Grand Hotel Arendal

Dansk | DKK

Grand Hotel Arendal

Maritimt miljø og idyl i skærgården

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggeligt hotel med en maritim stemning
 • Central beliggenhed tæt på lystbådehavnen
 • Skønne oplevelser i den smukke skærgård
208,-
3~4 dage fra
859,-

Inkl. halvpension

Arendals øhav

3 dage
Fra 859,- / spar op til 139,-
SPAR
4 dage
Fra 1.289,- / spar op til 209,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning
 • 2 x morgenmad
 • 2 x lettere aftensmad
 • 1 x 25% rabat i Mør Biffhus restaurant
 • Gratis internet
Risskov Pakken

I slutningen af det 19. århundrede var Arendal den vigtigste by i Sørlandet, også både vigtigere og større end Kristiansand, hvilket dog ikke længere er tilfældet. Arendal nåede dog at opleve en enorm vækst og det var netop på det tidspunkt at Grand Hotel Arendal blev bygget. Indvendigt regerer der en maritim indretningsstil med mahogni og en rigtig hyggelig atmosfære. Hotellet blev renoveret i 2008 og har i dag alle de moderne faciliteter, der forventes. Grand Hotel Arendal ligger i Arendal-centrum og der er derfor heller ikke langt til byens restauranter, butikker og mange seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Der serveres frokost i hotellets restaurant og aftensmaden er inkluderet i prisen. Receptionen har også en lille bar, hvor der kan slappes af med et glas øl.

Det er også værd at nævne at hotellet har gratis WiFi og at det er tilladt at medbringe kæledyr mod et tillæg i prisen. 

Der er kun ca. 200 meter ind til centrum af Arendal, nede ved Pollen i havnen, og togstationen ligger kun 500 meter fra hotellet. Der er også offentlige parkeringspladser, som koster ca.140 norske kroner i døgnet.

Værelser

Grand Hotel Arendal tilbyder 42 værelser, der alle er opredt i maritime farver og detaljer som passer til den lækre indretning. Skibsgulvet og træværket er udført i mahogni i ægte skibsbyggertradition. På alle værelserne er der et skrivebord, et tv, strygebræt i garderobeskabet. Badeværelset er lyst indrettet.

Hotellet blev renoveret i 2008, men dele af hotellet bliver renoveret igen her i 2019.  Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

70 km fra
Kristianssand, Norge
130 km fra
Larvik, Norge
290 km fra
Stavanger, Norge
430 km fra
Göteborg, Sverige
460 km fra
Bergen, Norge
600 km fra
Øresundsbroen
650 km fra
Helsingborg, Sverige 

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Vitensenteret Sørlandet (1km)

Videnscenteret Sørlandet er en oplevelse og samtidig et center hvor børn og unge kan lære via interaktive oplevelser og en slags ´læreland´for opfindere og forskere. Tag endelig hele familien med på turen i det interaktive videnscenter, og start med at udforske alle de interaktive installationer og aktiviteter som centeret byder på. Prøv en tur i hamsterhjulet eller prøv et varmekamera eller løs de mange gåder og udfordringer samt meget, meget mere.

Der er også et udendørs område med parkering og en smuk udsigt over søen.

Raet nasjonalpark (6.5km)

Nationalparken dækker ca. 185 kvadratkilometer af den yderste skærgår fra Hasseltangen i Grimstad til Lyngør ved Tvedestrand. Det er Sørlandets første nationalpark og den ligger ved skærgården Aust-Agder.

Sørlandets største ø hedder Tomøy og ligger lidt udenfor Arendal. På den fjerne side af Tromøya ligger Spornes strand, der har sin egen rullesten, og med udsigt til fyrtårnene Store og Lille Torungen, der lige kan skimtes i det fjerne.

På Tromøy er der også gode muligheder for at få sig en cykeltur i det skønne terræn, som også egner sig til familier med børn. Tag færgen fra Tyholmen i Arendal til Akilså, som er den nordvestlige del af Tromøy, det er gratis at medbringe cyklerne, hvis de vel at mærke er lejet bycykler i Arendal.

Ibsen museet (21.5km)

I Grimstad ligger der et museum, dedikeret til Henrik Ibsen. Det ligger i den gamle bygning, hvor den verdenskendte forfatter i sine yngre dage arbejdede som medhjælper i et apotek. Det var her at han skrev ´Catilina´, som også var hans første skuespil.

Størstedelen af museet er bevaret som det stod dengang Henrik Ibesen holdt til på stedet, nærmere betegnet mellem 1847 g 1850. Besøg den lille urtehave og læg også vejen forbi den lille museumsbutik, hvor Ibsens samlede værker kan købes på flere forskellige sprog. En dejlig oplevelse at tage med sig hjem fra miniferie i Norge.

Arendal & Omegn Golfklub (26.5km)

Bestil en golfferie i Norge hos Risskov Bilferie og spil i Arendals Golfklub, som blev bygget i 1994 og i dag har mere end 1000 medlemmer. Hovedbanen har 18 huller, mens deres mindre bane har 9 huller.

I klubben finder I også en restaurant og en golfbutik. I kan bestille hotel hos Risskov Bilferie - og så afsted til  Arendals Golfklub - det oplagte sted for en golfferie, en kør-selv ferie eller bare et weekendophold med golf på menuen!

Nes Verk Golfpark (26.5km)

Golfanlægget ved Nes Verk bliver regnet som værende et af de aller bedste i Norge. Gæstespillere kan forsøge sig med hovedbanen med 18 huller eller deres 9-hullers bane. Sidstnævnte anbefales til begyndere og spirende golfentusiaster. Golfbanen har også en korthulsbane, hvor man kan spille fodgolf, en herlig familieaktivitet for både børn og voksne. Nes Verk har også en skøn café, Golfen Café, og deres egen butik, der sælger udstyr og tøj til både begyndere og erfarne golfspillere.

Bogbyen ved Skagerrak (25.3km)

Find en billig kør-selvferie hos Risskov Bilferie og oplev Bogbyen ved Skagerrak. I 2003 blev Tvedestrand udnævnt til Bogbyen ved Skagerrak, og i dag kan den lille by prale af hele ti boghandlere. Hver måned arrangeres der forskellige litteraturarrangementer med nogle af Norges mest kendte forfattere. Byens guidede turer anbefales også, så I ikke går glip af de mange hyllemetre af gode oplevelser byen har at byde på. Tag gerne små pauser undervejs og lad spontaniteten råde, når i passerer de mange smukke huse i byen som Rådhuset, Forvaltergården og "Strygejernet". Sidstnævnte regnes som Norges smalleste hus og har indgang fra både første, anden og tredje sal. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med så alle kan lære Bogbyen ved Skagerrak at kende.

Smaal – bar, restaurant, musikscene (39.7km)

Lillesand er nok bedst kendt for Blindleia, men i løbet af de sidste par år har den lille havneby også udviklet sig til et af de bedste gå-ud-steder langs Sørlandskysten, hvis der skal festes lidt om aftenen.

Smaal åbende med lidt af et brag da selveste ´Banjo Kari´holdt koncert på den lille scene i 2014. Siden da har flere veletablerede musikkere været forbi Smaal, som i øvrigt også er kendt for sine ´vinyl-aftener´.

Lystfiskeri i Vegårshei (42km)

Find en aktiv ferie til Norge hos Risskov Bilferie og tag familien med ud på en fisketur. Kør-selv til Vegårshei hvor der er et varieret udbud af fiskepladser. Man skal købe fiskekort, hvilket kan erhverves flere steder i området. Fiskekort kan købes hos Esso i Vegårshei eller i Vegårshei Hunting & Fishing. Fiskeområdet omfatter øvre Storelva fra Høl til Presteveien, Solberg Water, Kallberg Water, Ekksjø, Kalsvann, Kordsdalskjennene og vandet rundt om Slettå.

En af stederne er Vega, områdets største sø, som også er et af Norges største fiskeområder. Her har man ofte held med at fange ørreder. Find billige hoteller i området og kom afsted på en fisketur i Norge med Risskov Bilferie.

Dyreparken i Kristiansand (55km)

Dyreparken i Kristiansand er en af Norges største familieattraktioner med en komplet oplevelsespakke for hele familien. Parken har åbent hver dag hele året og byder også på steder man kan lege og lære. Årligt besøger over en million gæster parken hvert år. I finder mere end 150 dyrearter fra den vilde norske natur og resten af verden samt en række børneattraktioner baseret på Torbjørn Egners fortællinger såsom Dyrene i Hakkebakkeskoven og Folk og røvere i Kardemomme by.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Fårup Skovhus

Inkl. halvpension

Nordjylland

Minipris til Nordjylland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenkomplet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

306,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Ideelt til familieferie i Nordjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Smögens Hafvsbad

Wellnessophold ved havet

Vestkysten

Spa-hotel i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x Entré til spa
 • Gratis frugt i receptionen
 • Gratis internet

575,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Fantastisk SPA-hotel lige ved havet

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i anneks
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Foldens Hotel Skagen

Parkering inkluderet

Vesterhavet

Maleriske oplevelser

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering og internet
 • Central beliggenhed

371,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Skøn beliggenhed i Skagen centrum

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 4~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat