Bilferie til PRIMA Hotel am Eisenberg

Dansk | DKK

PRIMA Hotel am Eisenberg

Kombiner afslapning og aktiviteter på jeres ferie

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Masser af wellness og afslapning
 • Beliggende i nærheden af Tysklands ældste vandresti
 • I hjertet af Thüringer Wald
1.581,-
3~8 dage fra
849,-

Inkl. halvpension og velkomstdrink

I hjertet af Thüringer Wald

3 dage
Fra 849,- / spar op til 414,-
SPAR
4 dage
Fra 1.249,- / spar op til 631,-
SPAR
5 dage
Fra 1.649,- / spar op til 869,-
SPAR
6 dage
Fra 2.049,- / spar op til 1.106,-
SPAR
7 dage
Fra 2.449,- / spar op til 1.344,-
SPAR
8 dage
Fra 2.849,- / spar op til 1.581,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

PRIMA Hotel am Eisenberg byder jer velkommen til et behageligt ophold og et ideelt udgangspunkt for en aktiv og afslappende bilferie i det naturskønne Schmiedefeld am Rennsteig.

Her bor I i fredelige omgivelser, omgivet af smuk natur med gode muligheder for at kombinere afslapning og aktiviteter året rundt. Hotellet ligger tæt på den nærmeste skilift og Tysklands ældste vandresti, Rennsteig. Ideelt for dem, der ønsker at dyrke vintersport i de kolde måneder, samt vandre- og cykelture i sommermånederne.

Hotellet tilbyder

På hotellets hyggelige restaurant og bar kan I nyde god mad og drikkevarer. Start dagen på bedste vis med en lækker morgenmad i hotellets restaurant, og om aftenen kan I prøve en 2-retters middag eller en buffet. 
Der tilbydes gratis parkering og trådløs internetadgang på hotellet. 

Benyt lejligheden til at udforske skoven Thüringer Wald og nærliggende seværdigheder som Suhl med sit interessante bilmuseum og våbenmuseum. Zella-Mehlis med akvarium og skøjtehal er også et besøg værd. Mellem udflugter og aktiviteter kan I koble af i hotellets 120 m² store wellnessområde med indendørs pool, jacuzzi, infrarød sauna og finsk sauna.

Værelserne

PRIMA Hotel am Eisenberg har i alt 17 hotelværelser. I kan vælge mellem indkvartering i enkelt- og dobbeltværelser, med mulighed for at bestille en eller to ekstra senge i dobbeltværelserne. Samtlige værelser har eget badeværelse med bruser og toilet (hårtørrer kan fås ved forespørgsel).

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse på ca. 10 m² med enkeltseng og tv. Værelset har eget badeværelse med bruser og toilet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse på ca. 15 m² med dobbeltseng (160 cm) og tv. Værelset har eget badeværelse med bruser og toilet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

550 km fra
Rostock, Tyskland
575 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
575 km fra
Puttgarden, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Thüringer Wald (14.1km)

En anden udflugtsmulighed er at køre en tur gennem Thüringer Wald. Skoven er 150 km. lang og op til 35 km. bred! Det højeste bjerg i Thüringer Wald er "Grosse Beerberg (982 m). Andre vigtige bjerg er "Grosse Inselsberg" (916 m) samt "Schneekopf" (978 m). Kører I gennem Thüringer Wald kommer I til vintersportsbyen Oberhof. Her er bl.a. en skiarena med plads til 13.000 tilskuere. Trav en tur på Rennsteig med den flotte udsigt på toppen.

Våbenmuseet i Suhl (14.8km)

Besøg det spændende våbenmuseum, Waffenmuseum, i Suhl og går bilferien til den tyske delstat Thüringen, kan det anbefales at lægge vejen forbi det spændende museum. Museet har tre etager med udstillinger af forskellige våben og her får de besøgende også hele historien i våbenproduktionen. Fra udvindingen af råmaterialerne til håndværket og fremstillingen af de forskellige våben. 

Tag jer god tid og oplev det interessante hverv samt den spændende historie bag efterspørgslen af våben i det 15. århundrede. Suhl har været centrum for våbenfremstilling op gennem historien, og museet kan derfor bidrage med en usædvanlig indsigt i især produktionen af pistoler og rifler. Der produceres også moderne våben samt sportsvåben til olympiske deltagere, selvfølgelig fremstillet i Suhl!

Der er fremvisning af en pistolproduktion og det værktøj der bruges, og der er i det hele taget en fremragende udstilling af historiske og moderne våben, duelleringspistoler, militære våben, præcisionsvåben samt en omfattende udstilling af luftgeværer.

Sæt et par timer af til den spændende udstilling og oplev våbenhistorien på nært hold.

Erlebnispark Meeresaquarium (19.9km)

Oplev den farverige verden under vandet i de tropiske oceaner. Erlebnispark Meeresaquarium byder på smukke og farverige koraller, havanemoner, hajer og helt unikke og fisk i et virvar af farver, der svømmer rundt i akvariet. 

Errlebnispark Meeresaquarium er det største af sin slags i Midttyskland med et samlet areal på 7.150 kvm. og over 60 akvarier. Erlebnispark Meeresaquarium har eksisteret siden 1994 og er et populært mål for børnefamilierne og nysgerrige rejsende.

Den tropiske undervandsverden, som kan opleves i Erlebnispark Meereaquarium, er er en uforglemmelig oplevelse, også for de voksne, så husk, at få sat tid af til et besøg i det store anlæg fyldt med eksotiske fiskearter, også de mere farlige af slagsen. En af hovedattraktionerne er uden tvivl den store hajtank der rummer 1 million liter vand, er 20 meter langt, 10 meter bredt og 5,4 meter dybt. Her bor der en række hajarter, som trives i vandmasserne. Gå ikke glip af hajfodringen, som afholdes søndage kl. 15. 00. De plejer at være sultne!

Cursdorf (36km)

Cursdorf ligger ca. 700 m. over vandets overflade og er dermed det højstbeliggende område på bjergbanen i den sydlige del af Thüringer Wald. Højt over dalene og i kort afstand til den berømte vandrerute Rennsteig kan I her udforske regionens skønne natur. I landskabet kan I lade jer fortrylle af de smukke omgivelser og bevæge jer på ture gennem dybe dale og grønt bevoksede bjerge.

Efter en lang vandretur kan det anbefales at I går forbi "Kneipptretanlage" i Cursdorf på vej hjem. Her har man bygget en række soppebassiner, hvor man kan få kølet fødderne ned efter en lang vandring. Det kølige vand er sundt for kredsløbet og samtidig gør det de ømme fødder klar til en vandretur mere dagen efter.

En sjov aktivitet for hele familien er at kigge forbi Cursdorf's tube anlæg. Både om vinteren i sneen og om sommeren i sneen, kan I kaste jer på de store baderinge og suse ned af den mere end 200 m. lange bane, hvor der på steder er et fald på 21 %. Ved banen er der en lille kiosk, der serverer drikkevarer og snacks, så I kan tanke op undervejs. I Cursdorf kan I også kigge forbi byens "Glasapparatemuseum", der er populært blandt både lokale og turister.

Schmalkalden (42km)

Schmalkalden ligger på den solrige side af Thüringerskoven og er en herlig og nærsomt restaureret bindingsværksby, som i dag også er en universitetsby – og en destination for historiske blaffere, kunstelskere og selvfølgelig dem som sætter pris på skøn natur og de mange aktive muligheder under åben himmel.

Den gamle bydel i Schmalkalden er en værdifuld vidnesbyrd om den centraleuropæiske byplanlægning. og der venter de besøgende mere end 1000 års arkitektur og kulturhistorie. Tag på opdagelse i de små gyder og nyd de smukke og velholdte bindingsværkshuse og gamle stenbuer. Reformationen har også præget byen og det er den sengotiske kirke Skt. George et strålende eksempel på. Wilhelmsburg slottet er også en perle af et renæssancebyggeri, der med sine imponerende tårne ​​stolt markerer sin tilstedeværelse i den charmerende og maleriske by.

Erfurt (64.6km)

På en billig bilferie i Tyskland er det et must at besøge Thüringens hovedstad, Erfurt, der er en dejlig blanding af torvepladser, gamle gyder, små kirketårne og idylliske områder langs floden. Byen fik i 1300-tallet det berømte universitet, hvor Martin Luther var den mest berømte studerende. I dag kan I stadigvæk mærke Middelalderrødderne i byen og der er en unik atmosfære blandt de gamle huse. Bestil en billig kør selv ferie med Risskov Bilferie og oplev den hyggelige by. Blandt de største seværdigheder er markedspladsen med byens domkirke, middelalderbroen Krämerbrücke og det gamle Augustinerkloster. 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Aparthotel Panoramic

Gratis drikkevarer fra 17.30-21.00

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (17:30-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

352,-
Fra kun
1.419,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Victor's Residenz Teistungenburg

Afslapning nær Harzen

Harzen

Velvære i Tyskland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu som buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis adgang til Grenzlandmuseet
 • Victors Pool- and Sauna World

659,-
Kun
1.119,-

Vis kort

I Tysklands grønne hjerte

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Klassisk dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 360kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 468kr per nat

Göbel's Sophien Hotel

Inkl. 3-retters menu

Thüringer Wald

Kultur og natur i Eisenach

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 sød overraskelse per værelse
 • 2 x Gratis lån af cykler

829,-
Fra kun
859,-

Vis kort

Ferie i Thüringer Wald

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Junior Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat