Tag på sommerferie for hele familien på Bornholm

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Bornholm

Bestillingskoden er nu aktiv

Bornholm

På solskinsøen Bornholm har Risskov Bilferie et udvalg af kør selv-ferier, hvad enten I leder efter en romantisk miniferie eller en hyggelig familieferie. Selvom øen kun er 588 km2, er der masser at opleve. Klippekysten mod nord og øst samt sydkysten, som består af kilometervis af hvide sandstrande.

Bornholm er kendt for at være et af de smukkeste steder i verden. Naturen på Bornholm er en seværdighed i sig selv. Besøg f.eks. Almindingen, Ekkodalen og Rytterknægten. Bornholms Middelaldercenter, Kunstmuseum og Hammershus er absolut også et besøg værd. Tag cyklen med og oplev den smukke bornholmske natur på tætteste hold, når I cykler rundt på de fantastiske cykelstier blandt klipper og tætte skove.

Besøg Bornholms vigtigste havneby "hovedstaden" Rønne, Gudhjem med Bornholms smukke rundkirker f.eks. Østerlars eller oplev idylliske Svaneke beliggende i den nordøstlige del, hvor det er muligt at få røget sild og lokalt brygget øl. Desuden vil børnene elske historien om den bornholmske trold Krølle-Bølle.