Hold miniferie på Huskvarna Stadshotell

Betaling

Betaling

Gavekort

Huskvarna Stadshotell

Bo i behagelige omgivelser i Huskvarna og oplev den spændende Vätternregion

 • 310 km fra Øresundsbroen
 • 160 km fra Göteborg, Sverige
 • 250 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Jacuzzi
 • Hund
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Huskvarna Stadshotell har fokus på design og velsmagende mad! Hotellet ligger midt i Huskvarna, som tidligere var en selvstændig by beliggende langs Vätterns østlige strand, men som i dag er vokset sammen med den større by Jönköping. Tilbring ferien ved smukke Vättern med byliv og underholdning.

Hotellet tilbyder

Beliggende midt i Huskvarna tilbyder det 4-stjernede Huskvarna Stadshotell en spændende ferie i smukke omgivelser. Hotellet har tagterrasse, som er åben om sommeren. Her kan I nyde et glas champagne eller noget andet godt, alt imens I ser solen gå ned over hustagene. 

I kan frit benytte hotellet udendørs jacuzzi. Hotellet tilbyder parkering mod gebyr, café, bar, elevator og internet. Den indbydende morgenmadsbuffet er sat frem fra klokken 8.00-10.00.

Værelser

De 35 værelser er individuelt indrettet og har enten seperate senge (2 x 90 cm) eller dobbeltseng (160 cm). Værelserne har bad/toilet, kaffe-/tefaciliteter og minibar.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket søndag og der serveres ikke aftensmad denne dag.

Vis flere

Værd at se

 • Jönköpings Läns Museum (7.2 km)

  Der er masser af seværdigheder, der er værd at tage et kig på, når man er på miniferie i Jönköping, blandt andet Jönköpings Läns Museum, der ligger i centrum af byen. Dette er det store regionale museum for det nordlige Småland. Museet har permanente udstillinger om egnens kulturhistorie gennem 10.000 år og malerkunst.

  Jönköpings Läns Museum
 • Jönköping (8.0 km)

  På sommerferie eller en miniferie i det sydlige Sverige bør man besøge regionens største by, Jönköping, er en gammel købstad. Her finder I et rigt udvalg af butikker, ​​der passer til enhver smag. Byen er en af ​​de hurtigst voksende byer og der sker altid noget. Det er værd at besøge områder som City Park, spændende museer, koncerter og teaterforestillinger i det nybyggede kulturhus "Spira", adskillige biografer og et af de største indkøbscentre i Skandinavien; A6 center. Jönköping har også en lang kystlinje med en dejlig havn fyldt med cafeer, udendørs terrasser, restauranter og hyggelige barer.

  Jönköping
 • Tändsticksmuseet i Jönköping (8.7 km)

  Tændstikmuseet i Jönköping er indrettet i en af de gamle fabriksbygninger fra 1848. I midten af 1800-tallet blomstrede tændstikindustrien, og Jönköping voksede hastigt. Dengang var Jönköping kendt i hele verden for sin produktion af tændstikker. På Tændstikmuseet i Jönköping, der ligger ved havnen, kan I se værktøj, maskiner, tændstikæsker, etiketter m.v. fra tændstikepokens barndom.

  Tändsticksmuseet i Jönköping
  På Tændstikmuseet i Jönköping, der ligger ved havnen, kan I se værktøj, maskiner, tændstikæsker, etiketter m.v. fra tændstikepokens barndom.
 • Fuglemuseet i Jönköping (9.3 km)

  I udkanten af Jönköping Stadspark, I en rød teglbygning fra 1914, ligger fuglemuseet i Jönköping med en stor samling udstoppede fugle. Samlingen består af 1.450 udstoppede fugle fordelt på 330 arter, som stammer fra perioden omkring år 1900. Museet rummer også 2.580 æg fra svenske fugle.


  Find familievenlige rejser hos Risskov Bilferie og tag familien med til Fuglemuseet i Jönköping.


  Fuglemuseet i Jönköping

  Fuglemuseet i Jönköping
 • Jönköpings Stadspark (9.8 km)

  Er man på bilferie i området nær Jönköping, er det aldeles oplagt at lægge ruten forbi Jönköpings Stadspark, som ligger på et højdedrag vest for centrum og blev anlagt i 1896. Det er en flot naturpark, hvorfra der er udsigt over store dele af byen.

  Jönköpings Stadspark
 • Vättern (84.3 km)

  Sveriges anden største sø og Europas sjette største. Søen er kendt for sit meget klare vand, som faktisk forsyner mange af egnens kommuner. Der desuden flere strande ved Vättern. Vandet er nogle steder ret koldt.

  Vättern
 • Gränna (32.9 km)

  Gränna er kendt for sin produktion af bolche stænger. De første bolcher blev produceret i 1859, da Amalia Eriksson fik godkendelse til at åbne et bolchekogeri i byen. Mest kendt er de populære rød-hvide pebermynte bolcher. Snyd ikke jer selv for et besøg på "Gränna Bolchekogeri". Butikken er åben det meste af året og i løbet af sommeren (uge 24-32) er der gratis rundvisninger hver dag kl. 10.30, 13.00, 15.00 og 16.30. Hvert år afholdes også VM i produktion af bolche stænger i Gränna. På Gränna Museum kan I lære mere om byens kendte personlighed, Salomon August Andrée, der blev født i Gränna i 1854. Her kan I bl.a. få indsigt i hans ulyksalige ballon rejse til Nordpolen i 1897. Tag færgen over til Visingsö, hvor familien Brahe regerede i lang tid. Der er stadig en fastboende befolkning på øen og det er populært at besøge de gamle fæstningsruiner. For besøgende med børn finder I det bedste badeområde ved Grännas havn.

  Gränna
  Gränna er kendt for sine bolche-stænger og byder desuden på masser af smuk natur
 • Vandreruten John Bauerleden (33.0 km)

  Naturen nær Jönköping og Huskvarna er også værd at udforske. Tag på vandretur på den 50 km lange vandrerute John Bauerleden opkaldt efter eventyrillustratoren John Bauer, som hentede inspiration til sine motiver i skovene nordøst for Huskvarna. John Bauerleden udgår fra Grännabjerget i Gränna, hvorfra der er flot udsigt over Vättern. Ca. fire km syd for Gränna kommer man igennem den idylliske Röttle med aner fra 1200-tallet. Herfra går man langs med Vättern og kommer bl.a. igennem Västanå Naturreservat inden vandreruten svinger ind i landet. John Bauerleden har tre lejrpladser: To med shelter, og en lejrplads med en hytte. Desuden giver Allemandsretten mulighed for at slå telt op og overnatte i skoven eller i en lysning langs ruten. (https://da.wikipedia.org/wiki/Allemandsretten)

  Vandreruten John Bauerleden
  Vandreruten John Bauerleden
 • Visingsö (40.1 km)

  Tag færgen over til Visingsö, hvor familien Brahe regerede i lang tid. Der er stadig en fastboende befolkning på øen og det er populært at besøge de gamle fæstningsruiner.

  Visingsö
 • Skullaryd Elgpark (48.3 km)

  Tag på tour rundt i den flotte park, hvor I kan opleve elge og rensdyr. Parken har i sommerperioden flere daglige safariture rundt i parken, hvor I kommer tæt på "Kongen af Skoven" - Elgen, som er intet mindre en imponerende. Desuden finder I i parken også en café, som sælger diverse forfriskninger.

  Skullaryd Elgpark
  Under en sommerferie nær Jönköping kan I bl.a. komme på en safaritur rundt i Skullaryd Elgpark
 • Eksjö (53.8 km)

  Tag på en billig bilferie i Sverige, hvor I kan besøge Eksjö, som er en gammel skole- og regimentsby på det Smålandske Højland. Her kan I tage på et spændende besøg på Aschanska gården, som viser livet for en typisk bondefamilie i den sidste halvdel af 1800-tallet. Gården er så velbevaret, at man næsten kunne tro, at en af familien Aschans familiemedlemmer kunne træde igennem døren, hvornår det skulle være. Visitkort, menuer og invitationer vidner om en svunden tid. Eksjö Museum er beliggende i centrum og her kan I besøge de 3 permanente udstillinger: Albert Engströms tegninger, militærhistorisk udstilling og byhistorisk udstilling. Desuden vises skiftende særudstillinger med moderne kunst. I museumshaven afvikles løbende koncerter og andre arrangementer. Hos Risskov Bilferie kan I bestille hotel eller et billigt weekendophold for hele familien. 

  Eksjö
Vis flere

Kort

Huskvarna Stadshotell
Erik Dahlbergsgatan 20 561 32 Huskvarna

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat