Nyd en aktiv ferie på Hotel Majestic Alsace

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Majestic Alsace

Nyd en skøn kombination af afslapning og aktiv ferie i det nordlige Alsace

Fri adgang til swimmingpool
Ægte Alsace-stemning
Masser af kultur-og naturoplevelser
 • 875 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 850 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 900 km fra Rostock, Tyskland
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad
 • Sauna
 • Mulighed for cykelleje

Hotellet

Nyd en skøn kombination af afslapning og aktiv ferie i det nordlige Alsace! Beliggende i den charmerende kurby, Niederbronn-les-Bains, i hjertet af den store UNESCO-listede naturpark ’Parc Naturel Régional des Vosges du Nord’, tilbyder Hotel Majestic Alsace et godt udgangspunkt for nogle dejlige vandre- og cykelture i Vogesernes maleriske landskaber. Slap af og lad energien op med wellness på hotellet og udforsk de mange muligheder i centrum af den hyggelige kurby, i gåafstand af hotellet. Skulle I have lyst kan I også besøge storbyen Strasbourg, som ligger ca. 45 minutters kørsel fra hotellet.

Hotellet tilbyder

Hotel Majestic Alsace ligger i kurbyen, Niederbronn-les-Bains, i hjertet af ’Parc Naturel Régional des Vosges du Nord’ – en 120.000 hektar stor naturpark i den nordlige ende af bjergkæden, Vogeserne, i det nordøstlige Frankrig. Der er blot få hundrede meter til centrum af den lille kurby Niederbronn-les-Bains, hvor et alsidigt udvalg af muligheder venter med alt lige fra kildespring og varme bade til historiske seværdigheder, smuk og finurlig arkitektur samt spændende byvandringer.

På hotellet kan I slappe af i wellnessafdelingen, som byder på indendørs swimmingpool, massage, sauna og fitness. Her har I alletiders mulighed for at restituere og lade energi op til nye eventyr, efter en oplevelsesrig dag.

Hver morgen kan I nyde en dejlig morgenbuffet i hotellets hyggelige omgivelser. Om aftenen serveres spændende retter på søsterhotellet, Hotel du Parc, som I finder bare 200 meter fra hotellet. Når I vender tilbage til Hotel Majestic Alsace, kan I desuden slappe af i den hyggelige cocktailbar.

Området, hvor hotellet ligger, er dækket af 65% skov og er hjemsted for et utroligt bredt spektre af flora og fauna. Parken har af UNESCO fået den sjældne titel ’Biosfærereservat’ og er bl.a. blevet tildelt en pris for, at være en ”destination of excellence”. Den egner sig rigtig godt til en aktiv ferie. Der er skiltede ruter i området, og der kan lejes cykler på hotellet.

Det er gratis at parkere ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Majestic Alsace har 51 værelser med eget bad og toilet. Alle værelser er enkelt indrettet med skrivebord, fladskærms-TV og telefon. 

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer middag, serveres denne på Hotel du Parc, som ligger ca. 200 meter fra hotellet.

Gæster kan parkere gratis på den private parkeringsplads ved Grand Hôtel Filippo (350 m fra Hotel Majestic).

Såfremt jeres ophold inkluderer vinsmagning foregår denne i Cleebourg, ca. 30 minutters kørsel fra hotellet, i tidsrummene 8:00-12:00 og 14:00-18:00.

OBS: Hotellets wellnessområde og pool åbner i starten af august 2018. Bor I på hotellet inden wellnessområdet åbner, får I en flaske cremant som kompensation.
I skal selv medbringe håndklæder til brug i wellnessområdet, ellers kan I leje håndklæder på hotellet mod gebyr. Poolen kan anvendes kl. 10:00-20:00, sauna og hamam kl. 14:00-20:00.

Turistskat (person fra 14 år) pr. døgn 0,60 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Château Dietrich (3.2 km)

  Château Dietrich, også kendt som Reichshoffen-slottet, er helt fantastisk slot med masser af spændende historie tilknyttet. Det skønne område er også omgivet af en smuk park. Slottet blev oprindeligt grundlagt og bygget til Hertugen af ​​Lorraine i 1232, men efter slid og forfald blev det smukke lyserøde sandstensslot genopbygget og tilhører den dag i dag den velhavende Jean de Dietrich-familie.

  Château Dietrich
  Besøg det smukke slot i Reichshoffen
 • Musée de La Bataille du 6 août 1870 (10.2 km)

  Dette helt unikke museum er fuldstændig dedikeret til slaget som blev afviklet d. 6. august 1870 i den fransk-preussiske krig og som endte med et fransk nederlag. Slaget stod mellem Frankrig og Preussens ledelse samt de sydtyske lande Baden, Kongeriget Bayern og Württemberg. Krigen medførte blandt andet starten på Den Tredje Republik efter at kejser Napoleon III's tilfangetagelse og efterfølgende overgivelse. For Tysklands vedkommende blev det efter krigen samlet under Preussens ledelse. Yderligere konsekvenser for Frankrig blev tabet af Alsace og Mosel, som blev tysk i 48 lange år. Museet udstiller sværd, skydevåben, uniformer og hjelme samt alt det en soldat i den franske hær anno 1870 havde brug for i kunsten at overleve. Der er også en hel del skønne malerier og der er i alt 1.300 spændende genstande udstillet, der alle bærer vidnesbyrd om den tragiske fortid.

  Musée de La Bataille du 6 août 1870
  Genoplev slaget mellem Frankrig og Preussen d. 6 august 1870
 • Ouvrage du Four à Chaux (17.8 km)

  Ouvrage du Four à Chaux blev bygget mellem 1930-1935 og var en del af de mange fæstninge som udgjorde Maginot-linjen, som var en fransk fæstningslinje, der skulle forsvare området i Alsace op mod den tyske grænse mellem Luxemburg og Rhinen. Som bekendt gik tyskerne rundt om fæstningsforsvaret og over Ardennerbjergene, og dermed opfyldte Maginot-linjen sin forsvarsfunktion. Da Hitler annekterede Østrig, Sudetenland og Bøhmen, blev Ouvrage du Four à Chaux bemandet og blev også en vigtig del af områdets vækst takket være de meget driftige soldater. Oplev den spændende historie der knytter sig til et af de helt store fæstningsværker op gennem tiderne, Maginot-linjen. Fæstningen dækker et areal på 26 hektar, med 6 mandskabsblokke, 3 artillerikanoner og 4,5 km underjordiske gange. Anlægget husede ca. 600 mænd. Fæstningen fungerede som forsvar indtil d. 1. juli 1940, hvor de franske regimenter blev tvunget til at overgive sig efter kampene mellem maj og juni 1940.

  Ouvrage du Four à Chaux
  Maginot-linjen er en del af landskabet i Alsace
 • Haguenau (22.5 km)

  Tag en bilferie til den lille by Haguenau, som ligger i Alsace Haguenau Nord, omkring 35 km nord for Strasbourg. Byen huser i dag over 35.000 indbyggere og har op igennem tiderne fungeret som et knudepunkt takket være dens centrale og skønne placering, midt i en stor skov på over 14.000 hektar. Omgivet af grønne naturområder er Haguenau med sine 580 butikker og markeder også et godt sted at gøre holdt for at shoppe lidt rundt. Der er restauranter og barer og faktisk er det en ret livlig lille by. Haguenau blev grundlagt omkring 1115 af Frederick Borgne og efter en rig og turbulent periode med blandt andet brand og tysk overtagelse er Haguenau i dag det største centrum for beskæftigelse i det nordlige Alsace. Byen har to museer og der findes mange monumenter i hjertet af byen.

  Haguenau
  Oplev den lille by Haguenau med dens 580 butikker, restauranter og barer.
 • Ligne Maginot de Schoenenbourg (25.7 km)

  Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn tur til Alsace i Frankrig. Find børnevenlige hoteller til turen og nyd rejsen i eget tempo med hele familien. Besøg Schoenenbourg-fortet som var den mest betydningsfulde fæstning, som igen var en del af Maginot-linjen, som beskyttede Alsace. Fortet består af 8 blokke med plads til 650 mænd. Det er muligt at besøge barrakkerne, køkkenet og kommandocenteret samt se de forskellige kanonpositioner, ammunitionsdepoter og livet på fortet som en del af den berømte Maginot Linje dokumenteres løbende under besøgets forløb. Tag på opdagelse i Alsace, Frankrig på en kør-selv ferie. Find de billige hoteller hos Risskov Bilferie.

  Ligne Maginot de Schoenenbourg
  Bliv en del af historien med et besøg til Maginot-linjen.
 • Rocher de la Grenouille (30.3 km)

  Der er et hav af gode vandreruter i nationalparken i Vogeserne. Spørg efter ruterne på hotellet eller undersøg selv de vidunderlige ture rundt i området hjemmefra. Rocher de la Grenouille er et af de mange udflugtsmål, som også ligger tæt på La Petite Pierre

  Rocher de la Grenouille
  Læg vejen forbi Rocher de la Grenouille
 • Château de la Petite-Pierre (32.5 km)

  Bygget i det 13. århundrede, og holdt pænt vedlige indtil 1684 hvor det blev fornyet og moderniseret af Vauban. Slottet var stratetisk placeret, så det kunne kontrollere passagen mellem Alsace og Lorraine. I dag er det hovedsædet for den nordlige del af Vosges regionale Naturpark. Slottet har også en permanent udstilling der fortæller om slottets spændende historie men også om det fauna og flora som gror i den smukke park. Det er nemt at finde parkering, og slottet ligger lige i udkanten af skoven og den lille landsby, tæt på den berømte vandresti 'Grand Randonnée'.

  Château de la Petite-Pierre
  Det smukke Château de la Petite-Pierre har haft en vigtig strategisk betydning
Vis flere

Kort

Hotel Majestic Alsace
3 Rue du Général de Gaulle, 67110 Niederbronn-les-Bains

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~9.99 år i ekstra opredning 65% rabat
Barn 10~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat