Miniferie på Falkenberg Strandbad

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Falkenberg Strandbad

Det flotte Falkenberg Strandbad har en fantastisk beliggenhed ved havet

Spa & Wellness med behandlinger og saltvandspool
Gratis adgang til Klitterbadet
Superior-værelser med havudsigt og balkon
 • 190 km fra Øresundsbroen
 • 110 km fra Göteborg, Sverige
 • 130 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad
 • Sauna

Hotellet

Det eksklusive Falkenberg Strandbad på Skrea Strand, er virkelig et hotel for jer, der elsker havet. Her kan I komme til kræfter gennem behandlinger og spa-ritualer i den moderne spa-afdeling, svømme i Klitterbadets store saltvandspool samt nyde strand og hav.

Hotellet tilbyder

Falkenberg Strandbad blev kendt allerede i begyndelsen af 1900-tallet, men når du besøger hotellet i dag, bliver I mødt med moderne faciliteter, spa-ritualer, god mad og opmærksomt personale.

Spa & wellness

På hotellets egen hjemmeside www.strandbaden.se finder I oplysninger om og priser på spa-behandlinger. Priserne varierer alt efter hvilke spa-behandlinger der tilbydes under jeres ophold. Du kan også kontakte hotellet pr. telefon på nr. 0046 0346 714900. Husk at booke i god tid før ankomst. Venligst bemærk, at spa-afdelingen kun er åben for disse spa-ritualer og aldersgrænsen er minimum 16 år. Der er gratis adgang til Klitterbadet, som ligger ved siden af hotellet. Her finder I en 50 meter lang saltvands-swimmingpool, motionsrum og jacuzzi. Nogle afdelinger og aktiviteter er gebyr-belagte. Børn har adgang til større dele af Klitterbadet undtaget fredag aften.

Stranden ligger lige udenfor hotellet og har en lang badebro, som er handicapvenlig. 

Restaurant

Restaurant Famille med flot havudsigt, serverer mad fra det franske køkken. Om sommeren kan du besøge Bistro Mer, som er blevet et naturligt mødested for både gæster og fastboende. 

Værelser

Alle værelser er røgfrie og som gæst på hotellet har du gratis trådløst internet. Der er bad, toilet, kabel-tv og minibar på alle værelser. Standardværelser vender mod landsiden. Superior værelser med havudsigt og balkon kan også bookes, her er det også muligt at få 2 ekstra sovepladser i form af en sovesofa.

Bemærk at

Hotellets nybyggede spa-afdeling er en oplevelses-spa, hvilket betyder, at man skal booke tid og adgang er mod gebyr. For reservering af tider og prisoplysninger, bedes I kontakte hotellet direkte på telefonnummer +46 346 71 49 00. Entré till Klitterbadet er gratis.

Indeholder jeres pakke menu/buffet, beslutter hotellet, om der serveres menu eller buffet. Serveres en menu, vil denne indeholde retter udvalgt af hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Gamle by i Falkenberg (2.4 km)

  Falkenberg er en gammel by med rødder i tidlig middelalder. Langs Ätrans bred voksede byen frem med Storgatan som byens første gade, og man opførte St. Laurentil kirke som byens centrum. Ved kirken lå skolen, rådhuset, præstegården og torvet. Denne del af byen kaldes i dag Gamle By og består også af flotte træhuse fra 1800-tallet. I et af de gamle træhuse finder i Falkenbergs Egnsmuseum. Her kan I opleve byens udvikling fra byens spæde start til indledningen af 1900-tallet gennem deres flotte, omfattende samling.

  Gamle by i Falkenberg
  Det er skønt at slentre rundt i den gamle bydel - besøg evt. deres flotte egnsmuseum.
 • Falkenberg (3.0 km)

  Falkenberg er en charmerende by med 25.000 indbyggere, og hvor de ældste bygninger stammer fra 1200-tallet. Om sommeren summer det af aktivitet, men også resten af året kan være en hyggelig oplevelse. Flere af husene i byen er malet i glade farver.

  Falkenberg
  Farverige huse i Falkenberg
 • Björnhults Golfklub (7.8 km)

  Tag på en kør-selv ferie til Halland, Sverige og pak golfkøllerne med på turen. Halland har nemlig mere end 30 golfklubber. Björnhults Golfklub er et af Hallands største golfanlæg med en både flot og praktisk beliggenhed mellem Falkenberg og Varberg. Afslut golfrunden med et besøg på klubbens herlige restaurant. Find en aktiv ferie med golf på programmet hos Risskov Bilferie.

  Björnhults Golfklub
  For den golfinteresserede
 • Gekås Ullared (34.5 km)

  Gekås Ullared er Skandinavien største varehus og et rigtigt shoppingparadis. Her kan I shoppe tøj, elektronik, legetøj, kosmetik, belysning, hjemmetekstiler og værktøj.

  Gekås Ullared
  Shop løs i Skandinaviens største varehus.
 • Halmstad og Tylösand (43.0 km)

  50 km fra Markeryd finder I den hallandske vestkystby Halmstad med sine ca. 66.000 indbyggere. Her finder I et utal af fine restauranter og hyggelige caféer. Vi anbefaler også at slentre i gaderne i den indre by. Særligt skønt er her om sommeren med den umiddelbare nærhed til badestrande som den velkendte og populære by, Tylösand, som er oplagt at besøge på en ferie i bil. Byen byder på noget for hele familien. Alt fra en tur på museum, kunst og shopping til afslapning i byparker og besøg på legepladser.

  Halmstad og Tylösand
  Halmstad og Tylösand er to flotte byer langs den svenske vestkyst
 • Hallandsstien (56.7 km)

  Hallandsleden eller på dansk Hallandsstien er en 360 kilometer lang vandresti gennem Halland. Hallandsstien støder i syd til Skånestien og i nord til Bohusstien. På sin vej gennem Halland deler stien sig i østlige og vestlig retning ved Simlångsgården. Begge strækninger mødes igen i Åkullaområdet. Fra Varberg kan man følge "Europaled 1" og støde til de øvrige dele af Hallandsstien lige før Åkulla. Så husk vandreskoene, også selv om I er taget på bilferie!

  Hallandsstien
  Hules Norra Naturreservat - en del af Hallandsstien
 • Liseberg Forlystelsespark (102.3 km)

  Find en billig ferie i Sverige og besøg den dejlige by Gøteborg på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie. Når man tænker på Gøteborg, kommer man straks til også at tænke på Liseberg. Det er Nordens størstes forlystelsespark, og her findes masser af oplevelser for hele familien. Om foråret kan I f.eks. nyde Vestsveriges største havemesse, Lisebergs Trädgårdsdagar. Gennem hele sommerperioden er der masser af forlystelser, attraktioner og underholdning samt de berømte og nuttede Liseberg kaniner. I kan også nyde et måltid på en af parkens mange restauranter eller caféer. At opleve Liseberg er et must – uanset alder. Find børnevenige hoteller og planlæg en billig sommerferie til Gøteborg og omegn med Risskov Bilferie.

  Liseberg Forlystelsespark
  Udforsk forlystelser og attraktioner i Liseberg Forlystelsespark.
 • Gøteborg (106.5 km)

  Tag en dag ud af kalenderen, besøg Gøteborg og nyd alt hvad denne Sveriges anden største by har at byde på. I kan slentre langs Avenyn, spise god mad, få en kop kaffe og kigge ind i de hyggelige butikker. I kan også tage en tur ud i skærgården med en af de mange passagerbåde eller besøge Nordens største forlystelsespark Liseberg. Tag familien med på en kør-selv storbyferie til Gøteborg og oplev de mange spændende attraktioner og seværdigheder som Sveriges vestkyst kan byde på.

  Gøteborg
  Gøteborg har meget at byde på og er ideel til en hyggelig dagtur eller en storbyferie.
 • Stora Mosse nationalpark (111.1 km)

  Naturinteresserede bør tage en tur til nationalparken Stora Mosse. Her findes den største uberørte mose syd for Lapland med et fantastisk fugleliv. I vandrer på broer og planker gennem det store område, mens I nyder stilheden.

  Stora Mosse nationalpark
  Stora Mosse nationalpark med masser af fugleliv er klart et besøg værd, under en ferie i nærheden
Vis flere

Kort

Falkenberg Strandbad
Havsbadsallén 2A 311 42 Falkenberg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat