Nyd udsigten fra hotellets restaurant (her kan I nyde forskellige kød- og fiskeretter) og café. Aftenen kan I nyde i hotellets Bierstube "Pfeffermühle". I månederne januar til april kan det dog ske at Bierstube er delvis lukket. 

Hotellet har også wellnesscenter "Aqua Vitalis" (dette mod gebyr) med finsk sauna, aroma dampbad og stillezone. Wellnessafdelingen åbner kl. 17, men ønsker I f.eks. en tur i saunaen før dette, kan I blot henvende jer i receptionen ca. 30 min. før.

Værelser

Alle hotellets værelser er indrettet med bad/toilet, TV og telefon. Der er desuden mulighed for internet mod gebyr.

Bemærk at

Havudsigt forefindes på størstedelen af værelserne. Hotellet tildeler værelserne efter først til mølle princippet.

Frem til august 2018 bliver der arbejdet på at forstærke digerne i Dagebüll, hvilket kan medføre støjgener, og der er ikke adgang til stranden i denne periode.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Schafsberg (25.9 km)

  Gå en tur ved Vadehavet i dette grønne område.

  Schafsberg
  Schafsberg er ideelt til en smuk vandretur under Jeres ferie ved Vadethavet i Nordfriesland
 • Husum (44.9 km)

  Nyd en billig miniferie eller måske bare et weekendophold i den lille havneby Husum i Nordtyskland, hvor I kan nyde en maritim stemning. Gå langs byens Kulturpfad, der fører jer forbi 32 af byens vigtigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer I bl.a. forbi det gamle rådhus, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård. Desuden kommer I forbi flere af byens museer. I den gamle fiskerbys stræder finder I flere gourmetrestauranter og havneknejper, hvor I kan nyde en hyggelig stund.

  Husum
  Billig miniferie i Nordtyskland: her finder I skønne gourmetrestauranter og hyggelige havneknejper.
 • Schackenborg Slot (35.0 km)

  Året rundt venter enestående oplevelser på Schackenborg Slot. Gå f.eks. på opdagelse i århundreders historie, tag på en guidet tur i den smukke slotspark eller kom forbi den gamle hestestald, hvor I finder et spændende besøgscenter. Schackenborgs program byder både på klassiske koncerter, foredrag, debatarrangementer m.m.

  Schackenborg Slot
  Der sker altid noget på Schackenborg Slot!
 • Vadehavet (36.5 km)

  Nationalpark Vadehavet ligger på den jyske vestkyst fra Blåvandshuk og Ho Bugt i nord til den tyske grænse i syd. Området omfatter også øerne Fanø, Rømø og Mandø. Her er det især tidevandet, der sætter sit karakteristiske præg. Fra de høje diger, som beskytter mod stormflod, kan I opleve flotte og uendelige udsigter over Vadehavet og det flade marskland. De mange sandbanker i Vadehavet er populære tilholdssteder for ynglende sælflokke. På de tre vadehavsøer Rømø, Fanø og Mandø får I masser af uberørt natur, klitter og nogle af Danmarks fineste sandstrande.

  Vadehavet
 • Friedrichstadt (63.4 km)

  Friedrichstadt minder meget om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kaldes den lille romantiske by for "Lille Amsterdam". Byen blev anlagt af hollændere i 1621, hvor floderne Ejderen og Treene flyder sammen. Maleriske savtakkede gavle og smukke facader spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Hollændernes prœg kan ses på byens snorlige gader, som skœrer hinanden.

  Friedrichstadt
  Friedrichstadt
 • Flensburg (62.8 km)

  Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på. Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

  Flensburg
  Oplev havnebyen Flensburg
 • Glücksburg Slot (72.2 km)

  Slottet betragtes som et af de mest betydningsfulde renæssanceslotte i Norden. Vandslottet ligger i Glücksburg by på en opdæmmet dam, som blev bygget på en 2,5 meter høj granitsokkel. Forbindelsen til land gik over en bro. Slottet var før den 2. slesvigske krig i 1864 en dansk kongelig residens, hvor Frederik d. 7. tilbragte en del af hans tid og han døde her i 1863 året før krigen.

  Glücksburg Slot
  Glücksburg Slot ligger smukt omgivet af vand
 • Sylt (104.9 km)

  Under jeres ophold er det et must at tage turen til øen Sylt (syd for Rømø). På den nordlige spids ligger byen List og på den sydlige spids ligger Hörnum. Langs øen er der skønne hvide strande, skønne klitter og interessante byer. Øens form har ofte skiftet i løbet af årene og den skifter stadig form. Dette selvfølgelig over en lang årerække og øens nuværende form har den kun haft i ca. 400 år. Tidligere var Sylt en del af Danmark. Idag er der ca. 12.000 indbyggere på Sylt. På Sylt er der 40 km. fin sandstrand og her er mange spændende muligheder for aktiviteter, bl.a. svømning, strandgymnastik m.m. Om vinteren er det muligt at besøge en strandsauna. Prøv denne specielle oplevelse direkte på stranden!

  Sylt
  Sylt er et oplagt udflugtsmål, hvadenten I er på ferie i Sønderjylland eller Nordtyskland
Vis flere

Kort

Strandhotel Dagebüll
Nordseestrasse 2-4 25899 Dagebüll

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Vi har lige været en tur i Dagebüll... Hotellet, betjeningen, værelserne, maden og omgivelserne var lang udover, hvad vi havde forventet. Vi kan på det kraftigste anbefale at tage til Strandhotellet i Dagebüll..."
  Ella og Per fra Herning

  "...Vi har været en tur i Dagebüll en fantastisk god oplevelse fantastisk personale god mad og der er masser at kigge på ved digerne og havnen med færgerne vi er meget tilfredse kan varmt anbefales ..."
  Sonja Møller fra Smørum

  "...Netop hjemkommet fra en skøn weekend på Strandhotel Dagebüll. En oplevelse - vejret, gåture, hotellet og omgivelser. Hotellet var over vores forventning, dels komfort, udsigten fra værelset og deres wellness..."
  Ann & Holger Christensen fra Skjern

  "...Kan ikke roses for meget. Alt er skønt lige fra beliggenhed, forplejning, værelser og ikke mindst et super personale - hele vejen rundt! TAK FOR DET..."
  Grete Andersen fra Vejle

  "...Vi har lige haft 2 nætter på Dagebül Strandhotel, og det kan vi bestemt anbefale. Superflot pyntet til jul på hotellet. Mad god kromad, værlser virkelig flotte, personale god service. God oplevelse til prisen..."
  Steen Andersen fra Hedensted

Priser fra 949,-

Spar op til 71,-