Tag på bilferie til Hotel Bellevue

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Bellevue

Her kan I slentre ad brostensgader blandt smukke træhuse

 • 370 km fra Øresundsbroen
 • 180 km fra Göteborg, Sverige
 • 310 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Velkommen til Hjo, den maleriske by ligger ved Vättern, og den centralt bykerne består af smukke træhuse. Her kan I slentre gennem de brostensbelagte gader med smukke træhuse, shoppe i spændende butikker, nyde lokale specialiteter, kunst og kunsthåndværk. Hjo inviterer på en klassisk svensk ferie med mange naturoplevelser.

Hotellet tilbyder

Hotel Bellevue drives af danske Kristian, og her venter jer en dejlig ferie. Hotellet ligger i Hjos centrum, i byens park med udsigt over lystbådehavnen og søen. 

Hotellets restaurant serverer mad lavet af friske, lokale råvarer. Det siges, at området er Sveriges spisekammer, og Hjo ligger midt i det frugtbare landskab.

I hotellets lobby kan I koble af efter dagens oplevelser, eller I kan slappe af i hotellets relaxområde med sauna. Det er også dejligt at afrunde dagen med drinks i hotellets bar.  

Hotellet har gratis parkering, og der er gratis internetadgang på hele hotellet.

Værelser

Hotelværelserne på Hotel Bellevue er lyse, rummelige og behagelige. Hvert værelse har eget bad/toilet med hårtørrer. Desuden er der LCD-TV og telefon på alle værelser.

Læs mere her

Bemærk at

Indtil 1/6 serveres en 2 retters middag kl. 18.00 hver dag

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Hestevognstur gennem Grevbäcks natur (5.2 km)

  Ønsker I en unik oplevelse og en idé om, hvordan tingene var engang, så kan en tur med hest og vogn anbefales. På en kør-selv ferie til Sydsverige, kan I opleve naturen og de smukke landskaber fra hestevognen og lyden af hove der rytmisk klapper derudaf.

  Hestevognstur gennem Grevbäcks natur
  Tag på miniferie med hestevognstur gennem Grevbäcks natur.
 • Hökensås Golfklubb- Hjo (9.3 km)

  Hvis I er til golf, kan det anbefales at tage en golfferie i det sydlige Sverige og besøge Hökensås Golf Klub. Den blev dannet tilbage i 1961 og råder i dag over en smuk 27-hullers bane, med de lækre skov- og parklandskaber og den idylliske sø i Vättern som kulisse og er en oplagt destination for en miniferie med golf og afslapning.

  Hökensås Golfklubb- Hjo
  Tag på golfferie ved Hökensås Golf Klub fra 1961 med en smuk 27-hullers bane.
 • Bisonsafari i Hjo (18.9 km)

  Nord for Jönköping ligger den lille by Gate, som også huser 135 bisonokser på bisonfarmen, som I vil komme meget tæt på under en safari – et populær natur eventyr. Der er også en café og gårdbutik. Find en billig kør-selv ferie til Sverige og mød de mange flotte bisoner. Tag på en ægte familieferie og skru op for blusset under oplevelserne på en kør-selv ferie. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie.

  Bisonsafari i Hjo
  En bison er mellem 2,10 og 3,50 meter (hoved og krop) plus en 30 til 60 cm lang hale. De vejer 350 til 900 kg. Disse imponerende dyr har et strejf af det forhistoriske.
 • Skövde (31.1 km)

  Skövde ligger mellem Vänern og Vättern og byder på et bredt udvalg af oplevelser for alle besøgende uanset alder og interesser. Oppe på bjerget Billingen mødes I af utallige aktiviteter lige fra blide gåture gennem skoven til hurtige skiløjper. Ved foden af bjerget ligger Skaraborgs centrum hvor over en kvart million mennesker i nabolaget ynder at spise, drikke, feste og leve.

  Skövde
  Besøg Skövde under Jeres ferie i Sverige
 • Karlsborgs Fästning (32.8 km)

  Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på oplevelse hos vores naboer i Sverige. Find børnevenlige hoteller tæt på Vanäs og læg vejen forbi Karlsborg Fæstning som ligger på halvøen Vanäs, ude i Vättern-søen, og er en af de største og bedst bevarede fæstninger i hele Sverige. Der er åbent for besøgende hele året rundt, og her får man et spændende indblik i fortets lange historie som tager rødder omkring 1819. Find en billig sommerferie, eller vinterferie, hos Risskov Bilferie og oplev det smukke område i eget tempo.

  Karlsborgs Fästning
  Tag turen ud til Karlsborgs Fästning.
 • Göta Kanalen (44.8 km)

  Langs kanalen, kan du vandre eller cykel og besøge de hyggelige caféer og restauranter. Det tilbyder en bred vifte af begivenheder langs kanalen i løbet af året, for eksempel juleaktiviteter, med julemiddagen, sjove aktiviteter og smukke omgivelser. Der er desuden mulighed for bådture på kanalen. Og disse kan vare lige fra et par timer til tæt på en uge.

  Göta Kanalen
  Göta Kanalen er et smukt samlingssted med mange hyggelige caféer og restauranter i nærheden
 • Klosteret i Varnhem (45.3 km)

  Tag på ferie i egen bil og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie. Især hvis turen bår til Varnhem i Vestergøtland, Sverige. Sverige er oplagt til en kør-selv ferie og har meget at byde på. Besøg klosteret i Varnhem, i den vestlige del af Billingen. Et idyllisk sted med frugtbar landsbrugsjord, masser af træer, klipper og frisk vand fra bjergene. Her besluttede cisterciensermunkene at slå sig ned og bygge et lille kloster, der stortrivedes i flere århundreder. I 1500-tallet i forbindelse med reformationen opgav munkene deres kloster og kirke. I 1600-tallet genopførte Magnus Gabriel del la Gardie kirken, og som følger er kirken i dag i god stand. Klosterbygningerne lod de dog forfalde og først i 1920erne begyndte man at udgrave de gamle ruiner. I kirken er der et lille museum med billeder og historier om klosterets storhedstid. Jan Guillous fiktive karakter Arn er født og opvokset i Varnhem, hvor han som barn var i Guds tjeneste på klosteret, og således kunne han tilegne sig kundskaber inden for sprog, filosofi og teologi, samt færdigheder i smedninger, sundhedspleje, landbrug og som byggetekniker. Tag på sommerferie eller vinterferie og nyd en kør-selv ferie med familien, i eget tempo til Vestergøtland.

  Klosteret i Varnhem
  Klosteret i Varnhem har eksisteret i flere århundrede.
 • Skara Sommerland (52.9 km)

  Velkommen til Skara, Skandinaviens største vandland med et tivoli og gokart-bane. Badelandet er en af de største vandland, vandrutsjebaner og flere poolområder. Med andre ord, et vand eventyr for hele familien! Forlystelsesparken har alt fra rolige forlystelser til de hurtige attraktioner og rutsjebaner. Parken indeholder også legepladser og sommeraktiviteter egnet for børn i alle aldre.

  Skara Sommerland
  Børnene vil elske en tur i Skara Sommerland under Jeres ophold i Sverige
 • Tiveden National Park (58.1 km)

  Naturelskere kan tage en tur til Tivedens Nationalpark på den vestlige side af Vättern. I den fortryllende skov kan I være heldige at se elge, hjorte, ræve, harer og mange fuglearter. I skovene i Tiveden er der også los og ulv.

  Tiveden National Park
  Oplev mange vilde dyr i Tiveden Nationalpark.
 • Gränna (108.5 km)

  Gränna er kendt for sin produktion af bolche stænger. De første bolcher blev produceret i 1859, da Amalia Eriksson fik godkendelse til at åbne et bolchekogeri i byen. Mest kendt er de populære rød-hvide pebermynte bolcher. Snyd ikke jer selv for et besøg på "Gränna Bolchekogeri". Butikken er åben det meste af året og i løbet af sommeren (uge 24-32) er der gratis rundvisninger hver dag kl. 10.30, 13.00, 15.00 og 16.30. Hvert år afholdes også VM i produktion af bolche stænger i Gränna. På Gränna Museum kan I lære mere om byens kendte personlighed, Salomon August Andrée, der blev født i Gränna i 1854. Her kan I bl.a. få indsigt i hans ulyksalige ballon rejse til Nordpolen i 1897. Tag færgen over til Visingsö, hvor familien Brahe regerede i lang tid. Der er stadig en fastboende befolkning på øen og det er populært at besøge de gamle fæstningsruiner. For besøgende med børn finder I det bedste badeområde ved Grännas havn.

  Gränna
  Gränna er kendt for sine bolche-stænger og byder desuden på masser af smuk natur
Vis flere

Kort

Hotel Bellevue Hjo
Bangatan 2 544 33 Hjo

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstra opredning 60% rabat