Luksuriøs ferie i Slesvig-Holsten til suveræn pris

Dansk | DKK

Hotel Breitenburg

Billigt hotelophold på det eksklusive Hotel Breitenburg i Slesvig-Holsten

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Nyt luksuriøst hotel med slotsatmosfære
 • Wellness og nydelse på højeste niveau
 • Tæt på Hamburg og Nordsøen
3.098,-
3~8 dage fra
1.369,-

Inkl. 4-retters menu

Spa og natur i Slesvig-Holsten

3 dage
Fra 1.369,- / spar op til 836,-
SPAR
4 dage
Fra 2.019,- / spar op til 1.269,-
SPAR
5 dage
Fra 2.669,- / spar op til 1.701,-
SPAR
6 dage
Fra 3.319,- / spar op til 2.134,-
SPAR
7 dage
Fra 3.939,- / spar op til 2.616,-
SPAR
8 dage
Fra 4.539,- / spar op til 3.099,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 2 x 1 drikkevare til middagen
 • Adgang til wellness
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

På Hotel Breitenburg, som åbnede i slutningen af 2021, venter et skønt ophold med wellness, hygge og en unik atmosfære midt i Slesvig-Holstens smukke natur. Læn jer tilbage i de moderne og indbydende omgivelser, og nyd en ferie hvor afslapning er et mål i sig selv.

Hotellet tilbyder

Hotel Breitenburg åbnede dørene i november 2021, og er indrettet i de tidligere stalde på en nu ombygget og restaureret greveejendom i Breitenburg. Hotellet rummer 80 luksuriøse værelser som alle tilbyder moderne og komfortable rammer for et skønt afbræk fra hverdagen.

Restauranten byder på friske regionale retter med en særlig forkærlighed for vildt, som greven selv jager i skovene omkring Schloss Breitenburg.

I startet af 2022 åbnes op for hotellets eget store, moderne spaområde, hvor gæsterne kan slappe af med sauna og en dukkert i den smukke udendørs infinity-pool.

Schloss Breitenburg, som hotellet deler grund med, stammer tilbage fra det 16. århundrede, og de historieinteresserede anbefales også at udforske ’Museum der Grafschaft Rantzau’, beliggende på en slotsø i Rantzau, for at få mere viden om et af regionens største slotte.

Er I til golf kan I nyde en runde på Schloss Breitenburgs 27-huls golfbane, som fører spillerne gennem Slesvig-Holstens bakkede landskaber, heder og marsklandskaber.

Den nærmeste storby, Hamburg, ligger omkring 55 km fra hotellet, og havet er heller ikke langt væk - der er bare ca. 50 km til Friedrichskoog ved Nordsøens kyst.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellets værelser tilbyder alle en luksuriøs og komfortabel indretning, og I kan vælge imellem classic enkeltværelser og dobbeltværelser, superior dobbeltværelser, ’Maisonette Suite’ og familieværelser (forbundne dobbeltværelser).

Værelsestyper *

Klassisk singleværelse

1 / 4
Hyggeligt enkeltværelse på ca. 23 m² med luksuriøst badeværelse med bruser og separat toilet, komfortabel seng, skrivebord og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Klassisk dobbeltværelse

1 / 3
Hyggeligt dobbeltværelse på ca. 23 m² med luksuriøst badeværelse med bruser og separat toilet, komfortabel dobbeltseng (180cm), skrivebord og TV. Værelset har udsigt mod indergården og dem i stueetagen har terrasse med udgang mod gården, mens dem på første sal har fransk balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbelt superiorværelse

1 / 4
Superior dobbeltværelse på ca. 29 m² med luksuriøst badeværelse med bruser og separat toilet, komfortabel dobbeltseng (180cm), skrivebord, loungeområde og TV. Værelset har udsigt mod indergården og dem i stueetagen har terrasse med udgang mod gården, mens dem på første sal har fransk balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse superior med vandudsigt

1 / 4
Superior dobbeltværelse på ca. 29 m² med en fantastisk udsigt mod Breitenburg-kanalen, et luksuriøst badeværelse med bruser og separat toilet, komfortabel dobbeltseng (180cm), skrivebord, loungeområde og TV. Værelset har desuden udsigt mod indergården og dem i stueetagen har terrasse med udgang mod gården, mens dem på første sal har fransk balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Maisonette Suite

1 / 5
Lækker suite på ca. 40 m², indrettet i to plan, med en rummelig stue med TV og et luksuriøst badeværelse med bruser og separat toilet i det nedre plan, og soveværelse med komfortabel dobbeltseng (180cm) i det øvre plan. Værelset er indrettet på første etage, har fransk balkon og tilbyder udsigt mod den rolige indergård og golfbanen overfor.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Sammenhængende rum- Familieværelse

1 / 4
Familieværelset består af to forbundne værelser på hver 23 m², som begge har et luksuriøst badeværelse med bruser og separat toilet, komfortabel seng (180cm, skrivebord og TV. Begge værelser har desuden udsigt mod indergården.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

