Bilferie til Hindåsgården Hotel & Spa

Dansk | DKK

Hindåsgården Hotel & Spa

4-stjernet hotel med spa og smukke omgivelser

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Slap af med spa og wellness
 • Naturskønne omgivelser præget af skov og sø
 • Bare 35 km. fra Göteborg og Borås
502,-
3~4 dage fra
939,-

Inkl. halvpension

Hotel i smukke omgivelser

3 dage
Kun 939,- / spar op til 328,-
SPAR
4 dage
Kun 1.399,- / spar op til 502,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x Adgang til spa afdeling
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hindåsgården Hotel & Spa ligger i Hindås, ca. 35 kilometer udenfor Göteborg og Borås, og tæt på både skov og sø. Her venter et komfortabelt ophold i et afslappende miljø tæt på naturen, med god mad og mulighed for at kombinere wellness med aktiv ferie og naturoplevelser.

Hotellet tilbyder

Det 4-stjernede hotel er bygget i 1905 og gennemgik sin seneste renovering i 2019. Hotellet ligger i Hindås mellem Göteborg og Borås, og tilbyder en hyggelig og afslappende atmosfære med skoven som nærmeste nabo.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets motionsrum og den indbydende spa- og afslapningsafdeling ”Skogens Källa” (Skovens Kilde), med indendørs pool med massagestråler og bobler samt sauna og dampbad. Derudover er der også mulighed for  at bestille massage- og spabehandlinger.

Når vejret er til det, kan I nyde solen og bade eller sejle i kano ved Västra Nedsjön, tæt på hotellet. Golfinteresserede kan tage en runde ved Hulta Bollebygd GK, som ligger indenfor en kort køretur. I kan også benytte lejligheden til, at tage ud på vandreture på de tre nærliggende motionsruter som er henholdsvis 2,5, 5 og 10 kilometer lange. Om vinteren forvandles disse stier til skispor med gode muligheder for både langrend og skihop i området.

Hver morgen serveres en dejlig morgenmad, og senere på dagen kan I nyde en skøn middag i restaurantens store madsal. Om aftenen er det oplagt at runde dagen af i hotellets hyggelige bar og lounge.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hindåsgården Hotel & Spa har i alt 82 værelser, fordelt over fire etager med elevatoradgang. I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, med mulighed for at booke dobbeltværelserne med en eller to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, skrivebord, behagelig seng og TV. De fleste værelser er belagt med svanemærkede egeparketgulve.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, skrivebord, behagelig seng og TV. De fleste værelser er belagt med svanemærkede egeparketgulve. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Twin dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelse med eget badeværelse, hårtørre, bord, 2 behagelige twin senge (90 cm.), TV og Wi-Fi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

38 km fra
Göteborg, Sverige
230 km fra
Helsingborg, Sverige 
330 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Universeum (32.9km)

Tag jeres børn eller barnlige sjæle med på et besøg på Universeum. Det er et perfekt sted at tilbringe dagen med at udforske de forskellige videnskabs-udstillinger, nogle af Europas største akvarier, eksperimentarium og en hel regnskov!

Universeum ligger midt i Göteborg og er Nordens største science center i hele 7 etager.

Liseberg Forlystelsespark (33.2km)

Find en billig ferie i Sverige og besøg den dejlige by Gøteborg på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie. Når man tænker på Gøteborg, kommer man straks til også at tænke på Liseberg. Det er Nordens størstes forlystelsespark, og her findes masser af oplevelser for hele familien. Om foråret kan I f.eks. nyde Vestsveriges største havemesse, Lisebergs Trädgårdsdagar. Gennem hele sommerperioden er der masser af forlystelser, attraktioner og underholdning samt de berømte og nuttede Liseberg kaniner. I kan også nyde et måltid på en af parkens mange restauranter eller caféer.

At opleve Liseberg er et must – uanset alder. Find børnevenige hoteller og planlæg en billig sommerferie til Gøteborg og omegn med Risskov Bilferie.

Borås (33.7km)

Borås har både byliv og landlig idyl samt en bred vifte af forskellige aktiviteter, kultur og den skønne natur. Borås byder på mange udendørs aktiviteter uanset om I er på sommer- eller vinterferie. Tag på vandreture, oplev skipisterne, fisketure eller hvad med en tur i kajak?

Borås er mest kendt for sin tekstilvirksomhed og offentlige kunst. Benyt derfor lejligheden for at opleve byens museer, Borås Kunstmuseum, Tekstilmuseet og Borås Museum. Byens centrum er også fyldt med hundreder af skulpturer og imponerende vægmalerier.

Hvis I besøger Borås om sommeren, kan det være en god idé at få badetøjet med. Der er en række dejlige steder hvor I kan bade med sandstrand eller med grønne områder. Nogle af de bedste badesteder er Kypesjöns, Sandared og Frufällan.

Byen har i alt 14 parker og grønne områder med 160 legepladser, hvoraf den største er Stadsparken. Her kan I tage en spadseretur eller lade børnene lege på den store legeplads med underholdning til alle . Om sommeren kan I også tage en dukkert i Stadsparksbadet.

Museum i Borås (33.7km)

Borås er kendt for sin tætte tilknytning til tekstilbranchen, mode og postordre. Byen har også en interessant historie og kan byde på en række kulturelle oplevelser som for eksempel et besøg på museerne Borås Kunstmuseum, Tekstilmuseet og Borås Kulturhistoriske Museum.


Tekstilmuseet er en del af Borås tekstilmodecenter og et førende kunstmuseum i Norden. Her kan I besøge udstillingerne Textilchock! og Tekstilkraft, og lære mere om tekstilindustrien og dens historie.

Borås Kunstmuseum ligger i Kulturhuset og huser flere nationale og internationale kunstværker. Her finder I alt fra moderne kunst til et interaktivt kunstværksted.

Borås Kulturhistoriske Museum er et friluftsmuseum med historiske bygninger, grønne områder og et museum. Læg vejen forbi Sjuhards-landsbyen og Ramnakyrkan der går helt tilbage til det 17. århundrede og slut dagen af med en kop kaffe på Café Gästis. Om sommeren kan I tage på picnic og danse rundt om majstangen. Om vinteren kan I tage på slædetur og besøg julemarkedet.


Gøteborg (34.2km)

Tag en dag ud af kalenderen, besøg Gøteborg og nyd alt hvad denne Sveriges anden største by har at byde på. I kan slentre langs Avenyn, spise god mad, få en kop kaffe og kigge ind i de hyggelige butikker. I kan også tage en tur ud i skærgården med en af de mange passagerbåde eller besøge Nordens største forlystelsespark Liseberg. Tag familien med på en kør-selv storbyferie til Gøteborg og oplev de mange spændende attraktioner og seværdigheder som Sveriges vestkyst kan byde på.

Saltholmen (36.8km)

Det perfekte udgangspunkt for at opleve Göteborgs underskønne skærgård, må siges at være Saltholmen. Der går mange både fra byens færgeterminal til denne ø. Båden sejler også ud til andre øer som Stjyrsjö, Vrangen og Brännö. Samtlige af øerne er bilfrie, så I kan opleve skærgårdens flotte landskab uden at tænke på trafik. I sommermånederne er der også gode badeforhold, f.eks. på Aspholmen, der er Saltholmens badestrand. I kan købe billetter til færgerne ved færgeterminalen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

616,-
Kun
939,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

375,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat