Miniferie i Sønderjylland på Hotel Kløver Es

Dansk | DKK

Hotel Kløver Es

Miniferie med kromad, personlig betjening og spændende udflugter

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.5 / 5

Highlights

 • Et lille sønderjysk hotel
 • God ”gammeldags” kromad
 • Kort afstand til den dansk-tyske grænse
971,-
3~5 dage fra
899,-

Inkl. 3-retters menu, kaffe og sødt

Tæt på den tyske grænse

3 dage
Fra 899,- / spar op til 451,-
SPAR
4 dage
Fra 1.329,- / spar op til 696,-
SPAR
5 dage
Fra 1.729,- / spar op til 971,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x aften kaffe/te m/sødt alle dage
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Hotel Kløver Es ligger i rolige omgivelser i den lille by Hellevad, i hjertet af Sønderjylland. Her har I et godt udgangspunkt for en hyggelig ferie med korte afstande til såvel Aabenraa, Haderslev og Tønder, som til den dansk/tyske grænse. Hotellet drives af Mark, Robin og Jakob, som holder af god, ”gammeldags” kromad.

Hotellet tilbyder

Med et ophold her bor I i rolige og uformelle rammer, på et hotel, hvor personalet har begge ben på jorden. Hotellets lille størrelse giver en naturlig personlig betjening i en hyggelig atmosfære, hvor gæsterne er i fokus, og hurtigt vil føle sig hjemme og godt tilpas. Ønsker I et ophold i det sønderjyske er Hotel Kløver Es det helt rigtige sted at tage til.

Den centrale placering i Sønderjylland giver jer alletiders udgangspunkt for, både at opleve den sønderjyske natur og besøge adskillige byer, som f.eks. Tønder, Aabenraa, Vojens og Haderslev. Derudover har I også den dansk/tyske grænse indenfor en kort køretur, og kan nyde godt af lidt grænsehandel under opholdet. I kan naturligvis også bare blive i nærheden af hotellet og f.eks. gå en tur i Hellevad eller besøge Klovtoft Kurklinik og Barfodspark, som byder på sanseoplevelser og wellness.

Om morgenen kan I stå op og nyde en dejlig omgang morgenmad, og restauranten tilbyder et klassisk menukort med særlig vægt på kroretter og gode vine til fornuftige priser, serveret i hyggelige omgivelser.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet. 

Værelser

Hotellet har 18 værelser som dels er indrettet i stueetagen og dels på 1. sal. Der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser, samt mulighed for dobbeltværelser med en ekstra opredning. Alle værelser har eget bad og toilet, behagelige senge, og fladskærms TV.

Værelsestyper *

Standard enkeltværelse

1 / 4
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet og fladskærms-TV. Fire af værelserne ligger i stueplan og disse er en del mindre end resten af værelserne som ligger på første sal.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 4
Hyggeligt standard dobbeltværelse på 13 m2 med eget bad og toilet og fladskærms-TV. Der er Standardværelser både i stueplan og på 1. sal.l.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Plus dobbeltværelse

1 / 4
Hyggeligt dobbeltværelse på 18 m2 med eget bad og toilet og fladskærms-TV., bord og stole. Alle Plusværelser ligger på 1. sal.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Sikringsstilling Nord (8.5km)

Sikringsstilling Nord er et fæstningsanlæg, som tyskerne anlagde under 1. verdenskrig. Fæstningsanlægget blev bygget i perioden 1916-1918 og skulle forhindre invasion af Tyskland fra nord. Anlægget er blandt de bedst bevarede i verden.

Damgaard Mølle (11.8km)

Damgaard Mølle er lavet efter hollandsk model og blev opført i 1867. Den spændende historie om Baron Stampe og den nye grundlov fra 1848, der tvang bønderne til at få malet deres korn på bestemte møller, så der kunne opkræves retmæssig skat, kan genopleves med en tur ud til den ganske seværdige og meget velholdte mølle.

Aabenraa (14.7km)

Aabenraa er en hyggelig handelsby i Sønderjylland og den charmerende gamle bydel byder på brostensbelagte gader og huse med smukt dekorerede døre. I Aabenraa kan I tage på shopping i Danmarks længste gågade.

I Aabenraa kan I blandt andet besøge Søfartsmuseet, tage på kunstudstilling på den gamle banegård eller besøge de spændende kunstudstillinger på Brundlund Slot.

Byens store årlige begivenhed er Ringriderfesten, som afvikles første weekend i juli. Her går op mod 500 heste optog igennem byen sammen med forskellige orkestre fra hele Europa. Optoget ender på den store ringriderplads, hvor der de kommende dage dystes blandt store og små om at blive årets ringriderkonge.

Brundtland Golfcenter (17.3km)

Den flotte og yderst velplejede 18-huls golfbane er relativt flad og præges af brede fairways, adskillige søer og hurtige greens. Banen er rated til par 73 og tilbyder gode og spændende udfordringer for golfspilere på alle niveauer. Både damer og herrer har to teedistancer at vælge imellem. (Damer: rød og gul | Herrer: gul og hvid).

Under udviklingen af banen er der hentet inspiration blandt flere 1. klasses golfbaner i udlandet. Banen har flere gange været anvendt under Ecco-touren med stor succes og med megen ros til følge.

Er I ikke medlem af en klub er der stadig gode muligheder for at spille golf! Brundtland Golf har nemlig også en af Danmarks smukkeste Pay & Play-baner. Her er alle velkomne og nye har mulighed for at prøve spillet, mens de mere øvede kan træne og finjustere finesserne. Pay & Play-banen er på 9 huller med syv par 3-huller og to par 4-huller.

Gram Slot (29.5km)

Det flotte Gram Slot ligger omgivet af voldgrave i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige by Gram, hvor der generelt er en fin stemning.

Slottet bruges i dag som eventhus. Her er der mulighed for op til 50.000 gæster og der er både koncerter, ferielejligheder og et stort økologisk landbrug. Desuden sættes der stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også præsenteres på slottet.

Tønder (29.6km)

Den sønderjyske by Tønder ligger kun 5 kilometer fra den dansk-tyske grænse og har ca. 8.000 indbyggere. Gå en tur igennem de charmerende gader, som er omgivet af små butikker og hyggelige restauranter og cafeer.

Tønder er Danmarks ældste købstad, med købstads rettigheder helt tilbage fra 1243. Byen er især kendt for sin detailhandel og for salg af sølv.

Hvert år afholder byen Tønder Festival; en begivenhed som samler en stor del af byens indbyggere, og som også er meget velbesøgt af udefrakommende fra både ind- og udland. Tønder Festival er en musikalsk festival, der især fokuserer på jazz musik.

Desuden tiltrækker byens romantiske atmosfære hvert år tusindevis af par, som kommer til Tønder for at blive gift.

Anslået antal indbyggere 7.543

Schackenborg Slot (32.4km)

Året rundt venter enestående oplevelser på Schackenborg Slot. Gå f.eks. på opdagelse i århundreders historie, tag på en guidet tur i den smukke slotspark eller kom forbi den gamle hestestald, hvor I finder et spændende besøgscenter. Schackenborgs program byder både på klassiske koncerter, foredrag, debatarrangementer m.m.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis internet

500,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Strandhotel Glücksburg

Inkl. 2-retters menu

Østersøkysten

Elegant strandhotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x Frokost el. middag i Beach Bistro

431,-
Kun
1.249,-

Vis kort

Lige ved Flensborg Fjord

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~14.99 år i ekstra opredning 405kr per nat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 459kr per nat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning gratis

Scandic Sønderborg

Inkl. dagens hovedret

Sønderjylland

Miniferie i Sønderborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Hovedret udvalgt af køkkenchefen
 • 2 x Kaffe/te efter middagen
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet og parkering

299,-
Kun
1.199,-

Vis kort

Historiske oplevelser i Sønderborg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse