Miniferie i Borås på Hotell Solhem Park

Dansk | DKK

Hotell Solhem Park

Hyggeligt hotel med egen have i kort gåafstand fra Borås centrum

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Bare en kort gåtur fra Borås centrum
 • Tæt på naturen og byens zoologiske have
 • Indbydende have med kongespil og badminton
710,-
3~5 dage fra
549,-

Inkl. dagens ret

Borås centrum

3 dage
Fra 549,- / spar op til 346,-
SPAR
4 dage
Fra 829,- / spar op til 513,-
SPAR
5 dage
Fra 1.079,- / spar op til 710,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x lettere aftensmad
 • 2 x kaffe og te
 • Gratis adgang til sauna og fitness
Risskov Pakken

Hotell Solhem Park er beliggende i et grønt og roligt område, i kort afstand fra Borås hyggelige centrum. Her har I en komfortabel base for en herlig miniferie med jeres nærmeste.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger bare en kort gåtur fra centrum i Borås, hvor I bl.a. kan udforske byens udvalg af butikker, restauranter og caféliv såvel som kultur og sightseeing.

Under opholdet kan I frit benytte hotellets sauna og fitnessområde, og hotellet har også egen have hvor I kan spille badminton eller kongespil. Det skønne udendørs område er det ideelle sted at slappe af med familien.

Hver morgen serveres en god morgenbuffet i hotellets hyggelige madsal, og om aftenen kan I nyde velsmagende retter i restauranten. Hotelpakken inkluderer et let aftenmåltid samt gratis kaffe, te og småkager i receptionen.

Borås tilbyder en charmerende blanding af byliv og landlig idyl, med et stort udvalg af shopping, kultur og seværdigheder. Den korte afstand til naturen giver jer også gode muligheder for, at tage ud på opdagelse i landskaberne med aktiviteter såsom vandreture, skiløb, fiskeri og kajak.

Udforsk f.eks. den 150 km lange cykelrute, Sjuhäradsrundan, som byder på fantastisk natur, eller tag børnene med en tur i den populære Borås Djurpark.

Borås er også kendt for sin tekstilindustri og offentlige kunst, som I blandt andet kan opleve på Borås Kunstmuseum og Tekstilmuseum og Borås Kulturhistoriske Museum.

Hotellet tilbyder parkering mod et dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotell Solhem Park har 66 rummelige værelser, hvoraf de fleste har egen adgang til terrassen. Vælg mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, en 90cm seng, lænestol, skrivebord og stol samt TV. De fleste værelser har egen adgang til terrassen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, 2x 90cm senge, lænestol, skrivebord og stol samt TV. De fleste værelser har egen adgang til terrassen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

70 km fra
Göteborg, Sverige
240 km fra
Helsingborg, Sverige 
330 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Borås (2.8km)

Borås har både byliv og landlig idyl samt en bred vifte af forskellige aktiviteter, kultur og den skønne natur. Borås byder på mange udendørs aktiviteter uanset om I er på sommer- eller vinterferie. Tag på vandreture, oplev skipisterne, fisketure eller hvad med en tur i kajak?

Borås er mest kendt for sin tekstilvirksomhed og offentlige kunst. Benyt derfor lejligheden for at opleve byens museer, Borås Kunstmuseum, Tekstilmuseet og Borås Museum. Byens centrum er også fyldt med hundreder af skulpturer og imponerende vægmalerier.

Hvis I besøger Borås om sommeren, kan det være en god idé at få badetøjet med. Der er en række dejlige steder hvor I kan bade med sandstrand eller med grønne områder. Nogle af de bedste badesteder er Kypesjöns, Sandared og Frufällan.

Byen har i alt 14 parker og grønne områder med 160 legepladser, hvoraf den største er Stadsparken. Her kan I tage en spadseretur eller lade børnene lege på den store legeplads med underholdning til alle . Om sommeren kan I også tage en dukkert i Stadsparksbadet.

Museum i Borås (2.8km)

Borås er kendt for sin tætte tilknytning til tekstilbranchen, mode og postordre. Byen har også en interessant historie og kan byde på en række kulturelle oplevelser som for eksempel et besøg på museerne Borås Kunstmuseum, Tekstilmuseet og Borås Kulturhistoriske Museum.


Tekstilmuseet er en del af Borås tekstilmodecenter og et førende kunstmuseum i Norden. Her kan I besøge udstillingerne Textilchock! og Tekstilkraft, og lære mere om tekstilindustrien og dens historie.

Borås Kunstmuseum ligger i Kulturhuset og huser flere nationale og internationale kunstværker. Her finder I alt fra moderne kunst til et interaktivt kunstværksted.

Borås Kulturhistoriske Museum er et friluftsmuseum med historiske bygninger, grønne områder og et museum. Læg vejen forbi Sjuhards-landsbyen og Ramnakyrkan der går helt tilbage til det 17. århundrede og slut dagen af med en kop kaffe på Café Gästis. Om sommeren kan I tage på picnic og danse rundt om majstangen. Om vinteren kan I tage på slædetur og besøg julemarkedet.


Pater Noster Fyrtårn (132.7km)

På en bilferie til Marstrand i Sverige er det også muligt at tage en bådtur og besøge det gamle Pater Noster fyrtårn, som ligger i havet, kun 5.5 km udenfor Marstrand. Fyrtårnet tændtes for første gang i 1868, men det blev lukket igen i 1977. Efter en grundig renovering fremstår fyrtårnet i dag som nyt og det er åbent for besøgende. Bådturen ud til fyrtårnet tager jer igennem det smukke landskab. 

Borås Djurpark (4.3km)

Borås Dyrepark ligger kun få kilometer fra Borås centrum og et besøg i parken er altid en dejlig oplevelse for dem, som holder af dyr. I Dyreparken kan I komme tæt på alt fra afrikanske dyr til det nordiske dyreliv. Besøg de majestætiske elefanter, de buskede aber, kongen af skoven, elgen, eller den europæiske los.

Læg vejen forbi dinosaurerne i Dinoparken, eller fyr den af i Simbaland og få jer en guidet tur. Et besøg i Borås Zoo er en bestemt en favorit blandt børnene og samtidig en sjov oplevelse for hele familien.

Zoologisk have er normalt åbent fra slutningen af marts til slutningen af september.


Habeltorpasjön (eller Bredaredssøen) (154.4km)

Kan man lide at fiske, skal man tage sit grej med på weekendophold eller ferie i bil i Sydsverige. I Bredaredssøen kan I fiske efter aborrer, gedder og ål og både kan lejes. Der er både badebugt med badebro, grill og handicapvenligt udhus. Fisketegn er påkrævet for at fiske i dette område.

Liseberg Forlystelsespark (64.1km)

Find en billig ferie i Sverige og besøg den dejlige by Gøteborg på en kør-selv familieferie med Risskov Bilferie. Når man tænker på Gøteborg, kommer man straks til også at tænke på Liseberg. Det er Nordens størstes forlystelsespark, og her findes masser af oplevelser for hele familien. Om foråret kan I f.eks. nyde Vestsveriges største havemesse, Lisebergs Trädgårdsdagar. Gennem hele sommerperioden er der masser af forlystelser, attraktioner og underholdning samt de berømte og nuttede Liseberg kaniner. I kan også nyde et måltid på en af parkens mange restauranter eller caféer.

At opleve Liseberg er et must – uanset alder. Find børnevenige hoteller og planlæg en billig sommerferie til Gøteborg og omegn med Risskov Bilferie.

Julemarked i Liseberg (64.1km)


Liseberg julemarked i Göteborg er Skandinaviens største af slagsen. Hvert år omdannes forlystelsesparken i centrum af Göteborg til et sandt juleeventyr, hvor millioner af funklende lys, juletræer og forlystelser tiltrækker folk fra hele Norden. Den magiske og autentiske stemning kan bedst sammenlignes med Tivoli i København.

Liseberg julemarked er opdelt i forskellige sektioner under temaerne, vinterland, jul med kaninerne, julemandens værksted, Lapland, traditionelt julemarked og middelalderlandsbyen.

Inde i parken kan I gå på opdagelse i de opsatte 70 boder, hvor du kan købe kunsthåndværk og nyde lokale lækkerier som sild, rensdyrkød fra Lapland og varm gløgg, mens børnene kan nyde de utallige sjove aktiviteter.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

616,-
Kun
939,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Quality Hotel 11

4 stjernet ophold i Gøteborg

Gøteborg

Miniferie nær centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Adgang til motion og afslapningsområde

198,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Bo med udsigt over vandet i Göteborg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~17.99 år i ekstra opredning 213kr per nat