Miniferie og wellnessophold på Norefjell Ski & Spa

Dansk | DKK

Norefjell Ski & Spa

Spahotel i naturskønne omgivelser kun 1,5 times kørsel fra Oslo

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kåret som Norges bedste spahotel
 • Kun 1,5 time fra Oslo
 • Tæt på sportsaktiviteter i det fri
951,-
3~4 dage fra
1.399,-

Wellness midt i naturen

Luksusophold i Norge

3 dage
Fra 1.399,- / spar op til 621,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.899,- / spar op til 952,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Wild Offer

Norefjell Ski & Spa er 4 år i træk blevet kåret til Norges førende Spa Resort og her tilbydes rekreation og skønne spa oplevelser i smukke omgivelser. Hotellet ligger smukt i de norske fjelde og her tilbydes friluftaktiviteter både sommer og vinter kun halvanden times kørsel fra Oslo og Gardermoen.

Hotellet tilbyder

Hotellets visuelle identitet bygger på detaljer fra Norefjells natur og dyreliv, og disse motiver går igen i hele hotellets indretning. Hotellet fik udmærkelsen "Norways leading Spa & Resort” i 2010 - 2011 og 2015 - 2020 af World Travel Awards og er yderligere dekoreret med ”Mærket for God Indretning” i 2010. 

Fra hotellets Restaurant 815 har I hotellets bedste udsigt. Køkkenet fokuserer på brug af sunde og friske råvarer for at skabe en madoplevelse, som både giver jer en kulinarisk oplevelse og ny energi til næste dag. I Restaurant 815 serveres der hver morgen en god og sund morgenmad med et stort udvalg af økologiske produkter. Her finder I både varm mad, morgenbrød, pålæg og ost, frisk frugt og grøntsager. Her kan I også afslutte dagen med aftensmad omgivet af store vinduer og masser af naturligt lys, som skaber gode rammer for et lækkert måltid.

I sommeren 2021 åbnede hotellet sin nye restaurant: Matbaren som er åben 7 dage om ugen. Det tilbyder en enklere og familievenlig menu. Her finder du mange gode og populære pizzaer i menuen. Hvis I ønsker at tage maden med jer til værelset kan I bede om take away.

Lobbybaren er det perfekte mødested før middagen eller når I ønsker at nyde eftermiddagssolen på terrassen udenfor med en kaffe eller en iskold øl.

Der er gratis trådløst internet på hotellet.

Bøseter Bad & Træning

Bøseter Bad & Træning ligger på hotellets trejde etage og består af et bassinområde samt et træningslokale. I træningslokalet finder I udstyr til både styrke- og konditionstræning. Der findes også en klatrevæg i træningslokalet, som er på hele 16 meter og har forskellige sværhedsgrader. 

Adgang til Spa er ikke inkluderet

Norefjell Ski & Spa er berømt for sin anderkendte Spa afdeling, som ikke er inkluderet i opholdet, men kan tilkøbes direkte på hotellet ved henvendelse i receptionen.

Spaafdelingen tæller en række spafaciliteter som ”eventbruser”, fodbad, forskellige baderum og boblebad. Her finder I også udendørsspa med varmt boblebad, hvor I kan nyde et godt glas med udsigt ud over fjeldene.

Spaafdelingen har et bredt udvalg af behandlinger, der kan tilpasses alle jeres behov. Oplev behandlinger med norske æteriske olier, synk ned i et varm bad med fjeldplanter eller lad jer svøbe ind i enebær, gran eller skovfyr. I kan også blive masseret med sten eller svøbes ind i nordisk tørv. 

Værelser

Hotellet har 244 værelser. Det er dobbeltværelser (ofte med to enkeltsenge), med skrivebord og lænestol. Badeværelserne er lækkert indrettede med bruser og har håndvask af natursten. Strygejern og bræt finder I også på alle værelser. Mange værelser har udsigt over fjeldet.

I kan opgradere til en suite med plads til 4 personer. Suiterne er indrettet med køkken-alrum, badeværelse og to separate soveværelser; det ene enten med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et fritstående badekar, det andet med en køjeseng, som er beregnet til børn.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt standard dobbeltværelse til enkel brug med dobbeltseng eller 1 enkeltseng, skrivebord og badeværelse med bruser. Alle badeværelser er smukt indrettet med håndvaske af natursten. Nogle af værelserne har udsigt mod bjerget.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt standard dobbeltværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, skrivebord og badeværelse med bruser. Alle badeværelser er smukt indrettet med håndvaske af natursten. Nogle af værelserne har udsigt mod bjerget.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Suite

1 / 4
Charmerende suite med 1 soveværelse med dobbeltseng og fritstående badekar, køkken og stue. Stuen har et åbenplan køkken. Suiten kan også reserveres som tilstødende til et ekstra dobbeltværelse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

180 km fra
Larvik, Norge
370 km fra
Kristianssand, Norge
380 km fra
Bergen, Norge
410 km fra
Göteborg, Sverige
450 km fra
Stavanger, Norge
625 km fra
Helsingborg, Sverige 
725 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Noresund (12.6km)

I Buskerud ligger der en lille by kaldet Noresund. Der er kun ca. 400 indbyggere, hvilket ikke lyder af meget, men alligevel er den lille flække godt kendt i området. Der er nemlig kun 10 minutter i bil til det populære Norefjell Skicenter. Der er tre kirker i Noresund, et dampdrevet veterantog, der hver weekend, om sommeren, tager turen gennem byen. Der ligger flere gårder og så er der i øvrigt en helt fantastisk natur.

Noresund ligger ved Krødrefjorden, hvor der også er mange dejlige badesteder.

Der kan også spilles golf i Norefjell Golfklub, som er en 18-hullers bane, som ligger i skønne omgivelser, tæt på fjorden. Det er også muligt at komme til og fra Norefjell over fjorden.

Norefjell Skisenter (3.8km)

Norefjell Skisenter holder åben hver dag.

Åbningstider: 09:30 - 16:20.

Aften-pist: Olaheisen (K): Onsdag og fredag 17:30 - 20:00

Nedre Bøseterheis (L) (med terrænpark): Torsdag og fredag 17:30 - 20:00

Norefjell Skisenter har 14 lifte, 28 pister og Nordeuropas største fallhøjde! Dette fantastiske anlæg har bakker som passer til alle. Centeret har to terrænparker og god off piste.

Norefjell Golfbane (9.8km)

Golfbanen ligger smukt ved Noresund mellem Norefjell og Krøderfjorden. Banen er åben for alle og karakteriseres ved sin uformelle atmosfære, frisk bjergluft og stilhed. Norefjell er et anlæg med en 18 hullers bane, øvefelt med driving range, putting green og et klubhus. Banen er ideel til korte ferier eller weekendbesøg og har dags-greenfee. Betaler du for 18 huller kan du spille så meget du vil.

Bjørneparken (52.3km)

Tag på ferie i egen bil og oplev Bjørneparken i Flå, som ligger i Norge. Mød de mange kendte og store rovdyr: bjørn, ulv, los og jerv. Her findes også hyggelige gårddyr som du kan klappe, sjove legepladser og spændende aktiviteter. Om sommeren har parken sit eget teater med forskellige forstillinger.

I den nye krokodilleafdeling kan I udover krokodiller også opleve skildpadder og slanger. Tør I holde en slange? I Krokodilleland kan I teste jer selv.

Parken er åben forår, sommer og efterår.

Lavsæson: 08.april – 14.juni / 21.august – 22.oktober

Højsæson: 15. juni – 20. august. Kør-selv til Norge og find familievenlige rejser til området hos Risskov Bilferie.

MS Dronning Tyra (57.4km)

Fra d. 1. maj til d. 30. september kan besøgende aflægge restaurantbåden, MS Dronning Tyra, et besøg. Restaurantbåden ligger i Hønefoss og sejler op og ned ad Storelva og stopper ved Glatved Brygge.

Veien Kulturmindepark (55.9km)

Tag på en tur tilbage i tiden og oplev et af de største gravsteder i Østlandet fra den ældre jernalder. Lidt nord for Hønefoss ligger Ringerrike, som har været et samlingspunkt for mennesker helt tilbage fra omkring 900 år f.Kr.

På museet udstilles der genstande, som er fundet ved udgravningerne i Veien og besøget kan sluttes af i butikken eller caféen, hvor der også serveres lune retter og kager om sommeren.

Riddergården (57.5km)

Riddergården er en gammel bondegård fra 1700-tallet som ligger lige ud for Hønefossen i Hønefoss. Det drejer sig om en såkaldt bygård, der kendtegnes ved at enkelte af bygningerne er placeret rundt om et naturligt centrum så der dannes en slags strøg i mellem bygningerne.

Gården fungerede for ca. 200 år siden som bolig for Ridder-familien, og i dag arrangeres der guidede ture om sommeren med rundvisninger på Riddergården og når julen nærmer sig, afholdes der også et hyggeligt julemarked. Lær familien Ridder at kende og oplev en vaskeægte norsk bondegård fra det 18. århundrede.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

154,-
Kun
859,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat

Spåtind Fjellstue

Hyggeligt bjerghotel i Norge

Innlandet

Idylliske Synnfjellet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af kajak
 • Gratis parkering og internet

356,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Familievenligt bjerghotel i Norge

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 65% rabat
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~15.99 år i ekstra opredning 35% rabat