Tag på kør-selv ferie i Danmark, overnat på Hotel Lautrup Park

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Lautrup Park

4-stjernet ophold i Ballerup nær København. Nemt at komme til og fra på kør-selv ferien

Moderne 4-stjernet hotel med rolig beliggenhed
Høj værelseskomfort og god mad og vin
Shopping og kultur i København
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Ikke langt fra alle Københavns mange herligheder ligger det 4-stjernede Hotel Lautrup Park ved Sømosen i Ballerup. Hotellets placering gør det nemt at komme videre både til Herlev, Taastrup, Roskilde eller København. Ikke langt fra hotellet ligger Ballerup Super Arena og Ballerup Idrætsby, hvor der afholdes sports- og kulturarrangementer og forskellige events.

Hotellet tilbyder

Hotellet er moderne og komfortabelt og kan tilbyde sine gæster et dejligt ophold i lækre omgivelser. Om det er et weekendophold eller en miniferie til København, så kan Hotel Lautrup park tilbyde de helt rigtige rammer for en skøn ferie. Hotel Lautrup Park har en rigtig god placering i Ballerup med kort afstand til S-toget, og efter 20 minutters togtur står I midt i København. Så slipper I også for at skulle betale for den dyre parkering i København. Parkeringen på Hotel Lautrup Park er gratis.
Hotellets Restaurant Pascal serverer en varieret morgenmadsbuffet med friskbrygget kaffe. Et herligt morgenmåltid i hyggelige omgivelser er altid en god måde at starte dagen på. Om aftenen er et besøg i hotellets vinbar, Laudrup wine bar, en oplevelse. Vinbaren med sit rustikke interiør og varme atmosfære har over 250 forskellige vine i sit sortiment. Et bredt udvalg af rigtig gode vin, som kan nydes i bæredygtige omgivelser, på borde lavet af genbrugsplanker fra Frihavnen i København. Vinsortimentet varierer alt efter sæsonen, og derfor er udvalget altid i tæt forenlighed med køkkenets sæsonbetonede retter. Nyd et lækkert aftensmåltid i hotellets restaurant, hvor der serveres både nye og klassiske retter med innovative penselstrøg og asiatiske finurligheder. Vælg løs af gode udvalg af internationale vine fra hotellets velassorterede vinkælder som akkompagnement til maden. Måske finder I en favoritvin og vil gerne købe en flaske eller to med hjem – få jer en snak med personalet om mulighederne. 

Hotel Lautrup Park tilbyder gratis parkering og gratis WiFi til gæsterne. Reception har døgnåben, og der er altid hjælp at hente hos det venlige personale. Hotellet ligger heller ikke langt fra Hareskoven, skulle I have lyst til en picnic i skoven.


Værelser

Alle hotellets værelser er indrettet i varme naturfarver med kvalitets møbler i læder og træ. Værelserne har eget bad, toilet og hårtørrer. Der er også minibar samt kabel-TV med en gratis filmkanal. Desuden har værelserne et siddeområde, telefon samt garderobe. Vær opmærksom på, at værelserne kan virke små, hvis der skal laves en opredning ekstra. 

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer vinsmagning, foregår dette i hotellets vinbar lørdag kl. 16.30.

Såfremt jeres ophold inkluderer middag, serveres der julebuffet på følgende dage: 23. & 24. nov. 30. nov. & 01. dec. 07. & 08. dec. 14. & 15. dec.

Vis flere

Værd at se

 • Ballerup (3.1 km)

  Tag på bilferie i Danmark med Riskkov Bilferie på Sjælland. Besøg Ballerup som ligger ca. 16 km. udenfor centrum af København. Her kan I nyde lidt ro, når I trænger til en pause fra hverdagens stress og jag, men samtidig ikke vil være for langt væk fra storbyens glæder. I Ballerup finder I også gode shoppingmuligheder. Tilbring f.eks. et par regnfulde timer i Ballerup Centret. Her kan I finde over 50 butikker med alt fra dagligvarer, beklædning, personlig pleje og meget mere. Desuden er der også nogle gode restauranter og caféer, hvor I kan tage jer en pause. 

  På centertorvet er der løbende og især i weekenderne forskellig slags underholdning med f.eks. små koncerter el. lign. I kan også vælge at besøge Ballerup Museum, der ligger i Pederstrup lige udenfor Ballerup. Området ved museet er et charmerende landsbyområde, som passer perfekt til museet. Her kan I lære mere om Ballerups historie, landbolivet gennem tiderne samt kigge nærmere på storfyrstinde Olga's malerier. Der er desuden udstilling af bondestuer, som de så ud i 1800- og 1900-tallet, mens I kan besøge den gamle købmandsbutik og smedjen. 

  Ballerups svømmehal Ballerup East Kilbride Badet stammer tilbage fra 1971 og er opkaldt efter en venskabsby. Badet var i sin tid et friluftsbad, men I dag råder badet over store indendørs faciliteter. Den permanente overbygning kom til i 1993. Badet kan udover det store bassin tilbyde varmtvandsbassin, en dejlig spa og vandmassagedyser. Her finder I sjov for hele familien og der er desuden mulighed for massage og zoneterapi. Find et billigt weekendophold for hele familien og tag på en kør-selv ferie rundt i Danmark og få lidt wellnessferie med på turen.

  Ballerup
  Tag en svømmetur i Ballerup Friluftsbad.
 • Lyngby (13.2 km)

  Tag på bilferie i Danmark med Risskov Bilferie og find billige hoteller til turen både når det er sommerferie og vinterferie. Find børnevenlige hoteller tæt på København og besøg Kongens Lyngby, hvis der skal shoppes lidt. Her er der nemlig gode shoppingmuligheder bl.a. i Magasin du Nord og Lyngby Storcenter. Kongens Lyngby er desuden præget af de mange slotte, der ligger i byens nærhed. Besøg f.eks. Sorgenfri Slot, der har huset kongelige igennem mange generationer, og hvor I finder en fin slotshave, hvor størstedelen er åben for offentligheden. Besøg også Sophienholm, der har en dejlig beliggenhed ned til Bagsværd Sø. I umiddelbar nærhed finder I også Marienborg og Eremitageslottet. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted på en tur fyldt med oplevelser i og tæt på Lyngby.

  Lyngby
  Lyngby byder også på gode muligheder for at shoppe lidt rundt.
 • Hjortespring Golfklub (1.8 km)

  Sjællandsk sommerferie med golf på plakaten? Så bestil et billigt hotelophold i nærheden og læg vejen forbi Hjortespring Golfklub! Golfklubben er både åben og vinteren og sommeren og bestemt et besøg værd for de golfinteresserede, som trænger til en miniferie eller bare et weekendophold i det sjællandske. Eller måske en dicideret golfferie? I kan læse mere på deres hjemmeside: http://hjgk.dk/

  Hjortespring Golfklub
  Nyd en golfferie i Ballerup og prøv kræfter med banen i Hjortespring Golfklub.
 • København (16.2 km)

  Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

  København
  Kør-selv til København og oplev de mange overraskelser byen gemmer på.
 • Dyrehavsbakken (16.6 km)

  Besøg Dyrehavsbakken, som er Tivolis modstykke - i daglig tale Bakken. Bakken er en forlystelsespark pakket ind i natur, da den ligger i områdets største skov. Forlystelsesparken er et slaraffenland for både voksne og børn. Går I ind i Dyrehaven, gennem Klampenborgs røde hovedport, holder kapervogne parate og venter på at køre jer rundt i Dyrehaven og forbi det kongelige jagtslot Eremitage, som ligger på Eremitageslettens højeste punkt. Parken er åben sidst i marts til sidst i august hver dag mellem 14:00 og 24:00.

  Dyrehavsbakken
  Nyd en dag i legens tegn på Bakken.
 • Carlsberg Glyptotek (16.8 km)

  Glyptoteket i Københavns centrum udstiller en imponerende samling af antik kunst og værker fra 19. og 20. århundrede i storslåede omgivelser. Museet blev stiftet af brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling rummer ca. 10.000 kunstværker fordelt på to hovedsamlinger. Oplev en af Københavns kulturperler, og nyd evt en forfriskning i Glyptotekets café.

  Carlsberg Glyptotek
  Se en utrolig og international anderkendt samling af antik og modernistisk kunst.
 • Nyhavn (17.7 km)

  Find et billigt weekendophold i København hos Risskov Bilferie og oplev det idylliske havnekvarter i det gamle København stammer tilbage fra 1670'erne og blev udgravet som et alternativ til den allerede eksisterende havn. Nyhavn var i gamle dage kendt som et mere skummelt kvarter, men i starten af 1980'erne fik hele området et ansigtsløft og i dag huser Nyhavn en lang række lækre restauranter, barer og caféer og så findes der ikke noget bedre end at nyde en kold drink på en af de mange havneterrasser på en varm solskinsdag. De gamle, kulørte og til tider skæve huse langs kajen står flotte og farverige, og der hersker altid en festlig og god stemning på kajen. H.C. Andersen boede i fem år i nr. 20, hvor han skrev en række af sine bedst kendte værker, blandt andet Prinsessen på Ærten og Fyrtøjet. Tag på en miniferie i København og find et billigt hotel i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

  Nyhavn
  Der er åbent til sent i det charmerende Nyhavn i København.
 • Roskilde (25.7 km)

  Roskilde er en by fyldt med aktiviteter, historie, shoppping og meget mere for hele familien. Roskilde Domkirke er en helt fantastisk attraktion i byen. Domkirken er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og har været gravkirke for konger og dronninger i flere århundreder. Byen er også kendt for sin musikfestival: Roskilde festival, som finder sted i juni/juli på dyreskuepladsen.

  Roskilde
  Roskilde Domkirke er en helt fantastisk attraktion i byen
 • Vikingeskibsmuseet i Roskilde (26.2 km)

  Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskibsmuseet. Museet blev bygget i 1969, men siden er der kommet mange tilbygninger til. Museet har hele fem originale vikingeskibe, og her kan I virkelig få et indblik i det hårde søfartsliv.

  Vikingeskibsmuseet i Roskilde
  Vikingeskibsmuseet i Roskilde
 • Julemarked i København (17.0 km)

  København er en af den slags byer hvor man aldrig er i tvivl om hvilken årstid det er: Om foråret er der kærlighed i luften og folk fra alle samfundslag spreder sig langsomt rundt i byens haver og parker. Om sommeren er der sang og smil på gaden, store isvafler, strandliv på Amager og feststemning i Nyhavn. Og om efteråret dufter der af våd asfalt og byens grønne områder er skiftet ud med smukke røde, brune og orange nuancer. Og man kan roligt sige, at julen bestemt ikke er nogen undtagelse. Når julen nærmer sig, forvandler København sig til et magisk bylandskab af funklende lys, storslåede dekorationer, guirlander og hjerter. Tivoli sætter det lange lys på, D’angleterre-bygningen kommer i juletøjet og Kronprinsensgade udsmykkes med sit smukke loftstæppe af lyskæder. I luften svæver den umiskendelige duft af julens søde sager og lyden af korsang og festlige musikalske indslag. Alt dette kan I opleve med en skøn juleferie på et af vores mange hoteller i København.

  Julen i København skydes officielt i gang den første søndag i advent hvor Julemanden, efter det store juleoptog har gjort sin vej gennem byen, tænder det store juletræ på Rådhuspladsen. De fleste af byens julemarkeder tager dog forskud på glæderne og tyvstarter som regel med åbning, allerede omkring midten af November.

  Ét af byens mest populære julemarkeder er naturligvis Tivoli’s klassiske julemarked, som finder sted mellem d. 18. November og d. 31. December. Udover de fantastiske lys-landskaber i haven, finder I mere end 50 forskellige boder med alt mellem himmel og jord. Det skal dog nævnes, at det koster 200 kr. i entré at besøge Tivoli’s udstilling og marked.

  Det store og traditionsrige julemarked på Højbro Plads, også kendt som ”Deutsch’s Julemarked” er til gengæld ganske gratis at opleve. Markedet er sat op af Michael Deutsch, i samarbejde med Københavns Kommune, og finder sted mellem d. 16. November og d. 22. December. Her danner mere end 280.000 julelys rammen om de mange boder.

  Også i Nyhavn er der naturligvis jul på programmet, komplet med fantastisk havnejulestemning med lys, åbne ildsteder, gløgg og æbleskiver og alt hvad der ellers hører sig til. Måske er I endda heldige at se Carlsbergs gammeldags hestevogn trille forbi. Markedet i Nyhavn starter allerede d. 9. November og fortsætter helt frem til Lillejuleaften.

  Bliver der lidt for meget trængsel og alarm i gaderne kan I genfinde roen og det kølige overblik, med en tur op i Rundetårn. Her kan I få en helt fantastisk udsigt over byens funklende lystæppe og på den måde, for en stund, i ro og mag nyde julehyggen lidt på afstand.

  Et andet af byens hyggelige julemarkeder er det charmerende og relativt nye H.C. Andersen Julemarked, beliggende ved Strøget i hjertet af København. Her kan I både møde Julemanden, vilde vikinger og selveste H.C. Andersen, varme hænderne på en kop dejlig varm gløgg og spise traditionelle tyske trækulsgrillede pølser. Markedet er gratis og er åbent mellem d. 16. November og d. 21. December.

  Risskov Bilferie har et stort udvalg af hoteller og ophold i København, så I kan kombinere en storbyferie med hovedstadens mange julemarkeder og seværdigheder. Nyd en miniferie eller et weekendophold med masser af dejlige juleoplevelser og bo tæt på markederne. 

  Julemarked i København
  Julestemning i Tivoli
Vis flere

Kort

Hotel Lautrup Park
Borupvang 2 2750 Ballerup

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "Vi har i denne weekend haft et fantastisk ophold på Hotel Lautruppark. Alt var i top og den tre retters menu lækker incl. gode vine.
  Fortsæt endeligt med dette hotel!"
  Johannes Ørnsholt, Børkop

  "...Vi har lige været en tur i Kbh., hvor vi boede på Hotel Lautruppark i Ballerup. Det var super. God betjening og super mad! Hotellet ligger i gåafstand fra S-toget, som man kan tage ind til centrum af København. Vi brugte ikke bilen i de 3 dage vi boede på hotellet..."
  Elsebeth og Svend Skou fra Risskov

  "...Vi har lige været på hotel lautruppark. Det var alle tiders. Forplejning og værerelser var ok..."
  Ole og betina jørgensen fra Holstebro

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat