Nyd en aktiv ferie på Hotel Majestic Alsace

Dansk | DKK

Hotel Majestic Alsace

Nyd en skøn kombination af afslapning og aktiv ferie i det nordlige Alsace

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fri adgang til swimmingpool
 • Ægte Alsace-stemning
 • Masser af kultur-og naturoplevelser
529,-
3~8 dage fra
999,-

Inkl. 4-retters menu og vinsmagning

Vinferie i Alsace

3 dage
Kun 999,- / God pris!
SPAR
4 dage
Kun 1.469,- / spar op til 140,-
SPAR
5 dage
Kun 1.929,- / spar op til 197,-
SPAR
6 dage
Kun 2.349,- / spar op til 295,-
SPAR
7 dage
Kun 2.759,- / spar op til 402,-
SPAR
8 dage
Kun 3.149,- / spar op til 530,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 4-retters menu
 • 1 x vinsmagning
 • Adgang til swimmingpool
Risskov Pakken

Nyd en skøn kombination af afslapning og aktiv ferie i det nordlige Alsace! Beliggende i den charmerende kurby, Niederbronn-les-Bains, i hjertet af den store UNESCO-listede naturpark ’Parc Naturel Régional des Vosges du Nord’, tilbyder Hotel Majestic Alsace et godt udgangspunkt for nogle dejlige vandre- og cykelture i Vogesernes maleriske landskaber. Slap af og lad energien op med wellness på hotellet og udforsk de mange muligheder i centrum af den hyggelige kurby, i gåafstand af hotellet. Skulle I have lyst kan I også besøge storbyen Strasbourg, som ligger ca. 45 minutters kørsel fra hotellet.

Hotellet tilbyder

Hotel Majestic Alsace ligger i kurbyen, Niederbronn-les-Bains, i hjertet af ’Parc Naturel Régional des Vosges du Nord’ – en 120.000 hektar stor naturpark i den nordlige ende af bjergkæden, Vogeserne, i det nordøstlige Frankrig. Der er blot få hundrede meter til centrum af den lille kurby Niederbronn-les-Bains, hvor et alsidigt udvalg af muligheder venter med alt lige fra kildespring og varme bade til historiske seværdigheder, smuk og finurlig arkitektur samt spændende byvandringer.

På hotellet kan I slappe af i wellnessafdelingen, som byder på indendørs swimmingpool, massage, sauna og fitness. Her har I alletiders mulighed for at restituere og lade energi op til nye eventyr, efter en oplevelsesrig dag.

Hver morgen kan I nyde en dejlig morgenbuffet i hotellets hyggelige omgivelser. Om aftenen serveres spændende retter på søsterhotellet, Hotel du Parc, som I finder bare 200 meter fra hotellet. Når I vender tilbage til Hotel Majestic Alsace, kan I desuden slappe af i den hyggelige cocktailbar.

Området, hvor hotellet ligger, er dækket af 65% skov og er hjemsted for et utroligt bredt spektre af flora og fauna. Parken har af UNESCO fået den sjældne titel ’Biosfærereservat’ og er bl.a. blevet tildelt en pris for, at være en ”destination of excellence”. Den egner sig rigtig godt til en aktiv ferie. Der er skiltede ruter i området, og der kan lejes cykler på hotellet.

Det er gratis at parkere ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotel Majestic Alsace har 51 værelser med eget bad og toilet. Alle værelser er enkelt indrettet med skrivebord, fladskærms-TV og telefon. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Værelset er ca. 13 m² stort, har en enkeltseng samt eget badeværelse. Derudover er værelset udstyret med Tv, skrivebord og udsigt over byen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Værelset er ca. 15 m², det har eget badeværelse og dobbeltseng. Derudover er værelset udstyret med TV, skrivebord og garderobe. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

825 km fra
Puttgarden, Tyskland
850 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
875 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Château Dietrich (3.8km)

Château Dietrich, også kendt som Reichshoffen-slottet, er helt fantastisk slot med masser af spændende historie tilknyttet. Det skønne område er også omgivet af en smuk park. Slottet blev oprindeligt grundlagt og bygget til Hertugen af ​​Lorraine i 1232, men efter slid og forfald blev det smukke lyserøde sandstensslot genopbygget og tilhører den dag i dag den velhavende Jean de Dietrich-familie.

Musée de La Bataille du 6 août 1870 (10.8km)

Dette helt unikke museum er fuldstændig dedikeret til slaget som blev afviklet d. 6. august 1870 i den fransk-preussiske krig og som endte med et fransk nederlag. Slaget stod mellem Frankrig og Preussens ledelse samt de sydtyske lande Baden, Kongeriget Bayern og Württemberg. Krigen medførte blandt andet starten på Den Tredje Republik efter at kejser Napoleon III's tilfangetagelse og efterfølgende overgivelse. For Tysklands vedkommende blev det efter krigen samlet under Preussens ledelse. Yderligere konsekvenser for Frankrig blev tabet af Alsace og Mosel, som blev tysk i 48 lange år.

Museet udstiller sværd, skydevåben, uniformer og hjelme samt alt det en soldat i den franske hær anno 1870 havde brug for i kunsten at overleve. Der er også en hel del skønne malerier og der er i alt 1.300 spændende genstande udstillet, der alle bærer vidnesbyrd om den tragiske fortid.

Haguenau (22km)

Tag en bilferie til den lille by Haguenau, som ligger i Alsace Haguenau Nord, omkring 35 km nord for Strasbourg. Byen huser i dag over 35.000 indbyggere og har op igennem tiderne fungeret som et knudepunkt takket være dens centrale og skønne placering, midt i en stor skov på over 14.000 hektar. Omgivet af grønne naturområder er Haguenau med sine 580 butikker og markeder også et godt sted at gøre holdt for at shoppe lidt rundt. Der er restauranter og barer og faktisk er det en ret livlig lille by.

Haguenau blev grundlagt omkring 1115 af Frederick Borgne og efter en rig og turbulent periode med blandt andet brand og tysk overtagelse er Haguenau i dag det største centrum for beskæftigelse i det nordlige Alsace.

Byen har to museer og der findes mange monumenter i hjertet af byen.

Ligne Maginot de Schoenenbourg (27.2km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn tur til Alsace i Frankrig. Find børnevenlige hoteller til turen og nyd rejsen i eget tempo med hele familien. Besøg Schoenenbourg-fortet som var den mest betydningsfulde fæstning, som igen var en del af Maginot-linjen, som beskyttede Alsace. Fortet består af 8 blokke med plads til 650 mænd.

Det er muligt at besøge barrakkerne, køkkenet og kommandocenteret samt se de forskellige kanonpositioner, ammunitionsdepoter og livet på fortet som en del af den berømte Maginot Linje dokumenteres løbende under besøgets forløb. Tag på opdagelse i Alsace, Frankrig på en kør-selv ferie. Find de billige hoteller hos Risskov Bilferie.

Rocher de la Grenouille (29.8km)

Der er et hav af gode vandreruter i nationalparken i Vogeserne. Spørg efter ruterne på hotellet eller undersøg selv de vidunderlige ture rundt i området hjemmefra. Rocher de la Grenouille er et af de mange udflugtsmål, som også ligger tæt på La Petite Pierre

Château de la Petite-Pierre (32.7km)

Bygget i det 13. århundrede, og holdt pænt vedlige indtil 1684 hvor det blev fornyet og moderniseret af Vauban. Slottet var stratetisk placeret, så det kunne kontrollere passagen mellem Alsace og Lorraine. I dag er det hovedsædet for den nordlige del af Vosges regionale Naturpark. Slottet har også en permanent udstilling der fortæller om slottets spændende historie men også om det fauna og flora som gror i den smukke park. Det er nemt at finde parkering, og slottet ligger lige i udkanten af skoven og den lille landsby, tæt på den berømte vandresti 'Grand Randonnée'.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel zum Grünen Kranz

Vinferie ved Rhinen til spotpris

Rhindalen

5. nat er gratis

Wild Offer - 6 dage inkl.
 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenbuffet
 • 5 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 x velkomstdrink

255,-
Fra kun
1.999,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Skønne Schwarzwald

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

1.269,-
Fra kun
1.919,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Notre Dame de Bonne Fontaine

Inklusiv 1 flaske vin

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Velkomstdrink
 • Adgang til swimmingpool

Kun
899,-

Vis kort

Smag på det gode, lokale køkken i Alsace

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 75% rabat