Aktiv ferie i Rhön på PRIMA Hotel Eisenacher Haus

Dansk | DKK

PRIMA Hotel Eisenacher Haus

Udforsk Rhöns UNESCO-listede natur

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Historisk hotel med rolig placering i smuk natur
 • Billig pakke med halvpension inkl. velkomstdrink
 • Opholdet inkluderer en graits time i hotellets sauna
532,-
3~8 dage fra
899,-

Inkl. halvpension

Hotel med idyllisk ro i Rhön

3 dage
Kun 899,- / spar op til 189,-
SPAR
4 dage
Kun 1.299,- / spar op til 257,-
SPAR
5 dage
Kun 1.699,- / spar op til 326,-
SPAR
6 dage
Kun 2.099,- / spar op til 395,-
SPAR
7 dage
Kun 2.499,- / spar op til 464,-
SPAR
8 dage
Kun 2.899,- / spar op til 532,-
SPAR
Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

PRIMA Hotel Eisenacher Haus har en romantisk og rolig på toppen af en bakke, i det smukke naturområde Rhön. Her bor I tæt på det trekantsområde som udgøres af delstaterne Hessen, Bayern og Thüringen, og kan se frem til et ophold i naturens tegn, med fantastiske vandre- og cykelture, uforglemmelige udsigter og masser af dejlig mad.

Hotellet tilbyder

Hotelbygningen stammer tilbage fra 1928, og danner hyggelige og sjælfulde rammer om såvel familieferien som den aktive ferie. Hotellet har en skøn placering på toppen af en bakke i et ubeboet område, hvilket skaber en særlig ro.

Her har I alletiders udgangspunkt for at opleve Rhön: En gruppe af lave bjerge, som er en del af Mittelgebirge, og bl.a. omfatter et UNESCO-listet biosfærereservat på ca. 185.000 ha. I alt rummer området lige omkring 6.000 km. med vandrestier, hvilket gør det utroligt populært blandt vandrere og naturelskere fra både nær og fjern.

Tæt på hotellet, på toppen af bjerget ’Ellenbogen’, ligger det specielle udsigtstårn ’Noahs Segel’, som med sin højde på 21 meter, når op på hele 830 meter over havets overflade. Herfra har I en helt formidabel panoramisk udsigt over de smukke landskaber, og rutschebanen gør oplevelsen komplet for jer der har børn med på ferien. Efter en oplevelsesrig dag kan I slappe af i hotellets sauna, eller nyde en forfriskning på terrassen, eller i den smukke Biergarten. Der findes også en lille legeplads hvor børnene kan hygge sig.

I får en god start på dagen med dejlig morgenmad i hotellets hyggelige rammer. Om aftenen serveres traditionelle retter fra både Hessens, Bayerns og Thüringens regionale køkken.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 35 komfortable værelser, indrettet i en nyere tilbygning, og I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser med mulighed for, at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning. Enkelte af værelserne har egen balkon med udsigt.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
Hyggeligt og komfortabelt enkeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, skrivebord, radio, telefon og TV. Enkelte værelser har også balkon.

Dobbeltværelse

1 / 1
Hyggeligt og komfortabelt dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, skrivebord, radio, telefon og TV. Enkelte værelser har også balkon. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

575 km fra
Puttgarden, Tyskland
600 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
600 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Schmalkalden (41.6km)

Schmalkalden ligger på den solrige side af Thüringerskoven og er en herlig og nærsomt restaureret bindingsværksby, som i dag også er en universitetsby – og en destination for historiske blaffere, kunstelskere og selvfølgelig dem som sætter pris på skøn natur og de mange aktive muligheder under åben himmel.

Den gamle bydel i Schmalkalden er en værdifuld vidnesbyrd om den centraleuropæiske byplanlægning. og der venter de besøgende mere end 1000 års arkitektur og kulturhistorie. Tag på opdagelse i de små gyder og nyd de smukke og velholdte bindingsværkshuse og gamle stenbuer. Reformationen har også præget byen og det er den sengotiske kirke Skt. George et strålende eksempel på. Wilhelmsburg slottet er også en perle af et renæssancebyggeri, der med sine imponerende tårne ​​stolt markerer sin tilstedeværelse i den charmerende og maleriske by.

Bad Liebenstein (49.8km)

Siden 1600-tallet har Bad Liebenstein været byen, hvor gæster rejste til langvejs fra, for at nyde godt af udbudet af spa behandlinger. Så tag et wellness ophold i Bad Liebenstein som også er den ældste kurby i Thüringen. Er I på ferie i bil er det nemt at komme frem til Bad Liebenstein. Lige siden det 17. århundrede har byen været en populær destination for gæster, som ønsker at tage på kur- og spaophold.

Byen indbyder også til en række udendørs aktiviteter som f.eks. vandreture og cykling. I vintermånederne er det også muligt at stå på ski i området. I dag bor der ca. 8000 mennesker i den lille hyggelige by, som også tilbyder gode muligheder for begivenhedsrig vinterferie.

Bad Kissingen (57.8km)

Tag på sommerferie i det smukke Bad Kissingen der indbyder til at slendre rundt i den maleriske gamle bydel eller shoppe efter hjertets lyst. Højdepunktet i omgivelserne er imidlertid naturen: De mange have- og parkanlæg indbyder til omfattende vandring eller en afslappende tur i hestevogn.

Især i Bad Kissingens Rosengarten såvel som i Luitpoldpark kan der tankes ny energi. Den 2 km. lange ”Weg der Besinnung” (Besindelsens sti), er omgivet af 12 kunstværker og indbyder til at stoppe op og reflektere. Bad Kissingen kan også tilbyde en aktiv ferie med cykelture langs floden, Saale, er ligeledes meget populært og de lokale aktivitetstilbud rækker lige fra golf til stavgang. Smid golfkøllerne i baggagerummet på bilen og planlæg en golfferie, lige midt i Tyskland. Bilferie i Europa når det er bedst.

Byens kultur lader heller ikke meget tilbage at ønske: ”Kissinger Sommer” og ”Kissinger Winterzauber” (Vintermagi), er to årlige musikfestivaler, hvor musikken spænder bredt, fra klassisk til pop. 

Våbenmuseet i Suhl (60.4km)

Besøg det spændende våbenmuseum, Waffenmuseum, i Suhl og går bilferien til den tyske delstat Thüringen, kan det anbefales at lægge vejen forbi det spændende museum. Museet har tre etager med udstillinger af forskellige våben og her får de besøgende også hele historien i våbenproduktionen. Fra udvindingen af råmaterialerne til håndværket og fremstillingen af de forskellige våben. 

Tag jer god tid og oplev det interessante hverv samt den spændende historie bag efterspørgslen af våben i det 15. århundrede. Suhl har været centrum for våbenfremstilling op gennem historien, og museet kan derfor bidrage med en usædvanlig indsigt i især produktionen af pistoler og rifler. Der produceres også moderne våben samt sportsvåben til olympiske deltagere, selvfølgelig fremstillet i Suhl!

Der er fremvisning af en pistolproduktion og det værktøj der bruges, og der er i det hele taget en fremragende udstilling af historiske og moderne våben, duelleringspistoler, militære våben, præcisionsvåben samt en omfattende udstilling af luftgeværer.

Sæt et par timer af til den spændende udstilling og oplev våbenhistorien på nært hold.

Erlebnispark Meeresaquarium (62.3km)

Oplev den farverige verden under vandet i de tropiske oceaner. Erlebnispark Meeresaquarium byder på smukke og farverige koraller, havanemoner, hajer og helt unikke og fisk i et virvar af farver, der svømmer rundt i akvariet. 

Errlebnispark Meeresaquarium er det største af sin slags i Midttyskland med et samlet areal på 7.150 kvm. og over 60 akvarier. Erlebnispark Meeresaquarium har eksisteret siden 1994 og er et populært mål for børnefamilierne og nysgerrige rejsende.

Den tropiske undervandsverden, som kan opleves i Erlebnispark Meereaquarium, er er en uforglemmelig oplevelse, også for de voksne, så husk, at få sat tid af til et besøg i det store anlæg fyldt med eksotiske fiskearter, også de mere farlige af slagsen. En af hovedattraktionerne er uden tvivl den store hajtank der rummer 1 million liter vand, er 20 meter langt, 10 meter bredt og 5,4 meter dybt. Her bor der en række hajarter, som trives i vandmasserne. Gå ikke glip af hajfodringen, som afholdes søndage kl. 15. 00. De plejer at være sultne!

Eisenach (65.2km)

Kør en tur til Eisenach og besøg det flotte Wartburg. Borgen har været på UNESCOs verdenskulturarv siden 1999. Tag en rundtur i de forskellige bygninger, værelser og flotte sale samt den tilhørende have.  

Thüringer Wald (71.7km)

En anden udflugtsmulighed er at køre en tur gennem Thüringer Wald. Skoven er 150 km. lang og op til 35 km. bred! Det højeste bjerg i Thüringer Wald er "Grosse Beerberg (982 m). Andre vigtige bjerg er "Grosse Inselsberg" (916 m) samt "Schneekopf" (978 m). Kører I gennem Thüringer Wald kommer I til vintersportsbyen Oberhof. Her er bl.a. en skiarena med plads til 13.000 tilskuere. Trav en tur på Rennsteig med den flotte udsigt på toppen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Aparthotel Panoramic

Gratis drikkevarer fra 17.30-21.00

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (17:30-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

352,-
Fra kun
1.419,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotels am Kranichsee

Inkl. 3-retters menu

Harzen

Populære Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Æblejuice og vand på værelset
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til pool og sauna

140,-
Kun
1.469,-

Vis kort

15 km fra Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Victor's Residenz Teistungenburg

Afslapning nær Harzen

Harzen

Velvære i Tyskland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu som buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x 1 times brug af squash bane
 • 1 x Gratis adgang til Grenzlandmuseet

659,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

I Tysklands grønne hjerte

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Klassisk dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 360kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 468kr per nat