Betaling

Betaling

Gavekort

Hejse Kro

Tag på kroophold på kongeligt privilegeret kro ved Fredericia og Lillebælt.

 • Restaurant
 • Bar
 • Legerum
 • Legeplads
 • Gratis parkering

Hotellet

På Hejse Kro kan I opleve den gode gammeldags danske krostemning, som den sjældent opleves i dag. Med rødder flere hundrede år tilbage, tilbyder kroen en helt speciel og yderst autentisk atmosfære, som følges op - og fuldendes - af restaurantens spændende udvalg af traditionelle danske kroretter, tilberedt fra bunden med masser kærlighed. Kroens beliggenhed i trekantsområdet, lige uden for Fredericia, gør den til en helt ideel base for masser af dejlige ture, udflugter og oplevelser omkring Lillebælt.

Kroen tilbyder

Hejse Kro har en central beliggenhed i trekantsområdet, i kort afstand fra Fredericia. Kroen ligger ved Hejse-krydset som er et trafikalt knudepunkt med historiske rødder helt tilbage i 1600-tallet. I dag kender de fleste nok bedst Hejse-krydset som en genvej uden om Skærup. 

Kroen har eksisteret i utroligt mange år, og havde altså allerede længe fungeret som kro, da den i 1737 blev tildelt status som kongeligt privilegeret. Historien og de lange traditioner bidrager generøst til kroens autentiske atmosfære, og I får her et skønt og ægte dansk kroophold, som det sjældent fås i dag.  

Hver morgen kan I nyde kroens dejlige morgenbuffet med bl.a. frisk brød, kaffe og juice. Morgenmaden serveres mandag - fredag kl. 6.15 - 9.00 og lørdag - søndag kl. 7.00 - 10.00.  

Den gode gammeldags krostemning bringes til fulde i restauranten, hvor der serveres lækre traditionelle kroretter, lavet fra bunden, som I kan nyde i krostuens hyggelige rammer. Restauranten er åben mandag - lørdag kl. 11.30 - 21.00 og søndag kl. 11.30 - 20.00. Derudover kan I også slappe af med en øl eller et glas vin i den hyggelige bar.  

Parkering er gratis og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hejse Kro har 28 hyggelige værelser, alle udstyret med eget bad og toilet, et 32” fladskærms-TV med satellitkanaler, behagelige senge med forskellige pudemenuer og sengetøj af en god kvalitet samt et skrivebord. På dobbeltværelserne er der også en komfortabel sofa. Kæledyr er velkomne på alle værelser.

Bemærk at

Med et BE HAPPY PASS får I rabat på en lang række attraktioner og oplevelser i området. Fordelskortet udleveres i receptionen.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Fredericia (5.7 km)

  Tag på bilferie i Fredericia med Risskov Bilferie som ligger midt i trekantsområdet. Byen blev grundlagt som en militær fæstning, hvilket I stadig kan fornemme ved at besøge byen i dag. Byens gader ligger vinkelret på hinanden (nord-syd og øst-vest), og Fredericias centrum omkranses af et af Nordeuropas mest velbevarede voldanlæg fra 1600-tallet. Find børnevenlige hoteller i nærheden og planlæg en sommerferie eller vinterferie i Fredericia på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie.

  Fredericia
  Fredericia blev grundlagt som en militær fæstning.
 • Hindsgavl Dyrehave (6.9 km)

  Dette herregårdslandskab i Middelfart stammer helt tilbage fra 1200-tallet og her kan I udforske den alsidige og dejlige natur med åbne sletter, våde enge, stejle skrænter og gamle bøgeskove. Dyrehavens store bestand af kron- og dådyr kan opleves på turen rundt på Hindsgavl-halvøen. Hindsgavl Dyrehave er perfekt til vandreture i den fynske natur, så hvis I vil på ferie i Danmark og er til vandring og aktiv ferie i skøn natur, så bestil Jeres næste kør-selv ferie allerede nu.

  Hindsgavl Dyrehave
  På miniferie ved Hindsgavl Dyrehave, ved Lillebælt, kan I se kronhjorte og dådyr og vandre i den fantastiske natur.
 • Middelfart (10.1 km)

  Middelfart betyder "farvandet man rejser mellem" og henviser til forbindelsen mellem Jylland og Fyn. Byen er placeret mellem Lillebæltsbroen og Den gamle Lillebæltsbro ved Lillebælts smalleste sted. På en ferie i egen bil er det også nemt at besøge området omkring Middelfart. I området er der masser af ting at give sig til og et utal af seværdigheder, som helt sikkert er et besøg værd.

  Middelfart
  Besøg byen Middelfart i Danmark.
 • Clay Keramikmuseum Danmark (8.2 km)

  Besøg Clay Keramikmuseum ved Lillebælt i Middelfart og oplev keramisk kunst, design og kunsthåndværk fra første paket. Museet huser nogle af Europas flotteste samlinger af keramik, heriblandt ikke mindst en overdådig Royal Copenhagen-samling. Museets forskellige udstillinger er spændende og varierede og udskiftes jævnligt, så nye kan komme til.

  Clay Keramikmuseum Danmark
  Clay Keramikmuseum rummer verdensklasse-keramik i mange forskellige udstillinger og samlinger.
 • Lillebælt (6.3 km)

  Tag et smut til Lillebælt og nyd den smukke natur i området samt se broerne, der forbinder Jylland og Fyn. I kan sejle, cykle, fiske, dykke eller gå ture ved vandet. Find en kør-selv ferie og kom afsted på en familieferie til alle de danske naturperler med Risskov Bilferie.

  Lillebælt
  Der er en skøn natur i området ved Lillebælt.
 • Koldinghus (19.3 km)

  Find en billig bilferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelsestur i Sydjylland. Besøg den historiske by Kolding og midt i centrum af byen ligger Koldinghus, som blev bygget af den danske konge i 1268 for at forsvare grænsen mellem Slesvig og Danmark. Kongeslottet brændte i 1808 og stod længe som en ruin, indtil den langvarige restaurering gik i gang. Koldinghus rummer en spændende samling af romanske og gotiske kirkeskulpturer samt antik dansk billedkunst og kunsthåndværk, hvor især samlingen af dansk sølvkunst er uovertruffen. Bestemt et besøg som familien ikke vil glemme lige med det samme. Find et billigt weekendophold for hele familien og nyd en kør-selv ferie sydpå i eget tempo.

  Koldinghus
  Koldinghus er et stykke dansk ´klenodie´ af stor historisk værdi.
 • Kløverstien (10.7 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange perler som Fyn gemmer på. Der er også kroophold, så hvorfor ikke komme afsted på en kør-selv oplevelse. Læg vejen forbi Kløverstien som er opdelt i grøn, blå og sort. Her kan man vælge at cykle rundt og se forskellige seværdigheder i Middelfart. Lav et stop ved Strib Fyr, og nyd udsigten over til Fredericia. Tag en tur forbi Gl. Havn, hvor du kan komme på sejltur, fisketur eller hvalsafari. Måske er en tur igennem byens historiske hjerte lige det der skal til, hvor man kan se byens ældste hus i Brogade. Så er der også lagt op til en aktiv ferie, find et billigt hotelophold til hele familien på Fyn hos Risskov Bilferie.

  Kløverstien
  Tag turen til Kløverstien og tag på hvalsafari.
Vis flere

Kort

Hejse Kro
Skærbækvej 17 7000 Frederica

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 40% rabat