pőske Lolland

Oplev idylliske købstæder, skøn natur og sjove forlystelsesparker på en kør-selv ferie til Lolland

Lolland byder på et stort udvalg af lokale seværdigheder og aktiviteter. På en ferie i egen bil kan I opleve idylliske byer, dejlige strande, naturparker og sjove forlystelsesparker. Det er en oplagt destination til den perfekte kør-selv ferie.

På en ferie til Lolland er det oplagt at besøge den gamle by Maribo, som ligger skønt placeret mellem Maribosøerne. Byen er især kendt for den gamle klosterkirke Maribo Domkirke, som blev bygget i 1400-tallet, og de hyggelige gader og fine huse i de ældre kvarterer. Om sommeren kan I hoppe ombord på turbåden Anemonen og tage en sejltur på Maribosøerne. Det smukke sølandskab og fugleliv er en oplevelse i sig selv.

Men området egner sig også rigtig godt til en aktiv ferie, så lej en cykel eller tag løbeskoene med. I kan cykle eller løbe i eget tempo, mærke vinden i håret og opleve det smukke landskab og de skiftende årstider tæt på. Eller hvad med en vandretur i den flotte natur? Naturpark Maribosøerne arrangerer en række offentlige guidede ture året rundt. Hvis I er til golf, så tag et smut forbi Maribo Sø Golfklub, som byder på en utrolig smuk bane med en flot udsigt.

Knuthenborg Safaripark er et andet oplagt udflugtsmål på en familieferie. I parken kan I se mange eksotiske dyr fra hele verden. Tag på safari mellem næsehorn og andre farlige dyr og oplev dem helt tæt på! I Limpoland kan børnene køre i rutsjebane, så det kilder i maven, eller klatre på naturlegepladsen. På en varm sommerdag kan de endda boltre sig med vandleg på den store vandlegeplads. Her venter masser af sjove oplevelser!

Frilandsmuseet i Maribo ligger i et naturskønt område og består af 13 genopførte huse, som tidsmæssigt strækker sig fra slutningen af 1600-tallet og op til begyndelsen af 1900-tallet. Her kan man gå på opdagelse mellem de gamle huse og smukke haver og fordybe sig i historie.

Hvis I er interesserede i kunst, så er Fuglsang Kunstmuseum på Lolland helt sikkert et besøg værd. Museet har til huse i en smuk ny bygning fra 2008 og fremviser samlinger af de væsentligste kunstnere i dansk kunsthistorie og 2-3 særudstillinger årligt. Mueseet er børnevenligt, så børnene kan opleve kunsten på nærmeste hold og endda deltage i museets kreative familieworkshops i nogle af skoleferierne.

På en bilferie er det nemt at komme rundt og opleve en masse. Gå heller ikke glip af Guldborgsund Zoo og Botanisk Have, Lalandia og Middelaldercentret i Nykøbing Falster, der alle byder på spændende ferieoplevelser og aktiviteter for hele familien. Læg også turen forbi de to gamle købstæder Sakskøbing, der ligger smukt ved Sakskøbing Fjord, og Nysted med de gamle huse og hyggelige gader.

På en kør-selv ferie til Lolland kan I kombinere kulturelle oplevelser med skønne aktiviteter. Her er noget for hele familien. Så tag en pause fra den travle hverdag og nyd en dejlig miniferie eller et weekendophold for to. Det er nemt at bestille hotel ophold hos Risskov Bilferie.

Læs mere ...
4
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.129
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 89, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.