Tag på kør-selv ferie til Hotel Link

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Link

I hjertet af Hessen finder I den over 1200 år gamle middelalderby Sontra

Familieejet hotel i tysk middelalderby
Charmerende omgivelser
Oplevelser i Midttyskland
 • 490 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 470 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 525 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Elevator

Hotellet

Introduktion

Besøg den gamle middelalderby Sontra, der ligger i hjertet af Hessen mellem Bad Herzberg og Göttingen. Den gamle bymidte med rådhuset og kirken oser af atmosfære og I kan f.eks. nyde en forfriskning blandt de gamle husfacader. I gåafstand fra bykernen ligger det familieejede Hotel Link, der byder jer velkommen til varme opgivelser.

Hotellet tilbyder

Hotel Link er et lille hyggeligt familiehotel beliggende i middelalderbyen Sontra i Midttyskland. Familiehotellet drives i dag af 3. generation og I vil straks mærke den familiære atmosfære, der præger hotellet. Hotellet tilbyder en lille hyggelig restaurant, hvor I kan nyde områdets traditionelle køkken. Restauranten har sæsonpræget menukort, hvilket bl.a. er interessant i jagtsæsonen. Hvis vejret tillader det, kan I nyde en forfriskning på hotellets terrasse, hvor I kan slappe helt af ovenpå dagens oplevelser.

Værelser

Alle de hyggelige værelser er indrettet med eget bad/toilet samt tv. Vær opmærksom på, at der kun er mulighed for 1 opredning på værelset.

Bemærk at

Ønsker I at benytte hotellets keglebane, skal I give receptionen besked på forhånd. Indgår brug af keglebane ikke i jeres ophold, kan der forekomme gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Sontra (0.8 km)

  Sontra har ca. 7.500 indbyggere og ligger i hjertet af Hessen mellem Bad Herzberg og Göttingen. Den over 1200 år gamle by er en skøn middelalderlig perle, der ligger midt i vidunderlige naturomgivelser, hvor der er gode muligheder for vandreture. Brug også en ekstra stund i byens historiske bykerne. En af de smukke seværdigheder i Sontra er uden tvivl kirken fra 1488. Klokketårnet stammer tilbage fra det 12. århundrede. Et besøg værd er også byens smukke Rådhus. Udover de sædvanlige møder i byrådet, er her også retssal og der afholdes også bryllupper og rådhuset kan desuden fortælle en spændende historie. Den hyggelige by har en lang tradition indenfor forskellige håndværk og dette præger byen. Der bliver først og fremmest gjort meget for at pleje de mange fine byfacader og fagværkshuse. I kan bl.a. besøge det spændende møllemuseum der stadigvæk har aktiviteter. Besøg også det spændende museum i det gamle Boyneburger Schloss, hvor I kan lære mere om bondelivet i området i tidligere tider. Med henblik på det historiske er Sontra meget kendt for udvindelsen af bl.a. kobber i minerne. Over 1200 mennesker har arbejdet i minerne. Besøg det lille bjergmuseum, hvor I kan få et spændende indblik i historien omkring arbejdet i minerne. Med det dejlige Hessen klima, kan Sontra desuden prale af at være statslig anerkendt Luftkurort - det bedste inden for kurområder - en slags klimaterapi.

  Sontra
  Besøg den smukke by Sontra under Jeres ferie i den naturskønne region
 • Freizeit- und Erlebnisbad Sontra (2.8 km)

  Har I børnene med på ferien er det oplagt at tilbringe en dag i Sontras friluftsbad. Her er der oplevelser for både store og små og selvom der måske ikke er vejr til at slikke sol, så har vandet en fast temperatur, så I kan sagtens hygge jer alligevel. I finder bl.a. en 65 m-Wild-River-Rutsjebane, strømbassin, vipper og forskellige børnebassiner. Desuden er der mulighed for både beachvolley og bordtennis. Friluftbadet råder desuden over et hyggeligt cafeteria, der serverer forskelllige snacks samt frokost. Kort sagt kan I nyde en dag for hele familien, hvor børnene vil elske det hele.

  Freizeit- und Erlebnisbad Sontra
  Dine børn vil else dig, hvis du tager dem til Sontras friluftsbad.
 • Koala Kids World (25.4 km)

  Koala Kids World byder hele året rundt på spil, sjov og action og er helt ideelt til familier med børn. Hver dag er der forskellige aktiviteter såsom ansigsmaling og håndarbejde og børnene elsker at boltre sig i det mere end 1.000 m² store indendørs legeområde med klatrevægge, kravlerum, legetårn, trampoliner og meget andet. Koala Kids World ligger som en del af Göbel’s Hotel Rodenberg.

  Koala Kids World
  Koala Kids World er et oplagt besøgsmål under en familieferie i Hessen
 • Eisenach (35.6 km)

  Kør en tur til Eisenach og besøg det flotte Wartburg. Borgen har været på UNESCOs verdenskulturarv siden 1999. Tag en rundtur i de forskellige bygninger, værelser og flotte sale samt den tilhørende have.  

  Eisenach
  Wartburg
 • Witzenhausen (41.9 km)

  Tag også turen til Witzenhausen, som ligger øst for Kassel. Det er den mindste universitetsby i Tyskland. Der er smukke og velholdte bindingsværkshuse, prøv bare at tage turen forbi det gamle bryghus, som står velbevaret og strunk og byder gæsterne på blandt andet kirsebærøl. Witzenhausen ligger nemlig i Werratal, som hører til en af de absolut største kirsebærregioner i Tyskland. Der høstes kirsebær på livet løs omkring midten af juli og lige derefter afholdes den berømte ´Old Town-festival´, hvor det ikke går stille for sig og bestemt en oplevelse værd, hvis tiderne passer.

  Witzenhausen
  Besøg Tysklands mindste universitetsby Witzenhausen
 • Wartburg (44.0 km)

  Wartburg er et af Tysklands mest berømte og populære slotte. Næsten 1.000 år gammelt tårner det sig på majestætisk vis op over Eisenach nedenfor. Borgen gennem tiden både fungeret som bl.a. befæstet fæstning, prægtig bolig og vandrehjem og har siden 1999 hørt under UNESCO’s Verdensarv. Det var hér i de overdådige tilstødende bygninger og kamre, at selveste Martin Luther fandt beskyttelse og inspiration til oversættelsen af Det Nye Testamente tilbage i 1521.

  Wartburg
  Besøg et af Tysklands mest berømte slotte under Jeres miniferie i nærheden
 • Kassel (62.1 km)

  Bilferie i Tyskland er altid et oplagt valg til enten en sommerferie eller vinterferie. Kassel, syd for Hannover, ligger midt i grønne omgivelser, mellem Habichtswald, Reinhardswald og Kaufunger Wald, og er hovedbyen på den tyske eventyrvej (Deutsche Märchenstraße), som strækker sig over mere end 600 kilometer og følger brødrene Grimms livsperioder. Hanau - brødrene Grimms fødeby med mindesmærke, Steinau - brødrene Grimm-huset, Schwalmstadt - Rødhætteland, Schauenburg - eventyrhuset ”Märchenwache“. Kassel - hovedvejen på Den Tyske Eventyrvej, Brødrene Grimm-museum, Hameln - rottefængerbyen, Hofgeismar - Torneroses slot Sababurg, Trendelburg - Rapunzel, Polle - Askepot og Bremen - Stadsmusikanterne. Langs vejen ligger stederne og landskaberne, hvor deres eventyr foregår, efter hinanden som perler på en snor og bliver til en fabelagtig rejsevej. Find en billig familieferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller, og kom afsted på oplevelser i eget tempo. 

  Kassel
  Kør-selv til Kassel på en familieferie.
 • Göttingen (64.4 km)

  Universitetsbyen Göttingen med mere end 1000 års byhistorie er et besøg værd. Den smukke by er omgivet af voldgrave og der er imponerende kirker og smukke nyistandsatte bindingsværkshuse spredt over hele byen, som er med til at give byen en speciel atmosfære. Det gamle bycentrum præges af et livligt caféliv med masser af restauranter og der hersker næsten en sydlandsk atmosfære i byen. Byens vartegn er Gänseliesel-brønden og Gänseliesel, som er en jugendstilfigur, der forestiller en fattig pige, der vogter sine gæs og som nok er den mest kyssende pige i hele Göttingen. Traditionen tro kysser nemlig alle de studerende, der har afsluttet deres eksamen, denne pigefigur, også selv om der blev oprettet et kysseforbud i 1926.

  Göttingen
  Göttingen er et populært besøgsmål for hele familien, under en ferie i området
Vis flere

Kort

Hotel Link
Bahnhofstrasse 17 36205 Sontra

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • ”…Tak for nogle dejlige dage i Sontra og ikke mindst til personalet på Hotel Link. Man skal lede længe efter så stor gæstfrihed som her – både i selve byen og på hotellet. Der var 3-retters menu hver dag og sikke nogle store portioner, vi bad om mindre efter det første måltid, men de var stadig store. Hotel Link og byen Sontra kan varmt anbefales…”
  Dan og Lise Andersen fra Odense

  "...Vi havde en rigtig god ferie i Sontra. Personalet og atmosfæren på Hotel Link er helt i top..."
  Ulla Blok Kristensen fra Sønder-Felding

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 12~15 år i ekstra opredning 20% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 10% rabat