Kør-selv ferie til Tallhöjden Hotell & Restaurang

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Tallhöjden Hotell & Restaurang

Hotellet ligger i Simlångsdalen, det perfekte sted at koble af i naturen.

Mange undendørs aktiviteter i området
Sauna og swimmingpool
Gratis parkering og WiFi til hotellets gæster
 • 160 km fra Øresundsbroen
 • 160 km fra Göteborg, Sverige
 • 100 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Massage mod gebyr
 • Hund

Hotellet

På Tallhöjdens Värdshus får I chancen for at opleve et miljø I aldrig har set før. Her kan I holde konferencer, tage på vandreture, spille golf på en af de nærliggende golfbaner, slappe af med god mad og drikke eller blot nyde hinanden. Tag et spil boules eller petanque på en af de 12 baner i Simlångsdalen. Uanset hvad der interesserer jer, er der noget for jer her.

Hotellet tilbyder

Dette hotel tilbyder en ægte krofølelse med venlig service og en varm og indbydende atmosfære. Hotellet ligger i kort afstand fra nogle af områdets mest populære golfbaner omkring Halmstad. Området præges af naturskønne vandrestier og vandområder med kæmpestore regnbuelaks egnet til sportsfiskeri også inden for få minutter.  

I hotellets restaurant kan I nyde morgenmad, frokost og aftensmad i hyggelige omgivelser.  

Om sommeren er hotellets swimmingpool et oplagt sted at lade sig afkøle. Til poolen hører en lækker solterrasse med mange komfortable liggestole. Hotellet har også en sauna placeret i sit helt eget bjælkehus tæt på swimmingpoolen. En dukkert efter saunaen gør oplevelsen helt perfekt. Saunaen er åben hele året rundt.  

Hotellet har desuden en stor have som egner sig til de fleste spil og sportslige aktiviteter.  

Der er gratis privat parkering på stedet og fri adgang til trådløst internet.

Værelser

På dette charmerende hotel kan I enten bo i et af de otte værelser i hovedbygningen eller i en af bjælkehytterne. 

Hotellet har 8 standardværelser i hovedbygningen og alle disse er rustikt og romantisk indrettet i varme farver og tekstiler og udstyret med skrivebord og TV. Bemærk, at det ikke er tilladt at medbringe hund på standardværlserne.

Hotellet har også 10 bjælkehytter, som er tilpasset efter naturen. Hytterne er ca. 65 m² store med 2 soveværelser med dobbeltsenge (ingen køjesenge), en stor generøs opholdsstue med TV og stort spisebord, tekøkken, bad og toilet. Alle hytterne har en privat terrasse. Det er muligt at medbringe hund, hvis I bestiller et ophold i hytterne.  

Bemærk venligst at hytterne ikke er handicapvenlige. De ligger omkring poolen og det er derfor ikke muligt at køre bilen op til dem.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket søndag aften og middag serveres derfor imellem klokken 13-16 om søndagen.

Hotellets udendørs pool er kun åben om sommeren.

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Hytterne: sengetøj er inkluderet, dog skal køkkenet inkl. køleskab, ovn og køkkengrej være rengjort inden afrejse.

Hotellet har 2 og 4-person hytter. Ved ophold i disse hytter må der betales for 2 eller 4 personer.

Alle værelser og hytter er beliggende i stueplan.

Det er muligt at tjekke ind kl. 15:00-18:00. Har I bestilt et hotelværelse, kan I dog tjekke ind kl. 14:00-18:00.

OBS: det er kun muligt at medbringe hund, hvis I bestiller et ophold i hytterne.

Vis flere

Værd at se

 • Danske Vandfald (1.3 km)

  Navnet "Danske Vandfald" kommer fra kampen ved Fyllebro den 17. august 1676 mellem Danmark og Sverige, da Karl XI regerede. I følge historien skar svenskerne hængebroen ned, mens danskerne var på broen. Området er et meget smukt naturreservat, der strækker sig sydpå langs Söderåsen!

