Tag på kør-selv ferie til Hotel Link

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Link

I hjertet af Hessen finder I den mere end 1200 år gamle middelalderby Sontra

 • 490 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 470 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 500 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Elevator

Hotellet

Introduktion

Besøg den gamle middelalderby Sontra, der ligger i hjertet af Hessen mellem Bad Herzberg og Göttingen. Den gamle bymidte med rådhuset og kirken oser af atmosfære og I kan f.eks. nyde en forfriskning blandt de gamle husfacader. I gåafstand fra bykernen ligger det familieejede Hotel Link, der byder jer velkommen til varme opgivelser.

Hotellet tilbyder

Hotel Link er et lille hyggeligt familiehotel beliggende i middelalderbyen Sontra i Midttyskland. Familiehotellet drives i dag af 3. generation og I vil straks mærke den familiære atmosfære, der præger hotellet. Hotellet tilbyder en lille hyggelig restaurant, hvor I kan nyde områdets traditionelle køkken. Restauranten har sæsonpræget menukort, hvilket bl.a. er interessant i jagtsæsonen. Hvis vejret tillader det, kan I nyde en forfriskning på hotellets terrasse, hvor I kan slappe helt af ovenpå dagens oplevelser.

Værelser

Alle de hyggelige værelser er indrettet med eget bad/toilet samt tv. Vær opmærksom på, at der kun er mulighed for 1 opredning på værelset.

Læs mere her

Bemærk at

Ønsker I at benytte hotellets keglebane, skal I give receptionen besked på forhånd. Indgår brug af keglebane ikke i jeres ophold, kan der forekomme gebyr.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Freizeit- und Erlebnisbad Sontra (2.8 km)

  Har I børnene med på ferien er det oplagt at tilbringe en dag i Sontras friluftsbad. Her er der oplevelser for både store og små og selvom der måske ikke er vejr til at slikke sol, så har vandet en fast temperatur, så I kan sagtens hygge jer alligevel. I finder bl.a. en 65 m-Wild-River-Rutsjebane, strømbassin, vipper og forskellige børnebassiner. Desuden er der mulighed for både beachvolley og bordtennis. Friluftbadet råder desuden over et hyggeligt cafeteria, der serverer forskelllige snacks samt frokost. Kort sagt kan I nyde en dag for hele familien, hvor børnene vil elske det hele.

  Freizeit- und Erlebnisbad Sontra
 • Eisenach (35.6 km)

  I kan også planlægge en billig kør-selv ferie til Eisenach med et besøg på det flotte Wartburg. Borgen har tilhørt UNESCOs verdenskulturarv siden 1999. Tag en rundtur i de forskellige afdelinger, bygninger, værelser og flotte sale samt den tilhørende have. Det er nemt at bestille hotel hos Risskov Bilferie. De har et stort udvalg af miniferier. 

  Eisenach
 • Kassel (62.1 km)

  Bilferie i Tyskland er altid et oplagt valg til enten en sommerferie eller vinterferie. Kassel, syd for Hannover, ligger midt i grønne omgivelser, mellem Habichtswald, Reinhardswald og Kaufunger Wald, og er hovedbyen på den tyske eventyrvej (Deutsche Märchenstraße), som strækker sig over mere end 600 kilometer og følger brødrene Grimms livsperioder. Hanau - brødrene Grimms fødeby med mindesmærke, Steinau - brødrene Grimm-huset, Schwalmstadt - Rødhætteland, Schauenburg - eventyrhuset ”Märchenwache“. Kassel - hovedvejen på Den Tyske Eventyrvej, Brødrene Grimm-museum, Hameln - rottefængerbyen, Hofgeismar - Torneroses slot Sababurg, Trendelburg - Rapunzel, Polle - Askepot og Bremen - Stadsmusikanterne. Langs vejen ligger stederne og landskaberne, hvor deres eventyr foregår, efter hinanden som perler på en snor og bliver til en fabelagtig rejsevej. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller, og kom afsted på oplevelser i eget tempo. 

  Kassel
  Kør-selv til Kassel på en familieferie.
 • Göttingen (64.4 km)

  Universitetsbyen Göttingen med mere end 1000 års byhistorie er et besøg værd. Den smukke by er omgivet af voldgrave og der er imponerende kirker og smukke nyistandsatte bindingsværkshuse spredt over hele byen, som er med til at give byen en speciel atmosfære. Det gamle bycentrum præges af et livligt caféliv med masser af restauranter og der hersker næsten en sydlandsk atmosfære i byen. Byens vartegn er Gänseliesel-brønden og Gänseliesel, som er en jugendstilfigur, der forestiller en fattig pige, der vogter sine gæs og som nok er den mest kyssende pige i hele Göttingen. Traditionen tro kysser nemlig alle de studerende, der har afsluttet deres eksamen, denne pigefigur, også selv om der blev oprettet et kysseforbud i 1926.

  Göttingen
  Göttingen er et populært besøgsmål for hele familien, under en ferie i området
 • Thüringer Wald (101.0 km)

  En anden udflugtsmulighed er at køre en tur gennem Thüringer Wald. Skoven er 150 km. lang og op til 35 km. bred! Det højeste bjerg i Thüringer Wald er "Grosse Beerberg (982 m). Andre vigtige bjerg er "Grosse Inselsberg" (916 m) samt "Schneekopf" (978 m). Kører I gennem Thüringer Wald kommer I til vintersportsbyen Oberhof. Her er bl.a. en skiarena med plads til 13.000 tilskuere. Trav en tur på Rennsteig med den flotte udsigt på toppen.

  Thüringer Wald
  Nyd den smukke natur i og omkring Thüringer Wald
Vis flere

Kort

Hotel Link
Bahnhofstrasse 17 36205 Sontra

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • ”…Tak for nogle dejlige dage i Sontra og ikke mindst til personalet på Hotel Link. Man skal lede længe efter så stor gæstfrihed som her – både i selve byen og på hotellet. Der var 3-retters menu hver dag og sikke nogle store portioner, vi bad om mindre efter det første måltid, men de var stadig store. Hotel Link og byen Sontra kan varmt anbefales…”
  Dan og Lise Andersen fra Odense

  "...Vi havde en rigtig god ferie i Sontra. Personalet og atmosfæren på Hotel Link er helt i top..."
  Ulla Blok Kristensen fra Sønder-Felding

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 12~15 år i ekstra opredning 20% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 10% rabat