120 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
160 km fra
Puttgarden, Tyskland
220 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Halligen (20.1km)

Find en billig sommerferie sydpå hos Risskov Bilferie og tag hele familien med til en af de øer som som udgør Halligen. En 'hallig' på dansk, 'hallingen' på tysk, er en uinddæmmet ø og dem er der 10 af, og de kan besøges, hvis turen går til Nordfriesland i Nordtyskland. Der er ti tyske halliger i 'Nationalpark Slesvig-Holstensk Vadehavet' og de ligger kun få meter over havets overflade og kan blive fuldstændigt oversvømmet ved stormstød eller tidevand. Halligen kan nås med bil eller færge. Besøg Gröde, Oland, Langeneß eller Hoge med Risskov Bilferie og find også børnevenlige hoteller i nærheden. Der er masser af information om hvordan I kan komme over til øerne i lokalområderne. Det er virkelig turen værd at besøge Halligen området og de mange lavtliggende øer.

Glückstadt (19.6km)

Også kendt som det lille kongedømme ved Elben. Glückstadt blev grundlagt af Christian IV og meningen var, at det skulle være en konkurrent til Hamburg og samtidig en fæstnings- og havneby. Men desværre blev det ikke helt som den danske konge havde ønsket sig. I dag er Glückstadt en fredelig og idyllisk by, med små gader og en smuk og malerisk havn. Byen er fyldt med velbevarede huse og selve byens beliggenhed ved Elben gør ´Lykkestad´ til en dejlig by.

Der er også gode shoppingmuligheder i den gamle bydel, så tag turen rundt og se nærmere på de mange betagende men også fristende butikker, hvor den personlige service altid er i top.

Byen har også mange smukke og restaurerede bygninger. Nyd det gamle rådhus, som blev genopført i 1874 men har bibeholdt den oprindelige facade fra midten af det 17. århundrede, da det første rådhus blev bygget. Læg også vejen forbi Brockdorff-palæet med Detlefsen-museet eller det smukke Wasmer-palæ, og selvfølgelig ´Palais für aktuelle Kunst´, hvor der udstilles moderne kunst.

Glückstadt Markedsplads (20.9km)

Centrum af Glückstadt er det historiske torv. Dette er flot dekoreret med kandelaber af støbejern og med mange bygninger opført i hollandsk renæssancestil. Markedspladsen er det perfekte sted at starte, hvis I vil opleve byen.

Sejlbåden Rigmor (21.2km)

Sejlbåden Rigmor er en ægte kulturinstitution på disse kanter. Det er Tysklands ældste, stadigt sejlbare sejlbåd og har i 150 år transporteret sine passagerer langs Elben. Vil man opleve lidt ekstra må man også godt give en hjælpende hånd med sejlet og tovene under sejladsen.

Bad Bramstedt (25.5km)

Altid et godt rejsetilbud fra Risskov Bilferie, så hvad med en bilferie til Tyskland, nærmere betegnet Bad Bramstedt, som ligger i hjertet af Nordtyskland og huser knap 14.000 indbyggere. Byen kan tilbyde et bredt udvalg af gastronomiske oplevelser med mere end 20 forskellige restauranter, som byder jer velkommen med et udvalg, der indeholder alt fra nationale specialiteter over spændende internationale retter til sæsonprægede retter fra nærområdet. en god mulighed for at få en billig sommerferie sydpå. Ferie i egen bil har sine fordele, og det er nemt at udforske området samt komme til og fra. Se om der ikke skulle være et weekendophold tilbud!

Bad Bramsted byder også på muligheder som vandreture, ridning, kano- og kajakroning, fiskeri, flyvning og skydning, så der er lagt op til en aktiv ferie. Der er også wellnessfaciliteter, så et wellnessophold er også en mulighed, men uanset hvad, så er der lagt op til en skøn familieferie i Nordtyskland.

Detlefsen Museum (21km)

På Detlefsen Museum kan I lære alt om Glückstadt, der er grundlagt af Christian IV og det danske kongehus. Museet er opført i Brockdorff-Palais, en flot renæssancebygning, hvor også historien om byens søfartstraditioner kommer til live. Museet ligger i en sidegade til markedspladsen.

Neumünster (39.7km)

Tag en tur til byen Neumünster, hvis historie som klosterby på Hærvejsruten går tilbage til 1130, og meget af den gamle charme er genskabt efter krigen, på klosterøen, langs floden Schwale og på byens torv med de smukke borgerhuse, der også huser caféer, ølstuer og butikker i stribevis.

I Neumünster kan I besøge badelandet, Das Bad am Stadtwald eller tage i Tierpark, som er en zoologisk have. Byen har også en dejlig strandpromenade ved Einfelder See.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Wyndham Bad Bramstedt

Inkl. halvpension

Schleswig-Holstein

Nord for Hamburg

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Gratis parkering

534,-
Kun
719,-

Vis kort

Indendørs pool og bowling

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Østersøkysten

Miniferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

174,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Oplev Hamborg og Lübeck!

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 180kr per nat