  Danske Vandfald
  Det danske vandfald, hvor I kan finde Kongestenen
 • Hallandsstien (1.8 km)

  Hallandsleden eller på dansk Hallandsstien er en 360 kilometer lang vandresti gennem Halland. Hallandsstien støder i syd til Skånestien og i nord til Bohusstien. På sin vej gennem Halland deler stien sig i østlige og vestlig retning ved Simlångsgården. Begge strækninger mødes igen i Åkullaområdet. Fra Varberg kan man følge "Europaled 1" og støde til de øvrige dele af Hallandsstien lige før Åkulla. Så husk vandreskoene, også selv om I er taget på bilferie!

  Hallandsstien
  Hules Norra Naturreservat - en del af Hallandsstien
 • Habeltorpasjön (eller Bredaredssøen) (11.2 km)

  Kan man lide at fiske, skal man tage sit grej med på weekendophold eller ferie i bil i Sydsverige. I Bredaredssøen kan I fiske efter aborrer, gedder og ål og både kan lejes. Der er både badebugt med badebro, grill og handicapvenligt udhus. Fisketegn er påkrævet for at fiske i dette område.

  Habeltorpasjön (eller Bredaredssøen)
  Kom tæt på naturen og genfind din indre ro, ved en tur til Bredaredssøen.
 • Halmstad og Tylösand (17.6 km)

  50 km fra Markeryd finder I den hallandske vestkystby Halmstad med sine ca. 66.000 indbyggere. Her finder I et utal af fine restauranter og hyggelige caféer. Vi anbefaler også at slentre i gaderne i den indre by. Særligt skønt er her om sommeren med den umiddelbare nærhed til badestrande som den velkendte og populære by, Tylösand, som er oplagt at besøge på en ferie i bil. Byen byder på noget for hele familien. Alt fra en tur på museum, kunst og shopping til afslapning i byparker og besøg på legepladser.

  Halmstad og Tylösand
  Halmstad og Tylösand er to flotte byer langs den svenske vestkyst
 • Svedinos bil & flymuseum (46.2 km)

  Svedinos Bil- og Flymuseum i Ugglarp har en af Europas største samlinger af veteranbiler og flyvemaskiner. Samlingen indeholder over 100 biler og omkring 40 fly. Få ting har fascineret mennesker så meget som at kunne flyve, og her kan I opleve denne fascination på tætteste hold, fra flyvemaskinens tidlige udvikling med fuglen som forbillede til dagens, moderne jetjager. I får også fortællingen om bilens spændene historie og udvikling igennem 1900-tallet.

  Svedinos bil & flymuseum
  Oplev en af Europas største samlinger ved Svedinos bil & flymuseum under en ferie i Sverige
 • Båstad (50.3 km)

  Prøv en aktiv ferie med Risskov Bilferie og find et billigt weekendophold for hele familien tæt på Båstad. Denne lille svenske by er mest kendt som tennis- og badeby. Verdens bedste tennisspillere kommer hver sommer til Båstad for at deltage i den fjerde ældste Grand Prix turnering, Swedish Open i Båstad. Selv når der ikke spilles tennisturnering, så er der masser at opleve i byen. Båstad har mange gallerier og hyggelige butikker og er en af de bedste turistbyer i Skåne. Der er masser af børnevenlige hoteller i området, tjek efter hos Risskov Bilferie, hvor I kan finde et billigt hotelophold i det svenske. Området egner sig godt til en billig sommerferie, så tag familien under armen og kør selv til Båstad.

  Båstad
  Båstad er en charmerende lille by, hvor der også holdes Swedish Open.
 • Gekås Ullared (82.2 km)

  Gekås Ullared er Skandinavien største varehus og et rigtigt shoppingparadis. Her kan I shoppe tøj, elektronik, legetøj, kosmetik, belysning, hjemmetekstiler og værktøj.

  Gekås Ullared
  Shop løs i Skandinaviens største varehus.
Vis flere

Kort

Tallhöjden värdshus
Brearedsvägen 15 313 96 Simlångsdalen Box33 31325 Simlångsdalen

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat