REGIONER

BYER

» 
København

Vores destinationer

Cykelferie i Danmark

Planlæg en herlig cykelferie i Danmark med et cykelvenligt hotel fra Risskov Bilferie, og udforsk de fantastiske danske landskaber på to hjul. Den danske natur er som skræddersyet til aktiv ferie med vandre- og cykelture, hvad enten I ønsker at udforske, Jylland, Fyn, Sjælland eller Bornholm. Risskov Bilferie har et stort udvalg af hotelophold overalt i Danmark, så I finder helt sikkert den perfekte base for en cykelferie med herlige udflugter lige her på siden.


Uanset hvilken landsdel I har i tankerne for jeres ferie, så tilbyder de danske landskaber både lange og korte cykelruter. Samtidig er der også stor variation i terrænet, så der er både noget til de der ønsker afslappende og idylliske ture mellem marker og langs kyster, de længere og ofte etapebaserede landevejsruter, kuperet terræn og der findes endda områder som er helt perfekt for mountainbiking.


Nogle af landets mest populære destinationer for cykelferie tæller bl.a. den jyske vestkyst, hærvejen, Rebild Bakker og Rold Skov, området omkring Limfjorden, Langeland, Møns Klint, den kystnære rute på Lolland-Falster, Ejer Bavnehøj og naturligvis Bornholm. Ja, I kan endda vælge at tage den ultimative cykelrute, Bornholm Rundt, hvor I både får set naturen, klipperne og en lang række seværdigheder.


De helt lange ruter såsom Hærvejsruten, Østersøruten og Fjordstien ved Roskilde Fjord og Isefjorden, giver jer nogle helt ideelle muligheder for at prøve kræfter med motionscykling på et højt niveau. Samtidig behøver man jo ikke tage hele ruten, men f.eks. kan man udvælge nogle af de etaper man synes er spændende, og så ellers bare komme ud i det blå.


Hos Risskov Bilferie inkluderer hotelpakkerne ofte en række gode fordele, såsom mad, gratis parkering og sikker cykelopbevaring. På mange af landets cykelvenlige hoteller hjælper personalet desuden gerne med gode råd, anbefalinger til ruter, madpakker og meget andet. Her på siden finder I et stort udvalg af billige hotelophold, som giver jer en perfekt base for en cykelferie med overnatning på hotel.

Læs mere ...
1
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.