Miniferie på Hotel Kärnan i Helsingborg

Dansk | DKK

Hotel Kärnan

Indbydende hotel midt i Helsingborg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Centralt beliggende i Helsingborg
 • I gåafstand til havn og strand
 • På tur over smukke Helsingør
201,-
3~4 dage fra
899,-

Ophold med morgenbuffet

Kør-selv-ferie til Helsingborg

3 dage
Kun 899,- / spar op til 155,-
SPAR
4 dage
Kun 1.329,- / spar op til 201,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Hotel Kärnan ligger i hjertet af Helsingborg, tæt på byens smukke havn og strand. Hotellet er perfekt til en dejlig miniferie tæt på det nordvestlige Skånes mange attraktioner.

Hotellet tilbyder

Det charmerende hotel har en central beliggenhed tæt på Helsingborgs gågade og færgeterminal. Der er kort afstand til byens store udvalg af butikker, restauranter og seværdigheder. Hotellets faciliteter byder på en hyggelig gårdhave, en behagelig bar og et afslapningsområde med sauna.

Hver morgen serveres der en generøs og velsmagende morgenbuffet i hotellets hyggelige lokaler. Hvis vejret tillader det, kan morgenmaden også nydes udendørs.

I Helsingborg må I ikke gå glip af et besøg i byens vartegn og mest besøgte attraktion, Kärnan, et middelalderligt vagttårn fra det 14. århundrede. I kan også besøge det smukke Sofiero Slot med have, Dunkers Kulturhus og Frediksdal museer og haver. Det er også oplagt at tage på udflugt til Valåkrabygden eller på vandretur langs Kullaleden-stien.

Hvis I er interesseret i golf, findes der mange golfbaner inden for nem køreafstand, såsom St: Arlid GK, Söderåsen GK, HG Golf, Rya GK og Landskrona GK. I kan også tage færgen over til den danske side af Øresund og opleve Helsingør på jeres ferie.

Hotellet tilbyder cykeludlejning og parkering mod et tillægsgebyr. Der er gratis trådløs internetadgang.

Værelserne

Hotel Kärnan har personlige og individuelt indrettede værelser. Risskov Bilferie tilbyder indkvartering i hotellets dobbeltværelse med mulighed for at bestille en ekstra seng. 


Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse på 17 m² med eget badeværelse med bruser, en dobbeltseng på 140-160 cm, eller to enkeltsenge. Andre faciliteter: Lænestol, skrivebord, tv og WiFi. Det er muligt at bestille en ekstra seng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

3 km fra
Helsingborg, Sverige 
110 km fra
Øresundsbroen
220 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Helsingborg (0.4km)

Selv om Helsingborg er af en lille størrelse rent bymæssigt, så er det en by med et stort hjerte og meget at byde på, som både tæller en hyggelig atmosfære og en skøn omliggende natur.

Tag en tur ned langs promenaden i ”Norra Hamnen”, en oplevelse for dem som holder af at spise godt og gå på shopping, og samtidig bevare en skøn udsigt udover Øresund mod vest. Helsingborg har omkring 500 butikker, som ligger spredt over hele byen, men med de fleste butikker beliggende i Kullagatan, Bruksgatan, Dronninggatan, Järnvägsgatan og Storgatan. “Väla Centrum” er det største indkøbscenter i Sydsverige og ligger ca. 6 km fra centrum af Helsingborg.

Hvad angår kulturen, så start eventuelt i ”Dunkers Kulturhus”, hvor der afholdes spændende og skiftende udstillinger, der er også forskellige gallerier og en international musikscene.

´Fredriksdal´er et stort frilandsmuseum med alt hvad der dertil hører, bondehuse, herregårde samt bykvarterer og så er der også en stor park med forskellige husdyr og en helt speciel rosenhave. Besøg også endelig vagttårnet ,´Kärnan´, som har våget over Helsingborg i mere end 700 år og som også er byens vartegn. Fra ´Kärnan´ er der i øvrigt også en helt utrolig smuk udsigt over Øresund helt til Helsingør, som ligger 4 km væk, på den anden side af Sundet. En billig miniferie eller et billigt weekendophold i udlandet er lige rundt om hjørnet med Risskov Bilferie!

Dunkers Kulturhus (0.6km)

Find en miniferie til Sverige hos Risskov Bilferie og omgiv dig selv i en verden af kultur og moderne kunst på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Der er 3.000 kvadratmeter udstillingsareal med nye og spændende udstillinger hele tiden. Bygningen blev designet af Jim Utzon, og idéen var, at det skulle ligne et middelalder slot. De omkringliggende bygninger udgør en ringvæg, der indeholder kontorer og andre administrative funktioner. Besøg det spændende kulturhus med Risskov Bilferie og find også børnevenlige hoteller til rejsen så hele familien kan nyde turen.

Tropikariet (2.3km)

Tag på en billig miniferie til Helsingborg med Risskov Bilferie og tag hele familien med på en oplevelse i Tropikariet, som er en 4-etagers indendørs zoo, som specialiserer sig i tropiske dyr. Her finder I alt fra hajer og krokodiller til aber og flyvepungegern. Tropikariet er inddelt i hele otte forskellige naturmiljøer som f.eks. det imponerende hajrev, den afrikanske savanne og den specielle afdeling, ”Regnskovsnat”, hvor man får en unik mulighed for at opleve nogle af naturens spændende natdyr, mens de er aktive. Planlæg en kør-selv sommerferie og besøg Helsingborg og Tropikariet med Risskov Bilferie.

Frederiksdal Haver og Museer (3.1km)

Find en billig bilferie til Sverige hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en skøn oplevelse hos vores svenske naboer i Helsingborg. Besøg Frederiksdal haver og museer som er Sveriges næststørste frilandsmuseum. Her kan I se marker, skove, byen, huse og dyr og få en fornemmelse af, hvordan folk engang boede i det sydlige Sverige. Der er omkring 50 historiske bygninger at besøge og hvert år afholdes en række forskellige markeder og festivaler. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse i eget tempo.

Sofiero Slot (5.3km)

I 1866 byggedes under Kronprins Oscar og hans kone Sophia sommerslottet Sophie-ro. Det ligger direkte ved havet blot et par kilometer nord for Helsingborg. Sofiero er måske bedst kendt for sin samling af rhododendroner og det er også primært det de mere end 100.000 besøgende hvert år kommer for, at opleve.

Helsingør (8.7km)

Tag hele familien med på ferie i Helsingør, som er en hyggelig lille by, der er både nem og hurtig at udforske. Gågaden, Stengade, med de tilstødende gader udgør den centrale del af byen, og her er der mulighed for at gå på opdagelse i de mange små butikker, der ligger langs gågaden. Et rigt caféliv byder på mange forskellige delikatesser, og der findes også mange gode restauranter i Helsingør, der vil kunne tilfredsstille selv de mest krævende ganer. Helsingør er fuld af oplevelser. Hold ferie i Danmark - nyd et

afslappende weekendophold eller en miniferie i skønne Helsingør!

Kullaberg naturreservat (38.4km)

Hvorfor ikke tage på sommerferie til Sverige, med børnevenlige hoteller og selv sætte tidsplanen. Risskov Bilferie kan tilbyde billige rejser og miniferier i Sverige med børnevenlige hoteller. Kør-slev til Kullaberg som ligger syd for Skälderviken, lidt nord for Helsingborg. Herfra kan I nyde den flotte udsigt over Øresund og Kattegat. Området er meget anderledes fra den anden natur i Skåne. Vil I vide mere om faunaen og floraen vil vi anbefale et besøg på Naturum Kullaberg ved Kullens fyr. Gåture langs Kullaleden anbefales også, hvor der er en 70 km lang vandresti. Dette område er også blevet brugt til indspilning af film. Tag på en aktiv ferie til Skåne og nyd naturen og det maleriske hav. Find jeres næste sommerferie hos Risskov Bilferie.

Ven (39km)

Ven er en naturskøn ø i Øresund, beliggende mellem Danmark og Skåne, og er mest kendt for sin smukke natur og mange gode vandre- og cykelruter. Øen er knap 12 km i omkreds og er en perfekt destination for en dagudflugt når vejret egner sig til det. For jer der ønsker at overnatte på øen er der også mulighed for dette, men det er både nemt og hurtigt at komme frem og tilbage fra Landskrona og her har I en mere central base for et længere ophold.

Under en sommerferie i eller i nærheden af Landskrona er det helt oplagt at tage på udflugt til den smukke ø. Fra Landskrona kan I nyde en hyggelig færgetur på blot 30 minutter til Ven, og denne tur er yderst populær i sommerhalvåret.

Ven opleves bedst på to hjul og I kan enten tage cykler med på færgen selv eller vælge at leje en cykel på øen. Bemærk venligst, at det skal meldes forud hvis I tager cykler med - især i højsæsonen. I kan læse mere om dette på Landskronas egen hjemmeside.

Vandring i Landskrona (27.3km)

Udforsk naturen med en herlig vandretur under jeres kør-selv ferie eller miniferie i Landskrona. Her kan I vandre langs den 23 km lange sti, Skåneleden, som fortsætter videre mod Helsingborg i nordlig retning og Kävlinge i sydlig retning.

Ruten består af markerede stier og veje med flere mindre tilhørende stier i forskellige længder og sværhedsgrader. Ude på ruterne er der også adskillige seværdigheder som er værd at besøge. Tilbring en aktiv ferie i eller nærheden af Landskrona og nyd den smukke skånske natur.

I kan læse mere på Landskronas hjemmeside eller downloade app’en ”Vandra i Skåne” for mere info.

Kronborg (9.8km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og oplev de mange historiske byer rundt om i landet. Find en bilferie i Danmark med børnevenlige hoteller og kom afsted på en historisk oplevelse. En af perlerne på det historiske landkort er så bestemt Helsingør, som bekendt danner baggrund for nok en af de mest berømte bygninger i Danmark. Den gamle fæstning og slot, der oprindeligt stammer helt tilbage fra det 13. århundrede, først kendt som Krogen og siden, i 1500-tallet, omdøbt til Kronborg Slot. Foreviget i Shakespeares berømte “Hamlet”, hvor selvsamme, Prinsen af Kronborg, ytrede de berømte ord: “At være eller ikke at være – det er spørgsmålet.”

Et dog lidt andet spørgsmål, som ejerne af de skibe, der sejlede igennem Øresund, måtte stille sig selv, var, hvorfor de skulle betale told for at få lov til at sejle deres skibe ind og ud af Østersøen, gennem Øresund. Men netop Kronborgs strategiske beliggenhed på den yderste spids, ved Øresunds smalleste sted, giver en god idé om, hvilke konsekvenser kanonkuglerne kunne have på de skrøbelige handelsskibe, som fragtede varer gennem sundet, hvis ikke tolden blev betalt til det danske skatkammer. Tolden blev først ophævet i 1857 ved betalingen af en klækkelig kompensation til den danske statskasse.

Der tilbydes flere forskellige ture rundt på Kronborg, men turen ned i kasematterne, kældrene under Kronborg, er en oplevelse i sig selv. Besøg den kendte danske kriger, Holger Danske, som sover i kælderen, og her fortæller sagnet, at han vil vågne fra sin søvn i det øjeblik, at Danmark skulle komme i fare.

I forlængelse af Kronborg ligger M/S Museet for Søfart, som er en god oplevelse, især efter at det blev flyttet over i den gamle tørdok i 2013 og dermed fik nye muligheder for at fremvise sine mange, interessante genstande. Kom afsted på et weekendophold eller find et last minute hotel hos Risskov Bilferie og få jer en billig sommerferie i Helsingør og omegn.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Marina Vedbæk

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Lige ved Øresund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 25 DKK. voucher til baren
 • 1 x coffee to go
 • Gratis internet og parkering

340,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Moderne hotel tæt på marinaen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat

Hotel Bymose Hegn

Ophold med morgenbuffet

Nordsjælland

Midt i den flotte natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 1 glas øl, vin eller vand
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis internet og parkering

Fra kun
869,-

Vis kort

Miniferie på Sjælland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~15.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Lautrup Park

Ophold inkl. 1 x 3-retters menu

Storkøbenhavn

Ankomst fredag og lørdag

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis internet og parkering
 • Nær København

151,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Super Pris nær København

Læs mere