Aktiv ferie i Norge på Fyri Resort i Hemsedal

Dansk | DKK

Fyri Resort

Kombinér afslapning og aktiviteter på Norges bedste skihotel 2020

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotellet er kåret til Norges bedste skihotel i 2020
 • Unik Pool Club på 1.000 m²
 • Fremragende placering i populære Hemsedal
1.798,-
3~5 dage fra
1.549,-

Inkl. halvpension

4-stjernet aktiv ferie i Hemsedal

3 dage
Fra 1.549,- / spar op til 929,-
SPAR
4 dage
Fra 2.319,- / spar op til 1.347,-
SPAR
5 dage
Fra 3.089,- / spar op til 1.799,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x Pool Club dagspas
 • Gratis internet
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Det 4-stjernede Fyri Resort har en god beliggenhed i den populære norske skisportsby, Hemsedal, og tilbyder flotte og komfortable rammer for et ophold, både sommer og vinter. Hotellet er i 2020 kåret til Norges bedste skihotel af World Ski Awards, og det er der god grund til! Nyd de fantastiske bjergrige omgivelser med ski- eller vandreture, og slap af i den spritnye Pool Club med swimmingpools, pejs og meget andet.

Hotellet tilbyder

Hotellet har en god placering i Hemsedal, og tilbyder et suverænt udgangspunkt for en lang række muligheder og aktiviteter, hele året rundt. Om vinteren er det naturligvis helt oplagt at stå på ski - Hemsedal Skisenter ligger i kort afstand fra hotellet, og området er perfekt for både alpinski og langrend. Resten af året har I alletiders muligheder for kajaksejlads og vandre- og cykelture i de bjergrige omgivelser.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets unikke Pool Club, som er et 1.000 m² stort, lækkert område med både indendørs- og udendørs swimmingpools - begge opvarmet til 35°C, liggestole, en hyggelig poolbar som byder på drinks og snacks, en stemningsfuld pejsestue, bordtennisbord, shuffleboard, billard og fitnessfaciliteter. Med til oplevelsen hører naturligvis badekåbe og tøfler, hvilket hotellet også stiller til rådighed.

Start dagen med dejlig morgenmad i hyggelige rammer, og drag ud på oplevelser med god energi i kroppen. Hotellet huser to restauranter: Roa Matbar, som er indrettet i lobbyen, og Liv Bistro, som ligger på hotellets øverste etage, og tilbyder en fremragende udsigt over fjeldene og dalene. Nyd et verdensklasse aftenmåltid i de spektakulære omgivelser.

I kan vælge mellem gratis udendørs parkering eller parkering i garage mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser giver jer rummelige og komfortable rammer under opholdet, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, superior værelser og suites. Det er muligt at booke hotellets suites med en eller to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelse på 20 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, air conditioning, store vinduer, komfortabel seng, strygefaciliteter og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelse på 20 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, air conditioning, store vinduer, komfortabel seng, strygefaciliteter og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Suite

1 / 7
Flot og rummelig suite på 56 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, air conditioning, en stue med sofagruppe, to soveværelser (et med dobbeltseng og et med køjeseng), store vinduer med udsyn mod bjergene, kaffe- og tefaciliteter, strygefaciliteter og TV. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/køjeseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 2
Superior dobbeltværelse på 25-27 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, air conditioning, komfortabel dobbeltseng, kaffe- og tefaciliteter, lænestole, strygefaciliteter og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

280 km fra
Bergen, Norge
290 km fra
Larvik, Norge
440 km fra
Stavanger, Norge
480 km fra
Kristianssand, Norge
500 km fra
Göteborg, Sverige
725 km fra
Helsingborg, Sverige 
800 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hemsedal Skicenter (0.9km)

Hemsedal Skisportscenter ligger i hjertet af Hemsedal og tæller 20 skilifte samt 48 pister med varierende sværhedsgrader. Derfor er der også mange muligheder på skiferien, for både de erfarne skiløbere, de øvede og begynderne. Hemsedal Skicenter har dedikeret et større areal til de mindre størrelser, så de også har mulighed for at afprøve balancen på skiene.

Det alpine skicenter dækker 70.000 kvadratmeter og har syv bjerge, en 'roll band slalombane, en aktivitetspark med kælk og karruseller, kiosk, en park med rails og bølger, 'skicross spor, 'big-airbag, og så er der også bænke og borde med plads til at grille. Der kan lejes ski i byen.

Der arrangeres også slædeture, snescooter-safari, hundeslædekørsel, isklatring og meget mere. Vinterferie i Norge er en klar vinder, for de ski-glade!

Hemsedal (3.1km)

Hemsedal har til formål at blive Norges flittigste by og dette afspejles i mængden af aktiviteter i byen. Her kan man virkelig tale om at holde aktiv ferie. På vinterferie kan ski entusiater slå sig løs i byens store ski resort, og på sommerferie er der et væld af aktivitetsmuligheder i naturen.

Hemsedal tilbyder i alt 41 vandreruter spredt over 210 km. Vandreruterne er godt skiltet og mærket og sorteret i farve efter sværhedsgrad. Der er stier for både begyndere og dem, som er fortrolige med bjergene. Den højeste top i Hemsedal er Høgeloft på 1920 meter.

Byen har også 21 cykelruter, der strækker sig over 225 km. Derudover er der en lang downhill bakke med forskellige sværhedsgrader fra blå til rød i Hemsedal Bikepark og en sjov bane, hvor I kan teste jeres cykelfærdigheder i bunden af Hemsedal.

Hemsedal har 18 søer og fire floder til at fiske i, både med og uden flue. Fangstperioden er 25/05-15/09 . Floden Hemsila er kendt som en af ​​de bedste fluefiskeri floder og tilbyder udfordrende ørredfiskeri.

Hemsedal Golf Klub (10.4km)

Hemsedal Golf Klub har en unik golfbane i et smukt bjerglandskab, som giver golfspillere ni udfordrende huller og et godt miljø. Banen blev afsluttet i 1996 og har siden skabt rammerne for en masse flot golf. Banen er smukt placeret i Grøndalen i Hemsedal og er en oplagt idé til en miniferie med golf eller golfudflugt, hvis man er på sommerferie i området.

Gordarike viking - og familiepark (34.1km)

Gordarike viking - og familiepark er en spændende attraktion for hele familien. Her kan I blandt andet besøge Gol Stavkirke, som byder på en udstilling om stavkirkearkitektur og vikingernes guder. I kan også se Kong Haddings gravhøj, Hahaugtrollens hule eller gå en tur op i udsigtstårnet Ygdrasil, hvorfra der er en flot udsigt over dalen.

Børnene vil helt sikkert kunne få mange timer til at gå i det indendørs legeland (75 kvm), øve sig i at skyde med bue og pil eller slås med sværd. Der er også et udendørs vandland med to rutsjebaner, vikingeskibe og solområde. Det er desuden muligt at leje kanoer og elcykler.

Gol (34.3km)

Gol ligger i et smukt naturområde omgivet af skovklædte fjelde og herfra er der en smuk udsigt til Jotunheimen og Hemsedal. I finde mange afmærkede ruter i området, som er velegnede både til vandre- og cykelture.

Er I interesseret i historie fra vikingetiden, så besøg Gordarike viking- og familiepark, som er en temapark for hele familien med emner fra vikingetiden. I kan også tage en tur i badelandet Tropicana, hvor der er flere forskellige vandrutsjebaner, bølgebassin og børnebassin.

Bergensbanen (Oslo – Gol – Bergen) (35.3km)

Tag på en billig kør-selv ferie til Norge og hop på Bergensbanen i Gol, midt imellem Oslo og Bergen, og oplev Hardangervidda fra togvinduet. Bergensbanen kører fra Oslo, stopper i Gol og kører videre op til Hallingdal mod Finse, langs Hardangerjøkulen med sidste stop i Bergen. Dette er en behagelig togtur med komfortable sæder og flotte faciliteter. Den smukke norske natur er en fantastisk oplevelse gennem de store togvinduer. Der er gratis trådløst internet på toget og der findes en café samt et legerum til børnene. Så der er lagt op til både en ægte familieferie og en billig kør-selv ferie. Find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og nyd en ferie i bil med hele familien og masser af norske oplevelser ombord på Bergensbanen.

Julemarked i Geilo (80.3km)

Tag til Geilo på alletiders kør-selv ferie i julen og kombiner f.eks. skiferie med julemarked i en af Norges mest populære skidestinationer. Tag hele familien med til den smukke vinterby og nyd et billigt hotelophold nær det hyggelige centrum, hvor julemarkedet har været en stolt årlig tradition siden 2012.

I løbet af december vil byens hjerte være præget af hyggelige boder som byder på alt lige fra kreativt kunsthåndværk til forskellige smagsoplevelser. Julemarkedet huser naturligvis også forskellige former for underholdning og mange af de indbydende caféer byder på dejlige julespecialiteter som kan nydes inde i varmen.

Om vinteren byder på Geilo på mere end 50 forskellige aktiviteter, hvad enten I holder af at skøjte, kælke, stå på langrend eller alpinski, og samtidig er der mange gode muligheder for at nyde udflugter, shopping og wellness. Således er Geilo et ideelt valg for en hyggelig juleferie, uanset om I bare er afsted i en weekend eller over flere dage.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

154,-
Kun
859,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Spåtind Fjellstue

Hyggeligt bjerghotel i Norge

Innlandet

Idylliske Synnfjellet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af kajak
 • Gratis parkering og internet

356,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Familievenligt bjerghotel i Norge

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 65% rabat
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~15.99 år i ekstra opredning 35% rabat