Kør-selv til Norge og bo på Rauland Høgfjellshotell

Dansk | DKK

Rauland Høgfjellshotell

Naturskøn beliggenhed midt i de norske fjelde

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • I kan leje cykler på hotellet
 • Swimmingpool, klatrevæg og billardbord
 • Vandreruter og skipister lige udenfor døren
3.411,-
3~6 dage fra
1.089,-

Halvpension og adgang til pool og sauna

Oplev de norske fjelde

3 dage
Fra 1.089,- / spar op til 1.302,-
SPAR
4 dage
Fra 1.629,- / spar op til 1.928,-
SPAR
5 dage
Fra 2.089,- / spar op til 2.635,-
SPAR
6 dage
Fra 2.479,- / spar op til 3.412,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til pool, sauna og fitness
 • Gratis lån af cykler
Risskov Pakken

Tag på kør-selv ferie til Norge og oplev det naturskønne land helt tæt på. Bo på det traditionelle bjerghotel Rauland Høgfjellshotell, som har en god beliggenhed 1.000 meter over havets overflade beliggende mellem Bergen, Oslo og Stavanger og tæt på den smukke nationalpark, Hardangervidda. Om sommeren viser naturen sig fra sin bedste side og byder på dejlige vandreture i landskabet. Med et liftkort har skientusiasterne adgang til 49 pister og 150 km langrendsløjper midt i en af de største skidestinationer i Telemark. Efter en lang og aktiv dag vil hotellets wellnessområde med pool, dampbad og sauna være et dejligt sted at slappe af og få kræfterne tilbage. 

Hotellet tilbyder

I hotellets Restaurant Falkeriset serveres der morgenmadsbuffet mellem kl. 8:00 og 9:30. Om aftenen serveres der dejlige fiske- og kødretter tilberedt med årstidens råvarer. Der serveres aftensmad mellem kl. 19:00 - 20:30. Der er også 'after ski' i skihytten, hvor der på udvalgte weekender er levende musik i vintersæsonen. Ellers er det muligt at få sig en drink i lobbybaren, der er åben hver dag. 

Efter en begivenhedsrig dag kan I nyde hotellets wellnessområde med swimmingpool, dampbad, fitnesscenter og sauna, hvor der er en fantastisk udsigt over bjergene. Poolområdet er åbent dagligt mellem kl. 07.00 og 19.00.

I kælderen er der et aktivitetsrum med PlayStation 2, bordtennis, bordfodbold, air-hockey, billard og klatrevæg (2,4 meter høj og 6 meter bred).

Hotellet har også en legeplads og der udlejes også cykler. Hotellet tilbyder gratis parkering foran hovedindgangen og gratis internet.

Om sommeren er der gode muligheder for at tage på skønne vandreture, eller hvad med at leje nogle cykler på hotellet. Det er også muligt at fiske, og der er faktisk rigtig mange aktiviteter. Bare spørg i receptionen. Ikke langt fra hotellet ligger der tre vintersportssteder: Rauland Ski Centre, Vierli og Raulandsfjell, der alle egner sig til en skiferie for hele familien med mange forskellige sværhedsgrader. Rauland Ski Center har 40 pister til både ski og snowboard og ca. 150 km langrendsløjper. 

Værelser

Der er i alt 101 værelser på hotellet, som er ca. 15 kvadratmeter og med to enkeltsenge på 90 cm. Alle værelser har tv, hårtørrer, eget badeværelse med bruser og toilet og daglig rengøring. Mod et gebyr kan kæledyrene også komme med på sommerferie eller vinterferie på Rauland Høgfjellshotell. Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

160 km fra
Larvik, Norge
250 km fra
Kristianssand, Norge
280 km fra
Bergen, Norge
310 km fra
Stavanger, Norge
440 km fra
Göteborg, Sverige
650 km fra
Helsingborg, Sverige 
750 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hardangervidda Nationalparkcenter (18.1km)

Hardangervidda Nationalparkcenter åbnede i 2013 og her kan I besøge den moderne udstilling om naturen og rendsdyrene i nationalparken med hele 22 interaktive installationer. Besøgende kan lære mere om rendsdyrenes tilpasning til det barske højfjeldsklima i Norge samt dyrenes udbredelse rundt omkring i verden helt fra forhistorisk tid. I kan også se redskaber lavet af rendsdyrben for mere end 17.000 år siden, fundet i det sydlige Frankrig. I forsknings- og forvaltningsafdelingen kan I se, hvordan der arbejdes med at beskytte denne unikke dyreart. 

Rjukanfossen (29.6km)

Geolog professor Jens Esmark havde "opdaget" Rjukan Vandfaldende i 1810 og rapporterede til Kongen i København om "verdens højeste vandfald". Han overdrev dog noget. Rjukanfossen er ikke mere end 104 meter høj, men det førte til øget turisme i Rjukan. Rjukan kaldes faktisk "den norske turistvugge i Norge". For det første kom store kunstnere som I. C. Dahl og Johannes Flintoe og malede de to naturlige giganter Gaustatoppen og Rjukanfossen. Så kom overklassen fra de store europæiske byer til for at "inspicere denne naturskønhed". Der er mange beskrivelser fra det første møde med Rjukanfossen. Desværre er vandfaldet i dag væsentligt reduceret, da det meste af vandet føres i rør til Vemork Kraftstasjon. Samtidig er det ekstra hyggeligt og stort, når det først frigives. Hvert år frigives det i forbindelse med Marispelet i slutningen af juli.

(34.1km)

På Norsk Industriarbejermuseum får du et tæt møde med norsk industri og krigshistorie. Rjukanfossen grundlagde Vemork, verdens største kraftværk i 1911. Kraftværket Vemork er blevet omdannet til et museum, det norske industriarbejdermuseum, hvor I kan opleve det fantastiske energieventyr, der udsprang på Rjukan. En fast udstilling om Rjukans industrielle by, som giver dig en introduktion til den historie, der ligger til grund for Rjukan, er nu på UNESCOs verdensarvliste.

Kampen om det tunge vand (33.1km)

Er I historisk interesserede, så læg vejen forbi Vemork ved byen Rjukan, hvor kampen om tungt vand udspillede sig under 2. Verdenskrig. Tyskerne fik her fremstillet tungt vand til deres atomprojekt, og hvis det var lykkedes dem at gennemføre deres forskning med tungt vand, kunne de sandsynligvis have bygget en atombombe, hvilket ville have haft alvorlige koncekvenser for krigens udvikling. Norge blev besat af tyskerne i 1940 og i løbet af krigen blev der gennemført 4 sabotagehandlinger på stedet indtil det i starten af 1943 endelig lykkedes den norske modstandsbevægelse og de allierede styrker at sætte en stopper for produktionen af tungt vand og dermed nazisternes atomprogram.

Krossobanen (36.8km)

Besøg Norge på en billig kør-selv ferie. Går turen til Oslo om omegn, så ligger Krossobanen vest for Oslo og er kendt som Nordeuropas første kabelbane. Den laveste kabelstation har en stor parkeringsplads, og herfra fragtes de modige videre op til næsten 900 meter over havets overflade. Der er en fantastisk udsigt over Rjukan, Gaustatoppen, Vermork og det område, hvor den berømte sabotage mod tungvandsanlægget fandt sted. Oppe på toppen serveres der varm kaffe på Gvepseborg Café. Find børnevenlige hoteller og tag hele familien med på en aktiv ferie i den smukke norske natur. Her er der gode muligheder for dejlige vandreture i den friske bjergluft.

Rjukanbadet (39.6km)

Rjukanbadet er et stort vandland hvor I både kan svømme, slappe af i wellnessområdet eller gennemføre dagens træning i det store fitnessområde. Tag familien med til Rjukanbadet, hvor børnene kan plaske dagen lang og få brugt en masse energi i vandet.

Fisketur i Skinnarbu Nationalpark (18km)

Tag på kør selv ferie til Norge og kom tæt på naturen i Skinnarbu Nationalpark, som er et attraktivt fiskeområde såvel sommer som vinter. Her findes den store sø, Møtvatn, og mange mindre søer, hvor I kan prøve lykken med en fiskestang. Bemærk, at det ikke er tilladt at fiske fra den 15. september til den 15. oktober. 

Rauland Skicenter (2.4km)

Tag på skiferie i Norge og sus ned ad pisterne i Rauland Skicenter, som ligger i 830 - 1.130 meters højde og byder på 19 km præparede pister fordelt på 26 løjper. Skicentret er åbent dagligt i vintersæsonen fra klokken 10:00 - 16:30.

Vierli Skisenter (2.3km)

Tag på skiferie i Norge og sus ned ad pisterne i Vierli Skisenter, som ligger i 1000 meters højde og byder på 6,5 km præparede pister fordelt på 9 løjper. Vierli Kælkecenter er blandt Norges største og her kan I suse ned ad 3 forskellige kælkebakker. Skicentret er åbent på hverdage i vintersæsonen fra klokken 10:00 - 16:30.

Møsvatn Skipark (18km)

Møsvatn Skipark ligger ved Skinnarbu Nasjonalparkhotell og er et hyggeligt lille skiområde for hele familien. Her findes 4 forskellige løjper, som i alt er 2 km. beliggende i 940 - 1050 meters højde. Løjperne er betjent af en T-lift og en barnelift og her findes desuden en snelegeplads.

Morgedal – et vintereventyr (48.2km)

Morgedal omtales ofte som skisportens vugge og på skimuseet formidles norsk ski- og polarhistorie fra ca. 2000 år f.Kr og frem til nutidens snowboardere.

Højdepunkter er blandt andet Morgedal i 1850'erne, historien om Sondre Norheim, kapløbet mod Sydpolen og den olympiske ild.

Museumscaféen har åbent året rundt, undtagen januar-måned. Caféen serverer hjemmelavet mad baseret på gode kvalitetsråvarer.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Beliggende ved foden af Hardangervidda

Telemark

Hyggeligt fjeldhotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

996,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Besøg de norske fjelde

Læs mere

Straand Hotel

Inkl. 3-retters menu/buffet

Telemark

Populære Vrådal

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

536,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Ferie i Telemarken

Læs mere

Haukeli Hotell

Inkl. halvpension

Hardangervidda Nationalpark

Nær Hardangervidda

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis tag selv kaffe/te i restauranten
 • Gratis internet og parkering

733,-
Kun
769,-

Vis kort

Aktiv ferie i smukke Sydnorge

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.