Wellnessophold på Wyndham Garden Wismar

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Wyndham Garden Wismar

Hyggeligt 4* hotel ved kysten udenfor hansestaden Wismar

God beliggenhed tæt på Wismar
Lækker wellness
Spændende byer og seværdigheder
 • 230 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 160 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 80 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Dampbad

Hotellet

Wyndham Garden Wismar ligger i et stille område i den lille by Gägelow udenfor Wismar og ikke langt fra Østersøens kyst. Her er der lagt op til et skønt wellnessophold med indendørs swimmingpool, god mad, 4-stjernet komfort og kort afstand til både strand og by.

Hotellet tilbyder

Hotellets egen restaurant "Bellevue" byder på internationalt køkken krydret med enkelte lokale retter fra Mecklenburg. Hotellets bar byder på alt fra kolde fadøl til specielle drinks, som kan nydes om aftenen. Om sommeren er der desuden terrasse og grillområde, hvor I kan nyde dagens sidste solstråler. 

Hotellet har egen wellness, hvor der er swimmingpool (åben kl. 7-22, men kan være udlånt til holdsvømning mandag til torsdag kl. 14-17, fredag kl. 14-16 samt alle hverdage kl. 8-10 i Tysklands skoleferier), dampbad og sauna. Ligeledes er der mulighed for forskellige skønhedsbehandlinger og massager mod et gebyr. Der er også et par fitnessmaskiner til rådighed på hotellet.

Værelser

De hyggelige værelser har alle air-condition og er desuden indrettet med eget bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV samt minibar.

For børn

Hotellet råder over familieværelser, så det er oplagt at have børnene med til Wismar på en familieferie. På hotellet kan de mindste gæster finde et indendørs legeområde samt en udendørs legeplads. Der er også en indendørs swimmingpool, hvor børnene kan plaske rundt.

Bemærk at

*Såfremt I har bestilt et ophold med 1 glas rød- eller hvidvin (middag) får i udleveret 1 Voucher per person og ophold til 1 glas rød- eller hvidvin til aftensmaden.

I sauna og dampbad er badetøj ikke tilladt.

Såfremt I har bestilt et ophold uden mad, skal I bestille bord, hvis I ønsker at spise i hotellets restaurant.

Vis flere

Værd at se

Vis flere

Kort

Wyndham Garden Wismar
Bellevue 15 23968 Gägelow Wismar

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Netop hjemkommet fra et par dejlige dage i Wismar vil vi gerne hermed udtrykke vor store begejstring for Wyndham Garden Wismar, som vi boede på. Det var på alle måder et dejligt ophold, værelset var aldeles perfekt, og alt på hotellet fungerede bare til UG. Igen, igen en meget tilfredsstillende og fin tur arrangeret af Risskov Bilferie..."
  Elisabeth og Per Hammer fra Risskov.

  "...Vi er lige kommet hjem fra kør selv med jer til Wismar. Det er den bedste ferie vi har værret på længe. Hotellet var super, god service og dejlige omgivelser, venlig personale. I kan godt rose Best Western Grand City Hotel. Det er ikke sidste gang vi kører selv med Riskkov Bilferie..."
  Birte Sørensen fra Viby.

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Enkeltværelse
Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat