Tag en kør-selv en ferie til Hotel Wettern og Karlsborg

Dansk | DKK

Hotell Wettern

Dejlig beliggenhed og en bred vifte af underholdning og aktiviteter

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fantastisk udsigt med badebro, liggestole og sandstrand
 • Hotellet ligger ned til stranden ved Vättern
 • Køkkenet er kendt for sine dygtige kokke og dejlige mad
1.088,-
3~4 dage fra
579,-

Inkl. dagens ret

Oplev Karlsborg

3 dage
Fra 579,- / spar op til 699,-
SPAR
4 dage
Fra 829,- / spar op til 1.088,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • Kaffe og kage (dag 1)
 • Adgang til sauna + badekåbe og tøfler
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Hotel Wettern er et nyrenoveret hotel, som ligger ned til stranden ved Vättern i Karlsborg. Her bor I kun et stenkast fra Karlsborgs Fæstningsmuseum samt  dejlige gåture i byens centrum.

Hotellet tilbyder

Hotel Wettern byder jer velkommen med en frisk atmosfære og nyrenoverede faciliteter. Hotellet har en dejlig restaurant, der serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Hotelpakken inkluderer overnatning og halvpension med morgenmad og et aftenmåltid. Hotellet har også en hyggelig pub, hvor gæsterne kan få sig en drik og måske se lidt sport på TV'et.  Pubben byder også på levende musik et par gange om måneden.

Der serveres gratis kaffe, te og kage i lobbyen, og når vejret tillader det, kan I nyde den friske luft og dejlige udsigt på terrassen eller i haven.

Gæsterne tilbydes også gratis brug af hotellets sauna, og der er badekåbe og hjemmesko til rådighed. Der tilbydes også negle- og massagebehandlinger som der dog skal betales for.

Personalet på hotellet booker gerne aktiviteter såsom ridning og fiskeri i området, og I kan også leje cykler på hotellet og tage turen ud i den skønne natur på to hjul.

Hvis I bor på Hotel Wettern, vil et besøg i Karlsborgfæstningen, bygget begyndelsen af ​​det 19. århundrede, bestemt være en oplevelse. Den er en af ​​Sveriges både største og mest velbevarede fæstninger og så ligger den kun en kort gåtur fra hotellet.

For naturelskere vil en udflugt til Tivedens Nationalpark bestemt være noget af et sidestykke. Naturområdet ligger på den vestlige side af Vättern, og hvis I er heldige får I måske også muligheden for at se elge, hjorte, ræve og harer. Det er flere vandreruter med varierende længder, fra ca. 1 til 10 km.

Når I bor ved Vättern, er der rigtig mange muligheder for at deltage i forskellige aktiviteter. I løbet af sommeren er der flere strande omkring Vättern, der kan besøges og I kan også prøve at fiske eller tage på ørredsafari. Området omkring søen byder på adskillige stier som også er velegnet til cykling og mountainbikes.

Nord for Karlsborg ligger skærgården med Ombo-øerne og Djäknesundet. De skønne og naturlige omgivelser ved skærgården gør det til et populært udflugtsmål – og husk at få badetøjet med!

Hotellet tilbyder også gratis WiFi og parkering.

Værelserne

Hotellet har i alt 40 værelser, og med Risskov Bilferie bydes der på overnatning i komfortable og lyst indrettede dobbeltværelser. Samtlige værelser har eget badeværelse med hårtørrer, komfortable senge, TV og minibar.

Når I bestiller, kan I også anmode om værelser i stueetagen, men det skal lige siges at hotellet også har en elevator. Kæledyr er velkomne, men det skal aftales på forhånd.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

210 km fra
Göteborg, Sverige
340 km fra
Helsingborg, Sverige 
440 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Karlsborgs Fästning (1.1km)

Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på oplevelse hos vores naboer i Sverige. Find børnevenlige hoteller tæt på Vanäs og læg vejen forbi Karlsborg Fæstning som ligger på halvøen Vanäs, ude i Vättern-søen, og er en af de største og bedst bevarede fæstninger i hele Sverige. Der er åbent for besøgende hele året rundt, og her får man et spændende indblik i fortets lange historie som tager rødder omkring 1819. Find en billig sommerferie, eller vinterferie, hos Risskov Bilferie og oplev det smukke område i eget tempo.

Tiveden National Park (26.3km)

Naturelskere kan tage en tur til Tivedens Nationalpark på den vestlige side af Vättern. I den fortryllende skov kan I være heldige at se elge, hjorte, ræve, harer og mange fuglearter. I skovene i Tiveden er der også los og ulv.

Vättern (125.8km)

Sveriges anden største sø og Europas sjette største. Søen er kendt for sit meget klare vand, som faktisk forsyner mange af egnens kommuner. Der desuden flere strande ved Vättern. Vandet er nogle steder ret koldt.

Hjo (31.7km)

Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Sverige i eget tempo og med hele familien. Besøg den smukke by Hjo, som er en idyllisk lille by der ligger ud til stranden ved søen Vättern. Der er flere velbevarede, maleriske træhuse, smukke træbroer og gangbroer ved siden af ​​søen og Hjo har også vundet flere internationale priser for bevarelsen af ​​byens oprindelige træbygninger. Så hvorfor ikke nyde en kop kaffe i et hyggeligt miljø fra århundredeskiftet. Er vejret godt, så er det tilladt at medbringe en picnickurv og være en del af de fredelige omgivelser i byens park eller ved den smukke sø Vättern. I byens kulturdistrikt er der udstillinger året rundt, både faste og løbende udstillinger med kunst, fotografi, kunsthåndværk og design. Der er gratis adgang, og det er bestemt et besøg værd. I Hjo er det også muligt at fiske og tage på vandrerture, cykle eller hvad med en 'ørredsafari'. Der er flere vandre- og pilgrimsruter, lange cykelruter og også mountainbike-stier. Bæversafari og hundeslæde er andre eksempler på eventyr som venter i Hjo. Den kendte svenske designer Estrid Ericson, voksede op i Hjo, hvor hendes far var kældermester på Spa Hotel.

Hestevognstur gennem Grevbäcks natur (32.4km)

Ønsker I en unik oplevelse og en idé om, hvordan tingene var engang, så kan en tur med hest og vogn anbefales. På en kør-selv ferie til Sydsverige, kan I opleve naturen og de smukke landskaber fra hestevognen og lyden af hove der rytmisk klapper derudaf.

Julmarked i Jönköping (107.2km)


Tag familien på dejlig miniferie eller weekendophold i Jönköping i løbet af den anden weekend i december og besøg det traditionelle og hyggelige julemarked på Strömsberg gård.

I det historiske miljø på Strömsbergsgård arrangerer Strömsberg Foreningen det traditionelle julemarked, hvor besøgende kan opleve en dejlig julestemning. Her er der små boder hvor der sælges alt fra håndværk, keramik, smykker, tekstilarbejde og billedkunst til slik og søde sager.

Julemarkedet er børnevenligt, og i løbet af dagen er der underholdning med Lucia-tog og børnekor samt et chokoladehjul og et lotteri. Og når sulten begynder at melde sig serveres der hotdogs og kaffe.

Strömsbergsgård ligger lidt uden for Jönköping og er nemt tilgængelig hvis I kommer i bil. Bestil en billig hotelpakke hos Risskov Bilferie i eller tæt på Jönköping og benyt samtidig lejligheden til at besøge den smukke Smålandske natur i Strömsbergs naturreservat.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Högland

Inkl. dagens ret

Småland

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering

519,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Hold ferie i højlandet i Småland

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 85.2kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Lundsbrunn Resort och Spa

Inkl. sommerbuffet

Vänern

Oplev smukke Lundsbrunn

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x eftermiddagskaffe
 • 2 x Sommerbuffet
 • 1 x entré til spa
 • Fri adgang til fitness centret

1.079,-
Kun
1.289,-

Vis kort

Hyggeligt spahotel omgivet af skøn natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i Sörbodal
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Skara Konsthotell

Inkl. halvpension

Vestre Götaland

Kunst og stil i Skara

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet og parkering
 • Fri adgang til motion og afslapningsområde

326,-
Kun
789,-

Vis kort

Oplev historiske Skara

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat