Tag på kør-selv ferie til Hotell Plevnagården

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotell Plevnagården

Besøg Södermanland og oplev naturen, svensk kultur, mange slotte og meget mere

 • 550 km fra Øresundsbroen
 • 400 km fra Göteborg, Sverige
 • 490 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Massage mod gebyr
 • Hund

Hotellet

Plevnagården byder dig velkommen til Södermanland og den lille by Malmköping. Nyd den smukke natur og de mange smukke søer. Und Jer selv gode spa-behandlinger og spis et godt måltid i hotellets restaurant! Ønsker I at tage på udflugter er der et væld af valg. I finder noget for enhver smag.

Hotellet tilbyder

Den charmerende Plevnagården er centralt beliggende i Malmköping. Bygningens historie går tilbage til slutningen af det 19. århundrede, da den blev bygget som et militær hospital. Siden 1980'erne har Plevnagården været drevet som hotel- og konferencecemter. Bygningen omfatter også 2 soldat sovesale og en villa. Villaen blev drevet som et gæstehus af Greta Garbos faster, så den berømte filmstjerne kom her fra tid til anden, når hun besøgte Sverige. Hotellets hyggelige restaurant inviterer Jer til at få en god middag, og kokke værner om fødevarekvaliteten. Derfor anvendes lokale produkter så meget som muligt. Restauranten er åben hverdage kl. 12-20, fredage og lørdage kl. 11.30-21 og søndage kl. 11:30 til 17:00. Hotellet har også en bar, der er åben til kl. 24. Hotellet har ingen spa, men tilbyder massage, pedicure og forskellige skønhedsbehandlinger. Bestil din behandling på hotellet, før du ankommer. Behandlinger betales på stedet. Der er adgang til internet på hotellet.

Værelser

I bor i en af sidebygningerne, hvoraf den "grønne villa" har de fleste værelser. Alle værelser er individuelt indrettede i lyse farver. Alle værelser har brusebad, toilet  og tv. Værelse med 2 ekstra senge kan bookes.

Bemærk at

Hotellets restaurant lukker klokken 16:00 om søndagen.

Vis flere

Værd at se

 • Sörmlandsleden (40.5 km)

  Sörmlandsleden er en populær vandresti i det naturskønne øst-svealandske landskab. Ruten som går gennem Katrineholm er ca. 11 mil og strækker sig fra Björkhagen i det sydlige Stockholm og snor sig gennem hele Sörmlandet. De forskellige ruter er markerede efter sværhedsgrad og det er muligt at ”skifte spor” undervejs. På Katrineholms Turistinformation kan I få informationer og kort.

  Sörmlandsleden
  Sömlandsleden er en skøn vandresti og et oplagt besøgsmål under en aktiv ferie
 • Flen og Malmköping (22.9 km)

  Husk også at tage på en udflugt til de små pittoreske perler Flen og Malmköping. Flen byder bl.a. på nogle spændende besøg på Hedenlunda slot og Stenhammars slot. Afslut eventuelt turen med et besøg i den charmerende isbutik, som ligger på en gård lidt uden for Malmköping, og er et yndet udflugtsmål for lokale såvel som ferierende.

  Flen og Malmköping
  Her, Flen set fra oven og Hedelunda Slott
 • Sörmland (47.1 km)

  Sörmland har meget at tilbyde dem som gerne vil unde sig selv det bedste når det gælder kulinariske oplevelser. Rundt i Katrineholm og i landskabet findes der herregårde og kroer, der dyrker egne råvarer og som byder jer velkomne med god mad og en hyggelig atmosfære.

  Sörmland
  Sörmland; eller Södermanland, byder på masser af dejlig natur og hyggelige byer
 • Mariefred og Gripsholm Slot (44.7 km)

  På en billig miniferie eller billigt weekendophold i Sverige kan I også opleve en anden populær destination, nemlig Mariefred ved søen Mälaren. Her kan I gå en tur i den gamle bydel, se den historiske bådebrygge og besøge Gripsholm Slot. Gripsholm Slot blev bygget omkring år 1370 af Bo Johansson Grip. Efter en masse om- og tilbygninger fik borgen sit nuværende udseende og blev til et slot under Kong Gustav Vasa i 1500-tallet. På slottet kan I vandre gennem de kongelige sale og endda se Sveriges nationale portrætsamling. I kan også gå en tur i parken og møde rådyr på vejen. Graffikens Hus, som er det eneste museum udelukkende med grafik i Sverige, er beliggende i Gripsholm Kungsladugård. På en ferie i egen bil er det nemt at komme rundt og opleve en masse. Så prøv en bilferie og tag hele familien med på en skøn sommerferie. 

  Mariefred og Gripsholm Slot
  Besøg Mariefred og Gripsholm Slot i Sverige.
 • Gårdsbutikken Östra Malma (13.2 km)

  Gårdsbutikken Östra Malma har etableret, hvad gårdbutikker betyder og sælger kun lokalt producerede fødevarer og andre produkter. Vildt køddet herfra er meget værdsat, så hvis det er vildt sæson og I er madlavning entusiaster, kan et besøg anbefales. Hvis I vil spise en lettere frokost, er det også godt.

  Gårdsbutikken Östra Malma
  Elg og lingonbær, kan det være mere svensk?
 • Sagostigen (11.2 km)

  Sagostigen er et sjovt natursti med tilhørende forlystelsespark. Området er primært rettet mod børn 2-12 år. Langs stien er der modeller af slotte og bygninger fra de berømte klassiske sagaer.

  Sagostigen
  Torneroses slot på billedet er tilgængelig i en enklere model på Sagostigen.
 • Öster Malma Wildlife Park (49.7 km)

  På Öster Malma Wildlife Park kan du se elge, muflonfår, kronehjorte og rådyr i deres rette miljø. Lige udenfor parken er et vildsvinehegn.

  Öster Malma Wildlife Park
  Elg, vildsvin og andre svenske dyr kan ses i Öster Malma Wildlife Park.
Vis flere

Kort

Hotell Plevnagården
Förrådsgatan 10 642 60 Malmköping