Nordfrankrig

Nordfrankrig - bilferie med oplevelser

Camemberens hjemstavn, strandene ved Normandiet, smukke byer som Paris, de skvulpende bølger omkring Le Havre, skønne gastronomiske regioner som Alsace, middelalderbyer som Amiens og uhyggelige minder fra 1. Verdenskrig og skyttegravenes helvede. En bilferie i Nordfrankrig er en oplevelse i kultur, gastronomi, historie blandet med arkitektoniske mesterværker og kunst til fingerspidserne. Pak bilen og kom afsted på en kør selv oplevelse nord for Paris med smukke slotte, lækker mad og masser af steder der kan udforskes i egen bil og med familien.

Kører I til Frankrig gennem Belgien, så brug et par timer i Lille, der med sine brostensbelagte gader og skønne bygninger fra det 16. århundrede er en oplevelse, der blandt andet kan munde ud i en lækker omgang vafler, byens specialitet! Forsæt langs kysten ned til Le Havre, som er meget mere end blot en havneby. Besøg museet for moderne kunst og den fantastiske domkirke og den smukke ‘Les Jardins Suspendus’. Husk at vandrestøvlerne på og tag turen langs den smukke Côte d'Albâtre kystlinjen. 

Forsæt bilferien mod Caen som er en af Normandiets smukkeste byer, og det perfekte sted at udforske noget af den spændende historie som regionen gemmer på. I kan holde en lille pause på køreturen ved Château de Caen, der blev bygget af William Erobreren for næsten 1000 år siden. Herfra er der heller ikke langt til strandene, hvor de allierede startede det, der blev slutningen på 2. Verdenskrig. Der er spændende museer og et besøg på ‘The Caen Memorial’, ‘Battle of Normandy 1944 Museum’ i Bayeux eller ‘The Landing Museum’ i Arromanches giver bestemt stof til eftertanke. Under bilferien må I aflægge et besøg i Mont Saint-Michel, som nok er en af de mest ikoniske tidevandsøer i verden – og der skal lavvande til, før øen kan besøges. Brest er en anden spændende by, som i dag er en vigtig industri- og handelsby, og den største by i det vestlige Bretagne. Før I når Brest, så vil en afstikker til Dinan bestemt være anbefalelsesværdigt. Det vil I bestemt ikke fortryde, Dinan er nemlig en helt utrolig smuk og malerisk middeladerby og en oplevelse uanset hvor man har været henne i verden.

Nordfrankrig er bestemt også kendt for sine gastronomiske oplevelser, for ikke at tale om vinen og de boblende dråber fra Champagne-distriktet, som starter ca. 150 km øst for Paris, i regionen Alsace-Champagne-Ardenne-Lorraine. Champagne-hovedstaden Reims ligger længere mod øst ligger Alsace-området, og her findes druesorter som Pinot Gris, Riesling, Gewürztraminer og Crémant D'Alsace – en hel bilferie værd i sig selv. Her ligger byerne placeret mellem de ranke vinmarker og flotte borge. Bjergkæden Vogeserne gemmer også på den smukke Gérardmersø, Haut-Koenigsbourg-slottet, Hautes-Mynes-minerne i Thillot, Fougerolles' zoologiske have i Saint-Valbert, Hartmannswillerkopf, som er et vigtigt mindested for 1. Verdenskrig og udkigstårnet Merelle, hvorfra I kan nyde den storslåede udsigt og ikke mindst turen op i det særprægede åbne naturtårn. Fælles for de mange charmerende små byer i Alsace er deres hyggelige atmosfære med snoede gader og småstræder flankeret af skønne og meget maleriske huse. Strasbourg, hovedstaden i Alsaceprovinsen, hører bestemt til en af Nordøstfrankrigs nok smukkeste byer. Den gamle bydel stammer tilbage fra Romertiden, og er fyldt med gamle bygninger og charmerende beværtninger langs kanalerne.

Nordfrankrig byder på et væld af oplevelser både for voksne og børn, så pak bilen og gør klar til en bilferie med familien. Her kan I også fylde bagagerummet med godbidder og udsøgte vine I harfundet frem til i de mange idylliske byer I har besøgt undervejs.

Læs mere ...
10
ophold fundet
0
aktive filtre
Kopier link til søgeresultat
Optimer din søgning 
Sorter din søgning 
Vis hoteller på kort
De viste priser er pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelser og børnerabat vises i bookingprocessen

Bemærk:
· Minimum slutrengøring inkluderet
· Ekspeditionsgebyr ved telefonbestillinger Kr.100
· Ekspeditionsgebyr for onlinebestillinger Kr. 85, -
· Pakkeprisen er per person i dobbeltværelse

Hvorfor booke med Risskov Autoferien AG?
· Spar mere! Billigere end hotellets egne priser

"For vores yderst solide økonomi og kreditværdighed, har vi igen modtaget den prestigefyldte AAA-rating af Bisnode, Dun & Bradstreet."
Modtager du vores tilbudsmail?

Bliv løbende opdateret med vores gode tilbud, rabatter og kampagner - leveret direkte i din indbakke

Kontakt os
Tel: 70 22 77 17

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

© Copyright.   Materialet må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.