Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Røde-Kro

Tag på kroferie i Sønderjylland og besøg de mange byer i grænselandet

Skøn kro-atmosfære
Central placering i Sønderjylland
Inkl. 5-retters menu
  • Restaurant
  • Bar
  • Hund
  • Gratis parkering
  • Gratis internet

Hotellet

Winnie og Erik lægger en ære i at bibeholde Røde-Kro som én af Sønderjyllands mest berømte kroer. Stedet har siden midten af 1600-tallet tiltrukket rejsende fra nær og fjern, og har budt på et dejligt sted at sove og god mad. Sådan er det fortsat i dag, og det bliver ikke mindre godt af, at området omkring kroen, er noget af det ypperste, som den danske natur har at byde på.

Hotellet tilbyder

Der serveres morgenmadsbuffet alle ugens dage i hotellets restaurant “Forrådskammeret”. Røde-Kro serverer traditionelle danske retter til frokost og aftensmad, og der lægges vægt på råvarernes høje kvalitet. Alt tilberedes nænsomt og med respekt for godt køkkenhåndværk og traditioner, men uden frygt for at tilføre moderne elementer.

Der er adgang til gratis internet på hotellet og der er gratis parkering på hotellets parkeringsplads.

Som besøgende vil man opleve en god og venlig stemning, som især understøttes af stedets popularitet blandt de lokale fra byen. Der er således tale om en restaurant og en kro, som til stadighed tiltrækker folk fra nær og fjern – denne tradition er Winnie og Erik garanter for.

Værelser

De hyggelige værelser er moderne indrettet med god plads. Alle værelserne har eget badeværelse med bad og toilet. Mod et tillæg er det muligt at tage en hund med på værelset.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

Vis flere

Kort

Røde-Kro
Vestergade 2 6230 Rødekro

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat