Opdag Budapest og bo på Continental Hotel Budapest

Dansk | DKK

Continental Hotel Budapest

Stilfuldt hotel i centrum, tæt på de store seværdigheder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fortrinlig beliggenhed i det jødiske kvarter
 • Wellness-område på hotellets øverste etage
 • Inklusiv parkering
853,-
3~8 dage fra
939,-

Charmerende og historiske Budapest

Ungarns hovedstad

3 dage
Fra 939,- / spar op til 164,-
SPAR
4 dage
Fra 1.349,- / spar op til 279,-
SPAR
5 dage
Fra 1.749,- / spar op til 404,-
SPAR
6 dage
Fra 2.139,- / spar op til 554,-
SPAR
7 dage
Fra 2.519,- / spar op til 684,-
SPAR
8 dage
Fra 2.889,- / spar op til 854,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x drink i Gallery Café
 • Parkering (1 bil)
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Continental Hotel Budapest er essensen af Budapests ekstraordinære atmosfære: Designet i art nouveau-stil, med et smukt indgangsparti og komfortable, stilfuldt indrettede værelser. Hotellet indbyder besøgende til et luksusophold mellem opdagelsesturene i Budapest.

Hotellet tilbyder

I hotellets restaurant kan I starte dagen med en lækker og varieret morgenbuffet, og hvis I har lyst, kan I også spise frokost her. Smag på moderne fortolkninger af traditionelle ungarske retter, kombineret med  fremragende vine fra regionen.

På øverste etage finder I wellness-området, som er et af de største i Budapest. En indendørs pool indbyder til svømning hele året rundt, og mellem maj og september kan I også forfriske jer i den udendørs pool på tagterrassen. En finsk sauna, en infrarød kabine og massagebehandlinger fuldender opholdet. Sportsentusiaster kan træne i det veludstyrede fitnesscenter.
Fra hotellet du kan gå på opdagelse i mange af Budapests seværdigheder og hotspots til fods. Oplev f.eks. parlamentet, Stefansbasilikaen, den berømte store markedshal eller ruinbarerne.

Continental Hotel Budapest ligger i en historisk art nouveau-bygning i hjertet af det jødiske kvarter i Budapests centrum. Det sofistikerede hotel byder velkommen med sin grønne lobby, der er gennemstrømmet af lys. De elegante værelser giver gæsterne en smagsprøve på byen, der ånder af art deco og art nouveau. 

Værelser

De komfortabelt og moderne indrettede værelser har følgende faciliteter: Badeværelse med toilet og bruser eller badekar, skrivebord, pengeskab, tv, minibar, aircondition og WLAN.


Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Standard-værelserne er 18-20 m2 og har alle badeværelse (bruser eller badekar), toilet og et lille skrivebord. Værelserne har enten udsigt over byen eller gårdhaven.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Standard-værelserne er 18-20 m2 store og har alle badeværelse (bruser eller badekar), toilet, et lille skrivebord, tv, minibar og aircondition. Værelserne har enten udsigt over byen eller gårdhaven.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 3
Vælg et Deluxe-værelse, hvis du foretrækker lidt mere plads. Værelserne er 20-25 m2, og de har alle badeværelse (bruser eller badekar), toilet, et lille skrivebord, tv, minibar og aircondition. Værelserne har enten udsigt over byen eller gårdhaven.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Executive dobbeltværelse

1 / 3
Executive-værelset har meget mere plads. Værelserne er 20-25 m2, og de har alle badeværelse (bruser eller badekar), toilet, et lille skrivebord, tv, minibar og aircondition. Værelserne har enten udsigt over byen eller gårdhaven.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1150 km fra
Rostock, Tyskland
1300 km fra
Puttgarden, Tyskland
1325 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Synagogen i Dohany Utca (1.1km)

Synagogen i Dohany Utca er den næststørste synagoge i verden. Bygget i det 18. århundrede og giver en idé om de kulturelle rettigheder som rige jøder havde dengang. De dobbelte kuple er dekoreret med kramiske flier og indvendigt er der mere end 3.000 pladser i synagogen, og lidt underligt er der også både et orgel og en prædikestol, hvilket man normalt forbinder med den kristne tro. I den forstand er synagogen ret speciel, også da dele af bygningen vender mod øst.

Synagogen var under 2. Verdenskrig del af den jødiske ghetto i Budapest og der var omkring 70.000 mennesker der levede i ghettoen i og omkring synagogen. Der er også en kirkegård samt et Holocaust mindesmærke som forestiller et grædende piletræ med navnene på dem der ikke overlevede denne frygtelige tid.

Skt. Stefans Basilika (2.1km)

Szent István Basilika ligger lige i hjertet af Budapest i det smukke Szent István tér. Basilikaen blev færdigbygget i 1905 efter at det havde taget 54 år at bygge den, hvilket blandt andet skyldes at kuplen kollapsede i 1868 og byggeriet måtte derfor starte forfra. Basilikaen er opkaldt efter Szent István, Sankt Stefan, der var den første konge i Ungarn. Sammen med Parlamentet er det de højeste bygninger i Budapest, hvilket skal symbolisere at det jordiske og åndelige skal stå lige stærkt, og det er derfor forsat ikke muligt at oprette bygninger der er højere end disse to af Budapests arkitektoniske pragtværker.

Tag turen op i klokketårnet og se det store ur der vejer hele 9 tons og nyd den smukke udsigt over byen.

Kædebroen i Budapest (2.6km)

Tag på bilferie til Ungarn, og oplev den smukke hovedstad Budapest. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og så er det bare med at komme i gang med at udforske hovedstaden. Start med den berømte kædebro i Budapest er et af byens absolutte vartegn og helt store seværdigheder. Den blev bygget i 1849 på foranledning af grev István Széchenyig og blev den første permanente bro over floden Donau mellem de to byer Buda og Pest. Broen er også opkaldt efter greven og har haft stor indflydelse på udviklingen af byen, både økonomisk og kulturelt.

Broen blev stærkt beskadiget under 2. Verdenskrig men blev genopbygget og genåbnet i 1949.

Kædebroen er en af Budapests største seværdigheder og bestemt et besøg værd! Kør-selv til Budapest og få jer en familieferie fyldt med oplevelser. Find billige ferier hos Risskov Bilferie.

Parlamentet i Budapest (3.6km)

Det fantastiske Parlament i Budapest er nærmest ikke til at slippe uden om, og det er nok en af de mest kendte bygninger i Ungarn. Det tog nitten år at bygge det og byggeriet blev påbegyndt i 1885. Der var i gennemsnit 1.000 bygningsarbejder der arbejdede på projektet i døgndrift, og i dag står det prægtigt med sine 18.000 kvadratmeter plads, 268 meter i længde og 96 meter højt.

Landets Kronjuveler gemmes i det berømte Cupola-værelse, flankeret af statuer af de ungarske konger. Alle værelserne i parlamentet er udsmykket i guld og dekoreret med røde fløjlstæpper.

Få fat i en officiel Budapest-guide, der kan vise de vigtigste seværdigheder frem.

Helte Pladsen (2.9km)

Hold billig sommerferie i Ungarn og se Heroes Square eller Helte Pladsen, som er den mest berømte plads i Budapest, og tiltrækker mange turister hver dag. Her står Millennium Monument, bygget i 1896 for at fejre den ungarske stats 1000-årige historie. Pladsen er placeret for enden af Andrássy Avenue og I kan også finde Museum of Fine Arts og Kunsthalle her. City Park Budapest med Zoologisk Have ligger lige bag pladsen.

Széchenyi-badet (3.9km)

Széchenyi-badet er et stort og meget flot badeanlæg som ligger i den store folkepark Varosliget, tæt på centrum af Budapest. Det prægtige termalbad er fra slutningen af det 19. århundrede og er også næsten lige blevet helt renoveret. Det er et af de største spa-komplekser i Europa og tilbyder flere rekreationsmuligheder samt aktiviteter for børn i alle aldre. Nyd de udendørs varmtvandsbassiner, hvor der også kan spilles skak og så er der selvfølgelig også både varme saunaer samt koldtvandsbassiner til at køle sig lidt ned efter saunaen. Det helbredende vand kommer fra 1.250 meters dybde og har en temperatur på omkring 75 grader, når det når op til overfladen. Der er 15 forskellige bassiner og flere forskellige kilder også med forskellige helbredende effekter. Der er også dampbad og så tilbydes der forskellige velvære-tjenester og behandlinger som mudder- eller kulsyreholdige bade, nakke- og rygmassagebrusere, og det vil næsten ingen ende tage. Tag hele familien med i dette pragfulde spa, og kom ud som nye mennesker.

Kongepaladset (4.4km)

Tag på et biligt weekendhold for hele familien til Budapest og oplev Ungarns smukke hovedstad som har meget at byde på. Besøg Kongeslottet, eller Budavari Palota, som også er et nationalsymbol i Ungarn der i dag benyttes af Præsidenten og som også er på UNESCOs Verdensarvsliste. Byggeriet startede i det 12. århundrede og de historiske stilarter har derfor også sat deres præg på den prægtige bygning.

Slottet huser to museer samt Nationalbiblioteket. Besøg også den spændende labyrint på slottet, som ligger i en hule som igen er en del af en meget større grotte. Her afholdes der også udstillinger, så træd endlige nærmere ind i mørket og oplev hulens mysterium på en regnfuld og våd dag. Find en billig familieferie og billige hotelophold hos Risskov Bilferie og kom afsted til Ungarn i helt eget tempo.

Szentendre (23.6km)

Ved foden af Pilis-bjergene ligger den lille kunstnerby Szentendre, der er et kunstnerisk fristed, og fyldt med små kunstbutikker og forskellige kollektiver af kunstnere, der også arbejder i grupper alt efter den kunstneriske fællesnævner og på tværs af forskellige kunstretninger.

Byens historiske atmosfære har også virket som trækplaster og så huser Szentendre også et af Ungarns største udendørsmuseer, Skanzen, som er en gengivelse af det gamle bondesamfund og er et folkemuseum, i stil med blandt andet Frilandsmuseet.

Byen har også en række gode restauranter og caféer og skulle der være lyst til at shoppe lidt, så skulle der være rigtig gode mulighed for at få lidt ægte ungarsk kunst med hjem. Rundt om byen er der anlagt flere cykelstier, og det flade terræn langs Donau, egner sig godt til en tur på den tohjulede.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Landhotel Postgut

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Wellness og natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

346,-
Kun
719,-

Vis kort

Afslappende wellness og smuk natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Pilger
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~9.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Villa Ruzica

Forår og efterår i Kroatien

Kvarner

5. nat er gratis

Wild Offer - 6 dage inkl.
 • 5 overnatninger m. morgenmad
 • 5 x aftenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x cykelleje
 • Gratis drikkevarer til hver middag

689,-
Fra kun
1.149,-

Vis kort

Hotel i Crikvenica ved Kvarnerbugten

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel Marie Luisa

Ophold inkl. halvpension

Bøhmen

Historiske Prag

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x 1 flaske øl
 • Gratis parkering

154,-
Fra kun
529,-

Vis kort

Hyggeligt hotel i Prag

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 55% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat