Bilferie til Tjekkiet på Hotel Vltavská Pohádka

Dansk | DKK

Hotel Vltavská Pohádka

Dejlig beliggenhed lige ved floden i Český Krumlov

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Inkl. picnickurv med snacks og tjekkisk øl
 • Udforsk Český Krumlov og det omkringliggende område
 • Indrettet i historiske bygninger fra det 16. århundrede
439,-
3~6 dage fra
379,-

Inkl. picnickurv

Bilferie til Tjekkiet

3 dage
Fra 379,- / spar op til 172,-
SPAR
4 dage
Fra 539,- / spar op til 245,-
SPAR
5 dage
Fra 689,- / spar op til 332,-
SPAR
6 dage
Fra 839,- / spar op til 440,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x Picnickurv inkl. tjekkisk øl
 • 1 x 1 gl. vin på værelset
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Hotel Vltavská Pohádka ligger ved bredden af Vltava-floden i Český Krumlov og er også kendt som 'Vltavas fantastiske hotel'. Her tilbydes du et behageligt ophold med personlig service og gode betingelser for at udforske det sydlige Tjekkiet og det omkringliggende område.

Hotellet tilbyder

Det charmerende hotel drives af parret Zuzana og Ladislav og ligger i byen Český Krumlov i det sydlige Tjekkiet. 

 

Der serveres dagligt velsmagende og traditionel tjekkisk morgenbuffet. Hotelpakken indeholder også en picnickurv med snacks og tjekkisk øl. 

 

Udnyt lejligheden til at besøge det smukke slot i Český Krumlov eller tag rejseselskabet til bryggeriet Český Krumlov Brewery og lær mere om tjekkisk øl. Glem ikke at nyd spadsereture langs floden Vltava (Moldau), slentre rundt i det historiske distrikt, der blev et UNESCO World Heritage Site i 1990'erne, og udforske den smukke arkitektur af gotiske, renæssance og barokke bygninger.

 

Der tilbydes gratis parkering på hotellet samt gratis trådløs internetadgang.

Værelser

Hotel Vltavská Pohádka har i alt 13 individuelt indrettede hotelværelser, der er kendetegnet ved landets traditionelle bohemestil. Vælg mellem enkeltværelse, Standard-dobbeltværelse, Deluxe-dobbeltværelse og Deluxe-suite. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Standard enkeltværelse på 10 m², udstyret med en 180 cm bred seng, et romantisk bad bygget som et spabad i træ og et badeværelse med toilet. Værelserne er indrettet i en bygning fra det 16. århundrede.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 3
Standard dobbeltværelse på 10 m², udstyret med en 180 cm seng, et romantisk bad bygget som et spabad i træ og et badeværelse med toilet. Værelserne er indrettet i en bygning fra det 16. århundrede.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 2
Deluxe dobbeltværelse udstyret med en 180 cm seng, hårtørrer, toiletartikler og håndklæder samt badeværelse med toilet og bruser. Værelserne er indrettet i en traditionel boheme-hytte.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe suite

1 / 5
Deluxe suite fordelt på to etager, udstyret med to soveværelser (et med og et uden dør) der begge har en 180 cm bred seng. På den øvre etage er der en stue med en sovesofa. Suiterne har desuden køkken og spiseplads, badeværelse med toilet og bruser samt egen terrasse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

800 km fra
Rostock, Tyskland
950 km fra
Puttgarden, Tyskland
975 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Cesky Krumlov (2.7km)

UNESCO-verdensarvsbyen Cesky Krumlov er en af de mest velbevarede historiske byer i Tjekkiet. I byen kan I blandt andet besøge slottet fra det 13. århundrede med fleretagers bro, slotspark og slotsteater. Gå en tur igennem de hyggelige gader omgivet af historiske huse. I centrum finder I markedspladsen og det smukke rådhus i renæssancestil. I kan også besøge Bryggeri Eggenberg, hvor I kan lære mere om øl brygning, og i Bryggeri Eggenbergs restaurant kan I spise frokost og naturligvis nyde en kold øl til maden.

Ceske Budejovice (26.1km)

Byen Ceske Budejovice har været centrum for bryggerikunsten siden det 13. århundrede og øllen, Budvar, er stadig den dag i dag en af de mest populære øl i Tjekkiet. Denne øl var også den oprindelige inspiration til den populære amerikanske version, Budweiser.

Gå en tur igennem byen; kryds den smukke plads, Námesti Otakar II, se det skønne rådhus, de statslige bygninger fra renæssancen samt de smukke gotiske og barokke bygninger. Området har gode bus- og sporvognsforbindelser og igennem hele byen er der en god cykelsti, hvis I kunne have lyst til at opleve byen på den måde.

Hluboka Slottet (35.8km)

Hluboka slottet anses for at være et af de smukkeste slotte i Tjekkiet, og dette ikke uden grund. Det romantiske slot blev bygget i første halvdel af det 18. århundrede i gotisk stil og er formentligt det mest besøgte monument i Sydbøhmen. Helt klart et oplagt mål for en udflugt, når man er på sommerferie eller måske bare et weekendophold i Tjekkiet. Her kan I blandt andet se den glasisolerede vinterhave, Riddersalen, den intet mindre end 190 ha store engelske have, kapellet samt det sydbøhmiske Mikolas Ales galleri med en enestående og kostbar kunstsamling.

Golfplatz Poppenreut (68.3km)

Poppenreut golfklub ligger i det smukke og naturlige landskab i Niederbayern ved skoven. Det er en meget smuk anlagte mesterskabsbaner. Der er også en 9-hullers bane åben for offenligheden og velegnet til alle niveauer, øvede som ikke øvede.

Der er også driving ranges, chipping- og puttingområde og på den specialbyggede 3-hullers praktikbane, kan begyndere stifte bekendtskab kunsten udi at ramme rigtig og få bolden i hullet.

Besøg det fremragende Hofstüberl i Poppenreut eller Klubhuset hvor der også serveres international gastronomi blandet med lokale delikatesser.

Historical Rafting Malecek (1.6km)

Tag på sejltur med båd gennem byens centrum. Historical rafting Cesky Krumlov tilbyder en unik bådtur i en historisk træflåde. Under sejladsen kan du lære interessante ting om træflåder, men også om byen Cesky Krumlov. Bådturen slutter ved Bryggeriet Cesky Krumlov i byens centrum. Bådturene finder sted fra maj til september. 


The Castle Garden (2.3km)

The Garden Castle er en barok slotshave, der blev anlagt i det 17. århundrede omkring Český Krumlov Slot. Slotshaven er indrettet i forskellige planer, og struktureret i symmetriske former med træer, buske og blomster. Slotshaven rummer forskellige seværdigheder, f.eks. kaskadefontænen, der er dekoreret med skulpturer, der repræsenterer vandets guder og de fire årstider. 

3D Museum (3km)

3D Museum Český Krumlov byder på eventyr for alle aldersgrupper midt i den historiske bys hjerte. Der er ingen begrænsninger på at røre ved de udstillede genstande, I bliver en del af dem inde i museet. Mød bl.a. vilde dyr og store berømtheder, der for længst er forsvundet. Har I noget imod "fotoforbuddet" på museer? På 3D Museum opfordres I til at tage masser af billeder!

State Castle and Chateau (2.9km)

Český Krumlov Slot er et af de vigtigste monumenter i Centraleuropa indenfor arkitektur, kulturel tradition og størrelse. Bygningerne er bevaret med den oprindelige indretning, materialer, indvendige installationer og arkitektoniske detaljer fra det 14. til det 19. århundrede. I kan tage på forskellige rundvisninger på det store slotskompleks, hvor I bl.a. kan se et barokteater eller de luksuriøse rum, som den bøhmiske adel boede i. 

Egon Schiele Art Centrum (0.5km)

Museet Egon Schiele Art Centrum er dedikeret til den østrigske maler Egon Schiele. Museet ligger i Český Krumlov, og har siden 1993 haft en permanent udstilling af Egon Schieles værker. Museet har derudover årlige udstillinger med kunst fra det 20. århundrede af kunstnere såsom Picasso, Dalí og Klimt.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

485,-
Kun
1.949,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Landhotel Postgut

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Wellness og natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

346,-
Kun
719,-

Vis kort

Afslappende wellness og smuk natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Pilger
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~9.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Victoria Plzen

Tag på bryggeribesøg i Tjekkiet

Plzen

Oplev Plzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 bryggeribesøg Pilsner Urquell
 • Gratis kaffe og te
 • Adgang til sauna og fitness

149,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Lige i centrum af Plzen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat