Tag på bilferie i Danmark til Hotel Lautrup Park

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Lautrup Park

Komfortable omgivelser i kort afstand til mange af Sjællands spændende oplevelser

 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

I kort afstand fra alle Københavns mange herligheder, finder I det 4-stjernede Hotel Lautrup Park. Lige i nærheden af hotellet ligger Ballerup Super Arena og Ballerup Idrætsby, hvor der er sports- og kulturarrangementer samt forskellige events.

Hotellet tilbyder

Hotellet er moderne og komfortabelt og har egen restaurant og bar samt gratis parkering. Hotellets restaurant Pascal serverer morgenmadsbuffet hver morgen, mens restauranten tilbyder både klassiske, nye og innovative retter til aften. I kan også nyde et glas vin i hotellets egen vinbar. Hotellets reception er døgnåben.

Værelser

Alle hotellets værelser er indrettet i varme naturfarver med kvalitets møbler i læder og træ. Værelserne har eget bad/toilet, minibar, gratis internet samt kabel TV med gratis filmkanal. Desuden har værelserne et siddeområde, telefon samt garderobe. Vær opmærksom på, at værelserne kan virke små, hvis der skal laves en opredning. Det er kun muligt med én opredning.

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer vinsmagning, foregår dette i hotellets vinbar lørdag kl. 16.30.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Lyngby (13.2 km)

  Tag på bilferie i Danmark med Risskov Bilferie og find billige hoteller til turen både når det er sommerferie og vinterferie. Find børnevenlige hoteller tæt på København og besøg Kongens Lyngby, hvis der skal shoppes lidt. Her er der nemlig gode shoppingmuligheder bl.a. i Magasin du Nord og Lyngby Storcenter. Kongens Lyngby er desuden præget af de mange slotte, der ligger i byens nærhed. Besøg f.eks. Sorgenfri Slot, der har huset kongelige igennem mange generationer, og hvor I finder en fin slotshave, hvor størstedelen er åben for offentligheden. Besøg også Sophienholm, der har en dejlig beliggenhed ned til Bagsværd Sø. I umiddelbar nærhed finder I også Marienborg og Eremitageslottet. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted på en tur fyldt med oplevelser i og tæt på Lyngby.

  Lyngby
  Lyngby byder også på gode muligheder for at shoppe lidt rundt.
 • Hjortespring Golfklub (1.8 km)

  Sjællandsk sommerferie med golf på plakaten? Så bestil et billigt hotelophold i nærheden og læg vejen forbi Hjortespring Golfklub! Golfklubben er både åben og vinteren og sommeren og bestemt et besøg værd for de golfinteresserede, som trænger til en miniferie eller bare et weekendophold i det sjællandske. Eller måske en dicideret golfferie? I kan læse mere på deres hjemmeside: http://hjgk.dk/

  Hjortespring Golfklub
  Nyd en golfferie i Ballerup og prøv kræfter med banen i Hjortespring Golfklub.
 • København (16.2 km)

  Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere hotelophold forinden. Der er masser af muligheder hos Risskov Bilferie, find børnevenlige hoteller og billige hotelophold. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

  København
  Kør-selv til København og oplev de mange overraskelser byen gemmer på.
 • Roskilde (25.7 km)

  Roskilde er en by fyldt med aktiviteter, historie, shoppping og meget mere for hele familien. Roskilde Domkirke er en helt fantastisk attraktion i byen. Domkirken er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og har været gravkirke for konger og dronninger i flere århundreder. Byen er også kendt for sin musikfestival: Roskilde festival, som finder sted i juni/juli på dyreskuepladsen.

  Roskilde
  Roskilde Domkirke er en helt fantastisk attraktion i byen
 • Vikingeskibsmuseet (26.2 km)

  Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskibsmuseet. Museet blev bygget i 1969, men siden er der kommet mange tilbygninger til. Museet har hele fem originale vikingeskibe, og her kan I virkelig få et indblik i det hårde søfartsliv.

  Vikingeskibsmuseet
Vis flere

Kort

Hotel Lautrup Park
Borupvang 2 2750 Ballerup

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "Vi har i denne weekend haft et fantastisk ophold på Hotel Lautruppark. Alt var i top og den tre retters menu lækker incl. gode vine.
  Fortsæt endeligt med dette hotel!"
  Johannes Ørnsholt, Børkop

  "...Vi har lige været en tur i Kbh., hvor vi boede på Hotel Lautruppark i Ballerup. Det var super. God betjening og super mad! Hotellet ligger i gåafstand fra S-toget, som man kan tage ind til centrum af København. Vi brugte ikke bilen i de 3 dage vi boede på hotellet..."
  Elsebeth og Svend Skou fra Risskov

  "...Vi har lige været på hotel lautruppark. Det var alle tiders. Forplejning og værerelser var ok..."
  Ole og betina jørgensen fra Holstebro

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat