Pan Garden

Natur, aktiviteter, kunst og kultur i Åmli.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Natur, aktiviteter, kunst og kultur i Åmli
 • Midt i naturen ved havet Vallekilen
 • Dette hyggelige hotel skal opleves
771,-
3~4 dage fra
779,-

Kunst, kultur og aktiv ferie i Åmli

Midt i naturen

3 dage
Fra 779,- / spar op til 592,-
SPAR
4 dage
Fra 1.169,- / spar op til 771,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Hyggeligt hotel ved Vallekilen i Åmli. Dette er det perfekte udgangspunkt for naturoplevelser, aktiviteter, kunst og kultur på Åmli. Pan Garden ligger lige udenfor Åmli og ca. 6 kilometer fra kysten. Med sin nærhed til den flotte Vallekilen er her mange muligheder for aktiviteter for hele familien. I Åmli har I både skønne søer, golfbaner og skiområder i behagelig køreafstand fra hotellet.

Hotellet tilbyder

Hoteller byder på behagelige overnatningsforhold i hotelværelser, lejligheder eller telt. De har derudover plads til campingbiler. Bare 200 meter væk fra hotellet finder i badestranden ved Vallekillen, hvor man både kan bade og sole sig og tilmed fiske efter ørreder og aborrer. Man kan også leje kano og padle langs bredden på Nidelven. I området findes der også gode mulighed for turer på både fods og på cykel gennem den flotte norske natur. 

Om vinteren er her yderst gode forhold for isfiskeri og langrend. Hotellet er børnevenligt og har både legeplads og legerum. Morgenmadsbuffeten er inkluderet i vores pris. I restauranten kan I også købe aftenbuttet samt lidt godt at drikke i deres bar.  

På Pan Garder er der gratis parkering for dets gæster. De tilbyder også deres gæster gratis internet og mulighed for at leje cykler.

Værelser

Hotell Pan Garden har 24 lyse og pænt indrettede værelser med plads fra to til fire personer. Samtlige værelser har TV og eget bad med bruser og toilet. Man kan låne en hårtørrer i receptionen, hvis man ønsker dette. Hotellet er røgfrit og kæledyr må gerne medbringes så længe det bemærkes ved bestillingen. Ud over hotelværelser råder hotellet også over lejligheder og områder, hvor I kan campere.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse indrettet med enkeltseng eller dobbeltseng, TV, fri WIFI og eget badeværelse med bruser. Ikke-ryger værelse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Dobbeltværelset er på 17m2 og indrettet med dobbeltseng, TV, fri WIFI og eget badeværelse med bruser. Værelset er ikke-ryger. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

100 km fra
Kristianssand, Norge
130 km fra
Larvik, Norge
270 km fra
Stavanger, Norge
410 km fra
Bergen, Norge
430 km fra
Göteborg, Sverige
625 km fra
Øresundsbroen
650 km fra
Helsingborg, Sverige 

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Vandring langs Trogfjellstien (5.2km)

Trogfjellstien er en sti med et kulturhistorisk tema. Med udgangspunkt i Åmil og Elvarheim Museum går man op på fjeldet over en kendt stenbro, der er en af de ældste af sin slags i Nordeuropa. Stien er sikker at gå på og passer således også til børnefamilier. Turen tager ca. to timer, er 1,6 km lang og det højeste punkt er 430 meter. Oppe på Trogfjeldet er der bænke, hvor man kan side og nyde den flotte udsigt. Man kan parkere ved Elvarheim Museum.

Åmli (5.3km)

Åmli ligger i kommunen Aust-Agder i Norge og har 1800 indbyggere. Området er kendt for sin kunst og kulturhistorie. Her findes både udstillinger og små butikker med unikke souvenirer. Der er mange muligheder for at vandre og cykle rundt i den flotte, norske natur samt sejle i kano eller fiske i det friske vand i Vallekilen og Nidelelven.

Klatring på Trogfjeldet (5.3km)

Tag til Norge på en billig kør-selv ferie og oplev den skønne natur. Find børnevenlige hoteller i området omkring Trogfjeldet og prøv så en klatretur på Via Ferrataen. Dette er en sikker klatre- og vandresti, der forgår med sikkerhedsudstyr. I kan klatre 200 meter op og få en fantastisk udsigt over Åmli.

Det anbefales man tager en guide med, hvis man ikke har erfaring med klatring, hvilket man kan leje på stedet sammen med udstyr. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og kør-selv afsted på en rigtig familieferie.

Arendal & Omegn Golfklub (32.7km)

Bestil en golfferie i Norge hos Risskov Bilferie og spil i Arendals Golfklub, som blev bygget i 1994 og i dag har mere end 1000 medlemmer. Hovedbanen har 18 huller, mens deres mindre bane har 9 huller.

I klubben finder I også en restaurant og en golfbutik. I kan bestille hotel hos Risskov Bilferie - og så afsted til  Arendals Golfklub - det oplagte sted for en golfferie, en kør-selv ferie eller bare et weekendophold med golf på menuen!

Bogbyen ved Skagerrak (40.2km)

Find en billig kør-selvferie hos Risskov Bilferie og oplev Bogbyen ved Skagerrak. I 2003 blev Tvedestrand udnævnt til Bogbyen ved Skagerrak, og i dag kan den lille by prale af hele ti boghandlere. Hver måned arrangeres der forskellige litteraturarrangementer med nogle af Norges mest kendte forfattere. Byens guidede turer anbefales også, så I ikke går glip af de mange hyllemetre af gode oplevelser byen har at byde på. Tag gerne små pauser undervejs og lad spontaniteten råde, når i passerer de mange smukke huse i byen som Rådhuset, Forvaltergården og "Strygejernet". Sidstnævnte regnes som Norges smalleste hus og har indgang fra både første, anden og tredje sal. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med så alle kan lære Bogbyen ved Skagerrak at kende.

Gautefall Skicenter (49.7km)

For jer der elsker at få ski under fødderne anbefaler vi Gautefall Skicenter. i Gautefall findes der seks skilifter og 15 skiskråninger, hvor 5 er grønne, 3 er blå, 3 er røde og 4 er sorte. Højdeforskellen er på 700 meter. Vintersæsonen er fra midten af december til april.

Her finder man også en langrendsløjpe, der er 55 km lang.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Smögens Hafvsbad

Wellnessophold ved havet

Vestkysten

Spa-hotel i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x Entré til spa
 • Gratis frugt i receptionen
 • Gratis internet

575,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Fantastisk SPA-hotel lige ved havet

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i anneks
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Hankø Hotell & Spa

Inkl. halvpension

Oslofjorden

Spaophold i Oslofjorden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Adgang til fitness og wellness
 • Gratis internet

752,-
Fra kun
1.549,-

Vis kort

4-stjernet ophold ved Oslofjorden

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat