Badeferie på den polske riviera i Sopot

Dansk | DKK

Focus Hotel Premium Sopot

Tag på bilferie til Polen og nyd en badeferie ikke langt fra Gdansk

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kun 10 minutters gang fra sandstranden
 • Nyt, smukt og moderne hotel
 • Én af Polens smukkeste badebyer
1.633,-
3~5 dage fra
979,-

Inkl. halvpension, sandwich og kaffe

Ferie nær Gdansk

3 dage
Fra 979,- / spar op til 821,-
SPAR
4 dage
Fra 1.449,- / spar op til 1.232,-
SPAR
5 dage
Fra 1.919,- / spar op til 1.634,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 sandwich & 1 kop kaffe to go
 • 1 x velkomstdrink
Risskov Pakken

Tag på bilferie til Polen og nyd en dejlig badeferie i Sopot, ikke langt fra Gdansk. Sopot er berømt for sine smukke sandstrande og kysten, som løber hele vejen til Gdansk og er bestemt værd et  besøg. Efter en dejlig dag på stranden er det oplagt at udforske byens seværdigheder og forlystelser, og er der en lille spillefugl i maven, kan de 200 meter ned til kasinoet klares på gåben. Sopot ligger perfekt mellem Gdansk og Gdynia, med gode muligheder for at arrangere skønne dagsture og opleve byernes puls og dynamik. På hotellet er der gratis adgang til et fitnesscenter, og der er også et legerum til de yngre gæster. Hotellet åbnede i april 2018 og er moderne indrettet med et meget stilfuldt og lækkert décor.

Hotellet tilbyder

Focus Hotel Premium Sopot er også det perfekte udgangspunkt, når det kommer til turisme og det at gå på opdagelse. Sopot har meget at byde på for ikke at nævne de smukke badestrande, molen, der er Europas længste på over 500 meter, livlige natklubber og meget mere. Besøg også de store byer Gdansk og Gdynia, som ligger inden for behagelig rækkevidde med bilen. Sopot er en smuk badeby kendt for sine smukke badestrande samt de mange spa- og kursteder.

På hotellet starter du dagen med en god gang morgenmad. Der er også mulighed for at bestille en picnickurv, når turen går ned til stranden. Byens caféer og restauranter byder op til gastronomiske oplevelser og især om aftenen kan man mærke den livlige trafik af nysgerrige og fastboende.

På hotellet er der fri adgang til fitnesscenteret, hvis I vil være aktive i løbet af ferien. Det er også muligt at leje cykler på hotellet. Til den meget unge generation er der også et legerum, med mulighed for at få assistance til pasning. I hotellets lobby er der også bøger og spil, og der kan lejes håndklæder til stranden og liggestole samt et bad til børnene. Hotellet tilbyder gratis WiFi, og der er en parkeringsplads med plads til 56 biler. 

Værelser

Værelserne er moderne og komfortable og har alle te- og kaffefaciliteter og selvfølgelig eget badeværelse. 

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 7
Dobbeltværelse på 20 m2 med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms-TV, kaffe/tefaciliteter, sikkerhedsbox, køleskab, skrivebord, air condition og gratis WIFI. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse

1 / 4
Enkeltværelse på 20 m2 med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset er udstyret med fladskærms-TV, kaffe/tefaciliteter, sikkerhedsbox, køleskab, skrivebord, air condition og gratis WIFI.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

600 km fra
Rostock, Tyskland
800 km fra
Puttgarden, Tyskland
875 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Sopot (0.5km)

Leder I efter lidt kontrast til bylivet, finder I, i Sopot, som støder op til Gdansk, en nostalgisk men moderne badeby. Kurbyen bruges til rekreation og fritid. Omkring en halv kilometer er Sopots hovedattraktion, træbroen, hvor bådene til Gdyna og Gdansk lægger til. Udover barer og caféer er der Waldoper med en udendørs scene for operaforestillinger i den maleriske natur og om sommeren en udendørs biograf.

Museet i Sopot (2.5km)

Sopot-museet har en lille udstilling i det store hus, som engang hørte til Claaszen familien. Museet har en del billeder og postkort som viser byens historie og om familien Claaszen . På anden sal er der skiftende udstillinger.

Museet for Sopot ligger få meter fra stranden, i et meget attraktivt turistmæssige kystnære bælte, og det er et af de steder ofte besøgt af indbyggerne i Sopot, Trekantsområdet og turisterne. I bygningen er der også en elevator til handicappede.

Hewelianum Centret (11.9km)

Pladask i hjertet af Gdańsk ligger Hewelianum Centret som fungerer som et videnskabscenter, beliggende i en gammel bunker helt tilbage fra Napoleons tid. Stedet er en enestående chance for børnene til at undersøge og gå på opdagelse i fysikkens, astronomiens, historiens og biologiens hemmeligheder, som en udflugt på en billig familieferie i Polen. Der er er flere interaktive udstillinger som kan hjælpe med at forstå de mange ting som foregår i vores univers på en pædagogisk og underholdende måde.

Tag på kør-selv ferie med børnene under armen og få en sjov og lærerig dag i Hewelianum Centret.

Gdansk (12.6km)

Når de besøgende først står i centrum af Gdansk er der ikke langt til de mange kulturperler som denne by gemmer på. Tag Kongevejen, Dluga og Dluga Tart, hvor der langs ruten er flere smukke købmandshuse og historiske bygninger, alle smukt udsmykket med det gotiske rådhus, der også huser bymuseet, som toppen af kransekagen. Når vi netop snakker om højder, så er der faktisk en grund til at bygningerne i Gdansk er både høje og smalle, det skyldes simpelthen at skatterne kalkuleres ud fra bredden af grundstykket.

Den smukke og hyggelige by gemmer på så meget historie, arkitektoniske mesterværker og oplevelser til alle aldre at den helst skal udforskes over et par dage.

Der er også et rigt kulturliv, teatre, operaer, barer og natklubber, prøv bare at tage turen ned ad gågaden Monte Cassino. Der er også forlydner om at Sopot, som ligger lidt uden for Gdansk, skulle være et sted med pænt gang i den over sommermånederne. Der er også mange gode shoppingmuligheder, specialbutikker, og det store shoppingcenter Galeria Baltycka har over 200 butikker med et kæmpe udvalg af vare. I den indre bydel, langs de brostensbelagte gader, er der også flere charmerende smykkebutikker samt andre kunstbutikker, så benyt endelig chancen til at ose lidt rundt.

Wielka Zbrojownia (12.8km)

Det Store Arsenal blev bygget mellem 1600-1609 i samme struktur som de middelalderlige bymure og udgør noget af det ypperligste renæssance-arkitektur i Gdansk, designet af Opberghen. Arsenalet blev svært beskadiget under 2. Verdenskrig og måtte genopbygges på ny fra grunden af. Det er først på det seneste af det har genvundet sin fordums glans. I dag er det en gang imellem åbent for kunstudstillinger og der er en lille café i stueetagen, så de kaffetørstige kan få et glimt af Arsenalets interiør.

Mariakirken (12.9km)

Tag på billig miniferie i Polen. I centrum af Gdańsk ligger verdens største murstenskirke, Mariakirken. Her er det mulig at besøge udsigtsplatformen på toppen af klokketårnet, som giver en flot udsigt over Gdańsk by. Kirken blev næsten totalt ødelagt af russiske styrker i 1945, men senere genopbygget og den smukke, gamle kirke er i dag bestemt et besøg værd på en ferie i bil til Polen. Kirken er fuld af nydelige malerier, skulpturer og monumenter, og hver time kan I høre Adam og Eva klokkerne ringe. Bestil et billigt hotelophold til turen hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på ferie. 

Museet om Anden Verdenskrig (13km)

Anden Verdenskrig var meget hård ved Polen, og et minde herom er det 5.000 kvadratmeter store underjordiske museum, som derfor også er det største af sin slags i verden. Det var i Gdansk 2. Verdenskrigs første skud blev affyret og dermed kastede Europa ud i en lang og frygtelig krig. 14 meter under jorden fortælles den tragiske historie om Polens verdenskrig, årsagerne, konsekvenserne, det polske folk, ofrene, heltene og selvfølgelig fjenden.

Den historiske fortælling er delt op i tre narrative afsnit, der hver især dækker, Vejen til Krig, Krigens Terror og Krigens lange Skygger. Der skal nok afsættes lidt tid til at nå gennem det store museum, men det er det værd. Museet er en lærerig og stærk oplevelse for alle, og det kan anbefales at nyde en god polsk pils, efter afsluttet besøg, mens det hele synker ind. Til de historieinteresserede er dette museum et rent mekka af fortællinger, visuelle oplevelser og tragiske skæbner. Derfor står museet også som en advarsel til de fremtidige generationer.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Podewils

Inkl. 3-retters menu

Det nordlige Polen

Slotsferie i Polen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • Gratis internet
 • Adgang til privat strand

111,-
Fra kun
519,-

Vis kort

Unikt slotshotel i Polen

Læs mere

Król Plaza Spa

Wellnessophold ved Østersøen

Det nordlige Polen

Wellness ved havet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x velkomstdrink

424,-
Fra kun
449,-

Vis kort

Wellness ved Østersøen

Læs mere

Hotel Delfin

7. nat er gratis

Det nordlige Polen

Oplev Østersøkysten

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenmad
 • 7 x frokostbuffet
 • 7 x aftenmenu/buffet
 • Adgang til wellnessafdeling

954,-
Fra kun
2.249,-

Vis kort

Ferie ved Østersøkysten

Læs mere

Focus Hotel Gdansk

Ophold med morgenbuffet

Det nordlige Polen

Historiske Gdansk

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 sandwich & 1 kop kaffe to go
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vand, kaffe & te på vær. (deles)

477,-
Fra kun
569,-

Vis kort

Oplevelser i Gdansk

Læs mere

Focus Hotel Premium Gdansk

Moderne hotel med sauna og fitness

Det nordlige Polen

Oplev Gdansk

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 2 x 1 sandwich & 1 kop kaffe to go
 • 1 x velkomstdrink

431,-
Fra kun
849,-

Vis kort

Storbyferie i Gdansk

Læs mere