Bilferie til Hotel Margarethenbad

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Margarethenbad

Dejligt wellnesshotel i smukke omgivelser nær naturparken Hohe Tauern

Naturskøn beliggenhed i Tyrol
Charmerende tyrolerhotel med wellness og god mad
Fantastiske naturoplevelser
 • 1.200 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.175 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.025 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Oplev den smukkeste natur I kan forestille jer! De østrigske bjerge viser sig fra deres bedste side ved Hohe Tauern Nature Park. Erholungshotel Margarethenbad er et dejligt wellness-hotel beliggende midt i den grønne, smukke natur i den østlige del af Tyrol, i Østrig. Her vil I få en afslappende ferie med wellness på hotellet og udendørs aktiviteter rundt om hjørnet.

Hotellet tilbyder

Hotellets placering bidrager til et afslappende ophold. På hotellet kan I slappe af i det store wellness-område, som tilbyder en swimmingpool, spa, dampbad, sauna og solarium. I kan også bestille mange forskellige typer behandlinger mod et gebyr. Tennisbane og fitnessfaciliteter findes også på stedet. Den charmerende hotelrestaurant har gennemført østrigsk stil. Der serveres østrigske retter og et godt udvalg af øl. Parkering på hotellet er gratis. Hotellet tilbyder store værelser til større familier. 

Værelser

Alle hotellets hyggelige værelser er komfortabelt indrettet i traditionel østrigsk stil og har badeværelse, toilet, satellit-tv, køleskab og opholdsområde.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2,50 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Toldtårnet i Winklern (5.2 km)

  I næsten 700 år har ´Mautturm´eller toldtårnet i Winklern fungeret som forsvar og udsigtstårn for byen og sikrede i gamle dage også handelsruterne mod syd over Tauern mod Salzburg. I dag afholdes der en interessant udstilling om krystaller. Det fortælles at der helt fra begyndelsen har boet en venligsindet drage i tårnet, også kendt som ´tårnormen´ og som passer på den meget dyrbare skat som dalen gemmer på, nemlig vandet.

  Toldtårnet i Winklern
  Besøg det flotte Toldtårn i Winklern
 • Aguntum (18.1 km)

  Tag på en kør-selv ferie til Tyrol med hele familien og besøg de gamle monumenter i landsbyen Aguntum. Byen blev i sin tid bygget af romerne og ligger lige udenfor Lienz i Drau-dalen i Østtyrol, og siges at være bygget for at udnytte de lokale kilder til jern, zink, kobber og guld. I området er der udover de spændende gamle monumenter også et lille museum, der indeholder genstande, der findes ved udgravningerne.

  Aguntum
  Besøg den smukke Drau-dal i Tyrol, kendt for sine arkæologiske udgravninger.
 • Mölltaler Gletscher Kärnten (21.2 km)

  I dette gletsjerskisområde tilbydes skiløb på gletsjeren hele året rundt, 3112 meter over havets overflade. Om vinteren er der i alt 17 skiløjper i forskellige sværhedsgrader. Der er også en række forskellige lifte, lige fra ankerløft til Mölltal Glacier Express. I sneparken er der puckler, skarpe kurver og hop for de mere avancerede skiløbere. Selvfølgelig er der også en skiskole for de mindre erfarne. Med andre ord passer området godt til alle niveaer. Langrend er også tilgængelig i området.

  Mölltaler Gletscher Kärnten
  Mölltaler Gletscher Kärnten i Østrig
 • Jungfernsprung (22.6 km)

  Jungfernsprung ligger tæt på Heiligenlbut i Hohe Tauern National Park i Østrig, og med et imponerende fald på 130 meter er det nemt at få øje på helt nede fra vejen. Der er en sti som går gennem skoven op til kanten af vandfaldet. Navnet på vandfaldet stammer fra en lokal legende som lyder, at en jomfru var blevet forfulgt af en djævel, og for at undslippe den grumme skæbne, der ventede hende, sprang hun ud over klippen men blev så reddet af en engel på stregen, der så forsigtigt placerede hende i dalen, og vandfaldet skulle så markere hvor hændelsen havde fundet sted. Et besøg værd på bilferie rundt i Østrig.

  Jungfernsprung
  Et imponerende fald på 130 meter
 • Hohe Tauern Nationalpark Kärnten (27.2 km)

  Nationalparken Hohe Tauern byder på et af de mest imponerende alpine naturscenarier, der ikke nemt kan matches andre steder i verden. Det højeste bjerg i Østrig, Großglockner, imponerer med sine 3.798 meter og Pasterze, som er den længste gletsjer i de østlige Alper, er også et prægtigt syn og vidner om de mægtige naturkræfter der flytter dale og laver bjerge. Smukke vandfald som Fallbach i Malta eller Jungfernsprung i Heiligenblut, er eftertragtede turistmål, og så er der også masser af kulturelle monumenter som for eksempel den berømte Apriacher Stockmühlen. En oplagt destination for en sommerferie eller miniferie for de naturinteresserede. Naturparken er et fantastisk sted at tage billeder, så husk at lade kameraet op, og få det med.

  Hohe Tauern Nationalpark Kärnten
  Hold miniferie i Østrig og besøg Hohe Tauern, et af de smukkeste naturscenarier, man kan forestille sig.
 • Skiresort Grossglockner Heiligenblut (27.2 km)

  Grossglockner Heiligenblut er et af de store østrigske skiresorter og ligger i den nordlige ende af Mölltal med over 55 km skipister og et moderne liftanlæg med 12 lifte, klar til at transportere de glade skiløbere op på løjperne. Der er forskellige sværhedsgrader og meget varierede pister flankeret af en utrolig udsigt over området, hvor især Großglockner præger udsigten med sine 3.798 imponerende meter over havets overflade. Her er der alt hvad snowboarders og freeriders kan ønske sig og der er ca. 15 kvadratkilometers åbent skiterræn med op til 1.500 meters højdeforskel og masse af muligheder for at slå sig løs. Der er også gode muligheder til langrendsløberne med forskellige velplejede spor i det skønne bjergområde.

  Skiresort Grossglockner Heiligenblut
  Grossglockner Heiligenblut er et eftertragtet skisportssted, og er perfekt for en skiferie i Østrig
 • Zettefeld - Lienz skiområde (32.7 km)

  Dette vintersportområde i den østlige del af Tyrol i Østrig byder på 21 km pister, der ligger mellem 1660 og 2278 meter over havets overflade med 7 lifte til dem der vil solbade, stå på ski eller snowboard. Lounge områder i solen, ski udlejning, skiskole og børnepasning er muligt.

  Zettefeld - Lienz skiområde
  De majestætiske bjergtinder ved Zettefeld.
 • Großglockner (62.1 km)

  Großglockner er Østrigs højeste bjerg i Alperne og har en højde på 3.798 meter. Det prægtige bjerg ligger på grænsen mellem de to delstater Kärnten og Tirol i Glocknergruppe, der er en del af bjergkæden Hohe Tauern.

  Großglockner
  Großglockner er Østrigs højeste bjerg og ligger lige mellem Kärnten og Tirol
 • Gastein (157.6 km)

  Den berømte feriedestination Gastein består af de tre kommuner Dorfgastein, Bad Hofgastein og Bad Gastein. I tusinder af år er området blevet velsignet med krystalklart vand og frisk luft, hvilket gør at området i længe har været et berømt spaområde. På trods har de tre landsbyer virkelig været i stand til at bevare deres oprindelige charme og identitet. I Bad Gastein kan du se det imponerende vandfald, besøge spaen og få den berømte Heilstollen-terapi.

  Gastein
  Bad Gastein er et pragteksempel på en østrigsk spaby
Vis flere

Kort

Hotel Margarethenbad
Lainach 26 9833 Rangersdorf

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4 år i babyseng 70% rabat
Barn 0~4 år i forældres seng 70% rabat
Barn 4~8 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 8~12 år i ekstra opredning 40% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 20% rabat