Colmar

Colmar har også et “Petite Venise”, eller Lille Venedig, takket være beliggenheden af de smukke bindingsværkshuse, der ligger helt op til floden Launch og de mange smukke kanaler spreder sig som et net rundt i byens centrum, helt á la Venedig. Prøv at tage en sejltur op ad floden eller udforsk den smukke og velbevarede by, hvis utrolige rigdom og diversitet afspejles i både arkitekturen og byens særprægede historie. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

Det kan bestemt betale sig at have en guidebog med og læse nærmere om de charmerende bindingsværkshuse i centrum, der alle har en helt speciel historie at fortælle.

En tur til Skt. Martin-kirken i midten af byen er bestemt også en oplevelse, og på trods af kirkens store størrelse, betragtes den stadigvæk kun som en kirke. Besøg også museet Unterlinden, der har til huse i et gammelt kloster. Her findes blandt andet Issenheims verdensberømte altertavle samt Martin Schongauers passionsalter, med sine 24 malerier både foran og bagpå og så huser museets samling også en række kunstmalerier og skulpturer fra tiden, der dækker senmidddelalderen frem til renæssancen. Der er også en række moderne værker, så der er faktisk lidt for enhver kunstsmag. Det gamle kloster er bestemt også med til at give både stedet og udstillingerne deres helt egen og spændende atmosfære. 

Der er også masser af små charmerende butikker i Colmar, gemt rundt i de små gader, men det er især i den gamle bydel, at der er gode indkøbsmuligheder. De mange små butikker med udsøgte varer og spændende antikvitetsforretninger gemmer på interessante historier, der kan købes med hjem, og der er derfor gode muligheder for netop at finde en lille ting, der kan bruges som gave til en speciel person. Der er også gode muligheder for at få noget godt at spise, og især de gode vine fra Rhindalen vil nok kunne give lidt røde kinder.

Find billige hoteller tæt på Colmar hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie i Frankrig.

Læs mere ...
3
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.