Bilferie i Danmark til Comwell Hvide Hus Aalborg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Comwell Hvide Hus Aalborg

Oplev Aalborgs mangfoldige byliv og tag på spændende ture i Nordjylland

4-stjernet stilrent hotel
Centralt placeret ved Kildeparken i Aalborg
Storbyliv og skøn natur
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Hund
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Comwell Hvide Hus Aalborg ligger tæt på Aalborg centrum, tæt på masser af spændende oplevelser. Oplev bl.a. Aalborgs mangfoldige byliv, den ene arkitektoniske øjenåbner efter den anden, samt masser af historiske og kulturelle indslag. Tag på udflugter rundt omkring i det nordjyske landskab. Tag en tur i Aalborg Zoo, få en unik oplevelse i Thingbæk Kalkminer og skynd Jer at se det helt specielle fyr ved Rubjerg Knude, før det styrter i havet!

Hotellet tilbyder

Comwell Hvide Hus Aalborg ligger lige ved Kildeparken, tæt på Aalborgs levende centrum. Fra hotellet er der kort afstand til mange af byens spændende og kulturelle seværdigheder, såsom Utzon Center og Aalborg Zoo.  

Hotellet er en arkitektonisk imponerende bygning, på hele 16 etager, som gennemgik en omfattende renovering i 2014. Gæsterne tilbydes en lækker og varieret morgenbuffet. Om aftenen tilbyder hotellets stilfulde à la carte restaurant et spændende udvalg af delikate tilberedninger. Nyd en god kop kaffe, en kold drink eller øl i hotellets bar, med hyggelig pejs og lækre bløde møbler. Baren har også et stort og spændende udvalg af vine. Helt oppe på 16. sal ligger et fremragende fitnesscenter, som alle hotellets gæster har fri adgang til. Hotellet tilbyder desuden gratis trådløst internet og gode parkeringsforhold mod et mindre dagligt gebyr.

Værelser

Hotellet har hele 198 velindrettede værelser til rådighed, hvor der er lagt vægt på hjemlig hygge i et stilrent design. Værelserne har udsigt enten til Kildeparken, Limfjorden eller Aalborg by og er alle udstyret med eget bad og toilet samt fladskærms-TV.

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer kaffe & kage samt middag, vil kaffe & kage blive serveret på ankomstdagen og middag på dag 2.

Hotellets restaurant er lukket søndag aften. Opholder I jer på hotellet søndag aften, bliver middagen serveret den anden dag.

Vis flere

Værd at se

 • Aalborg Historiske Museum (1.2 km)

  Museet ligger midt i centrum af Aalborg, lige ved siden af Budolfi Kirke. Museet fortæller om byens lange og spændende historie, blandt andet under besættelsen men også om udgravningerne af det berømte gavlhus, midt inde i byen. Aalborg og omegnens historie fra jernalderen og op til nutiden er en vigtig del af udstillingen, men nok mest kendt er museets ´Aalborgstuen´ fra 1602, som også er Danmarks bedst bevarede renæssancestue. Der er skiftende særudstillinger året rundt, selvfølgelig med fokus på historien og det nordjyske og så er det også en lærerig oplevelse for hele familien.


  Oplev Aalborgs 1200 år gamle historie fra at være handelsplads i 800-årene og op gennem vikingetiden og middelalderen til vor tid.

  Aalborg Historiske Museum
  På Aalborg Historiske Museum kan I opleve byens 1200 år gamle historie fra vikingetiden og middelalderen til vor tid.
 • Aalborg (1.4 km)

  Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg. I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade. Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

  Aalborg
  Aalborg er en særdeles levende by med kulturoplevelser, shopping og gode restauranter.
 • Aalborg Zoo (1.5 km)

  Er I på familieferie, så vil en tur til Aalborg Zoo helt sikkert være interessant. Her har hele familien nemlig rig mulighed for både at lege og lære – og blive udfordret og underholdt. Tag en tur på savannen, hvor I kan se både giraffer og zebraer, kuduer og antiloper. Se isbjørnene tage en svalende dukkert i det kolde vand og den røde panda guffe friske bambus. I Aalborg Zoo kan I opleve eksotiske dyr, som den afrikanske elefant, Borneo orangutang og den asiatiske løve. Han-løven Akash, brøler, så han kan høres i hele haven. Giv den gas på naturlegepladsen og grill din egen mad. I weekenderne kan du også opleve trænede dyr på den store Zoo-Scene. 

  Aalborg Zoo
  Få dyrebare oplevelser året rundt i Aalborg Zoo
 • Utzon Center (2.9 km)

  Utzon Center i Aalborg er et eksperimenterende kultur- og videncenter, designet og opkaldt efter den kendte arkitekt Jørn Utzon, der bl.a. er kendt for Operahuset i Sydney. Her kan I opleve arkitektur, design og kunstformidling samt skiftende udstillinger i løbet af året. Gå ikke glip af den smukke Spidsgatterbåd, tegnet af Jørn Utzons far, Aage Utzon. 

  Utzon Center
  Arkitektur, design og kunstformidling på Utzon Centeret.
 • Musikkens hus (2.6 km)

  Aalborgs havnefront har gennemgået en rivende udvikling de senere år. Her finder I blandt andet Musikkens Hus, som er blevet Nordjydernes musikalske og kulturelle samlingspunkt og en arkitektonisk perle. Hvis I er interesserede i, hvad der rør sig i Aalborg er det obligatorisk at tage et smut forbi. Læs mere her: http://www.musikkenshus.dk/

  Musikkens hus
  Med udsigt over Limfjorden ligger Musikkens hus på Aalborgs levende havnefront
 • EKKO (24.4 km)

  Tag på bilferie i Danmark og besøg værket, EKKO af Thilo Frank. Her kan I opleve et helt specielt kunstværk af 199 træstammer. Træstammerne danner indvendig en rummelig form, der synes i konstant rotation så længe beskueren bevæger sig. Står man stille stivner bevægelsen og rummets skæve form udfordrer ens balance. For at finde frem til kunstværket EKKO er det fordelagtigt at parkere ved Hjallerup Mekaniske Museum, hvor man kan gå hen til kunstværket. Der er fri adgang til kunstværket hele døgnet. 

  EKKO
  Oplev kunstværket EKKO af den tyske kunstner Thilo Frank. EKKO er en permanent offentlig installation bestående af 199 træstammer.
 • Store Vildmose (32.6 km)

  Hele året kan I opleve kronvildt og om vinteren især svaner, gæs og rovfugle. I foråret blomstrer træer og blomster og skaber en smuk og farverig oplevelse.

  Store Vildmose
  Oplev den smukke natur i Store Vildmose under en ferie i nærheden af Aalborg
 • Thingbæk Kalkminer (27.9 km)

  De berømte Thingbæk Kalkminer åbnede for besøgende i 1935 og er et af Danmarks nok mest særprægede museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard udstiller sine gipsfigurer. Tag noget varmt tøj på og start turen ind i de mørke og kølige minegange og nyd de majestætiske kalkgrotter, der har det med at dukke op, lige pludseligt. På Thingbæk Møllegaard har der været brudt kalk i flere generationer, men det var først i 1926, at der reelt blev etableret en mine, hvor der blev brudt kalk frem til 1960. Her måtte den urentable produktion af kalk dog bøje sig for markedskræfterne.

  Thingbæk Kalkminer
  Gå ikke glip af den spændende, men kølige fornøjelse i Thingbæk Kalkminer.
 • Rebild bakker (30.0 km)

  Rebild Nationalpark er et stort område med lyngklædte bakker. Der er rig mulighed for en skøn dag i naturens tegn - der er noget for enhver, uanset om man er til mountainbike eller lange gåture.

  Rebild bakker
  Nyd stilheden og naturen i Rebild Bakker.
 • Julemarked i Aalborg (1.4 km)


  Tag på storbyferie i Aalborg op til jul, og nyd et billigt hotelophold tæt på byens hyggelige julemarked. Risskov Bilferies store udvalg af hoteller i Aalborg og omegn giver ideelle muligheder for, at finde det helt rigtige ophold for Jer. Kombiner en miniferie eller et weekendophold med juleshopping, marked, havnestemning, kunst og kulturoplevelser i en af landets smukkeste byer.

  Aalborg er en af Danmarks fire store byer og huser et yderst charmerende og stemningsfuldt julemarked, som har mere end 200.000 besøgende hvert eneste år. Markedet ligger skønt placeret på Gammeltorv, i Teaterkvarteret, nord for byens hyggelige centrum. Med det store funklende pariserhjul og den smukke Budolfi Kirke som kulisse opstilles her mere end 30 forskellige boder indrettet i hyggelige små julehytter, som byder på masser af hjemmelavede juleting, håndværk, kunst, legetøj og beklædning og meget andet. Og naturligvis finder I adskillige af de obligatoriske juleboder med brændte mandler, gløgg og æbleskiver – helt som det forventes af et rigtigt dansk julemarked.

  I mange af de omkringliggende byer finder I desuden endnu flere julemarkeder. Tag på billig bilferie og kør selv rundt til nogle af Nordjyllands bedste og hyggeligste julemarkeder. I kan f.eks. besøge Skulpturparken i Blokhus, som forvandler sig til et magisk juleland med udstillinger, boder og masser af julepyntede sandskulpturer.

  Det sker på julemarkedet

  I Aalborg er det tradition at Julemanden kommer til byen for, officielt, at skyde julen igang. Normalt siger myten jo godt nok, at Julemandens primære transportmiddel er den magiske kane drevet af de otte rensdyr, men nu er Aalborg jo en havneby, så her ankommer han i sagens natur med et skib. I 2018 kommer Julemanden til byen d. 17. November, hvor han forventes at ligge til ved Honnørkajen omkring kl. 11.00. Herefter er der velkomsttale til Julemanden, som byens borgmester står for, hvorefter de to sammen kører i kane gennem byens gader, og ender op ved julemarkedet på Gammeltorv. I kort afstand fra julemarkedet ligger byens nye skøjtebane, hvor I billigt kan leje et par skøjter og hygge Jer med hele familien. Julemarkedet på Gammeltorv er åbent alle dage helt frem til Lillejuleaften.

  Udover julemarkedet, foregår der rundt om i hele Aalborg en masse forskellige arrangementer og events i løbet af November og December. F.eks. er der, traditionen tro, julekoncert i Hals Kirke, hvor det i år er Anne Linnet og hendes trio, som kommer forbi og spiller julen ind. Denne koncert afholdes d. 11. December kl. 16.00. I kan også kigge forbi Ulve-lys Lysfabrik, som bl.a. har en permanent juleudstilling der kan ses hele året rundt. Uanset årstid anbefales det også at besøge Aalborgs smukke havnefront, som bestemt ikke tager sig værre ud i juletiden. Her kan I bl.a. gå ud på Limfjordsbroen og nyde udsigten mod Utzon Center og Musikkens hus.

  Julemarked i Aalborg
  Besøg det hyggelige julemarked på Gammeltorv i Aalborg
Vis flere

Kort

Comwell Hvide Hus Aalborg
Vesterbro 2 9000 Aalborg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat