Miniferie og wellnessophold på Norefjell Ski & Spa

Dansk | DKK

Norefjell Ski & Spa

Spahotel i naturskønne omgivelser kun 1,5 times kørsel fra Oslo

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kåret som Norges bedste spahotel
 • Kun 1,5 time fra Oslo
 • Tæt på sportsaktiviteter i det fri
1.086,-
3~4 dage fra
1.229,-

Wellness midt i naturen

Luksusophold i Norge

3 dage
Fra 1.229,- / spar op til 738,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.689,- / spar op til 1.087,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Norefjell Ski & Spa er to år i træk blevet kåret til Norges førende Spa Resort og her tilbydes rekreation og skønne spa oplevelser i smukke omgivelser. Hotellet ligger smukt i de norske fjelde og her tilbydes friluftaktiviteter både sommer og vinter kun halvanden times kørsel fra Oslo og Gardermoen.

Hotellet tilbyder

Hotellets visuelle identitet bygger på detaljer fra Norefjells natur og dyreliv, og disse motiver går igen i hele hotellets indretning. Hotellet fik udmærkelsen "Norways leading Spa & Resort” 2010 og 2011 af World Travel Awards og er yderligere dekoreret med ”Mærket for God Indretning” i 2010. 

Fra hotellets restaurant Bøeseter har I hotellets bedste udsigt. Køkkenet fokuserer på brug af sunde og friske råvarer for at skabe en madoplevelse, som både giver jer en kulinarisk oplevelse og ny energi til næste dag. I restaurant Bøeseter serveres der hver morgen en god og sund morgenmad med et stort udvalg af økologiske produkter. Her finder I både varm mad, morgenbrød, pålæg og ost, frisk frugt og grøntsager. Her kan I også afslutte dagen med aftensmad omgivet af store vinduer og masser af naturligt lys, som skaber gode rammer for et lækkert måltid.

Lobbybaren er det perfekte mødested før middagen eller når I ønsker at nyde eftermiddagssolen på terrassen udenfor med en kaffe eller en iskold øl.

I vintersæsonen er der afterskiing i weekender i hotellets bar, Bar52. Hotellet har også et pizzaria nede i Bar52 med indgang fra gårdspladsen. Her kan I nyde klassisk italiensk pizza og andre gode retter. Her kan I også få lov til at gå indenfor med jeres skistøvler. Hvis I ønsker at tage maden med jer til værelset kan I bede om take away.

Der er gratis trådløst internet på hotellet.

Bøseter Bad & Træning

Bøseter Bad & Træning ligger på hotellets trejde etage og består af et bassinområde samt et træningslokale. I træningslokalet finder I udstyr til både styrke- og konditionstræning. Der findes også en klatrevæg i træningslokalet, som er på hele 16 meter og har forskellige sværhedsgrader. 

Adgang til Spa er ikke inkluderet

Norefjell Ski & Spa er berømt for sin anderkendte Spa afdeling, som ikke er inkluderet i opholdet, men kan tilkøbes direkte på hotellet ved henvendelse i receptionen.

Spaafdelingen tæller en række spafaciliteter som ”eventbruser”, fodbad, forskellige baderum og boblebad. Her finder I også udendørsspa med varmt boblebad, hvor I kan nyde et godt glas med udsigt ud over fjeldene.

Spaafdelingen har et bredt udvalg af behandlinger, der kan tilpasses alle jeres behov. Oplev behandlinger med norske æteriske olier, synk ned i et varm bad med fjeldplanter eller lad jer svøbe ind i enebær, gran eller skovfyr. I kan også blive masseret med sten eller svøbes ind i nordisk tørv. 

Værelser

Hotellet har 244 værelser. De fleste af dem er dobbeltværelser (ofte med to enkeltsenge), med skrivebord og lænestol. Badeværelserne er lækkert indrettede med bruser og har håndvask af natursten. Strygejern og bræt finder I også på de fleste værelser. Mange værelser har udsigt over fjeldet.

I kan opgradere til en suite med plads til 4 personer. Suiterne er indrettet med køkken-alrum, badeværelse og to separate soveværelser; det ene enten med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et fritstående badekar, det andet med en køjeseng, som er beregnet til børn.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

180 km fra
Larvik, Norge
370 km fra
Kristianssand, Norge
380 km fra
Bergen, Norge
410 km fra
Göteborg, Sverige
450 km fra
Stavanger, Norge
625 km fra
Helsingborg, Sverige 
725 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Noresund (12.6km)

I Buskerud ligger der en lille by kaldet Noresund. Der er kun ca. 400 indbyggere, hvilket ikke lyder af meget, men alligevel er den lille flække godt kendt i området. Der er nemlig kun 10 minutter i bil til det populære Norefjell Skicenter. Der er tre kirker i Noresund, et dampdrevet veterantog, der hver weekend, om sommeren, tager turen gennem byen. Der ligger flere gårder og så er der i øvrigt en helt fantastisk natur.

Noresund ligger ved Krødrefjorden, hvor der også er mange dejlige badesteder.

Der kan også spilles golf i Norefjell Golfklub, som er en 18-hullers bane, som ligger i skønne omgivelser, tæt på fjorden. Det er også muligt at komme til og fra Norefjell over fjorden.

Norefjell Skisenter (3.8km)

Norefjell Skisenter holder åben hver dag.

Åbningstider: 09:30 - 16:20.

Aften-pist: Olaheisen (K): Onsdag og fredag 17:30 - 20:00

Nedre Bøseterheis (L) (med terrænpark): Torsdag og fredag 17:30 - 20:00

Norefjell Skisenter har 14 lifte, 28 pister og Nordeuropas største fallhøjde! Dette fantastiske anlæg har bakker som passer til alle. Centeret har to terrænparker og god off piste.

Norefjell Golfbane (9.8km)

Golfbanen ligger smukt ved Noresund mellem Norefjell og Krøderfjorden. Banen er åben for alle og karakteriseres ved sin uformelle atmosfære, frisk bjergluft og stilhed. Norefjell er et anlæg med en 18 hullers bane, øvefelt med driving range, putting green og et klubhus. Banen er ideel til korte ferier eller weekendbesøg og har dags-greenfee. Betaler du for 18 huller kan du spille så meget du vil.

Bjørneparken (52.3km)

Tag på ferie i egen bil og oplev Bjørneparken i Flå, som ligger i Norge. Mød de mange kendte og store rovdyr: bjørn, ulv, los og jerv. Her findes også hyggelige gårddyr som du kan klappe, sjove legepladser og spændende aktiviteter. Om sommeren har parken sit eget teater med forskellige forstillinger.

I den nye krokodilleafdeling kan I udover krokodiller også opleve skildpadder og slanger. Tør I holde en slange? I Krokodilleland kan I teste jer selv.

Parken er åben forår, sommer og efterår.

Lavsæson: 08.april – 14.juni / 21.august – 22.oktober

Højsæson: 15. juni – 20. august. Kør-selv til Norge og find familievenlige rejser til området hos Risskov Bilferie.

MS Dronning Tyra (57.4km)

Fra d. 1. maj til d. 30. september kan besøgende aflægge restaurantbåden, MS Dronning Tyra, et besøg. Restaurantbåden ligger i Hønefoss og sejler op og ned ad Storelva og stopper ved Glatved Brygge.

Veien Kulturmindepark (55.9km)

Tag på en tur tilbage i tiden og oplev et af de største gravsteder i Østlandet fra den ældre jernalder. Lidt nord for Hønefoss ligger Ringerrike, som har været et samlingspunkt for mennesker helt tilbage fra omkring 900 år f.Kr.

På museet udstilles der genstande, som er fundet ved udgravningerne i Veien og besøget kan sluttes af i butikken eller caféen, hvor der også serveres lune retter og kager om sommeren.

Riddergården (57.5km)

Riddergården er en gammel bondegård fra 1700-tallet som ligger lige ud for Hønefossen i Hønefoss. Det drejer sig om en såkaldt bygård, der kendtegnes ved at enkelte af bygningerne er placeret rundt om et naturligt centrum så der dannes en slags strøg i mellem bygningerne.

Gården fungerede for ca. 200 år siden som bolig for Ridder-familien, og i dag arrangeres der guidede ture om sommeren med rundvisninger på Riddergården og når julen nærmer sig, afholdes der også et hyggeligt julemarked. Lær familien Ridder at kende og oplev en vaskeægte norsk bondegård fra det 18. århundrede.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Quality Hotel Grand Kongsberg

Inkl. 3-retters menu

Buskerud

Kulturelle Kongsberg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet

419,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Centralt i Kongsberg

Læs mere

Lia Fjellhotell

Inkl. halvpension, kaffe og kage

Buskerud

Ferie i Sydnorge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x frokostpakke (medbringes)
 • 2 x Kaffe og kage efter middagen
 • Gratis internet og parkering

442,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Kør-selv på bilferie i Sydnorge

Læs mere

Klækken Hotell

Inkl. 2-retters menu/buffet

Buskerud

Wellness i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • Adgang til sauna og fitness
 • Adgang til indendørs og udendørs pool

342,-
Kun
1.229,-

Vis kort

Wellnesshotel i Norge

Læs mere

Lampeland Hotell

Inkl. halvpension

Buskerud

Minniferie nær Kongsberg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x dagens ret
 • Gratis varme drikke hele dagen
 • Gratis lån af cykler
 • Adgang til sauna

392,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Besøg spændende Kongsberg

Læs mere

General Hotell

Inkl. halvpension

Buskerud

Miniferie i Hønefoss

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu (kokkens valg)
 • Gratis internet og parkering
 • Gratis adgang til Ringerikebadet

142,-
Kun
459,-

Vis kort

Miniferie i charmerende Hønefoss

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.