Bilferie til Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn

Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn

Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Skøn beliggehed på Femern
Masser af dejlig natur
Tæt på strand og by
 • 180 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 9 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 220 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Introduktion

Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige ved sydkysten på Tysklands dejlige ferie- og solskinsø, Femern. Her får I bl.a. kort afstand til stranden og promenaden og blot få hundrede meter ned til den idylliske havn, Burgstaaken. Øen er indbegrebet af et ferieparadis, med utallige badestrande, smukke klinter samt gode muligheder for at spille golf og tage på vandre- og cykelture i den friske havluft. Femern er oplagt til strandferie, men har også en masse andet at byde på.

Hotellet tilbyder

Hotel Restaurant Schützenhof ligger i en rolig skovlund på Sydfemern, blot 700 meter fra den idylliske fiskeri- og yachthavn, Burgstaaken og 3 km. fra sydstranden. Femern er Tysklands mest solskinsrige ø, og har igennem årtier været en populær destination for danske ferie- og badegæster. Hotellet er familiedrevet på tredje generation og tilbyder nordtysk komfort i en afslappet atmosfære. 

Start dagen med morgenmad på hotellet inden en oplevelsesrig dag på den nordtyske ø. Til aften kan I spise middag i hotellets hyggelige restaurant, hvor der serveres en række regionale og sæsonbetonede retter. Det er også muligt at sidde udenfor i hotellets hyggelige Biergarten. Parkering er gratis og der er adgang til gratis trådløst internet i lobby området.

Værelser

Hotel Restaurant Schützenhof har 30 værelser til rådighed. Der er både enkelt- og dobbeltværelser samt værelser med opredning. Alle værelser har eget bad og toilet, satellit-TV, telefon og hårtørrer.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1,80 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Personer i opredning har kun morgenmad inkluderet i opholdet.

Såfremt jeres ophold inkluderer gratis drikkevarer, kan I vælge imellem husets vin, øl og mineralvand til middagen imellem kl. 18:00 og 21:00.

Såfremt jeres ophold inkluderer rabat på greenfee, gælder dette ved Golfpark Fehmarn.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Femern (9.9 km)

  Find børnevenlige hoteller til kør-selv ferien hos Risskov Bilferie og besøg Femern på en badeferie sydpå til Tyskland. Femern er 185 km² stor og er indbegrebet af en tysk ferieø. Med et ophold her får I 78 km. kyst, smukke klinter, masser af fantastiske naturstrande og idylliske marker og søer. Mulighederne er utallige, men strækker sig bl.a. over badning, surfing, ridning, dykning, lystfiskeri, golf og minigolf. Især i sommermånederne er det fantastisk at se, hvordan store dele af øen forvandler sig til en gul eksplosion af rapsmarker, som man kan gå rundt imellem, mens man nyder den friske havluft. Find Jeres yndlingstrand på Femerns hele 78 km. lange kyst. Mange steder bliver vandet kun ganske langsomt, gradvist dybere og er dermed et rent badeparadis for de små. Planlæg sommerferien, efterårsferien eller vinterferien med Risskov Bilferie og find billige hoteller til hele familien til turen.

  Femern
  Besøg det smukke Femern og hus badetøjet.
 • Heiligenhafen (21.9 km)

  Et andet beskyttet naturområde finder I få kilometer inde på det tyske fastland, i Heiligenhafen, som er en dejlig destination for en kør-selv ferie for de naturinteresserede. Her ligger nemlig Graswarder, som en del af den landtunge der udgør byens nordlige ende. Her er der også mulighed for at nyde det rige fugleliv og vandre i den kystnære natur. I den vestlige ende af Heiligenhafens landtunge på Steinwarder Promenaden kan I nyde synet af de smukke klinter og tage en kold forfriskning på en café.

  Heiligenhafen
  Se fugle og gå på vandring i den smukke, kystnære natur.
 • Wallnau (20.0 km)

  På Femerns vestkyst, ca. 20 km. fra hotellet ligger et knap 300 hektar stort beskyttet naturområde, Wallnau også kendt som ”Wallnau Waterbird Reserve”. Reservatet blev etableret i 1977 og er et fristed for mere end 270 fuglearter, som bruger området som hvile- og rasteplads. Omkring 100 arter yngler i Wallnau, og det er muligt at se sjældne fugle som f.eks. den gråstrubede lappedykker og verdens mindste terne, dværgternen. Udover at være et paradis for fugleinteresserede, er området også ideelt for naturelskere og de der aldrig siger nej til en dejlig vandretur. I månederne mellem Marts og Oktober er informationscenteret i Wallnau åbent, og tilbyder bl.a. guidede ture i området.

  Wallnau
  Besøg det beskyttet naturområde "Wallnau Waterbird Reserve"
 • Subtropische Badeparadies (Eventyrsbad) (35.5 km)

  Velkommen til Subtropische Badeparadies, her er en 214 meter hældning og Tysklands største springvandspark! Dette vandland har alt til boblebadet, lige fra børnebassiner til flere dias og endda et wellnessområde for dem, der foretrækker at slappe af. Vandparken ligger på Weissenhäuser Strand, ved siden af Abenteuer Dschungelland.

  Subtropische Badeparadies (Eventyrsbad)
  Tilbring en dag i badeparadis for hele familien under en ferie i Nordtyskland.
 • Hansapark (60.3 km)

  Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

  Hansapark
  Tag på miniferie i Nordtyskland og besøg Hansapark, som er Nordtysklands største forlystelsespark.
Vis flere

Kort

Hotel Restaurant Schützenhof
Menzelweg 2 23769 Fehmarn