Wellnessferie i Bad Rappenau på Saline 1822

Dansk | DKK

Saline 1822

4-stjernet ophold i Bad Rappenau, i Baden-Württemberg

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Direkte adgang til RappSoDie wellnessparadis
 • Nyåbnet 4-stjernet Superior hotel
 • Midt i en af Tysklands smukkeste vinregioner
1.137,-
3~8 dage fra
1.499,-

Inkl. 3-retters menu

Moderne spa-hotel

3 dage
Fra 1.499,- / spar op til 189,-
SPAR
4 dage
Fra 2.179,- / spar op til 352,-
SPAR
5 dage
Fra 2.869,- / spar op til 506,-
SPAR
6 dage
Fra 3.549,- / spar op til 670,-
SPAR
7 dage
Fra 4.169,- / spar op til 894,-
SPAR
8 dage
Fra 4.769,- / spar op til 1.137,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbelt superiorværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 25% rabat til RappSoDie SPA
 • 2 x lille glas vin/øl
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Det nyåbnede 4-stjernede Superior-hotel Saline 1822 ligger som en del af en stor saltvandsspa i Bad Rappenau, i det nordlige Baden-Württemberg. Her venter et ophold med ren nydelse og afslapning i ’RappSoDie’ som er et wellnessparadis med spa, termiske bade og saunaer, direkte forbundet til hotellet. Kombinér wellnessferien med spændende udflugter i den herlige omgivende natur, eller besøg den smukke by Heidelberg.

Hotellet tilbyder

Saline 1822 åbnede i september, 2020, og hører til blandt regionens mest moderne hoteller. Det blev bygget ved siden af Bad Rappenaus lækre wellnessparadis, RappSoDie, som gæsterne kan gå direkte hen i, via en ’badekåbekorridor’, som forbinder de to huse (Entré, rabat for hotellets gæster).

Bad Rappenaus beliggenhed midt i en berømt vinregion - Tysklands fjerdestørste - gør hotellet til den perfekte base, ikke bare for wellnessferie, men også for aktiv ferie. Den korte afstand til den historiske by, Heidelberg, teknologimuseet i Sinsheim, Heilbronn og områdets mange vingårde, tilbyder stor variation i udflugtsmulighederne. For naturelskerne er der både vandre- og cykelruter lige i nærheden, og området byder også på gode muligheder for at spille golf - overnattende gæster kan nyde rabat på flere af disse ting.

Hver morgen kan I stå op til en rig, interkontinental morgenmad, og i løbet af dagen kan I f.eks. slappe af med en bog i et af hotellets mange komfortable loungeområder. Efter en herlig dag byder restauranten, som drives af en prisvindende kok, velkommen til en dejlig middag i hyggelige omgivelser, og senere på aftenen er det oplagt at runde dagen af i den stilfulde bar.

Værelser

Saline 1822’s værelser er alle moderne og stilfuldt indrettet, og faciliteterne lader ikke meget tilbage at ønske. Der er både hårtørrer, fladskærms-TV og et elegant badeværelse med bruser - perfekt for en afslappende ferie. De lækre Junior suites tilbyder udover alt det andet, også et separat opholdsområde.

Værelsestyper *

Superior enkeltværelse

1 / 2
Værelse størrelse ca. 30-37 kvm / privat balkon / badeværelse med walk-in bruser / toilet / fladskærms TV / WiFi i hele huset (gratis) / telefon / hårtørrer / pengeskab / lille køleskab / underjordisk parkeringsplads (mod betaling)
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbelt superiorværelse

1 / 2
Min. 1 voksen / max 2 + 1 eller 3 voksne. Størrelse: ca. 30-37 kvm / privat balkon / badekåbe med nivelleret gulv til brusebad / toilet / fladskærms TV / WLAN i alle områder af hotellet (gratis) / telefon / hårtørrer / pengeskab / lille køleskab / garage (ekstra omkostninger)
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 3
Min. 1 voksen / maks. 2 + 1 eller 2 + 2 Værelse størrelse ca. 40 kvm / med privat altan / badeværelse med walk-in brusebad / toilet / fladskærms TV / WiFi i hele huset (gratis) / telefon / hårtørrer / pengeskab / lille køleskab / kaffekapsel maskine / optisk adskilt opholdsstue med opholdsområde og sofa / aircondition / på 5. sal / underjordisk parkeringsplads (mod betaling)
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

775 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
775 km fra
Puttgarden, Tyskland
800 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Bad Wimpfen (4.7km)

Tag hele familien med på ferie til Bad Wimpfen. Den lille by ligger ved floden Neckar ude på landet. Denne middelalderby, mindre end en times kørsel fra Mannheim, er en af de foretrukne seværdigheder i Neckar dalen - og det har bestemt sin årsag! Byen blev skånet for ødelæggelser under både første og anden verdenskrig og derfor kan I den dag i dag nyde synet af mange gamle velbevarede huse. Prøv en billig kør-selv ferie fra Risskov Bilferie og oplev regionen på en anden måde.

Heidelberg (59.1km)

Et besøg i Heidelberg, 20 km. fra Mannheim, er et besøg tilbage i tiden til en middelalderlig verden, hvor riddere og slotte var hverdagskost, og munke havde travlt med at brygge øl i deres klostre. I vil staks se det tårnhøje røde sandstensslot Heidelberg og dets tårne ​​på toppen af ​​en bakke i centrum af Heidelberg. Her står det med udsigt over de brostensbelagte gader, historiske huse og på en slentretur, fornemmer I hurtigt charmen i den livlige universitetsby. Med floden Neckar, der bugter sig gennem byen, lystbåde og gamle broer, bakker dækket af grønne områder, og en livlig downtown kerne fyldt med kunstfærdig butikker og caféer dækket af efeu, er Heidelberg et idyllisk sted at besøge, selv uden slottet. Men Heidelberg Castle (Heidelberg Schloss) er byens krone, stolthed og glæde og bør bestemt opleves, når man er på familieferie eller weekendophold i Sydtyskland.

Julemarked i Stuttgart (75.4km)

Funklende juleboder med smukt dekorerede tage, glimtende lys og et stemningsfuldt program af arrangementer. Julemarkedet i Stuttgart er et oplagt sted, at besøge under en miniferie eller et weekendophold i julen.

Nyd den 25 dage lange juleatmosfære i Baden-Württembergs smukke delstatshovedstad, Stuttgart. Placeret i hjertet af byens centrum strækker den overdådige og traditionsrige række af boder sig, fra pladsen foran ’Neues Schloss’ med ’Königsbau’-passagen på den ene side og byens store torve, ’Karlsplatz’ og ’Schillerplatz’ på den anden - og hele vejen forbi ’Alten Schloss’ og ’Stiftsstrasse’ til den store ’Marktplatz’ foran byens flotte rådhus.

Julemarkedet i Stuttgart er ikke bare et af de smukkeste julemarkeder i Europa, det er også et af de ældste. Markedet nævnes for første gang i officielle kilder i 1692, men det antages at det har haft rødder endnu længere tilbage i tiden. Og boderne har stadig den dag i dag et stort udvalg af traditionelle loppemarkedsvarer, men variationen i sortimentet i de godt og vel 300 boder, har med tiden nået et noget andet niveau, end man sandsynligvis har kunnet opleve for bare 100 år siden. I finder bl.a. et stort udvalg af trælegetøj, dekorationer og uroer, kunsthåndværk, smykker, søde sager og kulinariske delikatesser fra hele Verden.

Mere end 3,5 millioner mennesker besøger hvert år den smukke delstatshovedstad i jagten på den helt specielle julestemning, som byen tilbyder.

Julemarkedet ledsages af et omfattende program af forskellige arrangementer og events, som er spredt ud over hele byen. Der er daglige live koncerter, et stort eventyrland til børnene med nostalgiske karruseller, en ægte dampmaskine fra gamle dage og masser af aktiviteter som indbyder til deltagelse, såsom børnebageri, stearinlysværksted og antikvitetsmarkedet på Karlsplatz-torvet, som altsammen er med til at gøre Stuttgarts julemarkedsdage til noget helt særligt.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Weinhotel des Riesling Zum Grünen Kranz

Blandt vinmarker og smukke landsbyer

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

145,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Klassik Double room
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Ferie i Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

259,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpension

Rhindalen

Oplev Koblenz

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet og parkering

166,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Miniferie i det grønne med udsigt over Rhin- og Lahn dalene

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Økonomi dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 115.2kr per nat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 229.5kr per nat