Miniferie i Sønderjylland på Hotel Kløver Es

Dansk | DKK

Hotel Kløver Es

Miniferie med kromad, personlig betjening og spændende udflugter

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.7 / 5

Highlights

 • Et lille sønderjysk hotel
 • God ”gammeldags” kromad
 • Kort afstand til den dansk-tyske grænse
961,-
3~5 dage fra
949,-

Inkl. halvpension, kaffe og sødt

Tæt på den tyske grænse

3 dage
Fra 949,- / spar op til 451,-
SPAR
4 dage
Fra 1.389,- / spar op til 736,-
SPAR
5 dage
Fra 1.889,- / spar op til 961,-
SPAR
* Pris pr. person i mini dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 2 x kaffe/te og sødt efter middagen
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Inkl. 2 x 3-retters signatur menu

Luksus-ophold I Plus værelse

3 dage
Fra 1.579,- / spar op til 365,-
SPAR
* Pris pr. person i plus dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • Rejecocktail, Wienerschnitzel, Dessert
 • Gravad laks, Flamberet bøf, Dessert
 • 2 x kaffe m. sødt efter middagen
 • Gratis opgradering til Plus værelse
Kvalitetstid

Hotel Kløver Es ligger i rolige omgivelser i den lille by Hellevad, i hjertet af Sønderjylland. Her har I et godt udgangspunkt for en hyggelig ferie med korte afstande til såvel Aabenraa, Haderslev og Tønder, som til den dansk/tyske grænse. Hotellet drives af Mark, Robin og Jakob, som holder af god, ”gammeldags” kromad.

Hotellet tilbyder

Med et ophold her bor I i rolige og uformelle rammer, på et hotel, hvor personalet har begge ben på jorden. Hotellets lille størrelse giver en naturlig personlig betjening i en hyggelig atmosfære, hvor gæsterne er i fokus, og hurtigt vil føle sig hjemme og godt tilpas. Ønsker I et ophold i det sønderjyske er Hotel Kløver Es det helt rigtige sted at tage til.

Den centrale placering i Sønderjylland giver jer alletiders udgangspunkt for, både at opleve den sønderjyske natur og besøge adskillige byer, som f.eks. Tønder, Aabenraa, Vojens og Haderslev. Derudover har I også den dansk/tyske grænse indenfor en kort køretur, og kan nyde godt af lidt grænsehandel under opholdet. I kan naturligvis også bare blive i nærheden af hotellet og f.eks. gå en tur i Hellevad eller besøge Klovtoft Kurklinik og Barfodspark, som byder på sanseoplevelser og wellness.

Om morgenen kan I stå op og nyde en dejlig omgang morgenmad, og restauranten tilbyder et klassisk menukort med særlig vægt på kroretter og gode vine til fornuftige priser, serveret i hyggelige omgivelser.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet. 

Værelser

Hotellet har 18 værelser som dels er indrettet i stueetagen og dels på 1. sal. Der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser, samt mulighed for dobbeltværelser med en ekstra opredning. Alle værelser har eget bad og toilet og fladskærms TV. Alle senge er blevet udskiftet med nye dansk producerede senfe i marts 2022.

Værelsestyper *

Standard enkeltværelse

1 / 4
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet og fladskærms-TV. Fire af værelserne ligger i stueplan og disse er en del mindre end resten af værelserne som ligger på første sal.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Mini dobbeltværelse

1 / 4
Hyggeligt mini dobbeltværelse på 13 m2 med eget bad og toilet og fladskærms-TV. Der er Standardværelser både i stueplan og på 1. sal.l.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Plus dobbeltværelse

1 / 4
Hyggeligt dobbeltværelse på 18 m2 med eget bad og toilet og fladskærms-TV., bord og stole. Alle Plusværelser ligger på 1. sal.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Sikringsstilling Nord (8.5km)

Sikringsstilling Nord er et fæstningsanlæg, som tyskerne anlagde under 1. verdenskrig. Fæstningsanlægget blev bygget i perioden 1916-1918 og skulle forhindre invasion af Tyskland fra nord. Anlægget er blandt de bedst bevarede i verden.

Damgaard Mølle (11.8km)

Damgaard Mølle er lavet efter hollandsk model og blev opført i 1867. Den spændende historie om Baron Stampe og den nye grundlov fra 1848, der tvang bønderne til at få malet deres korn på bestemte møller, så der kunne opkræves retmæssig skat, kan genopleves med en tur ud til den ganske seværdige og meget velholdte mølle.

Aabenraa (14.7km)

Aabenraa er en hyggelig handelsby i Sønderjylland og den charmerende gamle bydel byder på brostensbelagte gader og huse med smukt dekorerede døre. I Aabenraa kan I tage på shopping i Danmarks længste gågade.

I Aabenraa kan I blandt andet besøge Søfartsmuseet, tage på kunstudstilling på den gamle banegård eller besøge de spændende kunstudstillinger på Brundlund Slot.

Byens store årlige begivenhed er Ringriderfesten, som afvikles første weekend i juli. Her går op mod 500 heste optog igennem byen sammen med forskellige orkestre fra hele Europa. Optoget ender på den store ringriderplads, hvor der de kommende dage dystes blandt store og små om at blive årets ringriderkonge.

Brundtland Golfcenter (17.3km)

Den flotte og yderst velplejede 18-huls golfbane er relativt flad og præges af brede fairways, adskillige søer og hurtige greens. Banen er rated til par 73 og tilbyder gode og spændende udfordringer for golfspilere på alle niveauer. Både damer og herrer har to teedistancer at vælge imellem. (Damer: rød og gul | Herrer: gul og hvid).

Under udviklingen af banen er der hentet inspiration blandt flere 1. klasses golfbaner i udlandet. Banen har flere gange været anvendt under Ecco-touren med stor succes og med megen ros til følge.

Er I ikke medlem af en klub er der stadig gode muligheder for at spille golf! Brundtland Golf har nemlig også en af Danmarks smukkeste Pay & Play-baner. Her er alle velkomne og nye har mulighed for at prøve spillet, mens de mere øvede kan træne og finjustere finesserne. Pay & Play-banen er på 9 huller med syv par 3-huller og to par 4-huller.

Gram Slot (29.5km)

Det flotte Gram Slot ligger omgivet af voldgrave i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige by Gram, hvor der generelt er en fin stemning.

Slottet bruges i dag som eventhus. Her er der mulighed for op til 50.000 gæster og der er både koncerter, ferielejligheder og et stort økologisk landbrug. Desuden sættes der stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også præsenteres på slottet.

Tønder (29.6km)

Den sønderjyske by Tønder ligger kun 5 kilometer fra den dansk-tyske grænse og har ca. 8.000 indbyggere. Gå en tur igennem de charmerende gader, som er omgivet af små butikker og hyggelige restauranter og cafeer.

Tønder er Danmarks ældste købstad, med købstads rettigheder helt tilbage fra 1243. Byen er især kendt for sin detailhandel og for salg af sølv.

Hvert år afholder byen Tønder Festival; en begivenhed som samler en stor del af byens indbyggere, og som også er meget velbesøgt af udefrakommende fra både ind- og udland. Tønder Festival er en musikalsk festival, der især fokuserer på jazz musik.

Desuden tiltrækker byens romantiske atmosfære hvert år tusindevis af par, som kommer til Tønder for at blive gift.

Anslået antal indbyggere 7.543

Schackenborg Slot (32.4km)

Året rundt venter enestående oplevelser på Schackenborg Slot. Gå f.eks. på opdagelse i århundreders historie, tag på en guidet tur i den smukke slotspark eller kom forbi den gamle hestestald, hvor I finder et spændende besøgscenter. Schackenborgs program byder både på klassiske koncerter, foredrag, debatarrangementer m.m.

Julemarked på Gram Slot (29.4km)


Et weekendophold i Gram kan være en rigtig god idé. Om vinteren afholdes der nemlig julemarked på Gram Slot i udvalgte weekender. Gå en tur rundt imellem de mange boder med julestads og gør et godt køb. Kom indenfor i caféen og varm jer på en kop kaffe med julegodter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til julemarked på Gram Slot.


Julemarked i Flensburg (51km)

Sammen med Lübeck og Kiel, er Flensborg én af danskernes foretrukne juledestinationer i Nordtyskland. Den maritime stemning og det skandinaviske præg gør, at man hurtigt føler sig rigtig godt tilpas og hjemme. Lad duften af brændte mandler og velsmagende glühwein føre Jer gennem gaderne, mellem boderne og lede julestemningen direkte ind i Jeres hjerter.

Fra julemarkedets mange boder skinner de hyggelige lys, som strækker sig fra Südermarkt gennem gågaden og hele vejen ned til Nordermarkt. En af de store oplevelser ved julemarkedet i Flensborg er ”Verdens mindste bardisk”, hvor den traditionelle og berømte Tallin-punch bliver udskænket i mange forskellige varianter.

Fra julemarkedets ca. 60 stande, lokker de smukt dekorerede boder med et stort udvalg af kunsthåndværker, specialiteter og julevarer i en skøn forening af tyske og danske traditioner. Hvis dette ikke er nok til at bringe julestemningen frem, vil julemusikken i gaden og Flensborgs store, traditionelle tyske julepyramide, helt sikkert gøre underværker.

Hvis I søger kulinariske oplevelser, er Flensborg spækket med masser af gode muligheder. Ølbryggerierne på havnen og caféer og restauranter i stort antal, sørger for at I kan tage en tiltrængt pause fra juleshoppingen, med et stort udvalg af lokale specialiteter og dejlige julegodter.

For de shoppinglystne byder Flensborg centrum på en lang række butikker hvor I, til tyske priser, kan finde alt fra tøj til specialbutikker, hvor der ofte er penge at spare. Derudover er en tur til Flensborg også en oplagt mulighed for grænsehandel, hvor I kan købe ind til årets julekonfekt.

Hold juleferie i Nordtyskland med et billigt hotelophold i Flensborg, og oplev det magiske julemarked i byen. Beliggenheden er ideel for en kør-selv ferie og Risskov Bilferie har et stort udvalg af gode hoteller i og omkring Flensborg. Når I booker hos os giver vi samtidig en gratis flaske rødvin til alle voksne personer på bookingen, som I kan afhente hos Fleggaard.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

335,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Scandic Sønderborg

Inkl. dagens hovedret

Sønderjylland

Miniferie i Sønderborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Dagens hovedret
 • 2 x Kaffe/te efter middagen
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet og parkering

129,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Historiske oplevelser i Sønderborg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse

Hotel des Nordens

Wellness i Nordtyskland

Schleswig-Holstein

Forkælelse og velvære

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis adgang til Aquapoint
 • 1 x kaffe
 • Gratis parkering

636,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Hotel lige ved grænsen

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~13.99 år i ekstra opredning 162kr per nat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 270kr per nat