Hold miniferie i Danmark på Hotel Frederikshavn

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Frederikshavn

Miniferie i Nordjylland med smukke strande og udflugter til Skagen

Skøn beliggenhed ved havnen i Frederikshavn
Ferieminder med solnedgang ved Kattegat
Oplevelser i massevis i Nordjylland
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Hotellet

Det perfekte sted at holde en familieferie, helt i toppen af Danmark og ud til Kattegat med en omkringliggende natur, der blandt andet byder på de bedste og smukkeste strande i hele Danmark. Fra hotellet er der ikke langt til de mange seværdigheder, som området tilbyder, så det er bare om at få kridtet skoene.

Hotellet tilbyder

Der serveres morgenbuffet i morgenmadsrestauranten mellem klokken 6:30 og 10:00 på hverdage, og i weekenderne og på helligdage først en halv time senere, fra klokken 7:00. Hvad angår frokost og aftensmad kan hotellet anbefale en række glimrende spisesteder i området. Hotellets reception er åben døgnet rundt.  

Hotellet tilbyder gratis parkering, så der er aldrig problemer med at parkere den firhjulede under opholdet. Der er også en internet-café samt et billiard- og poolbord, bordfoldbold og dart. Der er en dagligstue med TV og et lille hyggeligt bibliotek til fri afbenyttelse. Der kan også lejes cykler i sommermånederne, spørg eventuelt i receptionen for at få nærmere oplysninger.

Værelser

I bliver indkvarteret på økonomiværelser, som alle er udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, skrivebord, stol, kabel-tv og telefon. Værelserne har to separate senge.

Bemærk at

Såfremt jeres ophold indkluderer middag på Bones Frederikshavn, kan I vælge imellem følgende hovedretter: Medium Spareribs, Big Boy Burger, Bad Boy Burger, BBQ Chicken Breast eller Top Sirloin Steak 250 gr. I kan desuden vælge 1/2 liter sodavand eller 1/2 liter fadøl til hovedretten. Bones Frederikshavn ligger 5 minutters gang fra hotellet.

Der er ikke middag inkluderet for børn under 3 år.

Vis flere

Værd at se

 • Frederikshavn (1.4 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find en billig sommerferie eller vinterferie på toppen af Danmark med Risskov Bilferie. Øverst oppe ligger Frederikshavn ud mod Kattegat. Frederikshavn er en handelsby, der hvert år modtager over 5 millioner besøgende, og det kan ikke undre, da der er meget at opleve. Byen har en hyggelig atmosfære omringet af skøn natur og de herlige friske pust fra havet. Prøv at tage en tur op i Krudttårnet eller besøg Fiskeklyngen, som er den ældste bydel i Frederikshavn, der stammer helt tilbage fra 1568. Historiske oplevelser venter på Bangsbo Fort og Bunkermuseet, som ligger i den sydlige del af Frederikshavn. Fra fortet er der en storslået udsigt over Frederikshavn og Kattegat, og på gode dage er det muligt at se helt op til Skagen. Bunkermuseet er en del af 20 bunkere, som ikke længere bliver brugt af søværnet. Sommeren kan I tilbringe på Palmestranden og året rundt afvikles flere forskellige events i byen. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv oplevelse med hele familien til det nordligste Danmark.

  Frederikshavn
  Frederikshavn byder både på skønne strande og klitter og gode shoppingmuligheder.
 • Palmestranden (3.6 km)

  Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og tag på kør-selv oplevelse til Nordjylland med hele familien. Husk badetøjet, fordi om sommeren er Palmestranden ved Ålbæk Bugt det helt rigtige sted at opholde sig. Den omkring 500 meter lange badestrand er smukt dekoreret med palmer, som giver strandgæsterne en ægte sydlandsk fornemmelse. Udover det dejligt kølige saltvand er der både beachvolley og strandfodbold samt mulighed for at spille petanque. Find børnevenlige hoteller i Nordjylland hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse i det jyske med alle familiemedlemmerne og Fido.

  Palmestranden
  Palmestranden ved Ålbæk Bugt er altid meget besøgt om sommeren.
 • Bangsbo (3.6 km)

  Danmarks billigste priser på weekendophold findes hos Risskov Bilferie. Med kør-selv ferie i Danmark åbner der sig en masse muligheder for at komme til at kende Danmark bedre, og spækket med oplevelser. En af dem er Oplev Bangsbo i det sydlige Frederikshavn, hvor der venter oplevelser til folk i alle aldre. Bangsbo er en fredelig oase fuld af natur og kultur. Der er historie fra 2. Verdenskrig, en imponerende og smuk botanisk have, en dyrehave, hvor I kan se vilde hjorte og egern samt meget andet. Se f.eks. samlingen af køretøjer fra 2. Verdenskrig ved Bangsbo Museum. Der er idylliske danske kroophold tæt på, så kig forbi hos Risskov Bilferie og se hvilke kør-selv muligheder der er.

  Bangsbo
  Bagnsbo gemmer også på en smuk botanisk have.
 • Pikkerbakken (4.3 km)

  Pikkerbakken finder I i det sydlige Frederikshavn og er en del af en 3 km. lang kystskrænt, dannet under istiden. Skræntens højde tilskrives blandt andet at dette område har oplevet Danmarks største landhævning. Bakken rejser sig hele 71 meter over havets overflade, og herfra får I en uforlignelig paroramaudsigt over Frederikshavn by og de smukke Hirsholme i Kattegat. Bakken spillede også en væsentlig rolle under 2. Verdenskrig. Allerede få dage efter besættelsen kom de første tyske tropper til Pikkerbakken og begyndte at opsætte antiluftskyts, som skulle beskytte udskibningerne fra Frederikshavns Havn.

  Pikkerbakken
  Nyd panoramaudsigten over Frederikshavn og Hirsholmene
 • Bangsbo Fort Bunkermuseum (4.7 km)

  Find et last minute hotel tæt på Bangsbo og oplev Bangsbo Fort Bunker Museum i Nordjylland på et weekendophold tilbud. Risskov Bilferie har gode tilbud, og et besøg ved det spændende befæstningsanlæg bygget ved den tyske besættelsesmagt under 2. Verdenskrig, er en af de små hemmeligheder der gemmer sig ikke langt fra Bangsbo by. 

  Bangsbo Fort Bunker blev senere udbygget af det danske søværn og bunkeren blev under Den Kolde Krig. I alt omfatter området hele 80 betonanlæg, hvoraf de 10 er kommet til efter 2. Verdenskrig. Find Danmarks billigste priser på weekendophold og kør-selv Danmark rundt fra oplevelse til oplevelse.

  Bangsbo Fort Bunkermuseum
  Oplev de gamle kanoner, som stadig står opstillet på deres oprindelige plads i fortet, efter alle disse år.
 • Hirsholmene (8.8 km)

  Hold en billig miniferie og besøg Danmarks nordligst beliggende øer Hirsholmene. Den smukke lille øgruppe ligger i Kattegat ud for Frederikshavn og omfatter øerne Hirsholm, Græsholm, Kølpen, Deget og Tyvholm. Stenrevsøerne, som har været fredet siden 1938, huser et fantastisk rigt natur- og dyreliv og er altså et ægte naturreservat i Kattegat. I kan komme til Hirsholmene med båden Seadog fra havnen i Frederikshavn, fra Østerby Havn på Læsø eller fra Vestersø. Turene er støttet af Naturstyrelsen.

  Hirsholmene
  Tag på billig ferie til Danmarks nordligst beliggende øer, Hirsholmene, som huser et fantastisk rigt natur- og dyreliv.
 • Ørnereservatet (27.1 km)

  Find en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og oplev naturen og den beboere med Risskov Bilferie. Besøg den fantastiske Eagle World; Ørnenes Nationalpark i Bindslev. Her får I en oplevelse for livet i selskab med ca. 100 ørne og falke. Reservatet blev etableret i 1980 af den, nu afdøde, polske forfatter og naturfotograf, Frank Wenzel, som brugte mere end 55 år af sit liv på at studere og fotografere rovfugle. Find en miniferie eller et billigt weekendophold og oplev de smukke rovfugle i deres eget habitat.

  Ørnereservatet
  Ørnereservatet har ca. 100 ørne og falke, oplev rovfuglene tæt på!
 • Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit. (31.8 km)

  Milen er ca. 1000 meter på hver led, indeholder 3,5 millioner m3 sand, er op til 40 meter høj og dækker et areal på ca. 2 kvadratkilometer - og så vandrer klitten 15 meter årligt mod nord-øst. Nyd en gåtur til toppen af milen, hvor en rigtig smuk udsigt venter.

  Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit.
  På Råbjerg Mile kan I med egne øjne se naturens kræfter på spil.
 • Skagen (41.9 km)

  I Skagen, hvor to have mødes, er der oplevelser for alle hele året rundt. I Skagen finder I nogle af Danmarks skønneste og mest hvide sandstrande, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

  Skagen
  Nyd en dag i smukke Skagen; kunst, store isvafler og dejlige strande venter.
Vis flere

Kort

Hotel Frederikshavn
Tordenskjoldsgade 15b 9900 Frederikshavn

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Økonomi værelse
Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat