Storbyferie i Prag på Residence Bologna Hotel Prague

Dansk | DKK

Residence Bologna Hotel Prague

Komfortabelt ophold tæt på seværdigheder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på mange seværdigheder
 • God beliggenhed og mulighed for parkering i garage
 • Start dagen med fremragende morgenmad
697,-
3~6 dage fra
619,-

Central beliggenhed

Oplev fantastiske Prag

3 dage
Fra 619,- / spar op til 235,-
SPAR
4 dage
Fra 919,- / spar op til 297,-
SPAR
5 dage
Fra 1.189,- / spar op til 424,-
SPAR
6 dage
Fra 1.439,- / spar op til 698,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Bo lige i hjertet af Prag på dette unikke 4-stjernede hotel. Med en beliggenhed kun 600 meter fra det historiske centrum er det nemt at udforske Prags mange spændende seværdigheder. 

Hotellet tilbyder

Hotellet udgør med sin centrale beliggenhed en perfekt base for en storbyferie til Prag, hvor man kan nyde en unik kombination af historisk arv, kultur og arkitektur. Flere seværdigheder nemt kan nås til fods fra hotellet. Besøg eksempelvis Karlsbroen, Prags mest velkendte bro, som ligger tæt på hotellet. Desuden kan man tage med sporvogn og metro kun 400 meter fra hotellet, så det er let at komme rundt og se resten af Prags mange seværdigheder.  Det kan for eksempel varmt anbefales at opleve Prag Slot og tage kabeltogbanen op til byens højeste punkt på Petřín-højen.

Residence Bologna Hotel Prague blev bygget tilbage i 1927. Selvom hotellet har undergået flere renovationer siden da, har det stadig bibeholdt sin oprindelige og unikke atmosfære.  

Er man kommet i bil er der mulighed for at parkere i hotellets garage mod et gebyr på 25 €/dag, dog skal man huske at reservere i forvejen, hvis man vil være sikker på at få en plads.

I hotellets hyggelige restaurant kan der dagligt indtages et indbydende morgenmåltid fra kl. 7.30 - 10.30. Her serveres der blandt andet friske hjemmebagte kager og brød samt tjekkiske specialiteter såsom ost og skinke og der er mulighed for at vælge både gluten- og laktosefri produkter.

Værelser 

Hotellet råder over 146 værelser der alle er indrettet i italiensk stil med elegante møbler.  Alle værelser har eget bad og toilet, en queen-size dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, fladskærms-TV med satellitkanaler, kaffemaskine, aircondition og gratis WiFi. Det er muligt at vælge mellem værelseskategorierne enkeltværelse, standardværelse og juniorsuite. Mange af juniorsuiterne har egen terrasse med god udsigt. Det er muligt at medbringe hund mod et gebyr på 20 €/dag (som skal oplyses på forhånd).

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse på 18 m2 med eget bad og toilet med kosmetikspejl og hårtørrer. Værelset er indrettet med fladskærms-TV med satellitkanaler, aircondition, køleskab og gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 3
Klassisk dobbeltværelse på 18 m2 med eget bad og toilet med hårtørrer. Værelset har enten en queen-size dobbeltseng eller to enkeltsenge og er udstyret med fladskærms-TV med satellitkanaler, aircondition, køleskab og gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Suite med terrasse

1 / 4
Juniorsuite på 40 m2 med egen terrasse og eget bad og toilet med kosmetikspejl og hårtørrer. Værelset er indrettet med et tekøkken, opholdsstue og separat soveværelse. Derudover er værelset udstyret med med fladskærms-TV med satellitkanaler, aircondition, køleskab og gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Stor Suite med balkon

1 / 4
Juniorsuite på 40 m2 med balkon og eget bad og toilet med kosmetikspejl og hårtørrer. Værelset er indrettet med et tekøkken, opholdsstue og separat soveværelse. Derudover er værelset udstyret med med fladskærms-TV med satellitkanaler, aircondition, køleskab og gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

625 km fra
Rostock, Tyskland
775 km fra
Puttgarden, Tyskland
800 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Staromestske Namesti (Det Gamle Bytorv) (1.9km)

Den gamle rådhusplads (eller Det Gamle Bytorv) er en 9.000 m² stor plads i Stare Mesto (Prags gamle bydel). Allerede tilbage i 1000-tallet blev torvet anvendt som handelsknudepunkt, og var kendt i store dele af Europa. I dag er der også jævnligt markeder på pladsen, og der er altid liv med restauranter, caféer, butikker og barer overalt. Én af pladsens mest bemærkelsesværdige facetter er den smukke gotiske Týn-kirke og det store astronomiske ur fra 1410.

Uret er specielt interessant, når klokken slår hel, da det er på dette tidspunkt at en lille lem i uret åbnes og Jesus Kristus kommer ud foran sine disciple. Ved siden af ringer døden med en klokke.

Josefov (2km)

Som et lille distrikt midt i den gamle bydel Stare Mesto, ligger det gamle jødiske kvarter, Josefov. Dette lille distrikt er fuldstændig omgivet af Stare Mesto og huser bl.a. en række jødiske synagoger, en jødisk kirkegård og ikke mindst Det Jødiske Museum i Prag, hvor jødernes sørgelige historie under nazismen bl.a. skildres. Blandt de, i alt, syv synagoger i området er én af de mest populære Den Spanske Synagoge, som bl.a. har en udstilling om jødernes liv i Tjekkiet fra befrielsen og frem til i dag. I det sydlige Stare Mesto finder I også et museum for den jødiske forfatter, Franz Kafka, født i Prag i 1883.

Stare Mesto (2.1km)

Stare Mesto er Prags gamle bydel, der ligger ved én af Vltava-flodens mange krumninger med Mala Strana-kvarteret på den modsatte side. Det antages, at der har været bebyggelse i dette område allerede helt tilbage i det 9. århundrede. Dette smukke gamle distrikt byder på en lang række spændende oplevelser, ikke mindst i form af den enorme gamle rådhusplads, også kendt som Det Gamle Bytorv. På vej rundt gennem den charmerende bydel, mellem spontane kulturindslag og små gadehandlere, vil I også bl.a. kunne finde nationalbiblioteket og det gamle gotiske krudttårn.

Prag Slot (2.6km)

Prag Slot er et kolossalt bygningskompleks, smukt beliggende ved Vltava-floden. Dette spektakulære antikke borgkompleks er ét af verdens største og er stedet, hvor både tjekkiske konger og romerske kejsere har haft kontor. Komplekset består af en lang række kirker og bygninger samt et pragtfuldt haveanlæg. En af de vigtigste bygninger er Skt. Vitus Domkirke, hvor man bl.a. kan komme helt op i toppen af kirketårnet og nyde en uforglemmelig udsigt over byen og floden med de mange smukke broer.

Skt. Vitus-Katedralen. (2.6km)

En af Centraleuropas vigtigste religiøse bygninger er Skt. Vitus-Katedralen. Den indeholder religiøse billeder, gravkamre og så opbevares de tjekkiske kronjuveler der. Den oprindelige katedral er fra år 925. Selve bygningen af den store katedral blev først færdig i 1929, og har været under opbygning i hele det forrige årtusind. Årsagen skyldes de mange krige og ildebrande, der har hærget konstruktionen.

Katedralen er desuden kendt for sin mosaik ved den sydlige indgang, Dommedag. Denne er lavet af en million stykker sten og glas! Gå op af de 287 trin til toppen af katedralens hovedtårn for at få en fin udsigt over byen.

Karlsbroen (2.7km)

Tag på bilferie i Europa og oplev at rejse på familieferie i eget tempo. Find en billig sommerferie eller vinterferie og besøg det smukke Prag, hovedstaden i Tjekkiet. Find rejsen hos Risskov Bilferie, måske et billigt weekendophold for 2, og oplev blandt andet Karlsbroen som strækker sig mere end 500 meter over Vltava-floden i Prags centrum og er byens mest berømte ud af de, i alt 18 broer. Karlsbroen er grundlagt ved Karl 4. i begyndelsen af 1400-tallet og forbinder Den Gamle By (Stare Mesto) med Prag Slot på den anden side af Vltava. Herfra får I en skøn udsigt over den smukke flod og masser af levende kultur bl.a. i form af musik. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og nyd den smukke by.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Amadeus Dresden

4=3

Sachsen

Kulturbyen Dresden

Wild Offer - 5 dage inkl.
 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Gratis parkering
 • 1 sød overraskelse per værelse

969,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Dresden kaldes Elbens Firenze

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Quick Hotel Dresden West

Ophold med morgenbuffet

Sachsen

Kulturbyen Dresden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness og fitness
 • Gratis internet og parkering

146,-
Kun
499,-

Vis kort

Elbens Firenze i smukke kulisser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel Victoria Plzen

Tag på bryggeribesøg i Tjekkiet

Plzen

Oplev Plzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 bryggeribesøg Pilsner Urquell
 • Gratis kaffe og te
 • Adgang til sauna og fitness

149,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Lige i centrum af Plzen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat