Ferie i Danmark på Vissenbjerg Storkro

Dansk | DKK

Vissenbjerg Storkro

Tilbring en hyggelig kroferie på Midtfyn og besøg øens mange seværdigheder.

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4 / 5

Highlights

 • Skøn krostemning
 • Oplev Egeskov Slot
 • Kort afstand til Odense
279,-
3~6 dage fra
999,-

Hyggeligt kroophold

Kroferie centralt på fyn

3 dage
Fra 999,- / spar op til 100,-
SPAR
4 dage
Fra 1.489,- / spar op til 160,-
SPAR
5 dage
Fra 1.979,- / spar op til 219,-
SPAR
6 dage
Fra 2.469,- / spar op til 279,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Blot 20 km fra Danmarks 3. største by, Odense, ligger den lille landsby Vissenbjerg, hvor I kan besøge den hyggelige storkro med en hjemlig atmosfære. Kroen ligger i dejlige grønne omgivelser og ikke langt fra naturskønne områder. Her kan I nyde et kroophold eller en hyggelig miniferie i rolige omgivelser, hvorfra I nemt kan komme til alle Fyns mange naturoplevelser og spændende attraktioner. 

Hotellet tilbyder 

Hotel Vissenbjerg Storkro er et af den lille landsbys vartegn og kroen har budt gæster velkommen i mange år. Kroen har en filosofi, der hedder; glade medarbejdere skaber gode miljøer og en god service i dagligdagen. På hotellets restaurant serveres der årstidens specialiteter tillavet med friske grøntsager. Aftensmaden bliver serveret mellem kl. 18:00 - 20:30. Efter en dag fyldt med oplevelser kan I tage i hotellets opholdsstue med billard, dart, bordtennis, bordfodbold samt øl/vandautomat m.m. eller læse dagens avis i receptionen. For de golfinteresserede er der rabat på greenfee på udvalgte Fynske golfbaner, dette kan I høre nærmere om på hotellet ved ankomst. Der er også gratis parkering ved hotellet. Det er muligt at købe entré med rabat til adskillige lokale attraktioner – bl.a. Terrariet Vissenbjerg, Danmarks Fugle Zoo, Egeskov Park & Slot, Odense Zoo, Den Fynske Landsby, M/S Helge og Danmarks Jernbanemuseum. Spørg i receptionen. 

Værelser 

Alle de komfortable værelser er indrettet i lyse farver med eget bad, toilet og tv. Fra alle værelser er der udsigt ud over de omgivende naturområder. Der er gratis internet på værelserne.  Hvis I medbringer hund, vil I automatisk få tildelt et rygerværelse.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelset er med dobbeltseng bestående af 2 enkeltsenge, eget brusebad/toilet, hårtørrer, gratis toiletartikler, skrivebord, fladskærms-TV med kabel TV og gratis internet. Mulighed for rygerværelse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 5
Standard dobbeltværelset er med dobbeltseng bestående af 2 enkeltsenge, eget brusebad/toilet, hårtørrer, gratis toiletartikler, skrivebord, fladskærms-TV med kabel TV og gratis internet. Mulighed for rygerværelse. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse i stuen m. terrasse

1 / 5
Komfort dobbeltværelset er med dobbeltseng bestående af 2 enkeltsenge, eget brusebad/toilet, hårtørrer, gratis toiletartikler, sofa- eller lænestols arrangement, fladskærms-TV med kabel TV og gratis internet. Det er et ikke-rygerværelse og nyere bygget. Der hører terrasse med til værelset. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfortværelse på første sal

1 / 3
Komfort dobbeltværelset er med dobbeltseng bestående af 2 enkeltsenge, eget brusebad/toilet, hårtørrer, gratis toiletartikler, sofa- eller lænestols arrangement, fladskærms-TV med kabel TV og gratis internet. Det er et ikke-rygerværelse og nyere bygget. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Frøbjerg Bavnehøj (10.8km)

Besøg det fredede naturområde Frøbjerg Bavnehøj, som bl.a. har Fyns højeste punkt på 131 meter. Herfra får I en pragtfuld udsigt. I området vil I desuden opdage, at der er mange forskellige ruter at gå og følger I den længste sti, vil I passere adskillige mindesteder af nationalhistorisk betydning – deriblandt, ikke mindst, en smuk mindelund for ofrene under besættelsestiden, etableret i 1954.

Danmarks Fugle Zoo (13.4km)

Få ægte fynsk bondegårdsidyl i Danmarks Fugle Zoo i Tommerup. Det 5 hektar store område rummer hele 800 forskellige fugle fra alle fire verdenshjørner. Heriblandt vil I finde spændende fuglearter som storke, papegøjer, strudse, ibis, traner, ugler, trope- og svømmefugle.

Brandts Klædefabrik (16.9km)

Tag på opdagelse på Fyn på en billig kør-selv ferie med Risskov Bilferie og besøg et af Odenses helt store kultursteder. Brandts Klædefabrik ligger i det centrale Odense, tæt på gågaden og stammer fra begyndelsen af 1900-tallet. I dag huses, bl.a. kunstmuseet Brandts, Cafe Biografen, Musik –og comedyhuset Magasinet, Kulturmaskinen og den danmarksberømte fantastiske Tidens Samling. Amfiscenen som står midt mellem alle disse spændende kulturhuse, anvendes gerne til koncerter, især om sommeren. Er I i Odense for første gang, er Brandts Klædefabrik én af de ting, I helt sikkert ikke bør gå glip af. Find en billig miniferie og tag hele familien med på en billig familieferie i det danske land. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og oplev blandt andet Brandts Klædefabrik i Odense på Fyn.

H.C. Andersens Hus (17.6km)

Holder I ferie i Danmark og lægger vejen over Fyn, ja, så bør I lægge turen forbi H.C. Andersens Hus, midt i Odense, hvor får I et spændende og ganske unikt indblik i digterens liv. Udstillingerne omfatter både bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklip samt hele rum indrettet præcist, som da H.C. Andersen boede og voksede op i Odense.

Odense Zoo (17.6km)

Et besøg i Odense Zoo, kåret til ”Europas Bedste Zoo” to gange i træk, er et must. Denne fantastiske zoologiske have byder på alt, hvad hjertet begærer af oplevelser for hele familien.

Den Fynske Landsby (19km)

Den Fynske Landsby er et imponerende frilandsmuseum, bygget som en ægte fynsk landsby, som den kan have set ud i 1800-tallet. Her går I rundt mellem huse og gårde, som alle oprindeligt har stået i landsbyer rundt om på Fyn og de andre øer. Hele vejen igennem støder I på nogle af de mange spændende mennesker der, i autentisk beklædning, arbejder i landsbyen og med et smil fortæller og formidler og svarer på jeres spørgsmål.

H.C. Andersens Barndomshjem (20km)

Træd ind i eventyrets begyndelse for H.C. Andersen, med et besøg i hans barndomshjem i Odense. Her kan I opleve en rekonstruktion af den lejlighed, hvor H.C. Andersen boede 1807 – 1819 sammen med sine forældre. Bygningen blev indrettet som museum tilbage i 1930 og er i dag en filial af hovedmuseet H.C. Andersens Hus, en kort gåtur derfra. Et besøg hér, er næsten ikke til at komme udenom på en miniferie eller weekendophold i Odense.

Odense Domkirke (20.1km)

Se den store smukke Odense Domkirke. Kirken er også kendt som Sankt Knuds Kirke, opkaldt efter Knud den Hellige, som i 1086 blev myrdet tæt derpå. I dag er Knud den Helliges skelet udstillet i domkirkens krypt og giver et historisk sus gennem kroppen at opleve.

De Japanske Haver (21.9km)

Oplev de, tilsammen, 5500 m² smukke japanske haver i Broby, nordvest for Faaborg. De fantastiske haver er anlagt efter ægte japanske traditioner, med hele 6 forskellige stilarter fordelt udover området. Mærk roen som I går rundt mellem idylliske små søer og vandløb, og nyd denne havearkitektoniske perle. De Japanske Haver har også en hyggelig café, som bl.a. byder på sushi og Japan-inspirerede frikadeller.

Det Sydfynske Øhav (52.1km)

Det Sydfynske Øhav er det lavvandede farvand syd for Fyn, hvor der ligger mere end 55 øer, småøer og holme. Et fint færgesystem muliggør transport mellem de beboede øer, hvor en del af øboerne fortrinsvis lever af landbrug, lidt fiskeri eller pendler ind til job på ”fastlandet”.

En god måde at opleve Det Sydfynske Øhav på er ved en vandretur langs Øhavsstien, der med sine 220 km. er en af Danmarks længste vandreruter. Øhavsstien er et afmærket stisystem fra Faldsled i vest til Langeland i øst over Ærø i syd.

Julemarked i Odense (18.6km)

Julemarkedet i Odense er en sand tidsrejse tilbage til H.C. Andersens tid, og ligger i den charmerende gamle bydel tæt på H.C. Andersens Hus. Tag på miniferie eller weekendophold i Odense og oplev julen som den var i begyndelsen af 1800-tallet, da den verdensberømte eventyrdigter boede og voksede op i byen.Der hersker en ganske særlig fornemmelse i luften, når juletiden nærmer sig i Odense. Rosengårdcentret bliver iført sit fineste julepuds, både ud- og indvendigt og byens hyggelige gågade udsmykkes med glintrende hjerter og dekorationer, som danner et loft af lys over Vestergade og Kongensgade.Julen i Odense skydes i gang når det store juletræ på Flakhaven bliver tændt, som oftest med masser af forventningsfulde tilskuere i alle aldre. Og herfra er der ikke længe til, at byens helt store julemarked løber af stablen. I 2018 havde man Danmarks største juletræ.Det charmerende H.C. Andersen Julemarked er åbent i de to første weekender i December, og forvandler den smukke gamle bydel ved H.C. Andersens Hus til et stort julemarked, som det så ud i begyndelsen af 1800-tallet. Temaet har kørt siden 2013, hvor det blev besluttet, at “holde Jul som i Gamle Dage på H.C. Andersens tid”. Alt sammen er naturligvis bygget op omkring H.C. Andersens kendte eventyrsfigurer. Hvert år besøger mere end 50.000 børn og voksne det hyggelige julemarked, der nærmest føles som en tidsrejse tilbage til H.C. Andersens barndom. Markedet rummer omkring 65 boder, hvor I finder alt hvad hjertet begærer af julesager, gaveidéer, håndværkskunst, beklædning, legetøj og meget andet. Nyd en dejlig kop gløgg at varme hænderne og spis et par af de luftige fynske æbleskiver. Udover de mange hyggelige boder er der også masser af underholdning, f.eks. i form af hestevogne, historiske karruseller, lirekassemænd, gøglere og julekor, som alt sammen er med til at underbygge den historiske fornemmelse og stemning.Blot nogle få kilometer vest for Odense, finder I det skønne naturområde omkring Langesø Gods, hvor der også hvert år afholdes et yderst charmerende julemarked. Mange fynboer har tradition for, hvert år at besøge Langesø markedet med hele familien, enten for at finde det helt rigtige juletræ, eller blot for at nyde stemningen med en kop varm gløgg og en god portion æbleskiver i hyggelige rammer.Har I lidt ekstra tid på Jeres bilferie i julen, kan I besøge Fyns største julemarked som hvert år afholdes i de helt igennem fantastiske rammer på Egeskov Slot. Derudover kan I også opleve den storslåede og ganske specielle juleudstilling, LUMINIS. Her bliver havernes høje hække og træer oplyst og dekoreret med grafiske kunstværker og et kæmpe lyd- og lysshow bliver kastet op på slottets væg i en stor og eksplosiv forestilling.Så gå på opdagelse i Risskov Bilferies mange gode tilbud i Odense og omegn, og find det helt rigtige hotelophold for en miniferie, juleferie eller et hyggeligt weekendophold i julen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

335,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Comwell Middelfart

Inkl. 2-retters menu

Fyn

Miniferie i Middelfart

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

165,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Udsigt til Lillebæltsbroen

Læs mere

Comwell Kolding

Inkl. 2-retters menu/buffet

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

234,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Afslapning med pool og spa i Kolding

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 150kr per nat