Wellness ferie i Østrig på et top hotel

Dansk | DKK

Hotel Morgenzeit

Inklusiv Hochkönig-kort der giver rabatter i regionen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Enestående wellness-hotel med spa og en naturlig dam
 • Syvsover - morgenmad indtil kl. 13.00
 • Perfekt feriested til vandring og cykling
1.506,-
3~8 dage fra
1.649,-

Inkl. 3-retters menu

Wellness ferie i Østrig

3 dage
Fra 1.649,- / spar op til 651,-
SPAR
4 dage
Fra 2.349,- / spar op til 796,-
SPAR
5 dage
Fra 3.019,- / spar op til 981,-
SPAR
6 dage
Fra 3.699,- / spar op til 1.146,-
SPAR
7 dage
Fra 4.349,- / spar op til 1.311,-
SPAR
8 dage
Fra 5.019,- / spar op til 1.506,-
SPAR
* Pris pr. person i juniorsuite morgenstern

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x brunch
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • El-cykelleje (1 dag)
Risskov Pakken

Aktiv ferie og masser af afslapning – på Hotel Morgenzeit i Maria Alm kan du kombinere begge dele på en stilfuld måde. Det moderne Hotel am Hochkönig i de østrigske alper er et paradis for syvsovere og gæster, der kan lide at nyde fred og ro. 

Hotellet tilbyder

Hotel Morgenzeit har en rolig beliggenhed på stranden i Maria Alm, midt i bjergene. Hotelejerne Anna og Bernd byder deres gæster velkommen i en moderne atmosfære – naturligt og ligetil designet, hvad enten det er i restauranten eller i suiterne og værelserne, som indbyder til yderst afslappende søvn med deres to meter brede boksmadrasser. 

Højdepunktet for de morgensure er morgenmaden: hotellet er nemlig det første bed & brunch hotel i Østrig, hvor du kan nyde din morgenmad i fred helt indtil kl. 13.00. Hovedsageligt serveres regionale produkter, enten selvfremstillede eller leveret af landmændene fra det omkringliggende område.

Hvis du er  til wellness, får du værdi for pengene i hotellets wellness-område med to saunaer, infrarøde bænke, en bred vifte af massage og eksklusive afslapningsområder. En stor naturpool og et ekstra afslapningsområde venter dig lige uden for døren.

For aktive feriegæster byder regionen på masser af muligheder: vandreture, skiløb eller cykling (elcykler kan lejes på hotellet) – i alperne kan du altid holde dig i gang. HochkönigCard, som du modtager under dit ophold, gør din ferie endnu mere spændende: Det inkluderer mange gratis tjenester, såsom vandrebus, brug af svævebanerne eller en afgang med sommerkælkebanen samt rabatter på adgang til forskellige tilbud i regionen.

Værelser

De rummelige juniorsuiter har komfortable senge, siddepladser og sofa(er) af høj kvalitet, badeværelse med regnbruser, gulvvarme, makeup-spejl, hårtørrer og hotelkosmetik, Wi-Fi, fladskærms-tv, te- og kaffestation.


Værelsestyper *

Juniorsuite MorgenStern

1 / 4
Junior suite MorgenStern er 24 m² og har 7,5 m² panorama-loggia eller terrasse og er indrettet med 2x2 m komfortable boxmadrasser, eget badeværelse med regnbruser, gulvvarme, makeup-spejl, hårtørrer og hotelkosmetik samt et separat toilet. Derudover har suiten et opholdsområde, fladskærms-tv, telefon, minibar, gratis WiFi samt te/kaffe-station.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Juniorsuite Deluxe MorgenRot

1 / 4
Junior suite MorgenRot er 27-30 m² og har 7,5 m² panorama-loggia eller terrasse og er indrettet med 2x2 m komfortable boxmadrasser, eget badeværelse med regnbruser, gulvvarme, makeup-spejl, hårtørrer og hotelkosmetik samt et separat toilet. Derudover har suiten et opholdsområde, fladskærms-tv, telefon, minibar, gratis WiFi samt te/kaffe-station.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Juniorsuite Deluxe MorgenZeit

1 / 4
Junior suite MorgenZeit er 29 m² og har 7,5 m² panorama-loggia eller terrasse og er indrettet med 2x2 m komfortable boxmadrasser, eget badeværelse med regnbruser, gulvvarme, makeup-spejl, hårtørrer og hotelkosmetik samt et separat toilet. Derudover har suiten et opholdsområde, fladskærms-tv, telefon, minibar, gratis WiFi samt te/kaffe-station. Mulighed for 2 ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

950 km fra
Rostock, Tyskland
1075 km fra
Puttgarden, Tyskland
1100 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Zell am See (20.2km)

Den hyggelige ferieby Zell am See er et af de smukkeste steder i Østrig med en fantastisk placering mellem Zeller søen og Schmittenhöhe bjergene. Den lille by ligger omgivet af høje bjerge og grønne bakker. Samtidig hører byen til en af de hyggeligste med de mange snævre stræder i centrum, hvor I kan slentre en tur og nyde atmosfæren eller sidde på en af de mange fortovscaféer. På byens torv er der masser af liv og I kan sidde og betragte de mange mennesker.

Tauern Spa Zell am See - Kaprun (24km)

Besøg Tauern Spa Zell am See - Kaprun, som byder på nogle af de mest moderne wellnessfasciliteter i alperne. Her finder I 11 udendørs- og indendørspools og en saunaafdelingen med 10 forskellige saunaer og dampbade. Her er der plads til afslapning og velvære for krop og sjæl.

Golf Club Zell am See (24.3km)

Golfelskere vil sikkert synes godt om Golf Club Zell am See's to 18-hulsbaner, Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn, som ligger i naturskønne omgivelser udenfor den populære ferieby Zell am See. Golfklubben tilbyder også golf undervisning og pro shop samt en restaurant.

Bruck an der Glocknerstraße (25.8km)

Besøg Bruck an der Glocknerstraße på en familieferie med Risskov Bilferie.  Bruck an der Glocknerstraße er en lille by i Østrig med ca. 4500 indbyggere som ligger i nationalparken Hohe Tauern og her finder I fantastiske vandreruter i alle sværhedsgrader. I området er der mange udsigtspunkter, hvor I rigtig kan beundre de smukke omgivelser. Langs vandreruterne vil I opleve en unik kunstudstilling bestående af adskillige træskulpturer. For børnefamilier bliver der arrangeret vandreture for børn og I kan tage en tur på legepladsen. Om sommeren indbyder den nærtliggende store sø Zeller See til en kølig dukkert.

Golf klub Zell am See-Kaprun er den største golfbane i de østrigske alper. De to 18-hullers mesterskabsbaner "Schmittenhöhe" og "Kitzsteinhorn" tilbyder golfspillere en attraktiv og varieret bane: et park-lignende fladt terræn med flere søer, velholdte faciliteter og en smuk alpin panoramaudsigt. Tag på golfferie i  Bruck an der Glocknerstraße og oplev også den smukke by Bruck an der Glocknerstraße. Østrig er velegnet til en bilferie hvor I sætter jeres eget tempo og får oplevet det smukke område, enten på en sommerferie eller vinterferie med Risskov Bilferie.

Water Park Käptn Hook (29.4km)

I Water Park Käptn Hook finder I et 1000 m2 stort vandland, hvor der er noget for alle aldre. Vilde vandrutsjebaner med lys- og vandeffekter kombineret med beachvolley, udendørs børnebio samt en restaurant danner rammen om en hyggelig dag for hele familien.

Dorfgastein (34.5km)

I kan forvente jer mange herlige timer i den smukke natur i Gasteindalen. Vand, bjerge og enge i Salzburgerland lokker med romantisk charme. Dorfgastein, Salzburgerland, viser sig fra forår til efterår fra sin bedste side. Majestætiske bjerge, grønne enge og store skove omringer jer på alle jeres udflugter. Gasteindalen kaldes også "vandets dal". Det forfriskende vand med den lige så forfriskende bjergluft garanterer en afslappende ferie i Gastein.

Kombinationen af den flade, brede dal og de omgivende smukke bjerge vil forbløffe jer. Klimatet er skånsomt og mildt. Hvis I vandrer i Gastein, kan I opleve det enestående bjerglandskab. I nationalparken kan I bekvemt vandre fra en græsgang til den næste, eller klatre op på de høje toppe. Forandring garanteres af de 55 smukke græsmarker og 350 km. alpine vandrestier, som alle venter jer i Gastein. I kan også tage på udflugter på cykel eller mountainbike. Uanset om I foretrækker den flade dals cykelstier eller mountainbike-stier i bjergene, finder I fine muligheder i Gastein.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

485,-
Kun
1.949,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Landhotel Postgut

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Wellness og natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

346,-
Kun
719,-

Vis kort

Afslappende wellness og smuk natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Pilger
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~9.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Landhotel Römerhof

7. nat er gratis

Salzburgerland

Wellnesshotel i Østrig

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger m. morgenmad
 • 7 x 4-retters menu
 • 7 x kagebuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness og fitness

753,-
Kun
4.219,-

Vis kort

Familieejet hotel i Hohen Tauern

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~10.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 11~13.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat