Luksus miniferie på Kozmo Luxury Hotel Budapest

Dansk | DKK

Kozmo Luxury Hotel Budapest

Tæt på byens centrum og adgang til spa

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Luksushoteller i Budapest
 • Inkl. 1 time spa og wellness
 • To østers og champagne i Oyster Bar
331,-
3~6 dage fra
1.919,-

Inkl. 1 times spa og wellness

Luksushotel i Budapest

3 dage
Fra 1.919,- / spar op til 249,-
SPAR
4 dage
Fra 2.789,- / spar op til 256,-
SPAR
5 dage
Fra 3.629,- / spar op til 294,-
SPAR
6 dage
Fra 4.469,- / spar op til 331,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x Velkomstcocktail
 • 1 x 1 times adgang til Valmont Spa
 • 1 x 2 østers og Champagne
Risskov Pakken

Kozmo Luxury Hotel Budapest tilbyder luksuriøs og central indkvartering med adgang til spa og wellness, lækker mad og gode muligheder for at udforske Ungarns hovedstad og det omkringliggende område. Hotellet er kendt for at være blandt de bedste luksushoteller i Budapest!

Hotellet tilbyder

På det 5-stjernede hotel bydes du velkommen med en drink og kan nyde den inkluderende aperitif i form af to østers med champagne i hotellets elegante Oyster Bar. Hver morgen serveres en lækker og velsmagende morgenmad som den bedst mulige start på dagen i hotellets smukke morgenmadslokale. Hotelpakken inkluderer også en times gratis adgang til Spa & Wellness Area ved Valmont. Slap af i den indendørs swimmingpool, boblebad og sauna. Det er også muligt at bestille massage eller spa-behandling. 
Hotellet ligger kun ca. 2,5 km fra byens centrum og er indrettet i en bygning, der betragtes som et historisk vartegn med imponerende og velbevaret indretning i form af sine endeløse paladslofter og den imponerende trappe over lobbyen. Hotellets faciliteter er også fyldt med kunstværker af Carlos Cánovas. Det hjælpsomme personale står klar til at hjælpe døgnet rundt med spørgsmål og bekymringer. 
Udforsk Budapest og dens seværdigheder og arkitektoniske mesterværker som Kædebroen 'Szechenyi', Donau-floden, parlamentet 'Orszaghaz', Fiskerbastionen 'Halaszbastya', Heltepladsen, Markedshallen og Stefanskirken 'Szent Istvan Bazilika'. Mellem udflugter og aktiviteter kan du sætte dig ned på hotellets terrasse eller i loungen, 'Biblioteket', med en kop te eller kaffe eller udfordre rejseselskabet til en runde billard.Der tilbydes parkering mod tillægsgebyr. Der tilbydes gratis internetadgang.

Om værelserne

Kozmo Luxury Hotel Budapest har i alt 84 værelser fordelt på seks etager med adgang til elevator. Vælg mellem overnatning i standard dobbeltværelse, superior dobbeltværelse, deluxe dobbeltværelse eller junior suite.

Værelsestyper *

Standard dobbeltværelse

1 / 4
Standard dobbeltværelse på 32–35 m², udstyret med eget badeværelse med toilet, hårtørrer, bruser og badekar, badekåbe og tøfler, samt aircondition stor dobbeltseng eller to separate senge pengeskab, minibar, telefon og LED TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior dobbeltværelse

1 / 2
Superior dobbeltværelse på 36–41 m², udstyret med eget badeværelse med toilet, hårtørrer, bruser og badekar, badekåbe og tøfler, samt aircondition, stor dobbeltseng eller to separate senge, pengeskab, minibar, telefon og LED TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 2
Deluxe dobbeltværelse på ca. 45 m², udstyret med påklædningsværelse, eget badeværelse med toilet, hårtørrer, bruser og badekar, badekåbe og tøfler, samt aircondition, stor dobbeltseng eller to separate senge, kaffe/te faciliteter, pengeskab, minibar , telefon og LED TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 2
Juniorsuite på 47-70 m², udstyret med separat stue og påklædningsværelse, privat badeværelse med toilet, hårtørrer, bruser og badekar, badekåbe og tøfler, samt aircondition, stor dobbeltseng, kaffe/te faciliteter, pengeskab, minibar, telefon og LED -TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1150 km fra
Rostock, Tyskland
1300 km fra
Puttgarden, Tyskland
1325 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Synagogen i Dohany Utca (2.5km)

Synagogen i Dohany Utca er den næststørste synagoge i verden. Bygget i det 18. århundrede og giver en idé om de kulturelle rettigheder som rige jøder havde dengang. De dobbelte kuple er dekoreret med kramiske flier og indvendigt er der mere end 3.000 pladser i synagogen, og lidt underligt er der også både et orgel og en prædikestol, hvilket man normalt forbinder med den kristne tro. I den forstand er synagogen ret speciel, også da dele af bygningen vender mod øst.

Synagogen var under 2. Verdenskrig del af den jødiske ghetto i Budapest og der var omkring 70.000 mennesker der levede i ghettoen i og omkring synagogen. Der er også en kirkegård samt et Holocaust mindesmærke som forestiller et grædende piletræ med navnene på dem der ikke overlevede denne frygtelige tid.

Skt. Stefans Basilika (3.1km)

Szent István Basilika ligger lige i hjertet af Budapest i det smukke Szent István tér. Basilikaen blev færdigbygget i 1905 efter at det havde taget 54 år at bygge den, hvilket blandt andet skyldes at kuplen kollapsede i 1868 og byggeriet måtte derfor starte forfra. Basilikaen er opkaldt efter Szent István, Sankt Stefan, der var den første konge i Ungarn. Sammen med Parlamentet er det de højeste bygninger i Budapest, hvilket skal symbolisere at det jordiske og åndelige skal stå lige stærkt, og det er derfor forsat ikke muligt at oprette bygninger der er højere end disse to af Budapests arkitektoniske pragtværker.

Tag turen op i klokketårnet og se det store ur der vejer hele 9 tons og nyd den smukke udsigt over byen.

Kædebroen i Budapest (3.6km)

Tag på bilferie til Ungarn, og oplev den smukke hovedstad Budapest. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og så er det bare med at komme i gang med at udforske hovedstaden. Start med den berømte kædebro i Budapest er et af byens absolutte vartegn og helt store seværdigheder. Den blev bygget i 1849 på foranledning af grev István Széchenyig og blev den første permanente bro over floden Donau mellem de to byer Buda og Pest. Broen er også opkaldt efter greven og har haft stor indflydelse på udviklingen af byen, både økonomisk og kulturelt.

Broen blev stærkt beskadiget under 2. Verdenskrig men blev genopbygget og genåbnet i 1949.

Kædebroen er en af Budapests største seværdigheder og bestemt et besøg værd! Kør-selv til Budapest og få jer en familieferie fyldt med oplevelser. Find billige ferier hos Risskov Bilferie.

Helte Pladsen (3.8km)

Hold billig sommerferie i Ungarn og se Heroes Square eller Helte Pladsen, som er den mest berømte plads i Budapest, og tiltrækker mange turister hver dag. Her står Millennium Monument, bygget i 1896 for at fejre den ungarske stats 1000-årige historie. Pladsen er placeret for enden af Andrássy Avenue og I kan også finde Museum of Fine Arts og Kunsthalle her. City Park Budapest med Zoologisk Have ligger lige bag pladsen.

Budapest (4.1km)

Tag på bilferie i Europa, nærmere betegnet Ungarn og oplev den fantastisk hovedstad, Budapest, i helt eget tempo. Som bekendt drejer det sig om to byer, nemlig Buda og Pest, som ligger adskilt af floden Donau, men som siden 1873 er blevet døbt Budapest. Der bor tæt på 1,8 millioner indbyggere i byen, som dækker et areal på lidt over 520 kvadratkilometer.

Byens mange arkitektoniske mesterværker vidner også om den storhedstid som Budapest havde, og faktisk fortsat har. Smukke boulevarder, pragtfulde slotte og ikke mindst kurbade er noget som bare er en del af Budapest. En god måde at få lidt sightseeing ind under vesten, er ved at tage Line 2, og nyde turen rundt i Budapest med sporvognen.

Budapest huser over 200 museer, så hvorfor ikke starte med Budapest Bymuseum, og bliv indviet i Budapests´ spændende historie. Nationalgalleriet har udstillinger af ungarske kunstnere og Det Statslige Museum for Kunst gemmer på store internationale mesterværker, der blandt andet inkluderer den største samling af El Greco, uden for Spaniens grænser.

Der er så mange ting at både se og opleve i Budapest og det gælder bestemt også for børnene. Budapest Zoo er altid en vinder og den Botaniske Have gemmer også på spændende visuelle oplevelser. I udkanten af Budapest ligger Aquincum, som var en gammel romersk militærbase, og det fortælles, at det var her at Marcus Aurelius skev dele af sit berømte værk “Meditations” eller Tanker “til sig selv”.

Husk, at det er billigt både at handle ind men så bestemt også at både spise og drikke. Så nyd de mange ungarske specialiteter og fyld poserne op med nogle af de mange delikatesser, som Budapest har at byde på.

Det berømte julemarked er også en kæmpe oplevelse for hele familien, og der mangler bestemt hverken farver, dufte eller indkøbsmuligheder. Men uanset årstiden er Budapest er en oplevelse. Find et billigt hotelophold for hele familien og tag på opdagelse i det smukke Budapest.

Budapest Zoo & Botaniske Have (4.3km)

Find en billig sommerferie sydpå i Ungarn hos Risskov Bilferie og oplev det smukke land i egen bil. Budapest har meget at byde på og her er deres Zoologiske Have bestemt et besøg værd og en rigtig dejlig oplevelse for hele familien. Mød elefanterne, isbjørnene, løver, giraffer, edderkopper, krokodiller, frøer og aber. Børnene kan også komme tæt på de mere fredelige dyr og klappe dem. Der er forskellige dyrehuse til de specifikke dyr, husk at besøge flagermusene på anden sal, hvor de alle sammen hænger. Find billige miniferier eller et billigt hotelophold i Budapest hos Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Landhotel Postgut

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Wellness og natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

346,-
Kun
719,-

Vis kort

Afslappende wellness og smuk natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Pilger
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~9.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Malin

Inkl. halvpension

Kvarner

Smukke Kroatien

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling

534,-
Fra kun
1.139,-

Vis kort

En spændende ø tæt på fastlandet

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 18~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Kristal

Pool med havudsigt

Kvarner

Nyd livet i Kroatien

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • Adgang til swimmingpool
 • Drikkevarer er inkl. under middagen
 • Gratis internet

301,-
Fra kun
859,-

Vis kort

Bo tæt på stranden i Opatija

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 15% rabat
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat