Sommerferie på Remisens Hotel Admiral   

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Remisens Hotel Admiral

I centrum af kulturelle og smukke Opatija

Fantastisk beliggenhed ved Adriaterhavet
Wellness og swimmingpools
Skønt ferieliv i Kroatien
 • 1.475 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Direkte på promenaden, tæt på centrum af Opatija, ligger Hotel Admiral med en bred vifte af tilbud. Remisens Hotel Admiral ligger lige ved Adriaterhavet og Lungomare kystpromenade, kun en kort gåtur fra byens centrum, hvor I finder forskellige barer og restauranter. Her har I det perfekte udgangspunkt for en sommerferie ved Adriaterhavet.

Hotellet tilbyder

Hotellets udvendige arkitektur har et moderne udseende, mens interiøret er lyst og rummeligt. Hotellet tilbyder muligheden for både en aktiv men også afslappende ferie. I hotellets wellness afdeling finder I en indendørs swimmingpool, boblebade, saunaer og et fitnesscenter. Hvis I trænger til fuldstændig afslapning kan I tilbringe en dag i den udendørs swimmingpool med solbadning hævet over havet og nyde udsigten over marinaen i Opatija.

Hotellets flotte restauranten byder dagen igennem på måltider og lette snacks. Her er mulighed for at prøve regionale retter og det venlige personale anbefaler gerne en lækker lokalvin. Restauranten har en tilhørende sommerterrasse med masser af atmosfære, der bidrager til den hyggelige stemning.

Der er mulighed for parkering ved hotellet, mod gebyr og adgang til internettet.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, klimaanlæg, værdiboks, SAT-TV, telefon, minibar, føntørrer, stikdåse 220V og skrivebord. Værelserne er lyse og moderne indrettet og har alle balkon med en attraktiv udsigt til bugten og den nærliggende yachthavn.

Premium værelserne er udstyret med en king size dobbeltseng på 200x200 cm. Superior værelserne er udstyret med to enkeltsenge på 90x200 cm og her er der mulighed for opredning på sovesofa, som er enten 75x180 cm eller 90x190 cm.

Bemærk at

Velkomstdrink serveres kun om mandagen.

Registreringsgebyr på 0,50 euro per pers./ophold betales direkte til hotellet.

Turistskat (person) pr. døgn 1 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Opatija (0.8 km)

  Opatija ligger på halvøen Istrien og er en smuk badeby. Opatija er en af Kroatiens ældste turistdestinationer, men byen er på trods af det stadig nogenlunde uberørt, og har formået at bibeholde dens unikke charme. Karakteristisk ved byen er dens grønne haver og parker, den 12 km lange strandpromenade, som bærer navnet Lungomare samt byens mange springvand. Byen er et populært turistmål både sommer og vinter på grund af de relativt stabile temperaturer. I Opatija er der swimming pools, wellness programmer, casinoer, diskoteker og et sommerteater med plads til 2.000 tilskuere. Derudover er der mulighed for kortere bådture fra byen.

  Opatija
  Tag på sommerferie ved den berømte badeby Opatija.
 • Rijeka (14.9 km)

  Kroatiens tredje største by Rijeka bliver oftest overset af mange, der blot skal bruge byen til at komme ud på de kroatiske øer, eller videre til Dalmatien. Byen i sig selv har masser at tilbyde. Shopping i centrum eller i et af de to shoppingcentre, museer, teatre, restauranter, diskoteker og meget mere. Dette er stedet at tage hen, hvis I har brug for lidt større forhold.

  Rijeka
  Besøg Kroatiens tredjestørste by Rijeka
 • Malin Draga Beach (54.3 km)

  Nyd en rigtig badeferie på Malin Draga Beach, som er en strand, der både har et område med småsten og et område med asfalteret strand. Et dejligt sted at tage på en billig sommerferie med masser af oplevelser. Bestil en billig kør-selv ferie og tag hele familien med på ferie.  

  Malin Draga Beach
  Du vil ikke fortryde en dejlig dag på Malin Draga Beach.
 • Skocjan Caves (61.3 km)

  Hulerne i Skocjan er nogle af verdens mest kendte underjordiske huler. Her finder I den største og dybeste underjordiske kløft i verden. I vil opleve de fascinerende stalaktit- og stalamitstrukturer og de mange tvedelte tunneler. Det er en imponerende oplevelse at besøge disse huler.

  Skocjan Caves
  Besøg de verdensberømte Skocjan Caves når I er på ferie i nærheden
 • Aquarium Terrarium Krk (64.3 km)

  Tag hele familien med på ferie eller snup bare et billigt weekendophold i Kroatien og besøg dyrene i Aquarium Terrarium Krk. Her finder I fisk i akvarierne, hvor der er fisk fra hele verden i de tyve store akvarier. Udover akvarierne er der terrarier med et væld af spændende dyr. Blandt andet slanger, komodovaraner, kamæleoner og mange flere. Risskov Bilferie har mange børnevenlige hoteller og familievenlige rejser at vælge imellem til Jeres tur!

  Aquarium Terrarium Krk
  Besøg Aquarium Terrarium Krk og se alle de mange spændende dyr.
 • Aquapark Istralandia (81.1 km)

  Find en billig badeferie hos Risskov Bilferie og tag på oplevelse i Kroatien med hele familien. Læg vejen forbi den kæmpestore vandpark på næsten 81.000 m2, hvor der er noget for alle, der kan lide vand! Her finder I et utal af vandrutsjebaner, forskellige rafting ture, hvor hele familien kan komme med, og meget mere! Desuden er der et massage bassin, hvor I kan blive forkælet af boblerne under vandet. Her er ligeledes restauranter og caféer, så skal I bare huske badetøjet. Så tag hele familien med på badeferie i Kroatien - I kan bestille hotel hos Risskov Bilferie!

  Aquapark Istralandia
  Tag på badeferie i Koatien og besøg også Aquapark Istralandia.
 • Pula (101.9 km)

  Her må I ikke gå glip af et besøg til det smukke amfiteater, som stod færdigbygget i år 81 e.Kr. under kejser Titus. I oldtiden blev det brugt til gladiatorkampe, i middelalderen blev det brugt til ridderturneringer og i dag afholdes der koncerter, opera- og teaterforestillinger.

  Pula
  Pula er et skønt område som bl.a. byder på dette smukke amfiteater
Vis flere

Kort

Remisens Hotel Admiral
Marsala Tita 139 51410 Opatija

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Superior værelse
Barn 0~12 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 15% rabat